Naslednji Pil izide 7. maja

Nova številka
April 2021


Izid: 2. 4. 2021

Harry Potter fanfiction- Nič več Hermione Granger 2. del

17
Hello!
Tukaj je nov del! Žal včeraj nisem objavila dveh bom pa verjetno danes, nisem še sigurna. Uživajte!

Zakričala je in s široko razprtimi očmi na postelji hitro sedl . Te sanje so jo že nič kolikokrat zbudile iz spanca in Hermione jih je vedno manj razumela. Najprej je videla razkošno graščino v katere kuhinji je bilo nekaj ljudi. Mož s razmršenimi črnimi lasmi in zelenooka rdečelaska, ki je v naročju nosila fantka z njej enakimi očmi. Tam je sedela najlepša ženska kar jih je videla, s svetlimi blond lasmi in oceansko modrimi očmi, zraven pa je bil še čeden moški, njegovi daljši črni lasje pa so žgečkali ljubko punčko v njegovem naročju. Do takrat je še vse izgledalo prav, nato pa se je kar naenkrat pojavilo kup zamaskiranih postav, nastopil je kaos, najhladnejši smeh, kar jih je slišala, blisk zelene svetlobe… v tistem trenutku se je Hermione vedno prebudila, izjemno prestrašena, s solzami v očeh. To se je ponavljalo še in še, sanje so jo vsakokrat bolj zgrozile. Zdelo se je tako resnično.

Tistega dne je Hermione zelo utrujena odšla iz šole. Ker ni želela še enkrat sanjati tega se je odločila, da ostane budna, kar se ni izkazalo za najboljše. Ves pouk je bila grozno zaspana in, ko je prišla iz stavbe ni opazila skupine starejših učencev, dokler ni bilo prepozno
»Glej, glej glej. Koga pa imamo tukaj? Naš piflarski bober kaj?« za sabo je zaslišala glas, ki ga je prepoznala kot njenega dolgoletnega ustrahovalca Edwarda, katerega se je zelo bala.
»Pro-prosim, pusti m-me pri mi-miru.« je jecljala, čeprav je vedela, da ne bo kaj dosti pomagalo. Edward se je samo zarežal in pomignil svojim 'prijateljem' naj pridejo bližje.
»Kako bi te lahko pustil pri miru, bober? Izgleda, da se še vedno nisi naučila, da je treba večvredne spoštovati. A mislim, da ti pri tem lahko pomagam.« zlobno se je zasmejal, kar jo je spominjalo na tisti smeh iz sanj.
Začela se je umikati nazaj , a so bi prehitri. Eden izmed Edwardove družbe jo je podrl in padla je na tla. Do takrat so se tam zbrali vsi na dvorišču in opazovali kako bo bober spet dobil kar mu gre. Hermioni so po licih tekle besne solze, ko se je Edward sklonil nadnjo in jo z vso silo brcnil v trebuh, da se ji je dvignil žolč. Se huje je jecala in izvabila smeh celotne šole. Nekdo jo je močno udaril v nos in zaslišala je škrtanje kosti. Zasmehovali so jo ona pa je le ležala tam in ni imela moči, da bi se borila nazaj.
»Dovolj je.« je rekel Edward, nato pa dodal: »ne želimo, da nas kdo opazi, pojdimo.« kot vedno pa jo je želel še zadnji udariti. Zamahnil je z nogo naprej, a njegov čevelj ni nikoli dosegel cilja.

Rjavolasa desetletnica je tistega večera na postelji premišljevala o vsem, kar se je zgodilo. Edward jo je želel brcniti, a se je namesto v bolečini znašla na strehi šole. Ja, na strehi. Zaprla je oči, in čakala bolečino udarca, a ko ni prišla jih je počasi odprla in na ves glas zakričala. Bila je na šolski strehi tik ob dimniku. Zdelo se je ji da so pretekle ure, ko so jo gasilci končno spravili dol v naročje staršev in k učiteljem, ki so zahtevali pojasnilo. Ni ga imela. Seveda ne. Pojma ni imela, kako bi se znašla na strehi. Niso ji verjeli.
»Resno pravim! Nimam ideje kako sem se znašla na prekleti strehi!« je vpila ravnatelju v obraz, ko jo je še enkrat vprašal kako se je znašla tam gor.
»Glejte, gdč. Granger, vem, da veste kako za vraga ste prišli na streho in zahtevam da nam takoj poveste! Ne bomo obravnavali nobenega laganja.« ji je razdraženo zavreščal nazaj.
Takrat je vstopil njen oče: »Moja hči ni lažn...« prekinil ga je oglašujoč TRESK! in na tleh zraven njih se je znašel velik del košarkarskega koša, iz katerega se je rahlo kadilo. Vsi so samo pogledali, niso vedeli, kaj se je zgodilo, le Hermione se je dozdevalo, da je to ravnokar povzročila ona…

Tako je samo čez nekaj ur sedela v sobi in razmišljala. Kako se je znašla na strehi? Kako je prelomila dvometrski kovinski koš? Ni imela odgovorov. Nenadoma je postala jezna in hkrati žalostna. Po licih so ji tekle besne solze in spraševala se je; Zakaj jaz? Kaj sem storila, da si ne zaslužim lepega življenja? Zakaj se zdi, da ne sodim sem? Zakaj sem tako grdi bober, ki ga nihče ne mara? Zakaj, zakaj, zakaj… jokala je za vsem kar se je zgodilo, za starši, ki so se že od incidenta zdeli izredno čudni, za modrice in čustveno bolečino, ki so jo povzročali Edward in njegova tolpa, za svetom, ki ga ni imela, za prijatelji, ki bi jo podpirali… jokala je za njenim celim življenjem.
--------------------------------------------------------------------------
To je za ta del. Zagotovo že veste kdo so ljudje is sanj. Vem, da je malo neumno, ampak nisem se mogla upreti:) Res upam, da vam je všeč. Komentirajte in všečkajte prosim, to mi pomeni zelo veliko!
Victorie
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omg!!!!!!!!!!!!Hitr nov del:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Šola na daljavo je ...
V bistvu super!
(382)
Šola kot šola, vseeno mi je.
(259)
Zanič, hočem nazaj v šolo!
(603)

Priljubljene objave

Violinka
14
 

lilasta pinki
11
 

Lyra and Pantalaimon
11
 

Sleepy girl
20
 

Sleepy girl
10
 

Sleepy girl
9
 

Lyra and Pantalaimon
9
 

Oglas

Zadnji odgovori

LION184 je odgovoril/a na
#MARMIJEZANAŠPLANET
 

spletnapunca❤ je odgovoril/a na
Sem se prav zdaj naročila nate :D
 

Breskvica je odgovoril/a na
Mi smo v karanteni tako da imam en dan počitnic ...
 

Violinka je odgovoril/a na
Jupi!:hugging: Vesele počitnice vam želim! Hvala ...
 

Fashion girl je odgovoril/a na
Tudi tebi lepe počitnice!!!:tada::confetti_ball: Sam ...
 

Blank je odgovoril/a na
 

je odgovoril/a na
koliko ste jih imeli jaz sem imela 45
 

magija nas lahko zapleeje je odgovoril/a na
ja vem da stedane spisali ampak pri nas so ...
 

Sk8er girl je odgovoril/a na
Jupi!!
 

boby je odgovoril/a na
to je zlo dobr:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::hea
 

boby je odgovoril/a na
#MARMIJEZANAŠPLANET
 

Diamant 123 je odgovoril/a na
um no, u just cant, we werent talking in ...
 

Sophie :) je odgovoril/a na
Noro dobra je. I love it!!!:heart::heart::heart:
 

Potterhead je odgovoril/a na
no jaz bi zelela sporociti da sem na pilu ...
 

Violinka je odgovoril/a na
:pensive::pensive::pensive::confounded::confounded::confounded: