Naslednji Pil izide 4. junija

Nova številka
Maj 2021


Izid: 7. 5. 2021

HOROSKOP: Zvezde v maju

Oven (21.3. - 20.4.)

Razmisli o tem, kaj si želiš, in si dovoli, da se tvoje želje razlikujejo od prijateljičinih. Včasih si pač ne želimo tistega, kar si želi večina. Zapomni si tudi, da niso vsa prijateljstva dolgotrajna. Prej ko se s tem sprijazniš, lažje ti bo. Zaradi vseh izzivov lahko malce trpi tudi tvoje šolsko leto, a ne odnehaj tik pred koncem šolskega leta. Uspelo ti bo!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Bik (21.4. - 20.5.)

Vse najboljše! Mesec bo čisto po tvojih merilih (no, z izjemo šolskega dela). S sošolci se boste odlično razumeli in že zdaj boš razmišljal/a o tem, kako zelo jih boš pogrešal/a med poletnimi počitnicami. Ne skrbi, tudi takrat boste (tako kot zdaj) v stiku na družbenih omrežjih. Proti koncu meseca se lahko začne plesti tudi nova ljubezenska zgodba …

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Dvojčka (21.5. - 21.6.)

Maja bo na dan prilezel tvoj raziskovalni duh. Raziskati boš želel/a čisto vsako skrito potko in uličico v okolici svojega doma. Daj si duška! Na raziskovanje povabi še prijatelje in zabava je zagotovljena. Za šolo se ti ne bo dalo narediti čisto nič, a se ti za ocene splača potruditi že zdaj, da boš imel/a junija manj dela. Vztrajaj!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Rak (22.6. - 22.7.)

Maja ti bodo prav prišle vse lekcije, ki si se jih naučil/a do zdaj. Končno jih boš razumel/a tudi v praksi in ugotovil/a, da je življenje ena velika pustolovščina. Počutil/a se boš zelo pogumno, zato te ne bo strah tvegati. Tveganje se lahko v določenih situacijah izplača, a previdno! Sreča v ljubezni se ti utegne nasmehniti proti koncu meseca.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Lev (23.7. - 23.8.)

Maj bo pomemben mesec za ljubezen. Če ti simpatija že vrača čustva, se bo vajin odnos poglobil. Če pa si zaljubljen/a na sveže, bo sicer potrebno nekaj truda, a se ti obeta lep razplet. S simpatijo pojdita v naravo in uživajta v pomladnih dneh. Še dobro, da si pameten/na, da ob vseh metuljčkih ne bo trpelo šolsko delo!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Devica (24.8. - 23.9.)

Zadnji tedni so bili zate precej naporni, zato je zdaj čas, da se malo umiriš. K temu bo prispevala simpatija, ki ti bo zapolnila večji del misli in te prisilila, da prenehaš neprestano delati samo za šolo. Vseeno pazi, da si ne pridelaš kakšne slabe ocene, saj to na koncu šolskega leta ni najbolj pametno. Ne pozabi na prijatelje!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Tehtnica (24.9. - 23.10.)

Doma vas čakajo pestri dnevi. Starše bo ujezilo nekaj, kar si naredil/a ti ali tvoj brat/sestra. Sprejmi odgovornost za svoje ravnanje in popravi, kar lahko. V drugi polovici meseca bo tvoje razpoloženje izboljšala simpatija, ki bo prav pomladno razpoložena. Če še nisi, ji pogumno namigni, da ti je všeč, saj se iz tega lahko razvije nekaj lepega.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Škorpijon (24.10. - 22.11.)

Še vedno imaš ogromno energije. Tej se bo maja pridružila še obilica poguma, zato boš povsem neustavljiv/a. To lahko izkoristiš za uresničitev svojih dolgo skritih želja. Spravi se k delu in kmalu boš bližje cilja. Družbena omrežja ti ne koristijo, zato ne izgubljaj časa na njih. S tem boš razveselil/a tudi starše, ki bodo veseli tvoje družbe.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Strelec (23.11. - 21.12.)

Zdelo se ti bo, da imaš supermoči. Kako bi ti drugače uspelo uskladiti šolsko delo s prostočasnimi aktivnostmi, prijatelji in še simpatijo? To ti gre sicer odlično, a pazi, da ne pregoriš, saj je do poletnih počitnic še kar nekaj tednov. Vzemi si čas za sprostitev ob branju najljubše knjige ali gledanju nove serije. Kmalu se ti bo vse zdelo lažje.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Kozorog (22.12. - 20.1.)

Ko boš prešteval/a prihranke, boš ponosen/na, koliko denarja ti je že uspelo privarčevati. Če se odločiš za zapravljanje, ne zapravi vsega naenkrat. Nekaj več truda boš moral/a vložiti v šolsko leto, če ga želiš uspešno zaključiti. Za pomoč se obrni na sošolce, ki ti bodo z veseljem pomagali. V drugi polovici meseca bo čas tudi za ljubezen.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Vodnar (21.1. - 19.2.)

Z mislimi boš že na počitnicah, zato se boš le stežka osredotočil/a na šolsko delo. Ves čas boš želel/a preživeti s simpatijo ali razmišljati o njej. Zdrži še malo, saj bo kmalu konec šolskega leta. Ne obupaj tik pred zdajci. Lepo vreme izkoristi za sprehode v naravi, ki bodo dobro vplivali na tvoje počutje. Preizkusiš lahko tudi nenavadno kombinacijo oblačil.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Ribi (20.2. - 20.3.)

Ker si se v letošnjem šolskem letu učil/a sproti, maj zate ne bo preveč stresen. Brez večjih zapletov boš pokazal/a svoje znanje in pridobil/a lepe ocene. Starši bodo ponosni nate, zato se lahko za nagrado odpravite na družinski izlet. Končno je čas tudi za to, da spečeš mafine po receptu, ki si ga že dolgo želiš preizkusiti. Odlični bodo!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Vprašanje

Najbolj aktivno uporabljam ...
Discord
(59)
Snapchat
(188)
Tiktok
(82)
Youtube
(201)
Instagram
(66)
Viber
(119)
Telegram
(3)
Facebook
(3)

AKTUALNO

Anoreksija
ANOREKSIJA
Kar streslo me je, ko sem prebrala pismo Nesrečnice v decembrskem Pilu. Takoj sem imela pred očmi sliko dekleta, ki ni moglo pozdraviti anoreksije. Dekle sem poznala in njena zgodba je bila strašljiva. Ne, nočem vas strašiti, samo opozoriti vas hočem na to ... Več
Kako prepoznati prijatelja v stiski?
V nekem trenutku je vse popolno: s prijateljem ali prijateljico snemata TikTok videe, skupaj poslušata najnovejše komade vajinih najljubših glasbenikov, se skrivaj nasmihata med poukom, se zanimata za iste hobije in cele dneve klepetata o simpatiji. Nato pa se ... Več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Aktualna glasbena lestvica

Domača
Klara Jazbec - Največ
BQL - Budala
Bepop - Daj se nasmej
Nika Zorjan - Zate dovolj
Nina Pušlar - Ujemi ritem

Tuja
Harry Styles - Watermelon Sugar
Ava Max - Kings & Queens
Olivia Rodrigo - Driver's Licence
Ava Max - So am I
Jason Derulo - Take You Dancing

GLASUJ ZA NAJ SKLADBO

Domača

1. Bepop: Daj se nasmej
2. BQL: Budala
3. BQL: Na frišno
4. Challe Salle: Nove zmage
5. Jan Plestenjak: Meni dobro je
6. Klara Jazbec: Največ
7. Magnifico: Say No When You Gotta Say Yes
8. Maraaya: Obujem nove čevlje
9. Nika Zorjan: Zate dovolj
10. Nina Pušlar: Ujemi ritem

Tuja

1. Ariana Grande: Positions
2. Ava Max: So am I
3. Ava Max: Kings & Queens
4. Billie Eilish & Rosalia: Lo Vas A Olvidar
5. Ed Sheeran: Afterglow
6. Harry Styles: Watermelon Sugar
7. Jason Derulo: Take You Dancing
8. Olivia Rodrigo: Driver's Licence
9. Selena Gomez: De Una Vez
10. The Weeknd: Save Your Tears

Oglas

ZADNJA ŠTEVILKA


Izid: 7. 5. 2021

Predniki

Kdo so bili predniki sesalcev? Metle.
TTV_ValekDalek, 10 let