snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Amp World

Spletne zvezde

Fotografija: arhiv Pila
Besedilo: Nika Osredkar

Amp World, ki je nastal pod okriljem slavnega youtuberja Brenta Rivere, združuje mlade ustvarjalce vsebin, ki obožujejo zabavne videe. Družino Amp sestavljajo Brent Rivera, Ben Azelart, Lexi Hensler, Stokes Twins, Lexi Rivera, Jeremy Hutchins, Andrew Davila, Dom Brack in Pierson Wodzynski, najdete pa jih na YouTubu, TikToku in Instagramu. Brent pravi, da imajo skupaj velike načrte – želijo si postati naslednji Disney Channel. Uau, držimo pesti!

BRENT RIVERA
23-letni Brent je skupaj s svojim menedžerjem ustanovitelj skupine Amp World. Na vprašanje, zakaj ustvarjalci ne živijo skupaj v eni hiši, odgovarja, da se mu zdi, da v takšnem primeru lahko nastane preveč drame. Brent in drugi člani družine Amp zato ne živijo skupaj, vseeno pa tako blizu drug drugega, da se lahko družijo vsak dan. Brentova slava se je začela na aplikaciji Vine, prvi posnetek pa je na YouTubu objavil pred približno osmimi leti. Nekaj časa je hodil z Evo Gutowski, ki ima uspešen YouTube kanal MyLifeAsEva, zdaj pa sta le še prijatelja. Njegovi oboževalci navijajo, da bi se končno opogumil in postal par s članico družine Amp, Pierson Wodzynski, ki je v zadnjem letu postala njegova najboljša prijateljica.

LEXI RIVERA
Lexi je Brentova mlajša sestra, ki bo ta mesec dopolnila 20 let. Z Brentom imata še dva brata, Lexi pa je najmlajša od vseh otrok. Kadar jo vprašajo, kateri izmed bratov ji je najljubši, odgovori, da ima vse enako rada, z vsemi pa se tudi zelo dobro razume. Na njenem Instagram profilu pogosto vidimo tudi njeno babico, kar je še en dokaz več, da ima Lexi resnično rada svojo družino. Velikokrat se pojavlja v Brentovih videih. Ko je bila majhna, si je želela postati gimnastičarka in Brent ji je naredil YouTube kanal, da bi lahko v videih pokazala svoje gimnastično znanje. Lexi je pozitivno dekle, ki uživa v svojem življenju in ima, tako kot njen brat Brent, dober smisel za humor.

AKTUALNO

Anoreksija

ANOREKSIJA


Kar streslo me je, ko sem prebrala pismo Nesrečnice v decembrskem Pilu. Takoj sem imela pred očmi sliko dekleta, ki ni moglo pozdraviti anoreksije. Dekle sem poznala in njena zgodba je bila strašljiva. Ne, nočem vas strašiti, samo opozoriti vas ... Več

Kako prepoznati prijatelja v stiski?

V nekem trenutku je vse popolno: s prijateljem ali prijateljico snemata TikTok videe, skupaj poslušata najnovejše komade vajinih najljubših glasbenikov, se skrivaj nasmihata med poukom, se zanimata za iste hobije in cele dneve klepetata o simpatiji. Nato pa ... Več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Aktualna glasbena lestvica

Domača
Klara Jazbec - Največ
BQL - Budala
Magnifico - Say No When You Gotta Say Yes
Bepop - Daj se nasmej
Alya - Ti z mano znaš

Tuja
Måneskin - Zitti E Buoni
Harry Styles - Watermelon Sugar
Olivia Rodrigo - good 4 u
Olivia Rodrigo - Driver's Licence
Billie Eilish - Your Power

GLASUJ ZA NAJ SKLADBO

Domača

1. Alya: Ti z mano znaš
2. Bepop: Verjamem v dobre ljudi
3. Bepop: Daj se nasmej
4. BQL: Budala
5. Čuki: Mogoče
6. Eva Boto: Ti
7. Klara Jazbec: Največ
8. Magnifico: Sonce posijalo
9. Mi2: joj joj joj
10. Rina: Naprej

Tuja

1. Billie Eilish: Lost Cause
2. BTS: Butter
3. Dua Lipa ft. DaBaby: Levitating
4. Harry Styles: Watermelon Sugar
5. Justin Bieber ft. Daniel Caesar & Giveon: Peaches
6. Katy Perry: Electric
7. Lorde: Solar Power
8. Måneskin: Zitti E Buoni
9. Olivia Rodrigo: good 4 u
10. The Weeknd: Save Your Tears

ZADNJA ŠTEVILKA

Revija
Izid: 2. 7. 2021

NAKLJUČNI VIC

Gorenjska

Kje se začne Gorenjska? Tam, kjer na vrvi za perilo sušijo WC papir.
LančaPomaranča, 14 let