snofi
Naslednji Pil izide 2. julija

Nova številka
Junij 2021


Izid: 4. 6. 2021
pepca oblacek

Smetišnica - HEJ HOJ KDO SE ME ŠE SPOMNE!

HEJ HOJ KDO SE ME ŠE SPOMNE!

9
Hej hejejejejejejejejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do danes nisem vedela da je mogče da nehaš osveževati Pilovo spletno stran in pozabiš nanjo. Slučajno sem pregledovala svoje shranjene spletne strani in našla....bobni prosim.....PIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Huh, tukej me ni blo..4 mesece? Ja, ne, ja ne? No ja februarja sem nehala prihajati sem gor, in bi rada samo vprašala(ker sem lena in sem mi ne da pregledovt celotne sp, strani) kdo je tukej od septemba ali najkasneje od januarja? Rada bi vidla kok starih je še tukej. Vidla sem shark girl, JustLily, flamingo, Sleppy girl, dragon girl, Cool girl skorej vsi ostali so mi neznani...
Sporočam tudi, da bom morda spet začela s svojo zgodbo ali pa začela pisati novo(prosim povejte kaj mate radi).
Sicer pa bom po tem ko tole objavim šla uredit moj profil, če boste želel izvedet kej več o men. Pa oprostite za vse neslovnične besede ampak tut pišem po ločansk takrt k nimamo slovenščine.
Lep se mejte!
SlanaČokolada(WOW. Tega imena že dolg nisem napisala, ampak mi vedno pride pod prste k se hočem podpisat)
P. S. A je bil že objavljen konc zgodbe Werwolves never die(nisem ostala do koncazgodbe:sob::sob::sob::sob:)
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hej lepo da si spet na pilu str sm 13 k si spraševala kok ste kej stari?

Btw klic me Val
0
 
Ja, ja, ja, ja. Sej ti si bil k sm js odsla, eden dkih fantov tuki gor:)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hejj!! Nazaj si!! Suprca!! Jaaaaa, napiš zgodbo!!
0
 
Hejlaho! Ja, mislm da bom šla po nasvete(glede zgodbe)...OMFG, se kej slisva na klepetalnici, morm neki vprasat ljudi na PIL-u(pravilna slovenscina hehe)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SlanaČokolada! O moj bog!!! Ne veš kako sem te pogrešala! SlanaČokolada! O moj bog! Ressssssss hvala, ker si se vrnila. Vem, da je to čudno kaj sem napisala ampak zelo sem te pogrešala. Joj! Res sem te pogrešala in se spraševala kje si!!!! Aaaaaaa! SlanaČ9kolada se je vrnila!!!!!!!!! Ne, res, ne veš koliko sem te pogrešlaa!!!!!!!!!!!! Joj! Kako sem vesela! Aaaaaaaaaaaaaaa o bog! Z.E.L.O SEM TE POGREŠALA, NE VEŠ KAKO ZELO!:revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles:Jojjjjjj! Ne veš kako zelo te imam rada!:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Aaaaa ne vem kaj bi še napisala. Nazaj siiiiiiiiiiii! A boš zdaj malo bolj na Pilu? Prosim!!! Ful, preveč, zelo te imam rada:star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2::star2:
Ali boš zdaj bolj na Pilu? Jaz te imam zelo rada🥺:sparkles:
Ti si zlata! Zelo sem te pogrešala!🥺🥺🥺
Dobrodošla nazaj na stari Pil! Zelo te imam rada!:heart::heart::heart:
Hvala, za vse, kar si naredila zame, mislim vsi lepi komentarji, ne veš koliko si mi jih dala! Ful te mam rada!!:sparkles:
Tvoja Violinka, ki te je zelo pogrešala in ne veškako te ima rada!:heart::sparkles::purple_heart::star2:
1
 
Aja... Zdaj sem stara 11 let. In... Nevem veliko stvari bi ti morala povedati. Bom naredla... Nekaj... Boš videla. ALI BOŠ ZDAJ BOLJ NA PILU?
 
Za razliko od tebe ki is tok napisala sem jaz brez besed. Že tole je dost teško napisat, ker dobesedno megleno vidm... In ja bom več na PIL-u, trudila sem bom po najboljših močeh, ker v maju nimam velik časa zase(šola🙄). Sicer mam pa js tut velik za povedat. Teb, drugim pilovcem, sama seb...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ful bol se pocutm ker sem prsla nazaj, pa tut neumno zarad aaaaa-jev ki sem jih napisala in vsega ostalega...
SlanaČokolada
P. S. enkrat se morva odbit na klepetalnici
 
🥺🥺🥺Hcala ti, zlata si, res!🥺🥺🥺
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jej! Vrnila si se! Pogrešal smo te! Upam da boš več tu:kissing_heart:. In ja marsikaj se je spremenilo:kissing_heart:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ojla, pa si končno nazaj, super:innocent::thumbsup:Enkrat smo že ugibali kam si se potuhnila, ker te tako dolgo ni bilo:joy:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hey, SlanaČokolada! Slišala sem o tebi, da sm kar vesela da si nazaj! jst sm tu nova, zato me ne poznaš XD....Anyway, super da si se vrnila!

lysm, wondy <3
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hej!
Dobrodošla nazaj!
Sem opazla, da si vmes zginla. Mene nevem če se spomneš. Pa stara sem skor 13.
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SLANAČOKOLADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VEŠ KOK SEM TE POGREŠALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! OMG VEŠ KOK SM HAPPY DA SI NAZAJ!!
Tule je dokaz da sem te pogrešala:hugging::wink:: https://www.pil.si/smetisnica/objava/slana-cokolada
Torej..... upam da se me še spomneš:joy::joy: Ker je brezveze da js tle nekej govorim kak sem te pogrešala, ti pa ne veš kdo sem:stuck_out_tongue_winking_eye::joy::joy::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::laughing::innocent: (sorry, kr neke emojije tule šopam noter).
Če se me še spomneš, se morma enkrat dobit na klepetu ker sem te GROZNOOOO pogrešala. Pa ti boš povedla kak ti gre, pa jst bom povedla kak gre,.... hhahaha sorry spet kr neki nakladam.
Bom zdej nehala, zihr maš pametnejše delo kot brati moje neuporabne komentarje:blush::grimacing::grin::kissing_heart::kissing_heart:
Ly, No Name

Edit: hahaha šele zdajle sem videla da si omenila WDD (Werewolves don't die). Torej zaenkrat imam napisano do 45. dela, še zdaleč pa ni konec tak da boš lahko še kar nekaj časa uživala v branju:blush::kissing_heart::kissing_heart::sweat_smile:
0
 
Hehe, tut če mam pametnejše delo(...učenje...) je velik bolš bit tuki gor. Glede klepata, lahko se dobiva, mogoce ta teden k pride, ker mam cez vikend solo za delat(dva testa pisemo...) ampak kkr sm ze rekla je tole velik bols tak da loakho tut dons, al pa zdle, sam ce me starsi zasacjo.... Sploh nevem kaj rect, zato ker nisem pricakvala da jih bo tok se gor, in da bojo taki odzivi... Sej sploh nevem a naj to objavm ker je neumno napisan in nisem nc povedala s tem komentarjem in..o bog morva se na klepetalnici dobit, zato da bom loh kej povedala. Zdej bom pa nehala preden si premislm da to objavm in spet sem to rekla in spet se prepiram sama s sabo, zakaj to sploh pišem? No ja lysm!
Slanka
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
js sm Anika0712 :kissing_heart: stara sem 11 let in upam da se bova razumele samo zkaj se jaz spomnim tebe? idk včasih mi šepa spomin :joy::joy::joy::joy::two_hearts:
0
 
Ker si mislim da februarja že bla tukej, razen če obstaja več Anik tuki gor
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Slanačokolada nazaj si!!!!!! iiiiii kok sm happy res sm te pogresala! aja sej res myb se me ne spomnes kr lih takrat ka si ti sla sm js pršla no ne lih takrat:joy:mal prej sm pršla:joy:amapk si nazaj🥳🥳
0
 
Ne, ne spomnm se te, nc skrbet. Pa hvala za dobodoslico🤗☺
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
JEEEJJJ NAZAJJ SIIIIIIIII(upam da se me spomns:joy::joy::joy::joy:)
NO JA VELIK NOVIH STVARU SE JE ZGODIL...
LEPO DA SI NAZAJ:heart::heart::heart::heart::heart:
0
 
Kdo se ne bi spomnil tebe? Bla si ena izmet mojih top8 pilovcev!
Se kej bereva!
Slanka
 
Ves kaj to bo neki smesnga:
Mela sm tvojo gonsko iz gtupe pilovke pa sm jo popomoti zbrisala😭😭😭
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Lol
Kokr jaz vem, sm jaz ta stara, a nism? :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:
Pa tui NoName je tle (zdaj s presledkom No Name)
Diamant 123 tui še ni šla, sam še zmer je ZELO malo tukaj...No, nima veze :joy::joy: POZADRAVLJENA NAZAJJJ! :laughing::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent:
0
 
Pozabla sm, da smo te vsi pogrešal...Kak sem lahko na to pozabla?! Me is stupid lolll
 
Ja, stara si in zgubana, kkr moja babi. Vidm da tut pozablaš. nsn. Lepo te je spet vidt oz. brat al kk se temu reče:))))))))))))))))))))))))))))))
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Smetišnica

LoveGinnyWeasley

Hvala!!!

Ogledov: 5 Odgovorov: 2
 
1
Billie#13

Za blank

Ogledov: 3 Odgovorov: 0
 
1
LoveGinnyWeasley

Am(poglej😜)

Ogledov: 14 Odgovorov: 2
 
2
Bego

Dragi pil.

Ogledov: 20 Odgovorov: 2
 
4
Bad girl

👉👈

Ogledov: 43 Odgovorov: 7
 
3
LoveGinnyWeasley

Prosim pomagajte

Ogledov: 16 Odgovorov: 1
 
0
volkec

Zahvala🍀❤️💕💗💞

Ogledov: 20 Odgovorov: 3
 
5
Nelly299

Nova sem

Ogledov: 28 Odgovorov: 8
 
3
Scared girl potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Help pls....

Hey...
Js mam diagnosticirano hudo obliko socialne fobije in je res grozn. Mam tut mocn antidepresiv in velikrat morm vzet celo pomirjevalo. Zarad tezav mam pogodbo da niti v solo ne rabim vec hodit kr smo se z psihiatrom strinjali da sm v tk slabem stanju da bols da ne hodim v solo. V solo hodim sam na ocenjevanja pa se takrat mam pol panicne napade in jemlem pomirjevala. Ful se bojim ljudi in stikov z ljudmi. Pocutim se nicvredno, osovrazeno in da bi bli vsi veseli ce bi umrla. Sama sebe sovrazim. Stara bom 17 let (zj bom koncala 2. letnik). Vseh na soli se ful bojim. Edina oseba k se z njo pogovarjam je moja mami. Pocutim se cedalje slabse in res nwm ka naj nardim. Help:cry:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Ste že našli, kam smo skrili klepetalnico?
Jaaa!
(379)
Moram zdaj kliknit na "razvedrilo"
(88)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

JustLilly je odgovoril/a na
Čudovita slika in čudovita junakinja!:blush::two_hearts::hugging: Zelo ...
 

Bego je odgovoril/a na
Wooooooooooooow, ku fajn, ko bi vsaj jaz ...
 

Hermiona 17 je odgovoril/a na
super zgodba! bom spremljala!
 

Bego je odgovoril/a na
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart
 

Bego je odgovoril/a na
Awww, hvala, ti si zakon in super res fantastična ...
 

Bego je odgovoril/a na
Jaz hehe
 

Hermiona 17 je odgovoril/a na
thx! lyms!
 

ManonWhitethorn je odgovoril/a na
https://www.wattpad.com/story/203283203- ...
 

Billie#13 je odgovoril/a na
Begi.... Jaz.... No, ti... Mislim.... Aaaaaaaaaaa, ...
 

Aurora je odgovoril/a na
Waaaaw, kok lepa slikaa:heart_eyes::heart_eyes:
 

Billie#13 je odgovoril/a na
Supertastično!! Ne vem, katere besede naj ...
 

Billie#13 je odgovoril/a na
Perfektno! Obožujem take zaplete, da so ...
 

Billie#13 je odgovoril/a na
Ti si največja faca tukaj, kdo te ne bi maral?!:smirk::smirk::kissing_heart::kissing_heart
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
o bog ampak zame si še vedno ena najboljših ...
 

Hermione🖤 je odgovoril/a na
ammm 23! lysm