Naslednji Pil izide 5. marca

Nova številka
Februar 2021


Izid: 5. 2. 2021

Šola pisanja zgodb, 4. ura

1
Hello!!
Se opravičujem , vem da bi objava morala priti včeraj, ampak res nimam več motivacije...občutek imam kot da noben več ne gleda teh objav, kar ne pomaga ravno že tako nizki motivaciji...vseeno se je nekaj ljudi odzvalo na prejšnje objave, kar me je spet malo motiviralo!! Tako da hvala če spremljate in hvala če ste aktivni, res mi pomeni veliko :)
Ker sem brez motivacije, je tudi današnja objava malo krajša, poskusila sem po najboljših močeh, upam da vam bo všeč.

Aja pa še nekaj; napisala sem kratek prizor, se opravičujem če nima smisla včasih si kar izmislim besede in ne vem če obstajajo ali ne :')

NAVODILA ZA DELO:
1. Preberite si gradivo na spletni strani: https://solapisanja.webador.com/pisanje-zgodb
2. V komentarje napišite opis nečesa. Lahko je kratek prizor, kraj, oseba, stvar, žival, karkoli. Opis naj upošteva pravilo: Show, don't tell. Poskusite uporabiti čim več primer, poosebitev, okrasnih pridevkov, itd.

<3
April
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
hojla! verjamem da je včasih težko imeti motivacijo, tudi sama poznam ta občutek. a upam da veš da če ne kdo drug jaz in pleslka pogledava vsako objavo. in opazila sem da ona vedno pohvali tvojo šolo, jaz pa bi rada povedala, da se morda zdi da sta dve osebi nekoliko malo, od vseh teh ki so tukaj na pilu. ampak meni iskreno, polepšaš dan ko objaviš lekcijo. ja, resno.
nalogo oddam čez kako uro :hugging::blush:
1
 
Awwww hvala ti!! Ti in plesalka sta tisti dve osebi o katerih sem govorila in obema sem ZELO hvaležna :))
<3
April
 
Hej AnabeL zanima me če boš še Objavljala naloge za pisateljsko poročilo.
Lp Plesalka
 
ja si me spomnila, hvala. nov del je zunaj
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Mene neki zanima. A sem se jaz prijavila ali ne? Vse mi je nekam znano pa ne vem...Prosim povej. Če sem, se opravičujem za popolno odsotnost! VSE naloge bom naredila za nazaj!!!
Plis, povej ali sem prijavljena ali ne!
Lp,
P1
1
 
Hello!! Ne nisi ne skrbi :)
<3
April
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Oki moja naloga:
Originalen nedokončan odstavek v mojih zapiskih za zgodbo:
Hitro se obrnem in z izrazom vprašam kaj bi rad. Šepne da me sanja kliče, ta pa me vpraša če imam zapiske od zgodovine. Nekoliko so zmečkani, ker sem pisala na list ampak to je ne bi smelo motiti. Podam jih Maxu on pa sanji, ki z ustnicami oblikuje hvala in se napoti v pisanje.

Izboljšana poved:
Hitro se obrnem in ga pregledam z zajedavskim pogledom. Nekaj trenutkov samo strmi vame, kar me dela živčno. Zazrem se v svoje temno roza copate in ugriznem v ustnico. Ne vem no, res se mi ne da ravno sedaj, v tej učilnici, ki me spominja na mojo majhno modro spalno sobo, da sem vedno bolj zaspana. Naposled mi nekoliko glasno šepne, da me Sanja kliče. Super, torej bom spet prepisovalno orožje, Max pa podajalec. Čeprav rada pomagam, sovražim ta občutek. Vpraša me, če imam zapiske od včerajšnje ure angleščine, medtem ko si umirjeno češe svoje svileno črne lase, seveda brez občutka krivde, da bo še en dan zapored prepisala mojo slabo napisano domačo nalogo.
Zapiski, ki jih povlečem iz črnega dna torbe so nekoliko zmečkani, ampak to je nebi smelo motiti. Hitro jih predam Maxu in se mu nasmehnem, seveda pa mi nasmeha on ne vrne in samo hitro vrže list Sanji, ki s svojimi majhnimi ustnicami počasi oblikuje besedo »hvala«
1
 
aja pa veš kaj sem ravno opazila da si prijavljena na mojo igro pisateljsko poročilo, pa si do sedaj rešila samo eno nalogo. če si preveč zaposlena da nadaljuješ mi povej, drugače pa bi bila vesela če rešiš vsaj nazadnje objavljeno
 
Omg amazing supr je!! Aja pa čisto sem pozabila se opravičujem, bom jutri rešila!!
 
April(ne registrirana)
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Živjo,
Danes ti pišem, da ti malo bolj podrobno opišem mojo šolo. Upam, da boš prebrala tudi svoji sestrici, ker bi jo v prihodnje rada spoznala. In saj veš kaj pravijo:grin: vse je najbolje če ti je prebrano ko si še v zibki. (To sem si izmislila :joy:)
Moja šola je šola za tajne agente. Po domače povedano vohune. Naša šola ni zalo velika. Ima dve nadstropji in je podobna malo večji hiši. V spodnjem nadstropju je jedilnica, kuhinja, en wc in pisarna naše ravnateljice. V drugem nadstropju so učilnice za delanje krink, poleg je manjša telovadnica v kateri imamo šport, zraven wc- ja je še učilnica, ki je nabito polna z vsemi pripomočki. Poleg naše šole stoji še nekaj manjših bungalovov. Na šoli nas ni veliko, ker moraš biti zelo dober da prideš na šolo, tako, da sta v vsaki od desetih hišic ubistvu po dva ali tri osebe. Mogoče te zanima z kom sem? Ali pa že sama predvidevaš z kom sem? V bungalov sem z Grayem. Sama sva, ker je najina sostanovalka zapustila šolo. V bistvu je končala šolo. V bungalov imava manjšo kopalnico, dve postelji, dve omari, dve pisalni mizi in eno oamro za zvezke. Potem pa imava v zadnjem delu še posebno omaro v kateri imava vse potrebne pripomočke in krinke za ne napovedane vaje. Trenutno sedim za mojo pisalno mizo in sem sama. Moje e-pismo boš dobila kasneje kot sem napisala to ampak ti vseeno povem, da je zdajle vstopil Gray. Oh kako je luštkan. (Ampak to je že druga zgodba). Saj bi ti povedala kje prav za prav sem a mora lokacija otoka ostati skrivnost. :grin: :grin:
Upam, da si zdaj z sestrico predstavljata šolo in mojo sobo kaj bolje. Zdaj pa moram iti. Ura je že 17.50 kmalu imam šport.
Uživaj in ostani tako dobra oseba še naprej.
Tvoja naj naj naj naj boljša 19 letna ženska prijateljica Sandra:grin:


Upam, da sem nalogo prav razumela in da nisem česa naredila narobe. Vem, vem, vem vsakič ti napišem to ampak tvoja šola je super. Nočem da odnehaš zato ker nimaš motivacije. Meni je med šolo na daljavi zmanjkalo motivacije a mi je mami pokazala super spletni prispevek, ki mi je saj delno pomagal pridobiti motivacijo nazaj. Če bi te slučajno zanimalo je tule link: https://www.brstpsihologija.si/8-tehnik-motivacije/
Lp Plesalka
1
 
Super je!! In hvala ti, res mi veliko pomeni <3
 
April(ne registrirana)

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Si že povabil/a kakšnega prijatelja na Pilovo spletno stran?
Seveda.
(393)
Ne še.
(395)
Bom zdaj!
(73)

Oglas

Zadnji odgovori

harryronhermioneginnylunaneville24 je odgovoril/a na
https://images.app.goo.gl/p3ER7hwY8u2hHXLo7
 

harryronhermioneginnylunaneville24 je odgovoril/a na
:art::paintbrush: :frame_photo:
 

April(ne registrirana) c je odgovoril/a na
Jaz imam lok tako malo za foro lokostrelstvo ...
 

Like emojis je odgovoril/a na
:raised_hands:
 

harryronhermioneginnylunaneville24 je odgovoril/a na
oooooo zelo lepo Her :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::hea
 

Tajdicas je odgovoril/a na
Ona je moja najljubša! Tudi njen življenjepis ...
 

je odgovoril/a na
ČE MA KDO TELEFONSKO ŠTEVILKO OD NJE ALI ...
 

No Name je odgovoril/a na
Dovolj imam 'neee-jev', dovolj imam poskušanja ...
 

Like emojis je odgovoril/a na
Neeeeeee
 

potterhead je odgovoril/a na
ja men je isto usec.. raj mam HERMIONE ampak ...
 

potterhead je odgovoril/a na
meni tudi zal ni toliko... ampak ima usak ...
 

potterhead je odgovoril/a na
ja men je isto bolsa u knjigi... bl samozavestna... ...
 

potterhead je odgovoril/a na
hahahha dobra:joy::joy::joy::heart:
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
Loll!!!
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
Kaj?!?!?!?!? Ne ne ne Her!!! Nikakor se ...