Naslednji Pil izide 7. maja

Nova številka
April 2021


Izid: 2. 4. 2021

For the first time... zgodba za festival (resnična zgodba)

10
NAPISANO PO RESNIČNIH DOGODKIH (imena so izmišljena)
for my crush x
Kako je ko se prvič zaljubiš, tisti metuljčki in zmedenost. Lepo je, romantično. Večini se jim zgodi v vrtcu, pa je to prava ljubezen? Nevem, še sama ne. Zdaj med pisanjem strmim v ekran, se smejim, ampak mogoče, čisto mogoče čisto malo jokam.

Tekla sem po stopnicah, skoraj sem že zamudila. Zagledam njega. Steče po stopnicah mimo mene. Izgleda popoln. Stopi do prijateljev nato pa gredo naprej. Ne vem kdo je, kateri razred je, se pa zaljubim. Prvič, prvič v življenju začutim tiste majhne metuljčke, ki mi jih je povzročil fant ki ga sploh ne poznam.

Naslednji dan ga vidim na igrišču. Sedim na gugalnici, zaviti okrog droga, da sem visoko. Gledam ga, iz višine. Govori z mojim sošolcem, tistim dokaj prijaznim. Tudi tip je videti prijazen. Sedim in ga gledam dokler se ne gre vozit po pumptracku. »O, Tani hej!« zaslišim prijateljičin glas za sabo. »olaa!« ji odgovorim, vesela da sem spet videla njega. Prijateljica spleza do mene na gugalnico. »Kdo je ta tip?« jo vprašam in z očmi pomignem proti njemu. »Aja Luka, on je od Mance bivši, dokaj ok je. In baje je trenutno samski.« mi odgovori in me pogleda s tistim pogledom, ki ti ga namenijo ko te imajo na sumu da si v nekoga. »Aaa... lepo« samo odgovorim. Nekaj se še pogovarjava, potem pa zdrsnem z gugalnice in grem domov. Mislim na Lukata in to, da je samski, kot da čaka name...

Naslednji dan sem spet na igrišču, Luka je tam, druži se z mojo družbo. Ne pristopim, samo gledam in sanjarim nato pa grem. Spet z mislimi o njem.

Sobota je. V nahrbtniku imam čokolado, počasi se približam svoji skupini. Tip je tam. »Olee otroci!« se zaderem, pomaham in se začnem smejati. Vsi se smejimo, vključno s Luko. »Bo kdo čokolado?« vprašam. Vsi vzamejo, tip nič. Šele po nekaj minutah, ko ne ostane več veliko pride. »MMM... tudi jaz bi čokoladico...« reče in se začne smejati. »aww na čokoladico, njam njam njam....« mu odgovorim in mu v roke potisnem čokolado. Skupaj se reživa. Nekako sem ponosna, da sem tipu všeč. Imam se lepo, gledam tipa, in se režim, enostavno je popolno...

Nedelja. (zdaj pred računalnikom pogoltnem slino in po licu mi spolzi solza) spet grem na igrišče. Tam so, Luka, Eva in še Mina. So na gugalnicah in se pogovarjajo. »Olaaa!« se zaderem in pomaham. Pomahajo nazaj in pridružim se jim. »A danes pa nimaš čokolade?« me vpraša Luka in se zaasmeji. »Ne, lol, ane kako sem zlobna.« rečem in spet se smejimo. Kaže, kot da bo spet popolno, kot včeraj. »Ej, a ji povemo?« se oglasi Mina in se zahihita. Tip in Eva nekaj razmišljata nato pa pokimata. (zdaj se jokam, čeprav je že mimo) Mina začne: »A veš da sta Eva in Luka skupaj! Iii!« reče. »Od včeraj zvečer!« še doda Eva. »Kaj?« presenečeno vprašam. »Jaa!« se mi nasmehneta Eva in Mina. Na obraz si spravim nasmeh in se veselim z njima. Komaj še zadržujem solze. »O f** js se moram še učit!« se zlažem in se poženem domov, čeprav sem bila z njimi šele pet minut. Grizem ustnico in jokam, že na poti domov. Staršev ni doma. Pokličem prijateljici in se jima jokam v telefon. Prvič, prvič sem se zaljubila in to sem si tako želela. Zdaj pa mi ga je frendica sp***ila pred nosom, boli, solze pa še kar tečejo.

Čez nekaj dni grem nazaj. Tip je tam, vsi prijatelji in tudi Eva. Vse je vredu, samo težko je. Takrat nekdo predlaga da v drevo vrežeta svoji začetnici. Luka vzame žebelj in začne vrezovati začetnici. Boli me, kot bi začetnici rezal vame, v moje srce. Tokrat ne jokam, tudi domov ne grem. Samo težko je, boleče in žalostno.


To je moja zgodba, pozno objavljena, kratka, resnična. Boleča in žalostna. Jokam ko jo berem, še vedno. Uoam da vam je všeč! Še enkrat imena so izmišljena! LYSMMM osebeki!

vaša Tani
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
kako žalostno:sob::sob::sob:res ti je moralo biti hudo:sob::sob::sob::sob::sob:
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
boga
0
 
lalalallala

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Šola na daljavo je ...
V bistvu super!
(359)
Šola kot šola, vseeno mi je.
(249)
Zanič, hočem nazaj v šolo!
(575)

Top prispevki festivala

Revija PIL
11
 

Girrl
24
 

Revija PIL
21
 

Revija PIL
20
 

lightningsky
63
 

MašaTuFanPage
13
 

Revija PIL
14
 

Revija PIL
12
 

Fox star
42
 

Oglas

Zadnji odgovori festival

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Čestitke novim zmagovalcem
 

Moly je odgovoril/a na
Omg oprosti, da komaj zdaj pišem komentar ...
 

#Girl je odgovoril/a na
pošteno
 

Zari je odgovoril/a na
Nice! Čestitam vsem zmagovalcem!
 

Revija PIL je odgovoril/a na
To je posledica nekega čudnega informacijskega ...
 

lilapikn je odgovoril/a na
super
 

lilapikn je odgovoril/a na
wow:heart_eyes::thumbsup:
 

lilapikn je odgovoril/a na
zelo lepo
 

Čupa, 11 let je odgovoril/a na
Čestitke!!!
 

Bookworm je odgovoril/a na
ČESTITKE VSEM!!!!!!!
 

zelena je odgovoril/a na
čestitke
 

zelena je odgovoril/a na
Oh hvala vam! Se opravičujem, da malo zamujam ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Aaaaa kak se teb to da risat!!!??? Men bi ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Kok lepooo!!! Joj ti si perfekt! Groza si ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Wow wow wow wow wow. A ti hočeš da mene srčni ...