Naslednji Pil izide 4. junija

Nova številka
Maj 2021


Izid: 7. 5. 2021

Otroci polkrvnih 6. del

4
MACK:
Celotno dvigalo je bilo stekleno in s tem tudi prozorno. Tipke za nadstropja so bile obsijane s svetlobo Empire Statea. Kolikor sem vedel, naj bi se dvigalo povzpelo nad zgradbo, in se ustavilo zelo visoko.
»Torej...Gremo?« Halzej je pritisnila na bolj bleščečo in z draguljčki okrašeno tipko, na kateri je bila svetleča številka enajst plus. Bila je večja od drugih in s tem sem tudi domneval, da je prekrita z meglico. Smrtniki zagotovo niso smeli imeti pojma kako priti na pravcati Olimp.
Dvigalo se je nekoliko zatreslo in se začelo premikati.
Halzej se je mirno naslonila na steno/steklo dvigala in zamišljeno pogledovala proti tlom, medtem ko so nadstropja švigala mimo nas.
»Hmm...Bi se lahko spremenila v mlajšo? Res mi je nerodno biti z dvema-«
»To vendar ni mogoče! Razen če si...«
»Bog,« me je dokončala Anny in se namrščeno ozrla k najini odrasli spremljevalki. Sestrin obraz je postajal zelenkaste barve in trebuh si je objemala z rokami, Halzej pa opazovala z tistim namrščenim izrazom, ki se mi je zdel kakor da nemo prosi: Tudi če si boginja-Ne daj mi še enega razloga za bruhanje.
Halzej je prhnila, nato pa se mrko zasmehljala.
Zažarela je in njena avra je zasijala. Kakor nenadno se je meglica okoli Halzej pojavila, je tudi izginila.
Na mestu, kjer je stala odrasla Halzej, je zdaj stala...Pomlajšana Halzej?
Po nosu je imela posutih nekaj sončnih pegic, njene oči pa so se bliskale bolj igrivo. Obuta je bila v alstarke, oblečena pa v sivorjavo jopico, ki se je skladala z njenimi črnimi lasmi, ki so bili vidno bolj valoviti in speti v figo.
»Uau,« je dahnila Anny in izgledalo je, da jo je Halzejina preobrazba povsem odrešila slabosti in strahu pred višino.
HALZEJ:
Nejevoljno sem si gumico, ki mi je spenjala lase v figo povlekla dol. Lasje so se mi razsuli po rami in se udobno namestili na mojem hrbtu.
Gumico sem pospravila v žep, hkrati pa se preklinjala. NIKOLI mi ni uspelo preobrazbe opraviti brez, da bi bili moji lasje speti v profesionalno oblikovano figo.
Tista dva Jacksonova smrkavca-oziroma zdaj moja vrstnika-sta strmela vame, kot bi bila vesoljec. »Torej...Ti si...Boginja?« je skorajda strahospoštovalno vame gledala Anny, Mack pa se je naslanjal na steno, popolnoma osupel.
»Ne!« sem revsknila in odmahnila z roko: »Ne ravno boginja, ampak-«
Dvigalo se je zatreslo, Annyjina koža pa je spet pridobila zelenkast pridih.
»Pridita, zunaj bo-« zmajala sem z glavo. Skoraj bi že relkla: bolje. Pa saj to skoraj ni mogoče. Pozejdon ali Neptun Macka ni brez razloga poslal na nalogo vredno življenja. To sem vedela. »Pripravita se na najhujše, a upajta na najboljše,« sem zamrmrala Jacksonovima, predvsem Anny in izvlekla svoj meč.
»Gremo,« izstopila sem iz dvigala.
MACK:
Tale Halzejina preobrazba me je pretresla. Ko sem slišal ton Halzejinih besed, na način kako je izrekla-najhujše...Kar slabo mi je postalo.
Izvlekel sem očetov Plimni tok in sledil spremljevalki skozi vrata. Z dvignjenim mečem sem se počutil varno, še bolj kot ponavadi. Spomnil sem se besed, ki mi jih je rekel oče, ko mi je predal svoj meč.
Vedno boš varen s tem mečem. Zaupaj mu. Zaupaj meni.


Evoooooooo!!!
Dans MOGOČE pride še en del (vem, uau), tko da be readyyy!
Vsazga lajka in komentarja bom veselaa!!!
LYSMMM :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
P1
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
i love it! res nimam drugih besed:purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Wawawawawawawawawawawawawawawaeaeawawawawawawawawawawawaeaeawawawawawawawawawawaeawaw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;!!;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Popolno! }{}{)!{n


:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::sparkles::sparkles::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::hibiscus::hibiscus::kiss::kiss::revolving_hearts::revolving_hearts::kiss::kiss::revolving_hearts::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super!
:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
i love it!
Samo lase ima dolge a na koncu porezane z mečem tako so porezani v nekakšnem loku.
Drugače pa super!
:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Najbolj aktivno uporabljam ...
Discord
(64)
Snapchat
(227)
Tiktok
(93)
Youtube
(226)
Instagram
(79)
Viber
(132)
Telegram
(6)
Facebook
(3)

Priljubljene objave

masleni koruzici
13
 

*Galaxy Ginny*
19
 

Tani
27
 

ManonWhitethorn
10
 

Terminator3000
10
 

Anika0712
37
 

Oglas

Zadnji odgovori

Charm je odgovoril/a na
https://youtu.be/LVEwL-sZzmM "they can ...
 

Summer girl je odgovoril/a na
jaz? Vse piše v mojem profilu:grin:
 

Like emojis je odgovoril/a na
Mislm da vem kdo si :sob::sob::sob::sob:
 

Like emojis je odgovoril/a na
Hmmmm tole bo dolg spis. A lahku rajš prideš ...
 

I love book je odgovoril/a na
prepoznala. ZAKAJ NENENENENENENE
 

Wonder Woman je odgovoril/a na
i may know you. prepoznala sem te, ***. Zakaj ...
 

Sophie :) je odgovoril/a na
Kopalke: https://www.google.com/search?client=ms-android-sonymobile&biw=320&bih=440&tbm=is
 

Night girl je odgovoril/a na
Omg ja zlo bi bla vesela ker mi deluješ tko ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Jaz še nisem bla ker je zake pre drago ampka ...
 

Sophie :) je odgovoril/a na
Ponesreči sem napisala napačne točke ker ...
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
28
 

Lučka 2708 je odgovoril/a na
zanimiva vpr.!
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Fulll je lepa:ok_hand::ok_hand::ok_hand::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::h
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Sem videla, komaj čakam jutri.
 

Sk8er girl je odgovoril/a na
wooowww, zelo lepo!!' hvala:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::blush: zelo ...