Naslednji Pil izide 4. junija

Nova številka
Maj 2021


Izid: 7. 5. 2021

glasbena šola

4
zarja :)
živjo! imam eno vprašanje. prosimmm pomagajte ker je kar nujno! torej, jaz hodim v glasbeno šolo, prvo leto. in stara sem skoraj 13, ja sem šele začela. ampak meni inštrument ki ga igram ni tako zelo všeč... in rada bi nehala. povzroča mi zelo veliko stresa, ne vadim toliko ker tudi nimam časa glede šole (sem odličnjakinja in ne bi rada imela slabih ocen) in res je vsega preveč. jokam se ker ne znam dobro nekaterih skladb in je potem učitelj razočaran... imam dobrega učitelja ampak jaz nevem kako naj mu povem da hočem nehat. res bi rada nehala ker mi ni, ampak ne vem kako bo na to reagiral učitelj (on ima v planu da bom tukaj še nadaljnih 6 let), niti ne upam si povedat staršem. a naj počakam do konca šolskega leta? ampak res je preveč... a naj se kar zdaj izpišem plus kako naj to povem staršem da mi bodo dovolili? hvala vam!
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Živijo!
O tem, koliko se hočeš obremeniti s hobiji, je tvoja odločitev. Če si poskusila, in želiš nehati, imaš vso pravico. Starši bi te morali podpirati pri tvojih odločitvah, učitelj pa... no, konec koncov to ne delaš zanj, ampak zase. Tudi on bi moral spoštovati tvojo odločitev. Če se ti zdi, da ne zmoreš več, povej staršem, razloži jim, da ne moreš, in če se lahko izpišeš. Potem bodo oni to tudi razložili učitelju.
Lp, No Name
P.S.: Ne zapravljaj časa s stvarmi ki te ne veselijo in niso obvezne:)
1
 
awww omg hvala res si pomagala <3
 
zarja :)
Meni tudi to vsi povejo... Pa ni tako pri meni doma...😭
 
Lili
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Draga Zarja,
ne bom delila nasvetov, rada bi ti pa povedala, kako je bilo z mano:
pri 7-ih sem začela igrati klavir. Rekli so mi da sem blazno nadarjena, ampak jaz sem hotela odnehat... Potem pa sem se navadla na to, da sama sebe mučim z vadenjem in že 8 let igram klavir. Razmišljam celo, da bi šla naslednje leto na vzporedno srednjo glasbeno (klavir in solopetje), ker je moje življenje brez glasbe popolnoma prazno. Enostavno si ga brez klavirja ne predstavljam več. In mimogrede, vsa ta leta sem bila brez težav tudi odličnjakinja.
Lp, Nena
0
 
uau. bom premislila. drugače pa sem jaz z 8 leti začela nek drug inštrument, ki ga res rada igram, zato sem mislila, da bi pustila glasbeno in igrala kitaro tako ljubiteljsko. lp <3
 
zarja :)
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omg! Zarja:)
Hey ! jaz imam enak problem. Moja učiteljica me ne mara in mi je dala nekaj dni nazaj slabo oceno. Jaz v šoli nikoli nisem dobila enke ali dvojke. Trojko pa vse skupaj dvakrat. Štiric tudi nimam skoraj nič. Petice so moje ocene povskd to leto. In tudi učim se skoraj nič, pa vedno dobim petico. Potem.... pa jaz igram klavir.... v glasbeni šoli..... in.... ne gre mi vse prevec dobro. Moja učiteljica piše moji mami gmaile kako nič ne znam kar ni res. Ampak seveda bo moja mami vrjela njej in ne meni... no včasih meni vrjame ... Ampak .... pač večinoma njej. Potem moram vadit vsak dan eno uro niti vode ne morem spiti niti ene minute odmora. In potem moja učiteljica na uri (zdaj je prek Zooma če kdo ne ve) meni govori da sem neresnaa! Enkrat ko sem prusluškovala med igranjem na uri prek zooma je poklicala ravnateeeeljaaaaa!!!!! In dobesedno mu je govorila da s takim otrokom ki nič ne dela ne more delat ! Jaz se pa zelo trudim ampak mi ne gre tako najbolje kdaaaj! Veliko se tudi jokam ko sem sama. Ampal k sreči ti imaš dobrega učitelja.Blagor !:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:v glavnem pri meni mi starši nikoli in nikoli ne bi pustili da bi odnehala. In kdaj sem jezna v bistvu zelo na njih potem pa.... Zagotovo ti želijo tvoji starši najbolje. To je tudi kljič do tega da ne odnehaš v življenju. Kdaj lahko vrjamem da tudi pri tebi starši težijo da pojdi vadit ta inštrument čeprav tega ne želiš. Ampak poskusi ga igrati še eno leto in mogoče si boš premislila.:rainbow: Morda tudi ne ampak če pa ga res zelo in tako zelo ne maraš igrati. Pa se pogovorite s starši. Tudi meni bi zagptovo dovolili če bi jih proaila in povedala kako me to obremenjije in da kdaj upam da bo učiteljica bolna da ne bo ure ker mi ni všeč in ni prijazna. Pa ne bolna kot smrtno. Ampak kot za en dan.
UPAM DA SEM KAJ SPREMENILA. IN POMAGALA.
0
 
TAMY ❤❤❤

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Najbolj aktivno uporabljam ...
Discord
(64)
Snapchat
(227)
Tiktok
(93)
Youtube
(226)
Instagram
(79)
Viber
(132)
Telegram
(6)
Facebook
(3)

Aktualne objave

No Name
4
 

Bff
3
 

Ginny Weasley 123
5
 

...ayda...
3
 

Zanič frendica
8
 

...ayda...
9
 

Kaki2010
2
 

Queenie Goldstein ( ne prijavljena)
2
 

Oglas

Zadnji odgovori v Svetovalnici

je odgovoril/a na
najbols da poisces na yt kake vaje za rit ...
 

je odgovoril/a na
lani smo msli to pa mi je bestika sprintala ...
 

Haii je odgovoril/a na
ooo supr ej to dilemo sm tud js mela ko sem ...
 

:) je odgovoril/a na
no men res ni jasno ki je to fora da se drugi ...
 

Queenie Goldstein je odgovoril/a na
pogovori se z njo, tako boš vse razčiščila
 

je odgovoril/a na
Zaka to razmislas a se kregata al kj? ce ...
 

Queenie Goldstein je odgovoril/a na
1. Tud mi jih mamo pišemo in odgovarjamo ...
 

Potterhead je odgovoril/a na
1. meni se dogaja isto... probaj organizirati ...
 

Wise Girl je odgovoril/a na
Vzemi si čas zase. Mogoče posluşšaj glasbo ...
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
1. Tudi mi imamo zelo veliko spraševanj... ...
 

Queenie Goldstein je odgovoril/a na
Nesledni ted3n bom naredila stran kjer bojo ...
 

Queenie Goldstein je odgovoril/a na
Inpresivno je da zenice ne lažejo. Gleh ...
 

Sk8er girl je odgovoril/a na
Skoraj cela moja družina se je cepila proti ...
 

Queenie Goldstein je odgovoril/a na
Drugače jaz bom v petek naredila stran z ...
 

Wyr je odgovoril/a na
ah vplivi druzbe