Naslednji Pil izide 7. maja

Nova številka
April 2021


Izid: 2. 4. 2021

Kraljevi plamen - prolog

9
Hej! Tukaj sem z novo zgodbo, ki se je prej imenovala Tat plamenov, zdaj pa, ko sem napisala že osemdeset delov (!!!) se je vsebina spremenila in ne ustreza več naslovu, zato sem jo preimenovala v Kraljevi plamen. Upam, da vem bo všeč!
P.S.: Prvih šest delov Sanje ali resničnost sem imela napisanih vnaprej, zato bo trajalo nekaj časa, preden objavim nov del.
--
Bila so štiri. Kraljeva bodala. Narejena iz obsidianskega železa, v temi nevidna in neslišna, kot veter, ki reže zrak. Razdeljena so bila med štiri ljudstva, dana štirim kraljevim družinam: Ironheart, Throneland, Snowfox in Kerosery. Stvarniki, ki so naredili bodala, so družine izbrali z namenom, da bi svet prekinil vojno in ustavil prelivanje krvi, ki se je začelo. Ampak bodala so svet pahnila v temo, ki oožira svetove enega po enega, dokler od sveta ne ostane ničesar več.

Eno je bilo dano Asellom, varuhom elementarne magije: ognja, zemlje in ledu. Vzkipljivim Ayanom, prizemljenim Axanom in brezsrčnim Awanom. Tri ljudstva, vsako zase drugačno, ampak skupaj bolj smrtonosno od desetkrat večje vojske. Tsite razlike med njimi so jih pahnile v medseboljno vojno, v kateri se je njihovo bodalo izgubilo za vedno. Ampak dedinja, ki ima moč, da ga najde, lahko svoje kraljestvo dvigne iz prahu in pepela, ali pa umre strtega srca. Sama bo morala začeti krojiti svojo usodo, preden bo prepozno zanjo in za vse, ki jim bi jim morala biti kraljica.

Drugo je pripadlo čarovnici Zanelle, prvi čarovnici tega sveta. Veliki zavojevalki, vedno pripravljeni na vojno. Častihlepna Zanelle je, kot vse čarovnice kasneje za njo, želela uresničiti prerokbo o štirih, največjo in najbolj nevarno prerokbo, kar jih je in jih kdaj bo. Lahko spremeni življenje mnogim ljudem. Na boljše ali na slabše.
Eno, da vlada Azarelli. Drugo, da vlada Nyxu. Tretje, da vlada Maelwu. In četrto, da vlada Narrowu. Štirje kosi, ki bi morali biti združeni. Da bi bili eden. Eden, ki vlada, eden, ki poveljuje, eden, ki ubija in eden, ki jih v temi spoji.

Tretje bodalo so dali vilinom: varuhom magije uma, omejenega spreminjanja oblike, kasneje pa tudi vetra. Vilini so bili močan narod, vedno pripravljen na vojno. Ravno vojne pa so jih začele obsedati in kmalu od sveta ne bi ostalo nič več, če jim bodalo ne bi bilo vzeto. Uporabljali so ga za zavojevanje in gradnjo svojega imperija. To se jim je maščevalo. Ljudstvo se je razdelo, tako kot vladarji kraljestva. Ampak ena in edina dedinja, ki je upravičena do vladanja vsem vilinom, ne ve, kdo je in kako si bo prestol priporila nazaj.

Četrto… Četrto bodalo so dali magom, spreminjevalcem oblike. Krutem narodu, a hkrati verujočim v stare običaje. Izmed vseh štirih kraljestev so bodalo najbolj spoštovali in ga niso uporabljali za zavojevanje. Ampak ostala kraljestva so kmalu ugotovila, da je magijsko kraljestvo brez obrambe in požgali so ga do tal. Iz njegovega pepela pa je nastalo drugačno ljudstvo. Bolj kruto. Utrjeno. Magi bi lahko zavladali svetu, če dedinja bodala svoje preteklosti ne bi zakopala globoko vase, da jo je sčasoma še sama pozabila.

Ampak nekoč bo kraljevi plamen zopet zagorel v vseh štirih neustrašnih srcih. V vseh štirih srcih, katerih lastnice bodo vstale iz teme in postale to, za kar so se rodile.
Voditeljice sveta, ki ga morajo dvigniti iz teme, ki ga požira.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Okej...:smiley::sweat_smile:
To je pa že preveč za mojo glavo!!!!!!!!!!!!!:head_bandage::scream:
SVETOVNO, SPKETAKULARANO, NEPOZABNO, FANTASTIČNO!:grin::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart:
Samo toliko, da veš! Imam na profilu napisano, da jo moja naj zgodba Sanje ali resničnost! Mislim, da moram dodati še tole, a ne?:money_mouth:
Ful mi je žal, da ne bo kmalu naslednjega dela zgodbe Sanje ali resničnost!:disappointed::worried:
Ampak ta zgodba, draga Manon je pa VAU!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Res znaš! Res is pisateljica in samo ploskam ti lahko!:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
Naj, naj, naj oboževalka, :heart_eyes_cat::heart_eyes_cat::heart_eyes_cat::heart_eyes_cat::heart_eyes_cat::heart_eyes_cat:
JustLilly
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omg!
Obožujem tvoje zgodbe! Naravnost super so:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Neki časa sem samo gledala ekran, ko vidim, da so ti objavila zgodbo! Super je:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Lysm, Sladkorček:sparkling_heart:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
To je napisano kot profesionalna knjiga. Kaj, ti to od kje kopiraš? Okej, saj ne, verjamem, da pišeš sama, ampak to resnično presega meje normalnega! Komaj čakam na razplet zgodbe, ki se sploh še ni resnično začela, saj je to šele prolog. A že po prologu se da marsikaj ugibati.

Lp, :eight_spoked_asterisk:j:eight_spoked_asterisk:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Priljubljene objave

Coco1
19
 

Sleepy girl
17
 

No Name
13
 

Odjavljena COOL
26
 

Aurora
15
 

Bad girl
22
 

Oglas

Zadnji odgovori

Sk8er girl je odgovoril/a na
Hmm... nazadnje sem jo videla pri ravnatelju ...
 

Pomagam rada je odgovoril/a na
Kaj samo 30.TAKOJ SE VSI NAROČITE KER DRZGAČ ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Sej veš ubila sem mačko. In ja jutri pride ...
 

Lovegirl je odgovoril/a na
Čudovit je!!!!!!! Lp, Lovegirl:purple_heart:
 

Ginny weasly je odgovoril/a na
Lepa je. Lepša kot bi jo jaz narisala!
 

Ginny weasly je odgovoril/a na
Res lepo
 

Galaxy Harmony je odgovoril/a na
o komj čakam na nasledni del! ka je v ...
 

Violinka je odgovoril/a na
Sem se naročila nate:purple_heart::kissing_heart::sweat_smile:
 

Iskra je odgovoril/a na
Jst sem se prijavila pri prvi objavi Upam ...
 

Violinka je odgovoril/a na
Ahh bisem razmišljala. Lahko zdaj!
 

Sk8er girl je odgovoril/a na
Pffff, slabo mi je šlo... unih besedilnih ...
 

Sk8er girl je odgovoril/a na
Woow!!!:heart_eyes::heart_eyes:
 

Dg je odgovoril/a na
OMB!!!! kok je kjuti🥰🥰🥰🥰:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart
 

Rdr je odgovoril/a na
TAKO KOT ZE NASLOV POVE JE NOROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO RES ...
 

Layla Potter je odgovoril/a na
Dreco Malfoy ava kedavra roza griffindom coca ...