snofi
Naslednji Pil izide 2. julija

Nova številka
Junij 2021


Izid: 4. 6. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - HARRY´S FAMILY 12. del

HARRY´S FAMILY 12. del

6
ojjjjjjjjjjj že dvanajsti del !!! in ja I love dance:) se smeji ko tole bere ampak ja nisem si mislna, da boste hotl drug del, zato je to zame velik. Hvala, hvala, vsem, ki zgodbo berete še posebaj pa tistim, ki jo lajkate in komentirate. no tuki je nov del :

HARRY : V tistem trenutku sem slišal več glasov naenkrat. Najglasnejši je bil Hermionin. Tako nisem slišal kričati še nikogar in mislim, da tudi nikoli več ne bom." NE ! " bolela so me ušesa in če Krasotyla ne bi iztrelila žrele kletve v mojega najboljšega(v prejšnjem delu ) prijatelja, bi se onesvestil. nato je zakričala ... Rose !?! " OČI!!!!!" potem Hugo ( očitno so bili vsi otroci vključno z Lino tukaj. Kar je bilo čudno, ker Loone in Nevilla nisem nikjer videl...) potem jaz " KAKO SI DRZNEŠ; TI !!!!!!!!!!!!!!!!!!" in čez nekaj trenutkov glas, ki mi je bil neverjetno znan : " Nihče ne bo dvignil palice nad prijatelja gospoda Harrya Potterja !" Vsi razen Line smo onemeli ( očitno je to podedovala po mami) , vključno s Krasotilyo. Počilo je in v zadnjem trenutku ( dobesedno zadnjem) se je med Ronom in Krasotylo prikazal ščit in po še enem poku se je curek svetlobe odbil in izginil. Nato so curki svetlobe začeli drveti proti Krasotily . V zraku je bilo presneto svetlo od rdeče svetlobe, čeprav je vsaj razsvetljevala prostor. Vse to se je zgodilo v treh sekundah.

LOONA : Ko se je tisti pajek pojavil v sobi Ginny in Harrya se me je Nevill dotaknil in skupaj sva se izdejanjila. " Nevill, kaj se pa greš, zamudila bova predstavo!" sem rekla umirjeno. " Kje je Lina, se je nisem dotaknil ?!? O, ne zakaj sem tako štorast ?" Nevill Velerit! poslušaj me ! Ko si me zaprosil za roko sem privolila, ker mi je všeč tvoja osebnost, ali zdaj govoriš, da sem se narobe odločila !?!" Ne Ljubica, poslušaj, vem, kaj je to. Tisti p- pajek! Nevaren je zato sem hotel pripeljati Lino domov a sem jo, hočem reči te videl od zadaj in tako... sem se dotaknil tebe." Pogledala sem ga. Izdejanjila sva se nazaj, a tam ni bilo nikogar, le tisti pajek. " Pridi rešiti morava Harrya in ostale." Prijel me je za roko. Pokimala sem in v istem hipu se ga je dotaknil in občutek je bil, podoben potovanju s frčaškom. " O,MOJ,BOG"

No to je bil nov del zdej bodo daljši, ker se nam sprošča kar se ocenjevanj tiče tko da lajkajte pa komentirajte če vam je všeč, če ne pa napište v komentarje, da lahko popravim če je kej v zvezi z načinom pisanja.
:blush::blush::blush:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NOV DEL TAKOJJJJ
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Superrrrrrr!!!!!!!!

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart:
1
 
Jap, LOONA NAPAČNO SI SE ODLOČILA!!!!!!!!!!!!!!😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
RON JE ZDAJ MRTEV?!
 
ne ni. pa hahahaahahaha zakaj ti ni nevill všeč
 
Pač ne vsak ima svoj okus
 
ok sej te nič ne kritiziram, da ne boš slučajno mislila z ne ni sem mislila to da Ron ni mrtev
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
HITRO NOV DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL! Hvala bogu, da nisem umrla od neučakanosti ker bi zamusila perfekten del! Hitro novega! LY :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super!!!!:sparkling_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::green_heart::heart_eyes::grinning::heart:
1
 
Potter girl 💖

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Kaki2010

LABIRINT SMRTI☠! 1. del

Ogledov: 7 Odgovorov: 1
 
2
Iskra

Kdo sem v resnici? 6. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 0
 
1
Potterhead11

Kraljevo maščevanje 1. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 2
 
7
WhoLovesBooksAndMusic

Lomilec src 1. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 1
 
5
I love dance:)

Harry Potter- Po vojni 56. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 3
 
5
VE123

pesem za pil

Ogledov: 53 Odgovorov: 7
 
11
L Malfoy
 
1
One Random Person potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Depresija

Holaaa, again
Jaz imam zopet en problem. Torej........
Zatreskana sem v svojo bivšo BFF(menda je pan.). Ampak prejšnji teden sem izvedela da je baje depresivna in se celo reže. Ko povprašaš o tem se začne smejati in spremeni temo. To vem ker jo je ena moja prjatlca, ki je zdaj tudi njena že nekajkrat vprašala. Res ne vem kaj naj:sweat:. Želim ji pomagati ker jo imam res rada in nočem da bi bila depresivna saj si zasluži biti srečna.
One Random Person
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Ste že našli, kam smo skrili klepetalnico?
Jaaa!
(421)
Moram zdaj kliknit na "razvedrilo"
(97)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

WhoLovesBooksAndMusic je odgovoril/a na
Vidim kam greš in me je pritegnilo bi ti ...
 

Tisa432 je odgovoril/a na
Pes
 

Lolipop je odgovoril/a na
Pes!!!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
 

Lolipop je odgovoril/a na
Sem. Kul res, i like it:v:
 

Iskra je odgovoril/a na
:two_hearts::two_hearts::two_hearts::two ...
 

Iskra je odgovoril/a na
:clap::clap::clap::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::clap::two_hearts::two_h
 

kpop fan je odgovoril/a na
poslušanje glasbe učinkuje, drugo pa pri ...
 

Iskra je odgovoril/a na
Waw ful dobra zgodba
 

Sonček je odgovoril/a na
ti lahko tud kaz zastavim vprašanja?? No, ...
 

kpop fan je odgovoril/a na
misim men sej je to zgdil ker sem eno stvar ...
 

flamingo je odgovoril/a na
Wow! Super:heart::heart::heart::heart: Lahko ...
 

Hermiona 17 je odgovoril/a na
sam res, meni so starši vs čas to givorili
 

Sophie :) je odgovoril/a na
Wow!! Dobra pesem!!:heart_eyes::heart_eyes:
 

Sophie :) je odgovoril/a na
Meni to včasih napiše in mi zbriše objavo ...
 

Hermiona 17 je odgovoril/a na
:hugging::hugging::hugging::hugging: