Naslednji Pil izide 7. maja

Nova številka
April 2021


Izid: 2. 4. 2021

Jaz, slavna vnukinja 8.del

12
LL iz HP❤️❤️
Hej, danes kot obljubleno dooolg del.
Uživajte!
:ring::ring::sparkling_heart::sparkling_heart:

PHOEBE:
S Silvio in Diano smo se odpravile iz vlaka. Diana je pomoje v glavi že načrtovala, kako bomo skupaj vkorakale na Bradavičarko. Toda potem jo je, hvala bogu, poklical Hagrid (ja, še vedno je živ, čeprav ima zdaj sive lase pa brado), ker gredo prvi letniki z njim v čolne. S Silvio sva se odpravili na kočijo, sva bili sprva sami. Nato je prišla gruča deklet. Na sredini je bila, jasno, - Bloom. Najbolj priljubljena punca v 5. letniku. Bila je tudi branilka naše ekipe za quiditch. Letos sva s Silvio nameravali iti na avdicijo za zasledovalki, ker sta lani dve končali šolo. Bloom je opazila, da je edina prosta kočija najina, in je vzdihom prisedla. S Silvio sva se navdušeno spogledali. Poskusili sva začeti pogovor, a je Bloom ves čas molčala. Ko smo prišli v Veliko Dvorano, sva se s Silvio hitro vsedli. Nato so prišli prvi letniki. Nisem poslušala, kam so šli, dokler ni profesorica Hyes, poklicala moje sestre. Šla je do Klobuka Izbiruha in....

DAVID:
Posedli smo se v čolne. Pristal sem skupaj z Diano, tisto punco in njeno prijateljico. Ko sem pogledal vsako, me je čudno zaščemelo. Kmalu so prišli do... "Ooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!" se je zaslišalo iz vseh strani, ko smo zagledali Bradavičarko. Ostal sem brez besed. Bila je še bolj veličastna, kot sem si jo predstavljal! Nato smo se izkrcali in neka profesorica z črno kito, nas je spustila noter. Povedla nas je v Veliko Dvorano. Tam sem videl polno neznanih obrazev. Na odru je stal stol, na njem pa zelo zelooo star klobuk. Bil je zelo zakrpan. Naenkrat je dobil usta: "Ne bojte se me, dragi otroci! Sem klobuk Izbiruh, in izbral bom dom za vas. Morda Spolzgad, dom zvitih lisjakov. Mogoče Piffpuff, kjer marljivi in delavni so spoštovani. Morda Drznvraan, kjer pamet nekaj velja. Mogoče pa Gryfondom, kjer pogum je doma. Le nataknite si me! Letos bom razvrstil tudi Velikih Pet! Ja, po 3000 letih, bo z nami spet Peti Otrok" Vsi so se začudeno spogledovali. Velikih Pet? Peti Otrok? Nihče ni še nikoli slišal za kaj takega. Ravnateljica je razburjeno dregnila profesorja Speedya. Toda pozabila je, da je duh, in je skoraj padla. Bila je zelo razburjena. Očitno je vedela, o čem je govoril klobuk. Nato pa se je začelo. "Cairstairs, Emma!" prijateljica tiste punce si je nadela klobuk. "DRZNVRAAN!" Sedla je k omizju na skrajni desni. Nato je bil neki Nico Fairchild, ki je prišel v Gryfondom. Nato pa... "Malfoy Granger Weasley, David!" Začuda, nisem bil živčen. Vseeno mi je bilo, v kateri dom pridem. Šel sem do klobuka, si ga nataknil in čakal. Zaslišal sem glas: "Uuu, otrok Weasleya in Malfoya! Pameten si ja, po Grangerjevih, kajne? Tudi zelo iskren in pogumen! Moj bog pa kako! Torej.... GRYFONDOM!" Bil sem vesel. Dom moje mame in mojih starih staršev!( Ron in Hermiona, ne Dreco). Nico mi je dal petko in začela sva se pogovarjati. Skoraj sem zamudil tisto punco. Slišal sem samo, da ji je ime Lucy. Vsi so utihnili. Nico je zašepetal: "O moj bog! Potter! Upam, da pride v naš dom" "DRZNVRAAN!" Lucy je navdušeno kriknila in stekla k Emmi in še eni rdečelasi punci, ki je zastokala in zarila glavo v dlani. Predvideval sem, da je njena sestra.

RON:
Scorpius je glasno vprašal: "Kje je?? Je živ?? Lahko grem k njemu?!?" "V Svetem Mungu je..." dlje Harry ni prišel, ker se je Scorpius že izdejanil. Rose je vstala: "Oprostite, za njim moram. Mami, pošlji mi sovo kasneje" Hermiona je prikimala, Rose pa se je izdejanila. Albus je rekel: "OK. Vse se ujema. Če je pobegnila, se nama verjetno želi maščevati. Mislite, da bo spet poskusila obuditi Mrlakeinstaina?" "Ne more ga. Ministrstvo je uničilo čisto vse časotreske, potem, ko ste ti, Scorpius in Delphi naredili tisto. Nista bila vidva kriva, stara sta bila 14!" je nežneje dodala Hermiona. Albus je zardel in zamrmral: "Moj oči je pri 14, zmagal na Trišolskem turnirju" "Zdaj se moramo pogovoriti, kako bomo rešili otroke" sem glasno rekel.

DIANA:
Bradavičarka je bila zelo lepa, čeprav sem jo zagledala par minut kasneje kot drugi. Kujala sem se ker nisem smela s Phoebe. Ko sem bila na vrsti za Izbiruha sem začela šepetati: "Drznvraan... Drznvraan.... Drznvraan.... Drznvraan.... " A Klobuk je dejal: "V sebi nimaš lastnosti Drznvraana. Drug dom ti pripada" Skoraj glasno sem dejala: "Poslušaj, me klobuk. Jaz grem v Drznvraan in pika. Drugače te bom raztrgala!" 2 minuti je premišljeval, nato pa: "DRZNVRAAN!" Oddahnila sem si. Če bi ga raztrgala, bi me verjetno izključili. Stekla sem k Drznvraanovskemu omizju. Objela sem Phoebe-vsaj mislila sem, da je Phoebe zaradi rdečih las. Izvila se je iz mojega objema. Ko sem videla kdo je, sem razprla oči od presenečenja. Bila je Phoebejina sestra.

DELPHI:
Percy je bil navdušen, ko sem mu povedala načrt. Začarala sem, da njegovi dokumenti na Bradavičarki niso prikazovali pravih podatkov. Naučila sem ga, kaj mora reči: njegov novi priimek... Povedala sem mu tudi, da nihče ne sme izvedeti, da zna leteti in, da je luskust. Odpravil se je, in zaželela sem mu srečo. Nisem se mogla otresti občutka, da bo šlo nekaj zelo narobe in da sina pošiljam v nevarnost.

SEAMUS:
Dreco se je zbudil. Zamežikal je in me zmedeno pogledal pogledal. "Kaj delam tukaj?" "Se ne spomniš? Delphi te je pri pobegu skoraj ubila in prinesli so te sem" sem mu razložil. Takrat so se odprla vrata in vstopil je moški, ki je bil zelo podoben Drecu (ko je bil še mlad). Dreco je presenečeno dejal: "Scorpius?! Kaj počneš tukaj?" Sramežljivo je odvrnil: "Živjo, oči. Prišel sem k tebi. Albusov oči mi je povedal, kaj se je zgodilo" Gledala sta se brez besed. Takrat je prihitela ženska, očitno Scorpiusova žena. Imela je Hermionine lase in Ronove oči. Nasmehnil sem se: Ronova in Hermionina hčerka se je poročila z Drecovim sinom?!


Ok. Konec je, upam da ste uživali. Saj bi še naprej pisala pa nisem vedela kaj bi še. :thumbsup: in komentirajte!

:heartbeat::gift_heart::heart::revolving_hearts::kiss::heartpulse::hibiscus::ring::sparkling_heart::ring::ring::ring:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super!:heart::heart::heart:
3
 
Hvalaaaa💍💖
 
LL iz HP❤️❤️
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super je
3
 
Hvalaaaa🌺💗
 
LL iz HP❤️❤️
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!
Ne morem čakat novega dela! Če ne pride hitro bom umrla! Na mojem grobu bo pisalo: "Umrla, ker ni bilo novega dela!":joy::joy::joy::joy::joy:
Srugače pa ZAKON, ZAKON, ZAKON, ZAKON, ZAKON, ZAKON, ZAKON, ZAKON, ZAKON,
3
 
I LOVE DANCE! KDAJ PRIDE NOV DEL HP PO VOJNIIIIII?????
 
Hvalaaaa💍💖🌺💗😂🤣
Super sister mene tudi to zanima
 
LL iz HP❤️❤️
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
WAW:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:TI RES ZAKON PIŠEŠ:heart_eyes::heart_eyes:ZELO RADA BEREM TVOJE DELE:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:KOMAJ ČAKAM NOV DEL:blush::blush::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
lepo se imej:blush:
esme:grin:
3
 
Hvalaaaa💓💝💋
 
LL iz HP❤️❤️
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Alo nov del!!!!!
3
 
Ok😂
 
LL iz HP❤️❤️
Pišem ga še
 
LL iz HP❤️❤️

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Šola na daljavo je ...
V bistvu super!
(384)
Šola kot šola, vseeno mi je.
(259)
Zanič, hočem nazaj v šolo!
(607)

Priljubljene objave

Banana
7
 

lilasta pinki
19
 

zaspanka
6
 

COOL
6
 

Violinka
5
 

lilasta pinki
5
 

lilapikn
4
 

Oglas

Zadnji odgovori

K-POP LIVE je odgovoril/a na
ODGOVORI: 1. 6. b) ...
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
fuuuul lepo :revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::heart
 

mucek je odgovoril/a na
Kako lepo!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_e
 

Lučka 2708 je odgovoril/a na
ja, se tud jaz strinjam! Plis, poslušajte ...
 

Spring je odgovoril/a na
Jaz sem dosegla 40 točk!:heart_eyes::hugging::grin::blush: Tudi ...
 

Pilovka 1 je odgovoril/a na
Of course! Bom!
 

Spring je odgovoril/a na
Hej, hej! :hugging: Pridem, nič skrbet! ...
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
Grozno. Zelo grozno da to počnejo na malih ...
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
Haha jp pri nas tut:joy:
 

... je odgovoril/a na
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
 

Kitaristka13 je odgovoril/a na
nope pr ns ni ampak ko sm to prvič vidla ...
 

Blank je odgovoril/a na
Yey idem brat XD LYSMMMMMM KLEPET OB 18:00?
 

hogwarts je odgovoril/a na
100
 

mucek je odgovoril/a na
Prijavljam se. Samo upam, da ni problem, ...
 

I love dance:) je odgovoril/a na
Ojla, jaz sem rešila kviz in bila ob času ...