Naslednji Pil izide 7. maja

Nova številka
April 2021


Izid: 2. 4. 2021

MANJŠE STO-TO RAZLOŽILO -_-

26
Živijo!
Če si normalen boš razumel če pa nisi pa pač nisi, kaj češ!

Torej...
Opazila sem že 2 objavi o mojih risbah -_- (če se pojavi še tretja, prosim kopirajte to objavo, da se spametuje!)
Evo bom razložila!
Vzamem računalnik v moje roke, ki rastejo iz riti! Pol grem in v google ali pinterest vtipkam ANIME, poiščem eno kul sliko, ki mi je full všeč! Računalnik položim na svojo pisalno mizo in vsaj 15 min strmim v ekran in se jokam: "kako tf bom jaz to narisala??"
Potem, ko končam z tem, vzamem svoj svinčnik in čist narahlo rišem, merim opazujem, si trgam lase, opazujem sliko... Jaaaa to delam! Vsaj 1 uro!!
Potem s črno barvico, ki mi jo vsak drug dan sfali obrišem črte od svinčnika pa še kaj dodam ali pa zbrišem z ediksom al pa radirko če še gre. Ko je slika nekako narisana jo še pobavam in pol AMEN, Molim da vam bo všeč!
Molim da bom znala jutri odgovarjati angleščino, ker sem si vzela VSAJ 5 ur za te anime risbe, ki sem se dobesedno TRUDLA zanje!
Pol pa en pametnjakovič napiše: tak sem biu šokirann.
Veš kak sn še jzz?? Pa ko u anketo, ki sem jo dala za part 3 dobim par hejta?
Mal premislite kaj pišete ker mogoče ne bom več risala in sao šla dol pa prihajala na klepet za nn! (Sao nn dokler nebo imela snepa)
Resno danes sem za teh 5 ali 6 slik porabila najmanj 5 ur če ne še več! Jutri pa odgovarjam za oceno.

Pa ne mi zaj pisat: sej si ti rekla da boš risala kaj smo zaj mi tu krivi.
Bistvo tega je, da sem vam razložila kako narišem in da se ne bo našel še en pametnjakovič s takšno objavo!
Npr. nekateri pa kopirajo iz spleta pa rečejo da je njihovo. Pa so naredili delo za 10 minut!
Mah vseen mi je sao razložla sem (nea se mi da več pisat k mi roke rastejo iz riti)
Hvala da si si to prebral in da sedaj razumeš kakšno smet si objavil -_-
Lp
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Se popolnoma strinjam
3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jap. Ampak ni kaj, nekaterim PAČ nj pomoči. groza ej. rišeš pa res -P-E-R-F-E-C-T-!!!!
Bye
3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Se strinjam! Tako da... Kaj zdaj če sta si sliki podobni?! Nič! Pa Bad girl prosim ne it s Pila in če dobiš kakšen tak komentar ga ignorijaj. Ti komentarji ti ne smejo priti do živega! In ljudje prosim če nehate hejtat! Verjamem, da se za risbe potrudiš po najboljših močeh in zelo lepo narišeš! Samo prosim ne zaradi tega it z Pila in bit žalostna. To so pač otroci, ki ne razumejo ene stvari -_-
In če smo normalni ti ne bomo pisali, da si sama kriva, ker si rekla, da nas boš narisala, no vsaj jaz ne. In nisi nam dolžna narediti to. Naslednjič si najprej vzami čas za šolo potem pa...:wink:
Pa prosim ne se jokat, ker ne znaš ali pa zaradi teh ojav in komentarjev.
Vso srečo pri matematiki!
Tak da ja... No prosim če ji nehate pisat take komentarje, ker ima že dovolj težav in skrbi!!!
Bad girl ignorijaj te komentarje in objave
4
 
Popravek: pri angleščini
 
Hvala tii vioo!!❤️❤️❤️ Nisem bla vprasana😂😂😂 pozabila sem da nadomeščajo danes haha
Hvala ti vseenn❤️❤️❤️❤️❤️ lysmm❤️❤️❤️
 
Ni problema! Pa ne skrbet zaradi takih stvari ;-)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Se strinjam! Pa ne it, ne smeš, to je grozno! Se zavedaš da boš pustila svojo nečakinjo brez tete?! (okej, ja no ta poved je mal čudna ampak vseen)
Ne ozirej se na tele hejte. Lahka jim poveš da bojo mel probleme! Veš s kom? Z mano (muahahaha :smiling_imp::smiling_imp: (:innocent:))
Pa srečno jutri pri angleščini! Držmo pesti! (kero uro pa maš? (rabm vedet če ne nemorm držat pesti, pa držat jih morm tut za angleščino ka mi jutr dobimo teste nazaj)
4
 
Jap! Tut z mano bod mel opravka!
 
Hvala tii❤️❤️❤️
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Draga Bad girl!

Vedno bodo ljudje, ki bodo iskali bližnjice do uspeha in to naredili z najmanj dela, kar je možno. Pobirali zasluge, čeprav niso njihove, pisali pametne besede, ki niso prišle iz njihovih ust, si lastili stvari, katere niso njihova last.

In potem so tukaj še drugi ljudje, ki se bodo resnično trudili za neko stvar, pa na koncu ne poželi uspeha ali slave, preživeli noči za dejanje, ki ne bo opaženo ali za delo, katero ljudje ne bodo cenili.

Enako je na tej spletni strani. So uporabniki, ki so ti nevoščljivi in ki največkrat objavljajo slike z intereneta ali pintresa. (Taki bodo največkrat hitro odkriti in verjetno osramočeni.)

Ampak tukaj je razlika: Čeprav morda lahko sliko iz spleta tako preurediš, da se ne opazi in ti vsi nasedejo, ne moraš reči: TO DELO JE MOJE. V TO STVAR SEM JAZ VLOŽIL TOLIKO TRUDA, DA SEM ZADOVOLJEN. Preprosto, ne moreš.

Ti, ki pa se trudiš za vsako sliko, da osrečiš ljudi, čeprav imaš še tono naloge in ti ocenjevanja dihajo za ovratnik, lahko rečeš: PONOSNA SEM NASE. TO JE PLOD MOJIH ROK IN NE UREJEVALNIKA, KI JE SLIKO PREUREDIL, DA IZGLEDA PRISTNA.

Prosim, osrečuj ljudi še naprej in se ne meni za nevljudne komentarje, ki jih zavistni ljudje pišejo pod tvoje objave in želijo tako prepričati druge, da je delo kopirano z interneta, čeprav vedo, da ni.
7
 
Hvala ti!! S tem komentarjem si mi dala za misliti❤️❤️ Hvala še enkrat❤️❤️❤️
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Bad girl! Poslušaj!

Rekla si da nas boš narisala. Vse je blo ok, vredu in super.

Kdo je tukaj pri tem rekel, da mora biti vse takoj?!

Tudi jaz rada rišem in vem, da to ne traja 15 minut. Ravno danes sem začela neko morsko deklico risat. Je narejena, le pobarvat jo morem. Ampak to ni važno...

Kot je že nekdo napisal: najprej šola, potem Pil in ostalo.

Zakaj si najprej ne vzameš kako uro za učenje in šolo, pa če se ti da, lahko na dan narišeš 1 isebo. Lahko na teden 1. Mene ne bo motilo, ker vem, da taka lepa risba ne nastane kar tako (ne najdem smejkota, ki bi tleskal)

Ni mus, da si na dan zadaš 7 Pilovcev, da jih boš narisala. No sama se odloč, če prav ti tega ne priporočam.

Ni ti treba vse naenkrat! To želim povedati.

Lp, Luč
Ps: srečno jutri pri angleščini!
3
 
Hvala❤️ Sej slike zato niso prišle tako hitro ker sem delala za solo😂😂 sedaj sem se pa spet spravila risat in sem dobla Mal čudne komentarje in hejte v anketo ker si puščici ne upajo napisati na spletno stran😂😂😂
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jah, razumem te.
P.S.: Hejt v anketi šteješ tudi od mene?:wink::unamused: (ljudje nisem ji dejansko pisala hejta, ne veste o čem govorim zato ne komentirajte!!)
Lp, No Name
2
 
Nee baba si noraa?? Od tbojgasem. Se smejala do solz😂😂😂 en je biu res grozen in tak da bi vas pobralo! Lahko ti skrinam na klepetu❤️ LYSMMM❤️❤️❤️
 
Kaj?! Ne skrbi No Name! Ne komentiram, ker mislim, da si napisala hejt. Ti ne bi nikoli napisala hejta. Ugh! Bolje, da me toti ljudje, ki pišejo hejte ne srečajo, ker bo hudo! Nihče ne sme žalit moje prijatelje!!!
 
Okej... To postaja že noro, ker nevem zakaj vsak komentar podkomentiram😂💕
 
EEEEEEEEEEEEE KO NEMKO
 
NOVI
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Strinjam se. In Bad girl če ti kdo reče da hoče imeti ANIME mu nerabiš tega takoj privoščiti. Vem da si prijazna in trdo delaš ampak šola je na prvem mestu:thumbsup:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Se strinjam s tabo!
Super rišeš in PLIS ne nehi!!!!!!!!!!!!
Lp Sladkorček
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SE STRINJAM!
Poglej, drugače se ne meni za te osebe. Imajo svoj problem. Samo ostani super oseba in riši naprej, saj imaš ogromen talent.
:heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
1
 
Zelo lepo povedano Pomka1! Ni važno kar pravijo drugi. Važno je, da ti veš kaj si naredila za nas, da si se potrudila in to kar ignoriraj, ker nočemo, da si ti žalostna zaradi bednih objav in komentarjev. Ti VEŠ, da si to sama narisala oni pa ne! Drugič napišimo "DANES JE PA LEP DAN"😂 no zame je danes dan res čudovit ampak to nas zdaj ne zanima😂 (OKEJ VEM, DA SEM ČUDNA). No ne se jokat, ne bit žalostna zaradi teh bedakov. In če kdaj nimaš časa si rajši vzami čas za šolo potem pa za naše risbe (saj ne da moraš to upoštevati ampak to je moj nasvet). Pa takšne stvari ignorijaj, ker nočem, da si žalostna ali se jočeš, ker si čudovita oseba! Zelo lepo ršeš!
Rada te imam
 
hvala obema!!💕💕💕
 
🥺🥺🥺ZELO TE IMAM RADA🥺🥺🥺
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Res je, Begi. Če ti lahko tako rečem? No, strinjam se s tabo, Tudi jaz tako rišem, zato so nekatere moje slike res čudne. Jaz ti popolnoma verjamem. Tudi pod anketo za Part 3 sem napisala da ti verjamem in da delaš noro lepe slike. Če ne druga so ljubosumni ker tako lepo rišeš. Pa ne sam lepo. FUUUULLLL LEEEEPPPPOOOO!!!!! Pa vso srečo jutri pri angli, če še nisi bla. Verjetno sem res prepozno odgovorila. Ampak niti slučajno ne pojdi dol!!!! Obožujem tvoje slike!!!!
1
 
hvala ti!!!💕💕
 
Kar je res, je res. Meni so tvoje slike resnično všeč!!!:D Pa ne samo slike. VSE tvoje objave.
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Bravo! Bravo!:clap::clap::clap::clap: Brez besed sem ostala!
(sem ti jaz kdaj dala občutek, da te hejtam?)
Res, BRAVO!:kissing_heart::heart_eyes:
Glede hejtov pa se ne sekiraj, ker imaš rez ZELO VELIK talent in ljudje, ki ne rečejo, da je res so samo ljubosumni, okej?:stuck_out_tongue::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
1
 
Se strinjam Lilly! Ljudje so ljubosumni in bedni! (No ne vsi).
 
hvala ti!!!
Nee ti mi nisi dala nikoli občutka da me hejtaš karkoli! Ti si mi dala vedno nov up in nove moči da sem se pobrala in spet začela od znova :) LYSMMM💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
sej ni de MORŠ narisat te slike, sama se odločiš če jih
te pa čist štekam de je bel zabavn risat kt pa se učit heh
2
 
Sej sn napisala da sem si sama kriva😂😂 pc bistvo je D sn razložila kako narisem😂😂😂
 
Jup! Fora, je v tem, da je tistim, ki ji ne verjamejo (jaz ji verjamem) razložila kako to nariše. Ampak Bad girl ne skrbi to so samo pilovci, ki so ljubosumni in se ne registrirajo, da ne bi bili jezni na njih!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ej. Jaz, sem napisala da ti tako,(kot si napisala, samo da brez trganja las) delaš. Ne pa da kopiraš s spleta, pod takimi objavami. Pa ne se sekirat, ker so ti pilovci ki to delajo samo ljubosumni.

In a me lahko narišeš?
A lahko jaz probam tebe narisat?

Pa še zadnje vprašanje: Kako ti roke rastejo iz riti?

Upam, da sem te malo potolažila.
LP,
BEGO
0
 
Seveda! Lepo povedano. In logično, da Bad girl ne bi fejkala, ker je preveč prijazna! (No to si jaz mislim ampak mislim, da je res!)
Rada te imam, Violinka, ki neve zakaj skoraj vsak komentar komentira😂😘
 
Hvala. Vem da znam zelo lepo povedat. Hehe. 😀
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
bravo!!!:heart::revolving_hearts:
0
 
Legolas14

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Priljubljene objave

Coco1
19
 

Sleepy girl
17
 

No Name
13
 

Odjavljena COOL
26
 

Aurora
15
 

Bad girl
22
 

Oglas

Zadnji odgovori

Lovegirl je odgovoril/a na
Čudovit je!!!!!!! Lp, Lovegirl:purple_heart:
 

Ginny weasly je odgovoril/a na
Lepa je. Lepša kot bi jo jaz narisala!
 

Ginny weasly je odgovoril/a na
Res lepo
 

Galaxy Harmony je odgovoril/a na
o komj čakam na nasledni del! ka je v ...
 

Violinka je odgovoril/a na
Sem se naročila nate:purple_heart::kissing_heart::sweat_smile:
 

Iskra je odgovoril/a na
Jst sem se prijavila pri prvi objavi Upam ...
 

Violinka je odgovoril/a na
Ahh bisem razmišljala. Lahko zdaj!
 

Sk8er girl je odgovoril/a na
Pffff, slabo mi je šlo... unih besedilnih ...
 

Sk8er girl je odgovoril/a na
Woow!!!:heart_eyes::heart_eyes:
 

Dg je odgovoril/a na
OMB!!!! kok je kjuti🥰🥰🥰🥰:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart
 

Rdr je odgovoril/a na
TAKO KOT ZE NASLOV POVE JE NOROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO RES ...
 

Layla Potter je odgovoril/a na
Dreco Malfoy ava kedavra roza griffindom coca ...
 

To ni prov! je odgovoril/a na
Waw... Resno. Še tolk nisi, da bi napisala ...
 

To ni prov! je odgovoril/a na
Hey tole pa ni lepo, da kopiraš lekcijo od ...
 

m je odgovoril/a na
prva je pravilna , se mi zdi:upside_down: