snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Mancine počitnice 1. del

Mancine počitnice 1. del

7
Pozdracljeni!
Odloča sem se da bom pisala novo zgodbo o Mancinih počitnicah. To seveda ni napisano po mojem življenjepisu in bo zato malo bolj romantično in predvsem napeto. Uživajte v moji zgodbi in pa :heart: lajkej, :nerd: se naroči name in :speech_balloon: komentiraj če ti kaj ni všeč da popravim seveda pa povejte tudi kaj vam je všeč in če boste zgodbo brali. Uživajte!
______________________________________________________
Nekega dne dan pred poletnimi počitnicami se je osmošolka Manca odpravila na bazen. Tam so se dobili s petimi prijatelji: Ajda, Tinkara, Luka, Tevž in Anja. Z Lukom se je Manca že dolgo spogledovala danes pa se je to sprelevilo v nekaj veliko več. Ob treh so bili zmenjeni na bazenu vendar je Manca zamudila in so jo prijatelji počakali za ogrado. Ko je Manca vstopila nikjer ni videla nobenega od njih le neke vaterpoliste s čudnimi čeladami in nikogar drugega. Odšla je do največjega bazena in nekaj časa krožila okoli njega in nato ugotovila, da so morda zaradi tekme velik bazen zaprli in so odšli njeni prijatelji do manjšega. Okoli manjšega se je sprehodila samo 1× in nato pri vhodu v bazen zagledala Luka. "Hey Luka tukaj, zadaj Manca sem". Luka je skočil v vodo kot da je nesliši. Manca je skočila za njim in ga v najglobjem delu ujela. Takrat je zažvižgal reševalec ob bazenu "Vsi ven tekma se bo začela spraznite kopališče". Vsi so stekli iz bazena in zapustili kopališče le Manca in Luka sta ostala potopljena v bazenu. Lo sta se dvignila na površje se je tekma že začela in bazen sta imela zase. Luka je Manco potegnil k sebi in jo objel " Jooj sem se že ustrašil da ti bo zmanjkalo zraka". "Res?" mu je odgovorila Manca. " Seveda saj si ljubezen mojega življenja" ji je odvrnil Luka. Manca ga je ljubeče pogledala, njuni ustnici sta se zbližali in padel je prvi poljub. Vendar to ni bil poljubček na lice ali na hitro na ustnico temveč pravi poljub. Kar naenkrat pa je Manco nekaj požgečkalo na njenem prelepem hrbtu in ta žgečkajoč občutek se je spustil tja dol do njene majhne riti. Pogledala je Luka ta pa je pred njo stal popolnoma nag. Preden se je sploh zavedala da jo je slekel jo je Luka že dvignil in odnesel do stranišč v katerem sta se poljubljala dalje. Konec koncev Mance aploh ni motili to da sta popolnoma gole temveč ji je bili zato to samo še bolj romantično. Ko sta prišla ven iz stranišč sta se odpravila do jakuzija in se apustila vanj kot par. Uživala sta tam dokler ni prišel nek gospod in ju zmotil "Khm... zanima me če sta vidva slišala moje obvestilo da hočem da je kopališče popolnoma prazno?" Manca ga je začudeno pogledala in gospod ju je že zgrabil za roke in ju odnesel do garderobe in ju počakal da se oblečeta. Ko sta Manca in Luka stopila iz garderobe ju je gospod ponolno povlekel za roki in ju potisnil proti vratom "Naslednjič pa poslušajta navodila reševalcel!" jima je zabičal še preden sta istopila is kopališča. Luka jo je prijel za roko in ji še isti trenutek obljubil, da bosta našla drug prostor za njune zasebnosti. Takrat jo je dvignil in jo odnesel domov. Bila sta sama saj so se Lukovi starši odpravili v živalski vrt zaradi njegovega malega in sitnega brata. Luka jo je odnesel v kopalnico in v velik okrogel jakuzzi spustil mehurčke in eterično olje za dišavo. Manca je stopila v jakuzzi in za njo še Luka. Manca mu je sedla v naročje in...

To je to za danes in napišite kaj mislite da sledi:wink:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ful dobro spremljam in komi čakam na nasledni del!
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omg, kako dobra zgodba!!
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Hally

ŽELJA

Ogledov: 11 Odgovorov: 1
 
0
LunaLovegood

Hillary&Sky 6. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
3
Hally

ZAPLETENO ŽIVLJENJE

Ogledov: 27 Odgovorov: 1
 
1
Night girl

V napačnem telesu 2. del

Ogledov: 37 Odgovorov: 2
 
1
Emily13let

PRIJATELJICO JE OBSEDEL DEMON

Ogledov: 46 Odgovorov: 1
 
2
wonder girl🍒
 
4
Bonny fan

Skrivnostna koala 2. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 1
 
2
Golmanka

Forest Of Secret

Ogledov: 55 Odgovorov: 2
 
4
Metka potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

moji ljubezenski problemi

Živjo. Prosim pomagajte ker sem čisto zmedena.Torej prejšnje šolsko leto smo kot razred dobili novega učenca ki je bil od vseh nas nekaj let starejši. Takrat se mi ni zdel nič posebnega zdaj pa sem zatreskana v njega. On in vsi ostali tega ne vejo (niti svojim BFF še nisem povedala ker mislim da nebi razumele). Nekatere sošolke govorijo da je on v punce njegovih let (sepravi par let starejše od mene), sama pa mislim tudi da je v eno mojo sošolko (ki je enaka stara kot jaz) in zelo veliko časa preživi z njim.Torej problem je da hočem da bi bil ta fant vame(vsaj zatreskan če že ne kaj drugega). Kaj naj naredim? Kako bo ta fant postal vame? Nočem seveda mu tega že zdaj povedati da sem zaljubljena vanj ker dokler on ni vame bi se zelo osmešila. Vem da je dolgo sporočilo ampar res prosim pomagajte!
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(12)
10
(23)
11
(56)
12
(75)
13
(63)
14
(29)
15
(7)
16
(7)
Nič od naštetega
(11)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Ulala je odgovoril/a na
:heart_eyes:
 

Doggylover je odgovoril/a na
hahahah:joy:. Naredi še več takih delov
 

Animal lovers je odgovoril/a na
Iiii cute:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
 

Animal lovers je odgovoril/a na
Hahah:joy::joy::joy: zelo dobri vici
 

Ana Rao je odgovoril/a na
lena
 

Pumika je odgovoril/a na
#LAHKOSPREMENIMOSVETNABOLJE
 

Potter girl 💖 je odgovoril/a na
Red bul(ne vem če sm prov napisala)
 

animalllover je odgovoril/a na
superr:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
 

Ginny13 je odgovoril/a na
Bella
 

kpop fan je odgovoril/a na
ti kar objavi. naj te ne bo strah. če bo ...
 

kpop fan je odgovoril/a na
ja
 

Revija PIL je odgovoril/a na
hvalaaaaa za prošnje uredništvu piši sicer ...
 

Revija PIL je odgovoril/a na
Bomo dodali še avatarje. poskusimo do konca ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
#LAHKOSPREMENIMOSVETNABOLJE
 

Power Girl (Neprijavljena) je odgovoril/a na
Seveda!