snofi
Naslednji Pil izide 2. julija

Nova številka
Junij 2021


Izid: 4. 6. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Leta bežanja 1. del

Leta bežanja 1. del

10
Hojla vsi!
Tole je moja nova zgodba dokler ne popravim worda.
Zgodba je narejena iz dvrh zgodb, ki smo se jih igrale na klepetalnici. Osnova je narejena iz prve igre. Igrale smo se jo jaz, Maruška, Pilovka1, Drgon girl in Shark girl (če sem koga pozabila me spomnite). Potek zgodbe in imena pa iz druge, ki smo se jo igrale jaz, Pilovka 1, malo Book:book: (ne skrbi tvoj lik bo tudi objavljen)
Vsem, ki ste mi pomagale pri navdihu in zgodbi se iskreno zahvaljujem in ta del je tudi posvečen vam.
Če nočete, da so imena vaših likov v zgodbi jih bom seveda spremenila. Samo napišite spodaj.
In gw11 ime tvojega lika sem spremenila v Lucas, da bodo vsa imena angleška.
In zdaj na zgodbo
Uživajte:
Thalia:

Lažala sem sredi travnika. Zrla sem v oblake. Toplo Kalifornijsko sonce mi je grelo kožo. Razmišljala sem o vsem. Le na travniku me ni bilo strah, povsod drugod sem hodila s strahom. Strah me je vsega kar se je zgodilo in kar se bo. Vedela sem, da me bo enkrat našel on-tisti zaradi katerega sem tu. Ne vem kam spadam. V prvo ali drugo skupino. Znam biti oboje. Ne vem kam spadam. Z Jacejem le skačeva iz ene skupine v drugo. In zaradi tega že tri leta živiva v strahu. Že tri leta naju išče. Ži tri leta beživa. Ne upava se spopasti z največjim strahom človeštva-smrtjo. V tistem trenutku mi je zazvonil telefon. Katy bi morala biti doma. Skočila sem v zrak in se počasi odvlekla čez travnik.
Katy:

Stopila sem na prag in odtisnila prst. Vrata so se odprla. Vstopila sem in se sezula. Svoje roza sandale s perlami sem dala na stojalo in obula puhaste copate. Zvlekla sem se po stopnicah v sobo. Torbo sem vrgla po tleh in postlala posteljo. Danes k meni pride Lucas-moj sošolec in moja dolgoletna simpatija. Oziroma tri letna, saj smo se pred tremi leti preselili. In od takrat ne živim normalno. Thalia komplicira z vsem. Samo varnost. Varnost dol, varnost gor varnost levo, varnost desno. Varnost povsod. Tako jo je strah zame. In še zdaj sem sama z njo. Moj preveč odgovorno dvajset letno sestro. Ja sama sem. Mami je šla za tri leta v Afriko pomagat otrokom. In tako sem jaz zdaj sama s Thalio. Vzela sem zvezek za zgodovino in ga vrgla na mizo. Danes ga bom rabila, saj pride Lucas.

In v tistem trenutku me je preblinilo: "OMB Lucas pride k meni!"

Stekla sem ven iz sobe in jo pogledala. Roza stene, bele police, bela princeskina postelja, mehka blazina na kateri ležim in balkon. Lucasu ne bom tako všeč. A Thalia ima plakate, ki mi bodo pomagali. Odprla sem vrata njene sobe, ni je še bilo doma. Stopila sem vanjo in umaknila vrečo za boksanje. Odpirala sem predale in iskala plakate. In bingo! Našla sem nekaj plakatov formulistov in boksarjev. Vse sem dala ven. A predal je bil v notranjosti majhen. Pogledala sem še enkrat dno in videla, da se ga da odpreti. Previdno sem dno odprla in našla gumb. Pritisnila sem ga in slika na steni se je premaknila. In ven se je potisnil predal. Pogledala sem vanj in v njem so bila pisma. Plakate sem vrgla na tla in z roko segla po pismu. Odprla sem ga in prebrala. Na njem je pisalo:

Spoštovana Valerie White!

Pri vohunski agenciji FBI smo se odločili, da vsa sprejmemo med nas.

Čestitamo vam ob uspehu.

Če želite dobiti to službo...

In takrat sem nehala brati. Enostavno ni mi kliknilo zakaj bi Thalia dobila pismo za Valerie White. V tistem trenutku pa je pri vratih pozvonilo. Brez pomisleka sem še enkrat pritisnila na gumb in na srečo se je vse zaprlo. Prijela sem plakate in enega na hitro prilepila na steno. Pri vratih je še enkrat pozvonilo. Prijela sem še dva plakata in ju prilepila na omaro. In pri vratih je pozvonilo še enkrat. Ni bilo več časa. "

Že prihajam!" sem se zadrla in zdrvela po stopnicah.

Odprla sem vrata in pred njimi je stal Lucas. "Hojla Kat! Greva naredit projekt."

"Živijo Lucas." sem cela stopljena rekla.

Ne Katy zberi se!

"Hoj Lucas. Ja naredila ga bova. Kar vstopi." sem rekla v enem vdihu in Lucasa spustila noter.

Verjetno je bila to zelo neumna poteza a projekt sva morala narediti. Lucas se je sezul in stopil v dnevno sobo.

"Vav! Nobel hiša. Nisem vedel da ste premožni." je rekel z občudovanjem.

"Jaz tudi nisem vedela. Pridi pojdiva v mojo sobo." In stopila sva po stopnicah.

Lucasu sem odprla vrata sobe in ga spustila noter. Dal je zvezke na mizo in se vsedel na mojo posteljo.

"Joj kako sem neumna! Bi kaj spil?" sem vprašala.

"Nisi neumna. Ampak lahko vodo." Mi je odgovoril.

Pomignila sem mu in skupaj sva stopila iz sobe.
Thalia:

Odtisnila sem prst in potisnila vrata. Vstopila sem. Svoje natikače sem zbrcala v kot na hodniku.

"Kat, doma sem!" sem rekla in se spravila na kavč.
Katy

O ne Thalia je prišla! Jezna bo ker sem spustila "tujca" v hišo. Z Lucasom sva stala v kuhinji. Na hitro sem mu želela dati vodo in ga pretihotapiti v mojo sobo. A vedela sem, da bo Thalia tako zaznala še eno telo v hiši ali ga pa bova midva nekej kiksnla. In zgodilo se je tisto drugo. Lucasu sem podala kozarec a on ga ni prijel. Kozarec je padal in treščil po tleh.

Upam, da del ni (pre)dolg in, da je bil užiten.
Lp. fla
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
incredible! :clap::clap::clap::clap: love that story :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::heart:🧡🧡:green_heart::yellow_heart::purple_heart::yellow_heart::purple_heart::heart::blue_heart::heart_decoration:🧡:heart_exclamation::heartpulse::heart_exclamation::heartbeat:🧡:blue_heart::heart::blue_heart::heart::purple_heart:🧡:purple_heart:🧡:blue_heart:🧡:blue_heart::heart_decoration::heartpulse::blue_heart:🧡:blue_heart::blue_heart:🧡:blue_heart::yellow_heart::blue_heart::heartbeat::heart_decoration::heartpulse::purple_heart::heartpulse::purple_heart:🧡:blue_heart::heartpulse::blue_heart::heartpulse::blue_heart::heartpulse::blue_heart::purple_heart::purple_heart:🧡:blue_heart::heartpulse::two_hearts::heartpulse::blue_heart::heartpulse::blue_heart::heartpulse::blue_heart::heartpulse::blue_heart::two_hearts::heartpulse::two_hearts::heartpulse::blue_heart::heartpulse:
1
 
Hvala
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omb spet ena tvoja odlična zgodba! Sploh znaš pisati slabo?! Odgovor je NE! Ker zažigaš! Vse tvoje zgodbe so prfect kot tudi ti! Profesjonalka!:kissing_heart::kissing_heart::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Ly
Your dg
1
 
Hehe
Se mi je kakšna zgodba tudi ponesrečila
Samo malo pobrskaj po moji zgodovini in boš videla na milijone katastrof.
Ampak jaz nikoli ne obupam saj jaz sem flamingo!
Hvala
Your fla
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
UUUUUU jasssssssss wohooo love itttt
A bomo karkol nadaljeval, na klepetu? RESS bi blo fajn!
No, zgodba je nobel, sploh ker vem, da sem tudi jaz igrala v njej!
P1
1
 
Ja lahko
Hvala, upam, da ti bi bila všeč tudi, če ne bi notri nastopala
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPERRRRRRRRRRRRRRR.
ODLIČNO, FANTASTIČNO.
:hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::art::hearts::hearts::bird::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts:
Moja profi zažgiga v vsem.
Lp,
BEGO :hearts::bird:
1
 
Hvala
Hvala
Kdaj bo pa tvoja zgodba
Moja mala kriminalka?
 
Ehehehe nevem.
Kmalu. Mogoče.
No še enkrat si oglej moj profil. Posodobila se ga. Muhahahaha.
Vem, da ti bo všeč. 😁
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
zelo dobro
1
 
Hvala
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Bad girl

ZA MASKO 1. del

Ogledov: 1 Odgovorov: 0
 
0
boby

LAST LETTER

Ogledov: 6 Odgovorov: 0
 
1
꧁༺Ulala༻꧂

Ne popularna 2. del

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
0
Nelly299

Alice Bell - UVOD

Ogledov: 5 Odgovorov: 1
 
3
Pomaranča1

Rain 2. del

Ogledov: 4 Odgovorov: 0
 
0
L Malfoy

Moje doživetje - 34.del

Ogledov: 6 Odgovorov: 0
 
1
LoveGinnyWeasley

Dekle v kostumu 3. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 5
 
7
vedno nasmejana

Filip ter njegov poklic

Ogledov: 19 Odgovorov: 0
 
0
Scared girl potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Help pls....

Hey...
Js mam diagnosticirano hudo obliko socialne fobije in je res grozn. Mam tut mocn antidepresiv in velikrat morm vzet celo pomirjevalo. Zarad tezav mam pogodbo da niti v solo ne rabim vec hodit kr smo se z psihiatrom strinjali da sm v tk slabem stanju da bols da ne hodim v solo. V solo hodim sam na ocenjevanja pa se takrat mam pol panicne napade in jemlem pomirjevala. Ful se bojim ljudi in stikov z ljudmi. Pocutim se nicvredno, osovrazeno in da bi bli vsi veseli ce bi umrla. Sama sebe sovrazim. Stara bom 17 let (zj bom koncala 2. letnik). Vseh na soli se ful bojim. Edina oseba k se z njo pogovarjam je moja mami. Pocutim se cedalje slabse in res nwm ka naj nardim. Help:cry:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Ste že našli, kam smo skrili klepetalnico?
Jaaa!
(380)
Moram zdaj kliknit na "razvedrilo"
(88)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Crazy Girl je odgovoril/a na
Najprej, dobrodošla! Upam, da se boš tukaj ...
 

Ocean je odgovoril/a na
Čestitke! Ti si zaslužiš še veliko več naročnikov:heart::kissing_heart:
 

JustLilly je odgovoril/a na
Čudovita slika in čudovita junakinja!:blush::two_hearts::hugging: Zelo ...
 

Bego je odgovoril/a na
Wooooooooooooow, ku fajn, ko bi vsaj jaz ...
 

Hermiona 17 je odgovoril/a na
super zgodba! bom spremljala!
 

Bego je odgovoril/a na
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart
 

Bego je odgovoril/a na
Awww, hvala, ti si zakon in super res fantastična ...
 

Bego je odgovoril/a na
Jaz hehe
 

Hermiona 17 je odgovoril/a na
thx! lyms!
 

ManonWhitethorn je odgovoril/a na
https://www.wattpad.com/story/203283203- ...
 

Billie#13 je odgovoril/a na
Begi.... Jaz.... No, ti... Mislim.... Aaaaaaaaaaa, ...
 

Aurora je odgovoril/a na
Waaaaw, kok lepa slikaa:heart_eyes::heart_eyes:
 

Billie#13 je odgovoril/a na
Supertastično!! Ne vem, katere besede naj ...
 

Billie#13 je odgovoril/a na
Perfektno! Obožujem take zaplete, da so ...
 

Billie#13 je odgovoril/a na
Ti si največja faca tukaj, kdo te ne bi maral?!:smirk::smirk::kissing_heart::kissing_heart