Naslednji Pil izide 4. junija

Nova številka
Maj 2021


Izid: 7. 5. 2021

Skrivnost Tutankamnove grobnice 11. del

9
Hi!
Nov del je tu.
Vicky tukaj. Ravno berem kaj je napisala Terra. Vse je res. Poleg tega, sem včeraj sem našla moje rojstnodnevne sveče in gor je bil listek:
Draga Vick, če misliš, da ti ne zaupam, se motiš. In v znak tega, da ti zaupam, ti pošiljam na potovanje te sveče, seveda v upanju, da ne zažgeš česa pomembnega.
Lp, mami
Zaupanje pa tako. A dobra plat tega pisma je, da sem se po dnevu zmede, končno spet iz srca smejala in Terra je bila tega tako vesela, da je šla lastoročno delat torto, kljub temu, da sploh ne mara kuhanja. Jej! Terrina torta je pečena. Spekla mi je čokoladno torto, ki po resnici povedano ni izgledala prav dobra. A po okusu je bila odlična. Vesela sem, da se je tako potrudila zame.

Danes gremo pa res v Dolino kraljev. Do tja smo se odpeljali z kombijem. Tam smo kupili vstopnice in sicer tiste, s katerimi greš lahko tudi na ogled Tutankamnove grobnice. Preden sem se podala vanjo se razmislila koliko časa si jo že želim ogledati. Ugotovila sem, da okoli pet let in takrat je bilo prvič, da mi je mami povedala najljubšo zgodbo mojega očeta. Kmalu sem jo vzljubila in si zaželela videti napis na grobnici, ki pravi nekaj takšnega po mojem prevodu: »Preklet bo tisti, ki bo oskrunil mene in moje telo. Nadenj bodo prišli ogenj voda in bolezni.« (»Cursed be he who moves my body. To him shall come fire, water and pestilence.«) Neverjetno. Še tri korake mi manjka pa se mi bo vse uresničilo. Vse sanje. Vse. Vse. Terra je zraven. Postaja sumničava kaj vam pišem. Naredim en korak, nato še enega in še zadnjega. Terra mi pokrije oči. Kljub temu, da že tako nič ne vidim, se nasmehnem in čutim, da se mi Terra nasmehne nazaj. Odkrije mi oči in tu sva. Kul. Zagledam napis na grobnici. Točno tak je kot ga poznam. Takrat pa v sobo pridejo še ostali sošolci, a se kmalu naveličajo in grejo spet ven. Le Jack ostane. Terra gre ven, jaz pa se skrijem za vrata in ga opazujem. Ne vidi me. Skloni se bližje h grobnici jo povoha nato pa me zagleda. Zardi in odide.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Waw! Odlično! Še ena BSF (Best Story Forever (tak jih je ogromno tukaj na Pilu:joy:))

:heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
1
 
Joj kok dobra zgodba čist sm not padla 🥺❤️
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Waw. Res znas opisovati in vse!:kissing_heart::heart_eyes:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Najbolj aktivno uporabljam ...
Discord
(64)
Snapchat
(227)
Tiktok
(93)
Youtube
(226)
Instagram
(79)
Viber
(132)
Telegram
(6)
Facebook
(3)

Priljubljene objave

masleni koruzici
13
 

*Galaxy Ginny*
19
 

Tani
27
 

ManonWhitethorn
10
 

Terminator3000
10
 

Anika0712
37
 

Oglas

Zadnji odgovori

Charm je odgovoril/a na
https://youtu.be/LVEwL-sZzmM "they can ...
 

Summer girl je odgovoril/a na
jaz? Vse piše v mojem profilu:grin:
 

Like emojis je odgovoril/a na
Mislm da vem kdo si :sob::sob::sob::sob:
 

Like emojis je odgovoril/a na
Hmmmm tole bo dolg spis. A lahku rajš prideš ...
 

I love book je odgovoril/a na
prepoznala. ZAKAJ NENENENENENENE
 

Wonder Woman je odgovoril/a na
i may know you. prepoznala sem te, ***. Zakaj ...
 

Sophie :) je odgovoril/a na
Kopalke: https://www.google.com/search?client=ms-android-sonymobile&biw=320&bih=440&tbm=is
 

Night girl je odgovoril/a na
Omg ja zlo bi bla vesela ker mi deluješ tko ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Jaz še nisem bla ker je zake pre drago ampka ...
 

Sophie :) je odgovoril/a na
Ponesreči sem napisala napačne točke ker ...
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
28
 

Lučka 2708 je odgovoril/a na
zanimiva vpr.!
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Fulll je lepa:ok_hand::ok_hand::ok_hand::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::h
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Sem videla, komaj čakam jutri.
 

Sk8er girl je odgovoril/a na
wooowww, zelo lepo!!' hvala:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::blush: zelo ...