Naslednji Pil izide 5. marca

Nova številka
Februar 2021


Izid: 5. 2. 2021

LIFE LIKE A MESS 1. del

7
Moje življenje je ena velika zmešnjava. "Avery, vstani!" Me zbudi mamin tečen glas. Prav na živce mi gre, ker ga vsak dan slišim. Vstala sem se pa čeprav se nisem hotela. Z pižamo sem odšla po stopnicah in počasi stopala iz stopnica na stopnico. "Jutro ljubica." Pozdravi mami, Moly. "Jutro mami." Odvrnem in prisedem poleg nje. "Avery, se še nisi oblekla?" Vpraša mami. Z rokama se primem za glavo. "Pozabila sem se." Sem dahnila. Stekla sem nazaj po stopnicah po katerih sem tudi prišla do jedilnice. Odprla sem vrata moje majhne sobe v kateri je bila postelja, dve omari in pisalna miza. Ni bilo veliko, vendar za preživetje bo. Odprla sem levo omaro v kateri so bila oblačila. V desni so potrebščine za 9. razred osnovne šole. V omari z oblačili sem prvo zagledala belo oblekico z kristalčki. Moja desno roka je segla proti oblekici. Izbrala sem si še črne hlače in se oblekla. Izgledala sem kot, da grem na ples vendar bo še en čisto normalnih šolskih dni. "Kaj tako dolgo delaš?" Zaslišim mamin glas iz kuhinje. Hitro sem stekla po stopnicah ter si z rokama držala obleko, da se nebi vlekla po tleh. "Oooo, ali je danes kakšen ples?" Se zasmeje mami. Z očmi še enkrat preletim oblekico, če res izgledam tako kot, da grem na ples. "Se ti zdi?" Vprašam in se vsedem na stol. Mami veselo prikima in si debelo ogleduje mojo oblekico. "Po mojem bi bila tale oblekica bolj za na ples."
"Nevem. Pač jo bom nosila v šoli." Sem se sprijaznila. Vzela sem šolsko torbo, ki je bila polna zvezkov za 9. razred osnovne šole. "Adijo mami."
"Adijo Avery!"
Zaprem vrata in se razgledam po okolici. V daljavi sem zagledala prečudovito klopco zaljubljencev. Na njej sta sedela fant in punca ter se držala za roke. Ko sem ju zagledala sem imela močno željo po ljubezni. Da bi lahko bila s kom skupaj. To bi mi pomenilo zelo veliko. Par na klopci se približata in se poljubita. Še nekaj časa sem ju opazovala nato pa sklenila, da grem preden padem v jok ali pa zamudim pouk. Nekaj metrov stran sem zagledala šolo v katero hodim peš vsak dan. "Zdravo!" Zaslišim neznan glas daleč stran. Glas je prihajal zunaj pred šolo. Moje noge so se pognale v tek in se vstavila pred fantom moje starosti. Imel je rjave lase kot čokolada ter modre oči kot nebo. Na sebi je imel črno jopico ter črne hlače. "Zdravo. Ali mogoče vete kako se pride do 9.a?" Vpraša fant. "Ja, to je moj razred." Fant se nasmeji. "Živjo, jaz sem Jack Morran. Novi učenec 9.a." Se predstavi fant. Debelo ga pogledam in razmišljam, da nam učiteljica sploh ni povedala. "Hej, jaz sem Avery Mendey. Tudi učenka 9.a razreda." Mojo predstavitev je zmotil močen dež. Po laseh mi je padalo milijon kapljic dežja, ki je prihajal iz sivih oblakov. "Morala bi poslušati mami, ko je rekla, da bo jutri dež." Sem zamrmrala. Jack je iz žepa potegnil dežnik in ga odprl. "Izvoli."
"Hvala." Se zahvalim in hodim z belim dežnikom proti vratom šole. Skupaj sva prišla premočena v šolo. Pogledam na uro, ki je visela na steni šole. "Ali tista ura prav kaže?" Vpraša Jack. Zaskrbljeno prikimam in skupaj stečeva v garderobo. Tam je stala moja najboljša prijateljica Emma. "Emma, kaj delaš tukaj? Pouk se je začel?"
"Čakam na tebe ti bučka." Odvrne Emma in si ogleduje Jacka. "Kdo pa je ta fant?"
"On je Jack. Naš novi sošolec." Ji odgovorim in si slečem premočeno modro jakno. Z Jackom se spogledava. "Zakaj tako gledaš vame?"
"Lepa si." Sramežljivo reče Jack in zardi. "Hvala." Odvrnem in še jaz zardim. "Kaj se pa dogaja med vama?" Priliznjeno vpraša Emma.
"Nič..." Odgocoriva z Jackom oba naenkrat. Spogledava se z Emmo. "No Jack, Layla ti bo pokazala pot do naše učilnice." Reče Emma in zraven gleda mene. Layla je sramežljivo stala v kotu in pristopila do Jacka. "Ti bom pokazala." Reče in že sta izginila med šolskimi stenami. Bile sva same v garderobi. "Ali kaj čutiš do njega?"
"Saj sem ti že povedala, da ne!" Sem zakričala. "Si prepričana?" Me je ponovno vprašala Emma. "No... Am... Nevem..." Sem zavlačevala. "Avery, nekaj sem te vprašala. Si v Jacka ali nisi?" Tiho sem gleda v tla. V tistem trenutku sem zaslišala ropot koša za smeti. "Avery, ali kaj čutiš do mene?" Je vprašal Jack, ki je stal za šolsko steno in se tokrat prikazal, da sem ga lahko videla celega.


Zdravooooo!
Tukaj je moja nova zgodba in upam, da vam je všeč. Vam je všeč? Se vam zdi zapleteno? Hočete 2.del? VSAKEGA KOMENTARJA IN LAJKA BOM NESKONČNO VESELA!!!!!!! :hugging: <3<3
Tbg
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Si že povabil/a kakšnega prijatelja na Pilovo spletno stran?
Seveda.
(394)
Ne še.
(395)
Bom zdaj!
(74)

Priljubljene objave

꧁༺𝓡𝓸𝓼𝓮༻꧂
6
 

Bengal cat
6
 

Gospod fižolček1
5
 

Gospod fižolček1
5
 

Gospod fižolček1
4
 

Sladkorček
4
 

No Name
14
 

Oglas

Zadnji odgovori

Osebica je odgovoril/a na
Oprosti, da sem pogledala, ampak zdaj sem ...
 

Athena je odgovoril/a na
Odlična ideja!!! Te podpiram! :heartpulse::heartpulse::heartpulse: :zap:
 

Wolf duo je odgovoril/a na
XD
 

Golmanka je odgovoril/a na
1.that 2.that 3.that 4.This 5.This 6.This 7.that 8.This 9.This 10.This
 

harryronhermioneginnylunaneville24 je odgovoril/a na
Her obljubiva da bova izpolnile tvoj obljubo. ...
 

Hermiona Granger je odgovoril/a na
:clap_tone1::clap_tone1::clap_tone1::clap_tone1::clap_tone1::clap_tone1::clap_tone1::clap_
 

Billie#13 je odgovoril/a na
Iiiiiiiii hvala tii!! Mwaaaaaa:kissing_heart::hugging::hugging: Tvoja ...
 

Pisateljica King je odgovoril/a na
Pomisli na svojo družino, starše...na mamo. ...
 

Billie#13 je odgovoril/a na
Ojla! Kar malo si me presenetila s testom, ...
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
Glede na to, da imaš v redovalnici 4,4 in ...
 

Maruška je odgovoril/a na
Ja, lepo povedano, kot so že rekli drugi! ...
 

Osebica je odgovoril/a na
Ja, to bi blo super!!!! Tudi jaz sem že malo ...
 

Gospod fižolček1 je odgovoril/a na
Kaj so te scp
 

*Galaxy Ginny* je odgovoril/a na
Ja kdaj?
 

*Galaxy Ginny* je odgovoril/a na
2.