Naslednji Pil izide 7. maja

Nova številka
April 2021


Izid: 2. 4. 2021

PROFIL PILOVCA


harryronhermioneginnylunaneville24
Starost:
12

Vzdevek:
harryronhermioneginnylunaneville24

Horoskop:
Navadni: LEVINJI😍😍😍😍; Kitajski: PODGANI🤨🤨🤨

Najljubši citat:
Živi zato da ljubiš, ne zato da si ljubljen.
Midve😉😉😉

Hišni ljubljenčki:
Sky - maček; Braum- pes

O meni:
Ahojla:muscle::muscle::muscle:!
Naj se ti na hitro:runner:‍:runner:‍:runner:‍:runner:‍ ali na dolgo🧶🧶🧶🧶predstaviva? Srednje:runner:‍🧶:runner:‍🧶???? No, prav. Zmagal si:trophy::trophy::trophy:! Naj bo nekje vmes:wink::wink:!
A, preden te začneva dolgočasiti te morava vprašati nekaj zelo pomembnega: Kako si:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thinking::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:?. Verjetno je čudno, da sva ti zastavili ravno to vprašanje:grin::grin::grin::grin:.
No, kot že veste.Zgodilo se je nekega sončnega:sunny::sunny:... Eh, pustimo zdaj to:raised_back_of_hand::raised_back_of_hand:. Da poenostaviva. Pred 12 leti sva se avgusta pridrle:speaking_head::speaking_head:na svet:earth_africa:. Morava priznati, da sta starša v teh 12 letih imela kar precej dela z dvema "majhnima(:rage::baby::baby::rage:)" punčkma:girl::girl:. No in tako je vse potekalo brez večjih posebnosti:cry::cry:. Ko sva bile stare 10 pa je na svet prikukal najin "preljubi:wink::wink:" bratec:angel:(saj sami veste kako je to:joy::joy::joy:). V vednost: starša imata z njim enkrat več dela kot z nama, pa sva bili 2(ne šaliva se:slight_smile::slight_smile:).
Sedaj pa da malo opiševa svoje hobije:dancer::dancer:, želje:flag_gb:,...
P.S.: Do zdaj vse jasno:muscle::muscle:?

:martial_arts_uniform:hobiji:martial_arts_uniform:
Torej najprej v vednost... PAZITE SE NAJU! ČE KOGA UŽALITE LETITE:airplane::airplane::airplane::airplane: PO TLEH:rage::rage:! Ne, saj se hecava:joy::joy::joy::joy::joy::joy:. Sam res se naju pazite. 3 leta sva trenirale judo. Znava kar nekaj krepkih prijemov in metov:wink::wink::wink::wink:. Če vprašate, zakaj sva judo pustili, naj vam kar direkt poveva: Ker se nama je pokrivalo s plesnimi:dancer::dancer:. Tak da žal. Če želite, pa vas lahk probava na tla spravit tud s kakim plesnim korakom:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:! Ful rade bereva:book::book::book:!!!!! Na teden zihr prebereva :one::zero::zero:knjig(:grin::grin::grin:malce pretiravava). Drgac pa se morva zahvaliti Her, da nama je dala tako super idejo. Sedaj knjigo vedno nosiva sabo. Vžgale sva že prek 10🧒🧔:person_with_blond_hair:‍:older_woman::woman:‍:man:‍:older_man::man:‍:man:‍:man:‍ludi. Večinoma druga drugo:point_right::woman::woman::point_left:(:joy::joy::joy::joy::joy:). No in še zadnji hobij... peka:cake::cake::cake::cake:! Ups, in pisanje zgodb:writing_hand:. No, sam da veste zakaj rade pečeva. Če imaš v sorodu sladkosnedega dedka.... saj veste. Pol pa ti pride v kri:syringe:. In pisanje... Če berete My last year:thumbsup::thumbsup::thumbsup:... In če ne:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:... Vam v vsakem primeru poveva:loudspeaker::loudspeaker:. Torej, ob pisanju se sprostiva(:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:) in pozabiva na svet okoli sebe. Odputujeva v svet domišljije:star2::map::star2:, ki je le najin. Tak, da če pridete brez dovoljenja not se hitr poberite:rage::rage::rage::rage::rage::rage:. Sedaj pa nekaj kar naju opisuje........
:drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum:

:zap:HP:zap:
Jej, končno smo prišli do tega:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. We love it:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:! Še kdo:thinking::thinking::thinking:? Ja:heart_eyes::heart_eyes: oder nein:rage::rage:? Če ne, se hitr poberi če ne dobiš en urok v tazadnjo plat:punch::punch::punch:!!!!! Ne, saj se sam hecava:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:!!!!!! Ali pa tudi ne:joy::joy::joy::joy:!!! No, pač midve dihava s Harryjem in živiva zanj. Se vam zdi to čudno? Nama osebno ne. Ampak,ljudje smo si različni:gorilla::wolf::cat::tiger2: in vsak gleda:see_no_evil: s svoje plati. Da nebova zašle s prave poti:motorway::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:. Kot zanimivost lahko poveva, da sva celo zbirko prebrale že 13krat!!!! Filmov trenutno nemoreva gledati ker nam trdi disk ne dela:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:!!!!!!!!!!!!!

:school:šola:school:
Ja, tu bi se dalo marsikaj povedati. A vas nebova dolgočasili. Verjetno si mislite: Hvalen bogi. Končno sta nehali nakladat:joy::joy::joy::joy:. Naj vas potolaživa. Ne bova več dolgo v vaši družbi. Počakajte še 5minut:hourglass_flowing_sand:. Ok? No, kje sva ostali🤨🤨🤨????? Aha, torej šola. Najin najljubši predmet je nemščina:flag_de::flag_de::flag_de::flag_de::flag_de:. Še čigav? Ne? Škoda:expressionless::expressionless::expressionless::expressionless:. Aja, sam mal.... ČE TVOJ NAJLJUBŠI PREDMET NI NEMŠČINA IDI ŠTALO KIDAT:rage::rage::rage::rage::rage::rage:!!!!! Pa še v najinem imenu kravice:cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2:pozdravi. Ampak, šalo na stran:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:. Torej, sva odličnjaki:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. Nekateri fantnje v najinem razredu so zelo otročji. Pa, saj same veste punce, kak je to:yum::yum::yum::yum:.

:rainbow:želje:rainbow:
Jah, tud tu bi se dalo marsikaj najt. Vendar, da poveva največjo željo..... OBISKAT VSA MESTA POVEZANA S HARRYJEM POTTERJEM!!!!!!!!!!!!!!!:earth_asia::earth_americas::earth_africa: Seveda to nebi bila najina želja, če nebi rade potovale. Pa veste kaj je na potovanju najboljše? DA ZALUTAŠ:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:!!!!!Haha!!!!!!

:dog:Pil:dog:
No, seveda negre tudi brez Pila. Je najbolj kul revija v VESOLJU:milky_way::milky_way::milky_way::milky_way::milky_way:!!!! Tukaj bova nakratko napisale, kaj objavljava v forumih na spletni strani..... in vabljeni k ogledu :wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:!
_:writing_hand:pisalnica:writing_hand:_
- My last year( trenutno tekoča zgodba)
_:soccer:igralnica:soccer:_
- HP:liki/VS/igralci( trenutno tekoča igra)
_:book:Pilov blog:book:_
- Bingo blog( trenutno tekoči blog)
- Aktivistični blog( trenutno tekoči blog)

:dizzy:naročniki:dizzy:
Seveda, pa ne gre brez naročnikov. Iskreno bi se rade zahvalile 81:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart: zlatim naročnikom in vsem, ki se bodo na naju še naročili. V vednost: NAROČENI SVA NA 374 PILOVCEV IN PILOVK!!!!!!!!!!!!! Ne hecava se:wink::wink::wink::wink::wink:.

:kissing_heart:zahvale:kissing_heart:
Sedaj nakoncu, bi še rade izrekle zahvale nekaj pilovcem. Če te to več ne zanima adijo, drugače pa bi bili zelo veseli če zdržiš do konca. Prvo mesto med zahvalami si je prislužila........
1.:first_place::trophy: Ena in edina :drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum:Hermiona Granger: Her hvala:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:, da si naju podpirala vse od začetka! Si res dbest pilovka. SAM GLEJTE DA SE NAROČITE NANJO, LAJKATE NJENE OBJAVE IN TAKO DALJE.!!!!!!!! DRGAC SE VAM SLABO PISE!!!!!!! PA DA NE ŽALITE NJE ALI NJENE BFF IN IBFF GINNY WEASLEY!!!!!!!!!:rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage: No, pišeš res odbito fanfiction HP zgodbo. Komi čakava da jo izdaš:upside_down::upside_down::upside_down::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:
2. :second_place:Pil: Hvala:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: vam, da ste taka kul revija!! Res ste amazing!!!! Počasi postajava "odvisni" od Pila:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:.
3. :third_place:Na tretjem mestu sta pristali kar 2 osebi. In to sta Sleepy girl in It's me: Hvala vama:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:, da sva lahko poleg Anike078 vajini IBFF.
4. 🧨🧨🧨🧨Takole, ker ni medalje za četrto mesto. Na četrto mesto se je uvrsil oz. uvrstila......... VSI PILOVCU!!!!!! Vsem hvala, da ste tako odbito kul:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:!!

No, to je to. Upava, da se niste dolgočasili. Še enkrat vsem hvala:wink::wink::wink:! Res ste super osebe:hugging::hugging::hugging::hugging:.
Pošiljava vam virtualni objemček🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰.
Adjos:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:
HRHGLN24:zap::crystal_ball::european_castle:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Šola na daljavo je ...
V bistvu super!
(323)
Šola kot šola, vseeno mi je.
(232)
Zanič, hočem nazaj v šolo!
(519)

Priljubljene objave

Ena
18
 

JustLilly
19
 

14
 

Cool Girl
10
 

Zapomni si 30❤️ in 10 komentarjev! ✅✅✅
38
 

ManonWhitethorn
6
 

Oglas

Zadnji odgovori

April(ne registrirana) je odgovoril/a na
Dobrodošla!!
 

April(ne registrirana) je odgovoril/a na
Hello!! Dobrodošla!! Slišiš se kot jaz hahah, ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
A si Hanna!? Če si, prosim ne oddidi!!! Kdoo ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Dobrodošla! Sicer pa tudi jaz OBUŽUJEM Wonder ...
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Se steinjam
 

Hermiona Granger123 je odgovoril/a na
se popolnoma strinjam! popularen lahko postaneš ...
 

boby je odgovoril/a na
kako dobra zgodba:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:ko ...
 

boby je odgovoril/a na
awwwww kok je kjut:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
BLAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:wink::wink::wink::wink::slight_smile::slight_smile::slight_smile::
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
Jaz te nisem nikoli ignorirala. Vseeno te ...
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Aaaaaaaaaa laj se bo zgodilo???:thinking::scream::fearful::hushed::heart::yellow_heart::gr
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Prebrala. Kako ti rata take Zakon ( z je ...
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Dobra zgodba. Šele zdajle sem jo začela brati: ...
 

Violinka je odgovoril/a na
Pogrešali te bomo, kdor koli si!:revolving_hearts:
 

Violinka je odgovoril/a na
Joj! Kak je luškana! Ful je lepa