snofi
Naslednji Pil izide 2. julija

Nova številka
Junij 2021


Izid: 4. 6. 2021
pepca oblacek

Amp World

Spletne zvezde

Fotografija: arhiv Pila
Besedilo: Nika Osredkar

Amp World, ki je nastal pod okriljem slavnega youtuberja Brenta Rivere, združuje mlade ustvarjalce vsebin, ki obožujejo zabavne videe. Družino Amp sestavljajo Brent Rivera, Ben Azelart, Lexi Hensler, Stokes Twins, Lexi Rivera, Jeremy Hutchins, Andrew Davila, Dom Brack in Pierson Wodzynski, najdete pa jih na YouTubu, TikToku in Instagramu. Brent pravi, da imajo skupaj velike načrte – želijo si postati naslednji Disney Channel. Uau, držimo pesti!

BRENT RIVERA
23-letni Brent je skupaj s svojim menedžerjem ustanovitelj skupine Amp World. Na vprašanje, zakaj ustvarjalci ne živijo skupaj v eni hiši, odgovarja, da se mu zdi, da v takšnem primeru lahko nastane preveč drame. Brent in drugi člani družine Amp zato ne živijo skupaj, vseeno pa tako blizu drug drugega, da se lahko družijo vsak dan. Brentova slava se je začela na aplikaciji Vine, prvi posnetek pa je na YouTubu objavil pred približno osmimi leti. Nekaj časa je hodil z Evo Gutowski, ki ima uspešen YouTube kanal MyLifeAsEva, zdaj pa sta le še prijatelja. Njegovi oboževalci navijajo, da bi se končno opogumil in postal par s članico družine Amp, Pierson Wodzynski, ki je v zadnjem letu postala njegova najboljša prijateljica.

LEXI RIVERA
Lexi je Brentova mlajša sestra, ki bo ta mesec dopolnila 20 let. Z Brentom imata še dva brata, Lexi pa je najmlajša od vseh otrok. Kadar jo vprašajo, kateri izmed bratov ji je najljubši, odgovori, da ima vse enako rada, z vsemi pa se tudi zelo dobro razume. Na njenem Instagram profilu pogosto vidimo tudi njeno babico, kar je še en dokaz več, da ima Lexi resnično rada svojo družino. Velikokrat se pojavlja v Brentovih videih. Ko je bila majhna, si je želela postati gimnastičarka in Brent ji je naredil YouTube kanal, da bi lahko v videih pokazala svoje gimnastično znanje. Lexi je pozitivno dekle, ki uživa v svojem življenju in ima, tako kot njen brat Brent, dober smisel za humor.

Vprašanje

Ste že našli, kam smo skrili klepetalnico?
Jaaa!
(378)
Moram zdaj kliknit na "razvedrilo"
(88)

AKTUALNO

Anoreksija
ANOREKSIJA
Kar streslo me je, ko sem prebrala pismo Nesrečnice v decembrskem Pilu. Takoj sem imela pred očmi sliko dekleta, ki ni moglo pozdraviti anoreksije. Dekle sem poznala in njena zgodba je bila strašljiva. Ne, nočem vas strašiti, samo opozoriti vas hočem na to ... Več
Kako prepoznati prijatelja v stiski?
V nekem trenutku je vse popolno: s prijateljem ali prijateljico snemata TikTok videe, skupaj poslušata najnovejše komade vajinih najljubših glasbenikov, se skrivaj nasmihata med poukom, se zanimata za iste hobije in cele dneve klepetata o simpatiji. Nato pa se ... Več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Aktualna glasbena lestvica

Domača
Klara Jazbec - Največ
BQL - Budala
Bepop - Daj se nasmej
Magnifico - Say No When You Gotta Say Yes
Nika Zorjan - Zate dovolj

Tuja
Harry Styles - Watermelon Sugar
Olivia Rodrigo - Driver's Licence
Ava Max - Kings & Queens
The Weeknd - Save Your Tears
Ariana Grande - Positions

GLASUJ ZA NAJ SKLADBO

Domača

1. Alya: Ti z mano znaš
2. Bepop: Daj se nasmej
3. Bepop: Verjamem v dobre ljudi
4. BQL: Budala
5. Eva Pavli: Mižim
6. Klara Jazbec: Največ
7. Magnifico: Say No When You Gotta Say Yes
8. Mi2: joj joj joj
9. MRFY: Zaljubila
10. zalagasper: xoxo

Tuja

1. Billie Eilish: Your Power
2. Coldplay: Higher Power
3. Dua Lipa ft. DaBaby: Levitating
4. Harry Styles: Watermelon Sugar
5. Katy Perry: Electric
6. Måneskin: Zitti E Buoni
7. Olivia Rodrigo: Driver's Licence
8. Olivia Rodrigo: good 4 u
9. Silk Sonic: Leave The Door Open
10. The Weeknd: Save Your Tears

Oglas

ZADNJA ŠTEVILKA


Izid: 4. 6. 2021

NAKLJUČNI VIC

ZNANSTVENIKA

Znanstvenika sta preučevala kobilico. Rekla sta ji: "Kobilica skoči!" in kobilica je skočila. To sta si zapisala. Nato sta ji odrezala en par nog in rekla spet isto. Kobilica je spet skočila. Spet sta si vse zapisala. Potem sta ponovila isto še dvakrat in zgodilo se je isto. Ko je kobilica ostala brez nog sta rekla: "Kobilica skoči!" Kobilica ni skočila. Kobilica skoči! Kobilica ni skočila. Prvi je rekel drugemu: "Zapiši! Če kobilici odrežeš vse noge ogluši."
*Galaxy Ginny*, 11, skoraj 12