snofi
Naslednji Pil izide 2. julija

Nova številka
Junij 2021

Revija
Izid: 4. 6. 2021
pepca oblacek

Jules (Annie) LeBlanc

Spletne zvezde

Naslovnica
Fotografija: Arhiv Pila
Besedilo: Nika Osredkar

Jules LeBlanc je ena najbolj talentiranih mladih zvezdnic, kar jih je. Je pevka, igralka, vplivnica, modna ikona, podjetnica in nekdanja gimnastičarka, ki jo na njenih kanalih, YouTubu, Instagramu in TikToku, spremlja več kot 30 milijonov sledilcev. Mlada zvezdnica pravi, da na poti do sanj ni nič nemogoče.

Rojstni dan: 5. december 2004
Starost: 16 let
Kraj rojstva: Georgia, ZDA
Zvezdno znamenje: strelec

Najprej razčistimo zadevo glede imena. Številni ste nam pisali za Annie LeBlanc, iskanje imena pa nas je vselej pripeljalo do Jules LeBlanc. Mlada zvezdnica se je namreč odločila za spremembo imena, ki ga bo uporabljala na družbenih omrežjih. V resnici ji je ime Julianna Grace LeBlanc. Iz imena Julianna pa lahko izpeljemo oba njena vzdevka: Annie in Jules. Vzdevek si je najprej spremenila na TikToku in oboževalci so spremembo odlično sprejeli, zato je ime zamenjala tudi drugod. Kar velika sprememba, kajne?

Zdaj ko smo razčistili spremembo imena, se lahko posvetimo njeni zgodbi. Jules se je na internetu prvič pojavila pri rosnih štirih letih s posnetkom gimnastičnih vaj na družinskem YouTube kanalu Bratayley, ki je postajal vse bolj in bolj priljubljen. Na žalost so pred kakšnim letom prenehali objavljati videe, Jules pa lahko spremljamo pri drugih izjemnih projektih.

S sestro Hayley ju lahko vidimo v Nickelodeonovi seriji Annie vs Hayley, novembra pa je na Nickelodeon prišla tudi njena nova serija Side Hustle, ki je bila premierno prikazana na Julesinem YouTube kanalu. Vidimo jo lahko tudi v treh YouTube serijah: We Are Savvy, Chicken Girls in A Girl Named Jo. Jules pravi, da je vsem likom, ki jih igra, vsaj nekoliko podobna tudi v resničnem življenju. Vlogi Rhyme, ki jo igra v seriji Chicken Girls, je podobna predvsem v tem, da se ves čas trudi biti popolna in osrečiti vse okoli sebe.

Vse bolj uspešno pot pa si Jules utira tudi na področju glasbe. Zdi se ji najbolj pomembno, da predstavi glasbo, ki ima dobro sporočilo in poslušalcem pove neko posebno zgodbo. Nekateri njeni priljubljeni singli so Play Nice, Utopia, Two Sides in Over Getting You. Videospote si lahko ogledate na njenem YouTube kanalu!

Vidimo te lahko v različnih serijah, na družbenih omrežjih in v videospotih. Si že od nekdaj rada nastopala?
Čeprav se zdi, da sem odrasla s kamerami, sem bila na začetku malo sramežljiva in zadržana. Ni mi bilo od nekdaj lahko nastopati pred množico. 

Vaš družinski kanal je postal izjemno priljubljen. Kako je bilo ves čas delati z družino?
To, da smo ves čas skupaj, nas je zelo povezalo. Verjamem, da večina najstnikov ni tako povezanih s svojo družino. Še posebej zabavno je delati s sestro Hayley. Vedno se zelo zabavava.

Začela si na YouTubu. Kako si potem dobila vloge v večjih serijah?
Ko je družinski kanal postajal vse bolj priljubljen, smo dobili veliko povpraševanj za sodelovanja. Ker me je od nekdaj zanimalo petje in igranje, sem iskala priložnosti bolj v tej smeri. Najprej sem igrala v nekaj serijah na YouTubu, nato pa se je nekako naravno zgodilo, da sem potem dobila vse več vlog tudi v večjih serijah.

Igraš veliko različnih vlog. Kako se vživiš vanje?
Ko igram, skušam odmisliti, kako bi na neko situacijo reagirala sama. Predstavljam si, da so liki resnične osebe, in se osredotočim samo na njihove občutke in čustva. Tako se lahko odzovem v njihovem slogu.

Kaj ti je na snemanjih najbolj všeč?
Najbolj všeč mi je delati z izjemnimi ljudmi. Najhuje pa je, ko moji liki sprejmejo slabe odločitve. To mi ni prav nič všeč!

Na družbenih omrežjih ti sledi več kot 30 milijonov ljudi. Kakšen je občutek, da toliko ljudi spremlja tvoje objave?
To dejstvo se mi zdi vznemirljivo in tudi malce strašljivo hkrati. Včasih bi si želela več zasebnosti, zato si moram zavestno vzeti več časa zase in si dovoliti biti to, kar sem. Si pa zelo želim mladim, ki me spremljajo, postaviti dober zgled in širiti pozitivna sporočila. To se mi zdi zelo pomembno.

Kako najdeš čas za vse, kar počneš?
Če verjamete ali ne, dan ima v resnici kar veliko ur. Če se resnično osredotočiš na svoje cilje in sanje in jim nameniš veliko časa, lahko dosežeš ogromno.

Katere so najpomembnejše lekcije, ki si se jih naučila kot mlada zvezdnica?
Verjamem, da se lahko iz vsake izkušnje nekaj naučim. Predvsem sem se naučila, da se osredotočam na svoje uspehe, a hkrati ostanem skromna, se učim iz napak in se ves čas premikam samo naprej.

Vprašanje

Ste že našli, kam smo skrili klepetalnico?
Jaaa!
(472)
Moram zdaj kliknit na "razvedrilo"
(112)

AKTUALNO

Anoreksija
ANOREKSIJA
Kar streslo me je, ko sem prebrala pismo Nesrečnice v decembrskem Pilu. Takoj sem imela pred očmi sliko dekleta, ki ni moglo pozdraviti anoreksije. Dekle sem poznala in njena zgodba je bila strašljiva. Ne, nočem vas strašiti, samo opozoriti vas hočem na to ... Več
Kako prepoznati prijatelja v stiski?
V nekem trenutku je vse popolno: s prijateljem ali prijateljico snemata TikTok videe, skupaj poslušata najnovejše komade vajinih najljubših glasbenikov, se skrivaj nasmihata med poukom, se zanimata za iste hobije in cele dneve klepetata o simpatiji. Nato pa se ... Več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Aktualna glasbena lestvica

Domača
Klara Jazbec - Največ
BQL - Budala
Bepop - Daj se nasmej
Magnifico - Say No When You Gotta Say Yes
Nika Zorjan - Zate dovolj

Tuja
Harry Styles - Watermelon Sugar
Olivia Rodrigo - Driver's Licence
Ava Max - Kings & Queens
The Weeknd - Save Your Tears
Ariana Grande - Positions

GLASUJ ZA NAJ SKLADBO

Domača

1. Alya: Ti z mano znaš
2. Bepop: Daj se nasmej
3. Bepop: Verjamem v dobre ljudi
4. BQL: Budala
5. Eva Pavli: Mižim
6. Klara Jazbec: Največ
7. Magnifico: Say No When You Gotta Say Yes
8. Mi2: joj joj joj
9. MRFY: Zaljubila
10. zalagasper: xoxo

Tuja

1. Billie Eilish: Your Power
2. Coldplay: Higher Power
3. Dua Lipa ft. DaBaby: Levitating
4. Harry Styles: Watermelon Sugar
5. Katy Perry: Electric
6. Måneskin: Zitti E Buoni
7. Olivia Rodrigo: Driver's Licence
8. Olivia Rodrigo: good 4 u
9. Silk Sonic: Leave The Door Open
10. The Weeknd: Save Your Tears

Oglas

ZADNJA ŠTEVILKA

Revija
Izid: 4. 6. 2021

NAKLJUČNI VIC

Predniki

Kdo so bili predniki sesalcev? Metle.
TTV_ValekDalek, 10 let