snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Mancine počitnice 7. del

Mancine počitnice 7. del

6
Takole to ke 2. del v tem dnevu saj je odgovorila samo Gimny Weasly 11(upam da sem prav napisala)sem upoštevala njo. Uživajte v 2. zgodbi danes!
______________________________________________________Ko pa sta se odpravljali domov ni šlo vse po maslu. Ko sta s Tinlaro hodili domov ju ke na cesti ustavil gospod in rekel.:" Jey punčki!" Manca in Tinlara sta ga čudno pogledali in v strahu odkorakali naprej. "No no no kam pa kam." jima je na to rekel gospod. Punci sta ga ignorirali in v tišini odšli naprej. Tisti gospod je prišel za njima in ju zgrabil za rameni. Manca se je obrnila Tinkara pa je od strahu obstala na mestu in ni niti zaprla očesa. Gospod ju ke potegnil za rami in hodili sta ob njem. Odpeljal ju je v kavarno v kateri sta bii prej. Natakar se ju je spomnil vendar ni na to nič pripomnil. Ko je natakar prišel do mize mu je gospod strogo rekel.:"2× vino in 1× pir." Manca se je opogumila in rekla.:"Za koga pa je ta pijača?" "Za vaju vendar. Vidve bosta vino jaz pa pir saj sta že dovolj veliki, dobro 3 leta gor dol isto je. Ko ke natakar prinesel pijačo je vprašal.:"Koliko pa sta stari punci?" Ko je Tinkara že hotela odgovoriti je gospod uskočil.:"Osemnajst in devetnajst zato brez panike." Tinkara je rekla da mora na stranišče vendar ju gospod ni pustil sami ne ene ne druge zato so morali vsi trije na stranišče in vedno ju je imel na očeh. Tinlara ga je prosila če bi se lahko za minutko odpravil ven samo toliko da umiru optavi kar je potrebno vendar ji je gospod ljubeznivo rekel.:" Kako pa misliš da bosta sexali z mojima sinovoma? Mar hočeš biti oblečena?" Tinkara ga je čudno pogledala. "Kaj me tako čudno gledaš? Seveda ne mislim da vaju bom dal takoj sinovoma najprej vaju moram preiskusiti jaz zato boš tudi pred mano gola." ji je na njeno buljenje rekel gospod. Posedel jo je na mizico za previjanje in ji zelo na grobo odpel zadrgo na hlačah in že v naslednjem hipu sta bila oba v spodnjicah. Med tem ko je bila Manca privezana z rokami na WC in s prevezo čez očmi je gospod še preden ji je snel še spodnji del rekel.:" Koliko si prav za prav stara? Si morda že imela nekaj takega(ppkazal je na svojega korenjaka) tam notri?" Tinkara mu je na vse odgovorila na hitro.:"13 in ne." "Potem boš to delala prvič no saj nisi tako mlada." Gospod je v svojem uživanju nadaljeval med tem ko je Manca iskoristila svoje sposobnosti. S privezanimi rokami ,pred njo so bile kako neumno, si je snela prevezo in po torbici pobrskala za telefonom. Po tihom je poklicala policio in jim naročila naj čim prej pridwjo ter naj pride tudi nekdo od zaposlenih čim prej noter da vse ustavi. Gospod je na srečo ni slišal je pa zaslišal njeno kričanje.:" Napomoč!!! Ugrabitel mene in Tinlare pohitite taki lkudje do za v zapor!!" Gospod se je hitro oblekel ter Tinkaro grdo porinil na rob. Tinkara se je hitro oblekla in stekla po pomoč. Gospod je ustopil k Manci v stranišče in ji nad glavo vzdignil puško. Manca je morala dati roke za vrat in povedati vse kar je naredila vendar ji ni uspelo...
______________________________________________________To je konec mojega sedmega dela. Upam da ni bilo pretirano vendar počakajte na PREOBRATTT!!
Upam da vam je bil všeč
lp, smille:smiley:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ful je dober del spremljam in komi čalam na nalsedni del!
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 0
 
2
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 9 Odgovorov: 0
 
1
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 31 Odgovorov: 2
 
2
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 25 Odgovorov: 2
 
4
Super sister
 
3
Ginny fan

Pogum 4. del

Ogledov: 52 Odgovorov: 6
 
5
Help Girl

HipHoparka 3. del

Ogledov: 27 Odgovorov: 2
 
3
U WANT TO MUCh potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

ZAKAJ HOČEM ŠE.....!??!?!

Hi.ii.
Imam fanta imam 15 let in sem imela spolne odnose. Ta moj fant in jaz sva jih imela zelo dolgo kakih 5 ur. Meni je bilo zelo všeč in ful mi je pasalo.... ampak..... Jaz ves čas hočem še.... In mislim da s tem postajam obsedena. Hočem da me tuki objema, poljublja, liže (oprostite vem čudno), se me povsod stiska in me tudi grize (ne skbite pac mislim grize kot res intenzivno in močno poljublja) in to vse me spolnimi odnosi.... Ta moj fant je res super in on pravi da alhko imava seks jaz pa tudi. Res sva si všeč. Ampak ali se vam zdi prehitro....?
Sem pregroba? Glavna zežaava v meni pa je..... da ko ga vidim ga kar nekam zvlečem npr. v šoli greva kar na wc in se tam cmokljava in enkrat sva se slekla so spodnjega perila amapk sva se hitro preoblekla nazaj ker nisva hotela težav. Ampak pač k oga vidim kar postanem horny in hočem še ful in hitro. Najbolj mi je bilo primer všeč ko me je on sleku jaz pa njega..... in pol sva imela spet spolne odnose in se pritiskala na steno... Je pa ena stbar......... Mislim da naju je nekdo videl cez okno in..... mislim da je bila to moja soseda pa nočem da pove staršem. Prosim da mi odgovorite na ta vprašanja....
1. Ali sem premlada za seks?
2. Ali sem pregroba in preveč hočem?
3. kaj naj naredim če me soseda pove staršem?
4. Kaj naj naredim vsak dan hocem več spolnih odnosov in vsega drugega.
5. Hvala za vse odgovore upam da nisem čudna preveč in hvala v naprej.
Lp,
I WANT TO MUCh
.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(32)
Letošnja!
(29)
Ne opazim razlike.
(20)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Pilovka 1 je odgovoril/a na
UUuuu super! Resss sm navdušena :relieved: ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
vprašanje za registrirane!!!Ali vam na vaš ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
ali kdo ve kdo je moj Čarobni dnevnik Klare ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
vsi držite pesti da bo jutri računalništvo ...
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
Ful lepo in zanimivo:grinning:
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
Odlično si narisala! Jaz ti svetujem, da ...
 

Ginny fan je odgovoril/a na
Zelo lepo! :kissing_heart:
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
si še budna?
 

Nnnnnnnnnn je odgovoril/a na
lej js vem pac js mam oboje od epla in oboje ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Hej! Svetujem, da to objaviš v pisalnico, ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
sem jaz edina ki gledam odbojko???
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
Zahvaljujem se za lajk ki ga je nekdo tu ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
Živa Nastja Jerca Frančiška Sara Lina Saša ...
 

Ivana2906 je odgovoril/a na
:joy::joy::joy:
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
kak srčkano