Naslednji Pil izide 7. maja

Nova številka
April 2021


Izid: 2. 4. 2021

Harry Potter fanfiction- Nič več Hermione Granger 3. del

14
Hej!
Tukaj je nov del. Zdi se mi, da je vse manj odziva, zato sem se odločila, da neham, če ni zanimanja za zgodbo.
------------------------------------------------
Naslednjega dne se je Hermione iz sna zbudila z nenavadnim občutkom v prsih. Nekaj se bo zgodilo, je pomislila. Hitro se je preoblekla in stekla v kuhinjo. Hvaležna je bila, da je sobota, saj se je morala s starši temeljito pogovoriti o včerajšnjem incidentu. Bila je vesela, da se starša (še) nista jezila nanjo, ampak sta jo namesto tega včeraj gledala s strahospoštovanjem in odkrito radovednostjo, katerih ni razumela.
Ko so vsi trije sedli k zajtrku, je nameravala odpreti usta, a jo je njen oče prekinil.
»Hermione, draga.« je začel »po tistem kar se je zgodilo včeraj, sva se z mamo odločila, da je čas, da izveš nekaj pomembnih stvari o sebi.« slišal je nenavadno previdno, kot, da bi ga bilo strah kako se bo odzvala.
»Hm, no prav. Povejta.« je rekla nekoliko nervozno, a odločno. Kako slabo je lahko? ji je odzvanjalo po glavi.
Njena mama je vdihnila: »Srček, veš, da te bova ne glede na vse vedno ljubila, ne?« ko je Hermione prikimala je nadaljevala: » Ti…no…veš…ah, Hermione, ti nisi najina hči.«
KAJJ???? Nisem hči Dana in Emme Granger?? Ne, ne, ne, to se ne more dogajati… pričakovala je marsikaj drugega, kot, da bi ji nekdo povedal, na je posvojena. Pa čeprav je bila stara samo 10 let se je informacij lotila sistematično in logično, skratka po Hermionino.
'To je nemogoče.' Si je mislila, 'seveda je, od tvojega rojstva v tej hiši ni nobene slike' ji je rekel bol logičen glas zadaj v njeni glavi, 'ampak tako podobna sem jima…'
»Si v redu, ljubica?« mam-Emmin glas jo je prekinil iz boja v mislih.
»B-bom. K-kaj vesta o meni?« jecljala je, borila se je proti solzam, a si je rekla, da bo za jok čas pozneje, zdaj mora izvedeti nekaj stvari.
Tokrat je odgovoril oč-Dan: » K nama si prišla, ko ti je bilo 6 mesecev, natančneje 25. oktobra, leta 1980. Emma te je našla tiste deževne noči na najinem pragu, skupaj s pismom tvoje matere…« ustavil se je in stavek je nedokončan obvisel v zraku.
»Kdo je? Moja mama? Zakaj me je pustila tukaj? Kaj je pisalo v pismu?« Hermioni je po glavi šinilo veliko vprašanj, ki jih je Emma prekinila.
»Pomiri se srček. Vse ti bova povedala. Vse kar veva. Samo pusti, da govoriva, vprašanja pa pridejo na koncu?« ob posvojenkinem prikimavanju je nadaljevala: »Najprej ti moram povedati, draga, ne moreva imeti otrok, ker sem neplodna. Odločila sva se za posvojitev, nato pa si v najino življenje prišla ti. Ljubiva te kot lastno hčerko, Hermione, zato naj se tvoj odnos do naju ne spremeni. Kot je rekel Dan, sva te našla ponoči 25.10.1980. Zunaj je bila nevihta in slišala sem jok, našla sem te na pragu. Hitro sem te odnesla noter medtem, ko je Dan bral pismo, ki ti ga bova zdaj pokazala« izdihnila je sapo, za katero ni vedela, da jo drži, ko ji je oče prinesel pismo. S tresočimi rokami je odprla popolnoma belo kuverto in izvlekla čudovit papir, ki ga je iz učbenikov za zgodovino prepoznala kot pergament. Kdo še uporablja pergament? se je vprašala, preden je začela brati.
G. in Ga. Granger
Verjetno se vam zdi čudno, da ste na svojem pragu našli majhno dojenčico. Pišem vam njena mati in ljubim jo iz dna srca, prav tako njen oče, a je na žalost ne moremo obdržati. To vas bo verjetno šokiralo, a obljubim vam, vse to je resnica. Moja hči je čarovnica. Prav tako jaz, njen oče in vsi njeni sorodniki. Da čarovniki obstajajo. Imamo palice, s katerimi čaramo, a nimamo bradavic ali zelene kože. Ljudi brez čarovnije imenujemo muggles. Čarovniki, ki jim rodijo se imenujejo rojeni-mugglom. Polkrvni so tisti, katerih starš je čarovnik in muggle. Dojenčica, ki jo trenutno držite je čistokrvna, kar pomeni, da so vsi njeni predniki čarovniki. Nekateri iz med njih sovražijo vse v zvezi z muggli, a naša družina ni takšna. Imamo tudi banke, svoje ministrstvo, trgovine…V našem svetu trenutno vladajo obupne razmere, imamo vojno. Čarovnik z imenom Lord Voldemort želi svet očistiti vse rojenih-mugglom in polkrvnih ter seveda čistokrvnih, ki se ne strinjajo z njim. Med njih sodimo naša družina zato nas preganja, in svojo hčerko sem želela skriti na varno vsaj do 11 leta. Takrat bo na vrata potrkala učiteljica čarovniške šole Hogwarts in vam vse to razložila saj misli, da je hči rojena-mugglom. Ko so čarovniki še otroci in ne znajo nadzorovati magije, se pojavi naključna magija, kar pomeni, da, ko se otrok razjezi, je v težav, ali nekaj želi, nastopi magija in to stori. Za to ne krivite dekleta, saj česa takega ne more nadzorovati. Torej, pri 11 se bo odpravila v šolo Hogwarts, kjer se bo naučila nadzorovati in uporabljati svojo magijo. Žal vam ne morem povedati, kateri družini pripada, a prosim poimenujte jo Hermione. Pravočasno boste izvedeli kakšen je njen priimek. Vem, da ste čudoviti ljudje, zato prosim, dobro poskrbite za Hermione, zaupam vam jo.
Hvala
Ko je Hermione končala z branjem je že močno jokala, imela pa je eno vprašanje 'Kdo sem?'
Nato se je vse stemnilo.
------------------------------------------------------
Upam, da vam je všeč. Komentirajte, lajkajte:purple_heart: Ress hvala, če boste
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Aaaaaa. Hitr nov dwl!!!!!!!.:upside_down::upside_down::upside_down::upside_down::upside_down:
2
 
Super, da ti ve všeč 🥰 kmal bo nov del
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
#ILOVETHISSTORY
#NEVERSTOP
2
 
Hvala💖💖
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hitro nov del ta zgodba je zakon!!!!!!!!!!!!!! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
2
 
Hvalaa❤️
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Wow to je zakooooon!!!!!!!! Všeč me ji ker edina tukaj uporabljaš angleške izraze!!! Takoj nov del!
2
 
Hvalaa
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Šola na daljavo je ...
V bistvu super!
(382)
Šola kot šola, vseeno mi je.
(259)
Zanič, hočem nazaj v šolo!
(603)

Priljubljene objave

Violinka
14
 

lilasta pinki
11
 

Lyra and Pantalaimon
11
 

Sleepy girl
20
 

Sleepy girl
10
 

Sleepy girl
9
 

Lyra and Pantalaimon
9
 

Oglas

Zadnji odgovori

LION184 je odgovoril/a na
#MARMIJEZANAŠPLANET
 

spletnapunca❤ je odgovoril/a na
Sem se prav zdaj naročila nate :D
 

Breskvica je odgovoril/a na
Mi smo v karanteni tako da imam en dan počitnic ...
 

Violinka je odgovoril/a na
Jupi!:hugging: Vesele počitnice vam želim! Hvala ...
 

Fashion girl je odgovoril/a na
Tudi tebi lepe počitnice!!!:tada::confetti_ball: Sam ...
 

Blank je odgovoril/a na
 

je odgovoril/a na
koliko ste jih imeli jaz sem imela 45
 

magija nas lahko zapleeje je odgovoril/a na
ja vem da stedane spisali ampak pri nas so ...
 

Sk8er girl je odgovoril/a na
Jupi!!
 

boby je odgovoril/a na
to je zlo dobr:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::hea
 

boby je odgovoril/a na
#MARMIJEZANAŠPLANET
 

Diamant 123 je odgovoril/a na
um no, u just cant, we werent talking in ...
 

Sophie :) je odgovoril/a na
Noro dobra je. I love it!!!:heart::heart::heart:
 

Potterhead je odgovoril/a na
no jaz bi zelela sporociti da sem na pilu ...
 

Violinka je odgovoril/a na
:pensive::pensive::pensive::confounded::confounded::confounded: