Naslednji Pil izide 5. marca

Nova številka
Februar 2021


Izid: 5. 2. 2021

HOROSKOP: Zvezde v februarju

Oven (21.3. - 20.4.)

Za nekaj časa boš pozabil/a, kako je, ko si zaljubljen/a, zato ti zna iti valentinovo še kako na živce. Vendar se lahko situacija spremeni že konec meseca. V šoli ti bo šlo gladko – čakajo te dobre ocene, česar bodo veseli tudi starši. Pazi, da se ne zameriš prijateljem s tem, ko se večino časa ukvarjaš s svojimi težavami. Pomisli tudi na njihove.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Bik (21.4. - 20.5.)

V šoli boš blestel/a, ampak samo, če se s svojim obnašanjem ne boš zameril/a kakšnemu učitelju. V tem primeru te čaka nekoliko manj prijeten mesec. Simpatija te bo malce razočarala in zdelo se ti bo, da prijatelji ne razumejo tvoje stiske. Bodi potrpežljiv/a z njimi in kmalu se boste spet dobro razumeli. Izkaži jim svojo pozornost.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Dvojčka (21.5. - 21.6.)

Ugotovil/a boš, kdo so tvoji pravi prijatelji. Nekateri se s tabo družijo zgolj zato, ker imajo od tega korist. Takšnih se pazi in jim ne zaupaj kakšne pomembne skrivnosti, saj bo zanjo kmalu izvedela vsa šola. To bi bilo zares neprijetno. Razmisli tudi, kako si lahko drugim boljši/a prijatelj/ica. Ne stori drugim, kar ne želiš, da bi oni storili tebi!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Rak (22.6. - 22.7.)

Končno boš zbral/a pogum, da bi simpatiji priznal/a, da ti je všeč, a te bo v zadnjem trenutku nekaj odvrnilo od tega. Ne jezi se nase, ampak poskusi spet ob bolj primernem trenutku. Pomagajo ti lahko tudi prijatelji – morda lahko prav oni simpatiji namignejo, naj malo pogleda še v tvojo smer! Vse se bo dobro izšlo! 

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Lev (23.7. - 23.8.)

Starši bodo dobro razpoloženi, zato se lahko dogovorite za žepnino. Vendar je ne zapravi za neumnosti, saj boš s tem izgubila njihovo zaupanje. V ljubezni ti bo šlo kar dobro, vendar pazi, da se pred simpatijo ne osmešiš. V šoli te čakajo lepe ocene, vzemi pa si nekaj časa tudi za prijatelje, ki te pogrešajo, če si ves čas samo za knjigami.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Devica (24.8. - 23.9.)

Vesel/a boš, ker se boste s prijatelji dobro razumeli. Starši ti bodo ves čas stali ob strani, zato pokaži nekaj hvaležnosti in pomagaj pri gospodinjskih opravilih ter pospravi sobo. V šoli ti bo šlo brez težav in to se bo videlo tudi na tvojih ocenah. V ljubezni te ne čaka nič posebnega, a lahko brez skrbi uživaš v lepih trenutkih ob simpatiji.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Tehtnica (24.9. - 23.10.)

Obnorela te bo valentinova vročica in naenkrat boš začutil/a, da je Kupidova puščica zadela tudi tebe. Zaradi metuljčkov v trebuhu se boš le stežka osredotočil/a na šolske in druge obveznosti, starši pa bodo opazili, da jih sploh ne poslušaš, ko govorijo. To jim ne bo všeč, zato se poskusi zbrati. Prijatelji ti bodo v veliko oporo. Ne zapravi vse žepnine naenkrat!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Škorpijon (24.10. - 22.11.)

Končno boš dobil/a priložnost, da nekaj časa preživiš s simpatijo, a boš kmalu ugotovil/a, da se ti zdi malce dolgočasna. Predlagaj kakšno zanimivo temo pogovora, v kateri bosta lahko uživala oba. Ocene ti ta mesec ne bodo preveč všeč. Enakega mnenja bodo tvoji starši, zato hitro poprimi za knjige in se na naslednja ocenjevanja bolje pripravi.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Strelec (23.11. - 21.12.)

Zelo si zaljubljen/a, kar je jasno vsem okoli tebe, razen simpatiji. Ta očitno potrebuje nekoliko več namigov, zato izkoristi valentinovo in ji daj znak, da ti je res všeč. Prijatelji bodo nekoliko naveličani tvojega neprestanega govorjenja o simpatiji, zato jim daj malo miru in pazi, da jih ne izgubiš. Ne pozabi na šolske obveznosti!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Kozorog (22.12. - 20.1.)

Nekdo je že dolgo časa zaljubljen vate in ne bo mu všeč, ko bo izvedel, da imaš drugo simpatijo. A žal se tukaj ne da veliko narediti. Ostani prijazen/na do vseh in nihče ne bo imel razloga za zamero. Srečen dan v mesecu bo 22., razumel/a pa se boš z vodnarji in raki. Odkriješ lahko tudi nov hobi, v katerem boš hitro zablestel/a.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Vodnar (21.1. - 19.2.)

Ker si  preteklih tednih nekoliko pozabil/a na svoje prijatelje, se to zdaj pozna na vašem odnosu. Vendar lahko zadeve hitro obrneš, če vložiš nekaj truda. Za valentinovo lahko z drobnimi pozornostmi presenetiš tudi prijatelje in ne samo simpatije. Šolsko delo bo kar precej naporno, zato boš komaj čakal/a zimske počitnice. Pa vse najboljše!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Ribi (20.2. - 20.3.)

V šoli bo šlo vse zelo gladko, kar bo zelo všeč tvojim učiteljem in staršem. Ker ne gre vsem tako zlahka kot tebi, lahko pomoč ponudiš tudi sošolcem. Hvaležni ti bodo in morda se v zameno razvije kakšno dobro prijateljstvo. Simpatiji ne boš posvečala preveč pozornosti, kar ji ne bo všeč, a bo razumela. Toplo se obleci, da se ne prehladiš!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Vprašanje

Si že povabil/a kakšnega prijatelja na Pilovo spletno stran?
Seveda.
(376)
Ne še.
(384)
Bom zdaj!
(71)

AKTUALNO

7 korakov za lažjo izbiro srednje šole
7 korakov za lažjo izbiro srednje šole
“Kam boš šel/šla naprej?,” je vprašanje, ki ga verjetno kar pogosto slišiš. Te spravlja v veselje ali v stisko? Naj te pomirimo – kakorkoli se počutiš je popolnoma ok.
Spodaj ... Več
Šnofijev korona plakat
Ker Šnofiju ni vseeno za vas, je pripravil plakat o tem, kako se obvarovati pred okužbo!
Pri tem mu je na pomoč priskočil simpatični Zdravko Lidl. Ga že poznaš? Obišči ga na: https://www.zdravko-lidl.si/. Več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Aktualna glasbena lestvica

Domača
Bepop - Daj se nasmej
BQL - Na frišno
Jan Plestenjak - Meni dobro je
Klara Jazbec - Največ
Nina Pušlar - Ujemi ritem

Tuja
Harry Styles - Watermelon Sugar
Ava Max - So am I
Ariana Grande - Positions
Billie Eilish - Therefore I Am
BTS - Dynamite

GLASUJ ZA NAJ SKLADBO

Domača

1. Bepop: Daj se nasmej
2. BQL: Budala
3. BQL: Na frišno
4. Challe Salle: Nove zmage
5. Jan Plestenjak: Meni dobro je
6. Klara Jazbec: Največ
7. Magnifico: Say No When You Gotta Say Yes
8. Maraaya: Obujem nove čevlje
9. Nina Pušlar: Ujemi ritem
10. Stella: Ta neki neki

Tuja

1. Ariana Grande: Positions
2. Ava Max: So am I
3. Ava Max: Kings & Queens
4. Billie Eilish: Therefore I Am
5. Billie Eilish & Rosalia: Lo Vas A Olvidar
6. BTS: Dynamite
7. Harry Styles: Watermelon Sugar
8. Miley Cyrus: Midnight Sky
9. Olivia Rodrigo: Driver's Licence
10. Selena Gomez: De Una Vez

Oglas

ZADNJA ŠTEVILKAFebruar 2021


Izid: 5. 2. 2021

SPEČA BLONDINKA

Zakaj blondinka zapre oči pred ogledalom? Ker hoče videt kakšna je, ko spi.
Frida,, 10 let