snofi
Naslednji Pil izide 2. julija

Nova številka
Junij 2021


Izid: 4. 6. 2021
pepca oblacek

KOTIČEK PILOVCA/KE

Naročnina na objave je mogoča samo registriranim Pilovcem.
Sporočila lahko v "Moj kotiček" pošiljajo le registrirani uporabniki.

Sporočila:

Hi ww!
Kdaj boš objavila platnico?
(oprosti, da ti težim9
lp. fla
0
 
Hej Hoj, tebe še nisem spoznala jaz sem Caro :heart: upam, da se kdaj slišiva na klepetu:)
LYSM
Caro
0
 
Ps: lep profil imaš:)
 
Dan!
Samo obevstim vas da sem si končno naredila profil na Wattpadu.
Zakaj končno?
Ker se prijavljam tja gor že eno leto. (Resno mislim, samo da sem vmes čisto pozabila na to, zdej sm se pa spomnla da bi lah še enkrat poskusla)
In a vete kok dolg sm rabla da sm se prjavla? 40 minut.
Pol ure se iskala username ker je vedno vse zaseden.
In veste kaj si wonder woman izbere? Moon_Wolf
S tem da je blo to zasedeno in je moj username Moon_Folf
:joy::joy::joy::joy:
Ampak sm si ga zgori k ti piše kdo si sm si napisala pravilno spodi pa vseeno pišeš Folf.:joy::joy:
V glavnem, objavlam eno zgodbo. K je tuki ne, ker...v bistvu ne vem. Ampak ja.
Pač fora je da jo zase pišem v word, in sm bla tko "Ja, lah jo pa na Wattpadu objavlaš".:grin::joy::heart::ok_hand:
Torej ja, pejte si pogledat.
Username: Moon_Folf (:joy:(prosim kličte me Moon_Wolf:joy:))
Thank uuu <3

XoXo:kiss:,
Wonder Woman/Moon_Folf:v:
4
 
Ti si legenda! Prisežem! Tako si me nasmejala! LOVE YOU SO MUCH!
grem pogledat!
Tvoja največja oboževalka,
JustLilly
 
Že imaš ibff?
0
 
nep :))
 
Hej, moja Wondy,
Za tisto z platnicami.
Lahko ne bodi prepozen čas ne čakoa. Lahko narediš, kako en fantek teče po uri, da bi ujel staše.
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Ly
BEGO :heart::bird:
0
 
okki, zmenjeno :))
 
Draga Wonder Woman!:heart:
Tvojo pesem sem videla včeraj zvečer, vendar je bila pozna ura in bila sem utrujena. Nisem imela volje sedeti in pisati tega celega spisa, ki ga imam za povedati.:grimacing::wink::kissing: Imela pa sem voljo, da sem skakala po hiši, se smejala in se skoraj zjokala.:cry::cry::grinning::grinning::blush::innocent: Potem sem jo takoj natisnila in jo prebrala svojim staršem in sestri in se potem zadrla: »Jaz imam pesem. Pesem o meni!«:grimacing::grinning::joy::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue: In potem so me vsi gledali kot da sem zmešana jaz pa sem se smejala, cela rdeča od sreče in skakala in se smejala.:grinning::joy::joy::laughing::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: In si pokrivala usta z rokami.:astonished::heart_eyes:Nisem mogla verjeti. Počutila sem se kot največja zmagovalka ever.:muscle::muscle::muscle::muscle:
Tako zelo me ni osrečil niti nasmeh moje bivše simpatije.:wink::grinning: Ne morem verjeti, da si nekdo misli tako lepe stvari. Čw zdaj samo pomislim na vse kar si naredila zame začutim tisto srečo, tisto eksplozijo, ki je v meni. Ne morem in ne morem ubesediti te sreče. :kissing::kissing::kissing::kissing::kissing::relieved:
Da sploh ne omenjam vsebine pesmi. Do konca življenja si bom v glavi pela: »Jaz imam pa pesem!« Preprosto ne morem si pomagati, da se ne bi važila. Ne morem si pomagati, da si ne bi pohvalila, da si to naredila TI ZAME! Vau!:scream::scream::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::muscle::muscle::muscle::ok_hand::ok_hand:
Wonder Woman! Upam, da veš kaj delaš. Upam, da se zavedaš koliko sreče in pozitivnosti si prinesla v moje življenje. Kako sem tako zelo srečna vsakič, ko komentiraš moje zgodbe ali objave. Kako vedno vidiš dobro v meni in kako to poveš na veliko ljudem neznan način. Na način, ki si zasluži Oskarja. Res, res ne vem kaj bi brez tebe! :partly_sunny::partly_sunny::partly_sunny::partly_sunny::beetle::beetle::see_no_evil::speak_no_evil::hear_no_evil:
»Zate je vedno prostor v srcu mojem,
je tudi zame v tvojem?« si vprašala v pesmi.
Dragi moj angelček! Da te nikoli več ne slišim, da vprašaš takšne bedarije (hecam se:wink:)! SEVEDA, JE VEDNO IN POVSOD V MOJEM SRCU PROSTOR ZATE! V mojem srcu imaš pravi imperij. :joy::speak_no_evil::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
Če bi kdo zdaj vprašal: »JustLilly! Kaj želiš sporočiti celemu svetu?«
Veš kaj bi rekla?:grinning:
»Najdite ljudi, ki bodo za vas naredili in izrekli stvari, ki jih je zame naredila in izrekla Wonder Woman. Najdite si svojo Wonder Woman!«:hugging::hugging::hugging::hugging::hugging:
In to mislim čisto resno! Brez heca! :neutral_face::no_mouth::no_mouth::kissing_smiling_eyes::blush:
Hvala, hvala za vse kar si rekla! Hvala, ker si! Hvala, ker verjameš vame in me imaš rada! Ni je stvari s katero bi se ti lahko zahvalila za to kar delaš zame in kar si že naredila. :cry::cry::cry::cry::cry::grinning::grinning::grinning:
Nikoli ne bom pozabila kako si mi pisala! Kako si mi pisala kako se imenujejo moji oboževalci, kako sem na tvojem profilu označena ko tvoja vzornica, kako je tvoj najljubši citati moj stavek, kako si mi napisala pesem, kako si prebrala vse dele Zalinega dnevnika, da lahko slediš nadaljevanju in celo šla na moj star profil. Res ne vem kaj sem naredila, da sem si to zaslužila!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::cry::cry::cry::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
Nikoli, nikoli prosim ne odidi od tukaj, ker si moje sonce tukaj (na Pilu) in mi pomeniš svet! HVALA!:hibiscus::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face:
https://www.pinterest.com.au/pin/970596157162386097/
In to si ti naredila zame! (sicer nisem bila zlomljena, ampak… ti si mi prinesla še več sonca v moje življenje):boom::fire::sunny::sunny::sunny:
Samo to bom rekla: »Hvala, da si!«:kissing::kissing::kissing::kissing::kissing:
Tvoja največja oboževalka,:sunglasses:
JustLilly:kissing::kissing::kissing::kissing::kissing:
P.S. Sem slišala, da nimaš ibff! Jaz tudi ne!:wink::wink::wink::wink::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes:
P.S. Tudi ti si obtičala v mojem srcu in ZA NIČ NA SVETU te ne mislim spusti ven!:angry::kissing::wink::grinning:
P.S. Prosim ne jokat zaradi mene! (razen če so to pozitivne solze, seveda!:smirk::wink::grinning::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:)

1
 
Draga JustLilly!!
Ah, nisem mislila da mi boš tole napisala, to vse povedala.
Res ne vem več kaj naj ti rečem, ker me vedno znova osrečiš.
Ti sploh ne veš kako 100x super oseba si.💍
In pesem si čisto zaslužiš, konec koncev, sem le govorila resnico :))
Polepšala si mi dan in to zelo. V šoli je bilo slabo in res sem rabila nekaj takega. Sploh ker me je strah izpita za violino...😥
Najbolj me je osrečilo to, da ti je pesem všeč in ja, JustLilly ima pesem! <3
Potem pa še vse to kar si napisala💗. Pa to, kar si napisala v svoj profil. Mislim to je tako lepo od tebe, da si me omenila :) Res si nikoli nisem predstavljala kaj takega. Da mi največja vzornica tole vse napiše. 🥺
O, pa ne pozabimo tega: "Najdite ljudi, ki bodo za vas naredili in izrekli stvari, ki jih je zame naredila in izrekla Wonder Woman. Najdite si svojo Wonder Woman!"😊
Mislim, tukaj pa so se mi solze do konca izlile. Tole pa me je res ganilo. Da si to rekla. Uou. Res i me osrečila tudi ko si napisala "Tvoja največja oboževalka,😎" Mislim, uau, Lilly, moja vzornica, je rekla da je moja največja oboževalka? Zdej pa dost, no! Ker bom kmalu imela poplavo v sobi od mojih solz🥺
Joj, JustLilly, hvala da si, hvala da me imaš za prijateljico, hvala da si tole napisala, hvala ker si me omenila v profilu, hvala ker si prebrala mojo zgodbo, hvala ker si se z mano dobila na klepetu, hvala ker sploh rečeš "Wonder Woman", hvala za ta čudoviti rek, hvala ker si dejansko naročena name.✨💋 Nikoli te nebom pozabila. Vedno boš ostala v mojem srcu, ker mi pomeniš OGROMNOOO! Rada te imam in to zelo! Čeprav, kot sem rekla, to opiše le pol tega kar ti hočem povedati.🥺✨💕

"Ostani takšna,
kakršna si.
Ostala bom tvoja,
občudovalka vse dni."

XoXo 💋,
Tvoja Wonder Woman, ki te ima tako rada, da....sploh ne more opisati kako💗✨💍
 
LY so so so so so so so so so much!
Z največim veseljem, angelček moj! Vse z največjim veseljem!
💕💕💕💕💕
 
rožicaaaaa🥺 že dolg nisva bli na klepetu kdaj mas cas:tired_face: nocem tezit sm kdaj boš objavla platnico za mojo zgodbo ka me res zanima kkšnaje ratala🥺
LYSM:heart::heart::heart::heart:
0
 
Heeeeej!
Cajt mam dans ob sedmih
Še enkaj dodatnih naročil sm dobla, ampak za vse bo pršlo enkrat do 18.6. ker imam res velik naročil...
Se dobiva ob sedmih?
lyysmm, ww
 
oki doki ob sedmih velja🥺❤
 
Ojla!
Bi lahko tudi meni narisala platnici (ker pišem dve zgodbi)?!?! Reees lepo rišeš!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
naslov: doughter of criminals (ne vem, če sem prav napisala, ampak ok) Tu mogoče narediš... Ah, saj sama veš kaj je treba, če prav skelpam po vsem kar narediš... če pa se ti zatakne mi samo piši:wink::heart_eyes::heart_eyes:
naslov: zala, ki ni zala Mogoče kaj z dnevnikom in punco? ne vem:grimacing::joy:
Se že veselim tvojih umetnin!:hugging::hugging::hugging:
Tvoja največja oboževalka (ki razmišlja o vzdevku, ki bi ga lahko imeli tvoji oboževalci (kakšna ideja?:grimacing::wink::blush:)),
JustLilly:kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes:
0
 
Ola! Ja seveda, bom obe! Zmenjeno!😊
 
Hvalaaaa!
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Sporočila

Bego je pisal/a pilovcu/ki: Bad girl
Hej mandarina moja, No res me zanima kaj ...
 

LoveGinnyWeasley je pisal/a pilovcu/ki: Plezalka:)
aja jez zbrišem špo in dam zgo...
 

JakEC sprašuje pilovce/ke:
katero supermoc bi izbrali...? (lahko napisete ...
 

LoveGinnyWeasley je pisal/a pilovcu/ki: VE123
ola a bi se dans lohka dobili ob ene 5-ih?
 

Hermiona 17 je pisal/a pilovcu/ki: Nelly299
Ojla! Kako si kaj?
 

flamingo je pisal/a pilovcu/ki: Bego
Hi Kako si kaj?
 

flamingo je pisal/a pilovcu/ki: Wonder Woman
Hi ww! Kdaj boš objavila platnico? (oprosti, ...
 

LoveGinnyWeasley je pisal/a pilovcu/ki: VE123
ve nism mogla:sob: vedno je govorilo da ...
 

kamilica sprašuje pilovce/ke:
če bi lahko izbirali... kakšne barve oči ...
 

Blank je pisal/a pilovcu/ki: Bad girl
Draga Begi! Ne veš, kako sem vesela da sem ...
 

Violinka sprašuje pilovce/ke:
Kateri je tvoj najljubši šport? (Prosim, ...
 

Bad girl sprašuje pilovce/ke:
Hoj! Jaz sem pred kratkim dobila eno izjemno ...
 

LoveGinnyWeasley je pisal/a pilovcu/ki: Nelly299
živjo nelly
 

Kaki2010 je pisal/a pilovcu/ki: JakEC
Hi! upam da nisi jezen zRD unga v klepetalnci! ly:hugging:
 

Kaki2010 je pisal/a pilovcu/ki: Blank
Hi blankica:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:! ...
 

Kaki2010 je pisal/a pilovcu/ki: Hermione🖤
Her:black_heart:! kak sjjjiiiiii?!?! .lysm ...
 

Kaki2010 sprašuje pilovce/ke:
A nJ grem s pila? ps: to vpliva na to ce ...
 

Lolipop je pisal/a pilovcu/ki: Aquatta
Aja in VSIIIIIIIIII se naročte na AQUATTICO!!!!!!!!!! ...
 

Lolipop je pisal/a pilovcu/ki: Aquatta
Hej Aquattica moja:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart: Res ...
 

Kaki2010 je pisal/a pilovcu/ki: Aquatta
Hi aquatta!!! zelo supr osebA si!!! rada ...
 

Spring sprašuje pilovce/ke:
Ali igraš kakšen inštrument?:musical_keyboard::saxophone::trumpet::guitar::violin:
 

Caro je pisal/a pilovcu/ki: Wonder Woman
Hej Hoj, tebe še nisem spoznala jaz sem Caro ...
 

LoveGinnyWeasley sprašuje pilovce/ke:
ali berete mojo zgodbo dekle v kostumu in ...
 

Hermiona 17 sprašuje pilovce/ke:
Si prebral prvi del moje zgodbe 90's?
 

Sleepy girl je pisal/a pilovcu/ki: JakEC
Hej! Odločila sem se, da tudi jaz kaj ...
 

Oglas