Naslednji Pil izide 4. junija

Nova številka
Maj 2021


Izid: 7. 5. 2021

HARRY´S FAMILY 10. del

4
HERMIONA : V glavi sem si govorila : " mirno kri , saj zmoreš hermione." Vedela sem, da bo Harry v redu, saj je vendar auror. Sicer bi morala biti na ministrstvu, a ta skrb se je bila povsem nepomembna. zaklicala sem : " Lily, Lina Rose, v Lilyino sobo ! ..." "Nikakor ! " ( to je bila Rose ) " Dobro, no, ampak nikakror se ne dotikajte tega.., tega...... no saj ni važno kaj , vsi vemo na kaj mislim !!!" " prav no. " dotaknila sem se pajka in potegnil me je vase. Ron mi je očitno sledil, saj je kmalu zatem prista na meni. " ...emmm, oprosti, ljubica, ..... he he he. " zavzdihnila sem. A imeli smo večje težave... "" Emmm, Ron, Ron!!!"

SCORPIUS : Bil sem omamljen od sreče. Rose me je poljubila. No to je bilo sicer že pred eno minuto, a zdaj ko sta njena starša odšla, pa sem ji poljub vrnil. In očitno je uživala, kajti ni nehala. Lily in Lina sta se zgražali : " Fujjjjjj, nehajta mami bom povedala !" Videl sem Albusa . Mislil sem, da ga bo motilo. ( To je bila še ena stvar zaradi katere sem si govoril da je to razmerje nemogoče.) A, on.... se je smehljal !?!


HARRY : " Kaj je ta kraj ? " sem vprašal Ginny. Videl sem , Rona in Hermiono, potem, pa.... " Ginny !!!!!"


Eko tu je nov del. Vem, vem full je kratek, ampak šola........... upam, da vam je všeč čim bolj :thumbsup:pa komentirajte. bom probala hitro nov del.:blush:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
HITRO NOV DEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je zakon! LYSM :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
ful ti hvalaaaaa I love your store to !!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
oooo kok je dobra zgodba jaz sem fenica Harry potterja in mi je bola zgodba res top
1
 
hvalaaaa
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Superrrr!!!!! Najboljši del!! (zaradi Ropius (Rose + Scorpius))
:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
bravo! jz sem FAN HPJA:heart::heart::heart::heart::kissing_heart::kissing_heart::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Najbolj aktivno uporabljam ...
Discord
(64)
Snapchat
(227)
Tiktok
(93)
Youtube
(226)
Instagram
(79)
Viber
(132)
Telegram
(6)
Facebook
(3)

Priljubljene objave

masleni koruzici
13
 

*Galaxy Ginny*
19
 

Tani
27
 

ManonWhitethorn
10
 

Terminator3000
10
 

Anika0712
37
 

Oglas

Zadnji odgovori

Charm je odgovoril/a na
https://youtu.be/LVEwL-sZzmM "they can ...
 

Summer girl je odgovoril/a na
jaz? Vse piše v mojem profilu:grin:
 

Like emojis je odgovoril/a na
Mislm da vem kdo si :sob::sob::sob::sob:
 

Like emojis je odgovoril/a na
Hmmmm tole bo dolg spis. A lahku rajš prideš ...
 

I love book je odgovoril/a na
prepoznala. ZAKAJ NENENENENENENE
 

Wonder Woman je odgovoril/a na
i may know you. prepoznala sem te, ***. Zakaj ...
 

Sophie :) je odgovoril/a na
Kopalke: https://www.google.com/search?client=ms-android-sonymobile&biw=320&bih=440&tbm=is
 

Night girl je odgovoril/a na
Omg ja zlo bi bla vesela ker mi deluješ tko ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Jaz še nisem bla ker je zake pre drago ampka ...
 

Sophie :) je odgovoril/a na
Ponesreči sem napisala napačne točke ker ...
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
28
 

Lučka 2708 je odgovoril/a na
zanimiva vpr.!
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Fulll je lepa:ok_hand::ok_hand::ok_hand::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::h
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Sem videla, komaj čakam jutri.
 

Sk8er girl je odgovoril/a na
wooowww, zelo lepo!!' hvala:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::blush: zelo ...