Naslednji Pil izide 4. junija

Nova številka
Maj 2021


Izid: 7. 5. 2021

Seveda jaz, kdo pa drug?! 3. del

5
...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Zakričal je ''KOLNEJ''
''Neeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!'Še preden bi se zavedala je padla na tla. ''Jessica, Jesica!'' Nad sabo je videla zaskrbljen Clarin obraz. Bila je v gondoli. ''Kaj se je zgodilo?'' ''Zaspala si, kar naenkrat pa si zakričala neeee in padla iz sedeža. Te je tlačila mora?'' ''Ja. Da sem prišla v Kolnej.'' Nasmehne se.''Kolonej je najboljši dom!'' Se je oglasil nek fant nasproti niju. ''Za me pa je to prav tako največja mora.'' Je rekel nek drug fant. V bistvu je bil kar malo srčkan... (https://sl.puntomarinero.com/the-most-beautiful-baby-in/ Pojdi malo dol, tretja slika) ''Hej, jaz sem Rok. Me veseli.'' ''Enako.'' ''Ste vi čistokrvni?'' Se spet oglasi fant nasproti niju. ''Naša družina je popolnoma čistokrvna.'' '' Jaz sem tudi čistokrven, ampak mi ni mar.'' Reče Rok. ''Jaz pa se polkrvna.'' Reče Clara. ''Ti?'' Se obrne k meni ''Jaz nevem. mogoče je bila mama čarovnica, očka pa vsekakor NI.'' ''Sploh neveš? Pha, gotovo si brezkrvnica! '' Reče fant nasproti posmehljivo. ''Ej, če ji še enkrat rečeš brezkrvnica, bo po tebi!'' Se ji v bran postavi Rok. ''Kaj pa boš naredil, zguba?!'' ''Nehajta!'' Grdo se pogledata, ampak se vsedeta. ''O, in jaz sem Max, z x-om.''
Ko so prispeli, so videli Profesorico, ki k sebi kliče prvošolčke, ter odšli k njej. ''Jaz sem profesorica Condat, predstavnica Draškova.'' Odpeljala jih je v neko sobo, ter jih začela klicati. Kmalu je poklicala tudi Roka in Claro, ki sta prišla v Draškov, Maxa, ki je prišel v Kolnej in še mnogo drugih. Ni jih videla, samo slišala. V sanjah je domove določeval Klobuk Izbruh, ampak je možno da bo kaj drugega. Končno so jo poklicali. ''Gdč. Vertelj, pridite.'' Stopi v dvorano, ter na stolu zagleda šal. Nadene si ga, ter zapre oči.
''Živjo, sem Smešen Šal, ampak me študentje kličejo kar Smešni. Hm, pa poglejmo. Si pametna, in to zelo, iskrena in pogumna. Uuuuu, zelo pogumna. Torej greš v DRAŠKOV!''
Hitro steče do mize, kjer ji navdušeno ploskajo. Usede se med Claro in Roka. Ko gredo po večerji v domove, Jessica stopi do profesorice Condat. ''Oprostite, zanima me če se lahko nekako izve, če je moja mama bila čarovnica, ali ne?'' ''Seveda se lahko izve. Jutri imate prvo uro prosto, takrat pridi v moj kabinet, da naredimo preiskave.'' '' Hvala!'' Reče in steče za prijataljema.
Ko so končno prišli do stolpa, je opazila, da je na steni portret samoroga. ''Geslo?'' je vprašal. ''Puran'' Je rekel predstavnik študentov. Samorog jih je spustil naprej. Znašli so se v...Prelepi vijolični sobi?(https://sensa.metropolitan.si/za-vse-cute/vijolicna-barva-lahko-vasemu-domu-prinese-sreco/ tretja slika, samo da je tudi kamin) Ko je Rok videl kako gleda sobo ji je razložil:''Ja, na Bradavičarki so sobe drugačnih barv kot tu. Madnej ima turkizno barvo, Bidnej oranžno in Kolnej roza.'' S Claro sta odšli po stopnicah, da vidita spalnico. Prav tako je bila vijolične barve. Imela je pet postelj, majhno knjijžno omaro(na katero je Jessica naložila vse knjige) in pet majhnjih omaric za oblačila. Skratka: prekrasno.
Začeli sta si že zlagati oblačila, dokler niso prišla še tri dekleta: dvojčici, identični druga drugi, ter neka punca, ki je izgledala zelo sramežljivo.''Živjo. Jaz sem Jessica, in to je Clara.'' Ju je predstavila. ''Živjo, midve sva Pia in Tia Pogačar!'' Sta dejali v en glas.''Jaz sem Nika. Nika Kovač.'' Je dejala deklica v kotu.
Razporedile so se po posteljah, in se pogovarjale o vsem mogočem. ''Midve sva čistokrvni.'' Sta povedali dvojčici. ''Jaz sem polkrvna.'' Je rekla Clara. ''Jaz tudi.'' Je povedala Nika. Punce so dvojčici, ki sta vedeli največ o Mozoljčarki med njimi, spreševale razne stvari o njej. ''Profesorica Condat uči uroke, Profesor Vajdnik uči rastlinoslovje, ter je predstavnik Madneja, Profesor Ranf uči Spreminjanje oblike, ter je predstojnik Kolneja. Pezite se ga, izjemno strog je do vseh, ki niso v njegovem domu, potem je še Profesorica Mernik, predstojnica Bidneja, ki uči astronomijo, profesor Lamp uči obrambo pred mračnimi silami, profesor Rus pa uči zgodovino.Letos nas bodo učili samo ti. O, točno letenje pa uči Profesorica Pušnik.'' ''Kako pa je ime ravnatelju?'' Vpraša Jassica. ''Točno! Ravnatelj pa je Nikolaj Badeć.'' ''Ej, iz katerih držav ste ve? Jaz sem iz Slovenije.'' Reče Jessica ''Jaz sem tudi iz Slovenije.'' Hitro reče Clara. ''Midve sva iz Bosne, ampak v Sloveniji živima že od 6. leta.'' Poveta dvojčici. '' ''Jaz sem iz Hrvaške, ampak tudi znam slovensko.'' Se oglasi Nika. Še nekaj časa so klepetale, dokler niso več mogle gledati in zaspale.
Hoj! Nov del je tu! Pozabila sem dodati slike, tako da:
Jassica:
https://zamyzhem.ru/sl/beauty/photos-of-the-most-beautiful-children-on-earth-the-most-ugly-children-of-celebrities/ (četrta slika)
Clara:
https://www.babycenter.si/vsebina/nas-izbor-najlepsih-igrac-za-deklice-stare-od-9-let-dalje-100937
Nika:
https://static.tumblr.com/ekhgk3t/F9Vluzwi5/ilovethispicture.jpg
Dvojčici:
https://image.24ur.com/media/images/600xX/Aug2010/60503020.jpg
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Kul predeana zgodba o Harryu Potterju ( predelana zato ker se dogaja v Sloveniji:wink::sparkling_heart:) jaz tudi imam eno ko jo pišem samo je o Harryevih vnukih:joy::heartpulse:
3
 
LL iz HP❤️❤️
Vem berem😉
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Pa to je amazing! Res znaš pisati zgodbe, veš?! Grem kar brati nov del, ker ne zdržim več, ne da ga preberem. Super!
Tvoja dg
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Najbolj aktivno uporabljam ...
Discord
(48)
Snapchat
(159)
Tiktok
(63)
Youtube
(162)
Instagram
(52)
Viber
(103)
Telegram
(3)
Facebook
(3)

Priljubljene objave

Anika0712
22
 

Sonček
16
 

Violinka
10
 

masleni koruzici
25
 

Sport Girl
9
 

dragon girl
9
 

Oglas

Zadnji odgovori

Lichy je odgovoril/a na
Še enoooo!!!:two_hearts::two_hearts::two ...
 

Lichy je odgovoril/a na
Kooook lepooo!!! Ti si pa res nadarjena:kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes:!! Imam ...
 

Lichy je odgovoril/a na
OMG!!!!:two_hearts::two_hearts::two_hearts::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart: Kok ...
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
hahaha hvala! :rofl:
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
Hej Queen Bee! Lepo, da si se nam pridružila. ...
 

VE123 je odgovoril/a na
dobrodošel med pilovci!
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Vav res je lepo, tudi slikca sama je lepa.:ok_hand:
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Vav res lepo napisan, kako ti je ratal?
 

No Name je odgovoril/a na
SI OBJAVILA NOV DEL???? RECI DA SI OBJAVILA ...
 

Sport Girl je odgovoril/a na
:heart::heart::heart::heart::heart::hear ...
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Fullll dobr res odlično, nimam besed:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Nevem kaj naj rečem fenomenalno je.:heart_eyes:
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Zakon, fantastično:clap::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_hear
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Fulll dobr:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_e
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Super je :heart::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparklin