Naslednji Pil izide 7. maja

Nova številka
April 2021


Izid: 2. 4. 2021

Ring of heavenly fire 6. del

3
Aien je sedela na kamnu in strmela proti dogajanju na sredini jase. Na njej je stala vilinka, stara približno toliko kot je bila sama in v roko prijela kamen, ki so ji ga podali. Mesečev
kamen.

Od vilinke so se nato vsi odmaknili in čez kakšen trenutek so spirale in drugi vzorci vrezani v kamen močno zažareli, dekle pa je kriknilo. Aien je opazila, da se je dekle dvignilo v zrak in se začelo močno tresti. Kmalu je sledil še en krik bolečine, nato pa jo je svetloba popolnoma obdala in ni bilo več mogoče videti ničesar.Prestrašeno se je zavedla, da krik še kar ukaja dekletu iz ust in se ne končuje. Dekle je naenkrat odsekano nehalo kričati in, ko je svetloba ponehala se je zvrnila po tleh.

Mati Elma, ki je vodila obrede, je nemočno odkimala. Od daleč ji je iz ustnic lahko prebrala ‘ni preživela obreda’, nato pa so truplo mlade vilinke obdali mogočni vilini, ter ga odnesli nekam. Dekletu je sledil vilin, malo mlajši od Aien. Njemu se je zgodilo natanko to, kar se je vilinki pred njim. Mati Elma je še enkrat nemočno odkimala in nato vilinom spet nakazala naj truplo odnesejo. Aien je z grozo ugotovila, da se je to zgodilo še naslednjima dvema, in kmalu so na jasi ostali le še ona, Elma in eno dekle.

Elma se je obrnila k njej z žalostjo v očeh in spregovorila.

“Zelo mi je žal,” je zašepetala, Aien pa je vedela, da drugega ne bo rekla. Ni imela izbire. Titania ji je ukazala naj opravi obrede, kot edina čarovnica v kraljestvu Morene.

“Premladi ste, Titania bi mogla počakati do pomladi,” je nato še rekla, Aien pa ji je rahlo pokimala. Mati Elma je nato z ustnicami oblikovala besedo ‘pojdi’ in Aien se je postavila na sredo jase. Do nje je pristopil vilin z ostrimi potezami in resnim izrazom, ter ji podal kamen. Na izrazu ni kazal nobenih čustev, toda lahko je predvidevala, da mu to delo ni niti malo všeč. Načelo vilinov je bilo tako: otrok se ne ubija ali muči. Če so starše kazensko usmrtili, so otroci vedno dobili skrbnike ali pa so - tako kot ona in Adriel - prišli živet v enega od inštitutov.

Ni točno vedela kaj se bo zgodilo in zato je zaprla oči in čakala. In začutila. Čutila je, kako se moč, ki jo poseduje kamen spušča globoko v njeno jedro in poskuša iz njega izvleči magijo. Naenkrat je začutila žgočo bolečino, ki se je širila po telesu in postajala in trenutka v trenutek hujša. Odločena, da ne bo spustila enega samega krika je dovolila znamenjem, - runam - da iz nje vlečejo moč. Bolelo je. In to zelo. Toda ona je trpela, ko je energija kot ognjeno kopje sekala v samo bistvo vilinske moči.
Sever
Zagotovo ima prisluhe.
Pojdi na sever
Spet ima prisluhe. Gotovo od bolečine, si je mislila.
Tema se zbira
Od kje prihaja ta glas?
Rešiteljica si
To je slišala, ko se je njen vid zatemnil in je izgubila zavest.

Heyy, nov del je tukaj in upam, da bo imel ta večji odziv kot prejšnji, Napišite mnenje in možne izboljšave.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Pozdravljena! Tvojo zgodbo berem že od samega začetka in lahko ti povem, da sem navdušena. Malo je dobrih fantazijskih zgodb, ki jih berem, a tvojo zagotovo. Imaš veliko domišljije in zgodba ima obliko in velik potencial.

Sama komentiram izredno malo, največkrat pri kakšnih debatah ali sporih, in čeprav ne pišem komentarjev, berem tvojo zgodbo in komaj čakam naslednj del. Koliko komentarjev imaš, ne pomeni še če je zgodba dobra. Kot sem že enkrat povedala, šteje se vsak ogled, predvsem pa nekaj - ti moraš biti zadovoljna s svojim izdelkom. Lahko si ponosna nase :blush:.
0
 
Oooo, hvala. To mi ful pomeni
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Šola na daljavo je ...
V bistvu super!
(359)
Šola kot šola, vseeno mi je.
(249)
Zanič, hočem nazaj v šolo!
(575)

Oglas

Zadnji odgovori

Zlata trojica je odgovoril/a na
Wow! Bravo, Her!!!! Aja, mam vpr., prideš ...
 

DONNA je odgovoril/a na
Vav res je zelo lepo naslednjič lahko narišeš ...
 

AykiAyla je odgovoril/a na
Super hahahahahah nared še kakšnega!!
 

Super sister je odgovoril/a na
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkl
 

COOL je odgovoril/a na
:open_mouth:
 

Super sister je odgovoril/a na
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak je cuteeeee:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkli
 

COOL je odgovoril/a na
:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
LOLLLLLL!
 

Bego je odgovoril/a na
Lep je. :heart_eyes::heart::sparkling_heart::heart_eyes::heart::sparkling_heart:
 

Lichy je odgovoril/a na
Hej! Zelooo lepo rises:hugging::hugging ...
 

Super sister je odgovoril/a na
AHAHAHAHAHAHAHAHHA
 

Lichy je odgovoril/a na
Hej! Jaz se prijavlam. Za odgovore pa že ...
 

Super sister je odgovoril/a na
NOV DEL TA TRENUTEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKK
 

Hermiona Granger123 je odgovoril/a na
čestitke!
 

Bego je odgovoril/a na
Kaj je to? In ne znam ti pomagati. Se ...