snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

HOROSKOP: Zvezde v septembru

Oven (21.3. - 20.4.)

V novo šolsko leto boš zakorakal/a z navdušenjem. Prav nič ti ne bo pokvarilo razpoloženja. Na šolskih hodnikih boš glavna zvezda in tvoje dobre volje se bodo nalezli celo učitelji. Marsikdo bo hrepenel po tvoji družbi, zato bo vedno kdo ob tebi. S šolskimi obveznostmi se še ne boš preveč obremenjeval/a, utegne pa v šoli preskočiti nova ljubezenska iskrica.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Bik (21.4. - 20.5.)

Odločil/a si se, da bo to leto tvoje! Šolsko delo ti bo šlo zato zlahka od rok in kmalu boš ugotovil/a, da prav nič ne pogrešaš počitnic. Zdaj je čas, da se lotiš novih hobijev. Ne skrbi, dobro si znaš organizirati čas, če se potrudiš. Prijatelji ti bodo zavidali lahkotnost, s katero opravljaš vse obveznosti, starši pa bodo ponosni, zato se boste odlično razumeli.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Dvojčka (21.5. - 21.6.)

Počitnice so se nedvomno končale. Zdaj ni čas, da obžaluješ, česa vsega ti poleti ni uspelo doživeti. Osredotoči se na tukaj in zdaj. Poglej okoli sebe in morda nekoga zagledaš v popolnoma novi luči – prijateljski ali ljubezenski. Tudi starši bodo nekoliko potrti, da se poletje končuje, zato jih poskusi razvedriti s kakšnim lepim dejanjem.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Rak (22.6. - 22.7.)

Prvo polovico septembra boš sanjaril/a o lepih trenutkih, ki so se zgodili poleti. Šele v drugi polovici meseca te bodo iz sanjarjenja zbudile šolske obveznosti, za katere ti ne bo jasno, kako so se lahko nakopičile tako hitro. Ne razmišljaj preveč, ampak pogumno zagrizi vanje. Prijatelji so te med počitnicami pogrešali, zato jim nameni nekaj svojega časa.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Lev (23.7. - 23.8.)

September se bo sprva zdel pust in dolgočasen, kmalu pa boš odkril/a cel kup zabavnih stvari. Obetajo se novi prijatelji in novi interesi, zato ne odlašaj z vpisom v novo dejavnost. Zdelo se ti bo, da ti učitelji težijo za prazen nič, a če se na njihove besede odzoveš s prijaznostjo, bo vse v redu. Ker imaš veliko energije, jo izkoristi za kakšen šport.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Devica (24.8. - 23.9.)

Vse najboljše! Uživaj v rojstnodnevnem mesecu in se ne pusti motiti. Ni treba, da za rojstni dan prirediš veliko zabavo – dovolj bo, če povabiš najožje prijatelje. Imeli se boste krasno in najboljši prijatelji ti bodo ob strani stali celo šolsko leto. Zahvali se jim za podporo in se ne sekiraj, če se ti v ljubezni ne nasmehne sreča. Za to bo še dovolj časa.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Tehtnica (24.9. - 23.10.)

Po počitnicah tehtaš, ali je šola sploh smiselna. Saj veš, da takšno razmišljanje ne bo pomagalo, temveč bo kvečjemu otežilo pisanje domačih nalog in drugo šolsko delo. September je pravi čas, da najdeš hobi, ob katerem se boš v tem šolskem letu lahko sprostil/a in si nabral/a novih moči. Odbojka, flavta ali dramska skupina? Odločitev je tvoja.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Škorpijon (24.10. - 22.11.)

V prvi polovici meseca boš imel/a težave z zgodnjim vstajanjem. Pogrešal/a boš počitnice in tvoja slaba volja bo zameglila tvoj pogled tako močno, da utegneš spregledati nekoga, ki ti med poukom namenja zaljubljene poglede. Glavo pokonci in odpri oči! Sploh veš, koliko lepih stvari lahko zamudiš, če se brez razloga kujaš? Poskusi ravnati drugače.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Strelec (23.11. - 21.12.)

Čeprav si mislil/a, da bo vrnitev v šolo težka, ni tako. Še naprej boš z veseljem hodil/a k pouku, saj se boste s sošolci dobro razumeli. Šolskega dela še ne bo veliko, zato ga boš opravil/a zlahka. Simpatija ti za zdaj še ne vrača čustev, lahko pa postaneta dobra prijatelja. Bodi hvaležen/na za to, kar imaš. Starši bodo dobre volje, če boš tudi ti.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Kozorog (22.12. - 20.1.)

Pogrešal/a boš šumenje morja in brezskrbne sončne zahode, a čas je za vrnitev v realnost. V resnici ne bo tako težko. Šolsko delo ti bo šlo kot po maslu, prijatelji pa bodo nekoliko slabe volje, ker so se počitnice končale. Pokaži jim dobre plati novega šolskega leta in hvaležni ti bodo. Starše bo na trenutke skrbelo zate, zato se ti bodo zdeli tečni.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Vodnar (21.1. - 19.2.)

Novo šolsko leto je priložnost za nove izzive. Kako ga želiš preživeti? Razmisli o novih hobijih in poglej okrog sebe, kdo lahko postane tvoj novi prijatelj. Med poukom boš zasanjan/a, kar bo nekatere učitelje zelo motilo. Pazi, da se jim ne zameriš že na začetku šolskega leta, saj utegne biti leto sicer kar peklensko. Po pameti!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Ribi (20.2. - 20.3.)

Začetek novega šolskega leta bo nekoliko stresen, zato si vzemi čas za sprostitev. Druži se s prijatelji, športaj, beri ali si oglej kakšen dober film. Ne smeš si pozabiti vzeti časa zase. Če te teži kaj večjega, se lahko pogovoriš tudi z mamo, ki zna dati izvrstne nasvete. Poskusi, presenetila te bo! Če imaš brata ali sestro, bodi do nje prijazen/na – splačalo se bo!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(98)
Letošnja!
(73)
Ne opazim razlike.
(47)

AKTUALNO

Anoreksija

ANOREKSIJA


Kar streslo me je, ko sem prebrala pismo Nesrečnice v decembrskem Pilu. Takoj sem imela pred očmi sliko dekleta, ki ni moglo pozdraviti anoreksije. Dekle sem poznala in njena zgodba je bila strašljiva. Ne, nočem vas strašiti, samo opozoriti vas ... Več

Kako prepoznati prijatelja v stiski?

V nekem trenutku je vse popolno: s prijateljem ali prijateljico snemata TikTok videe, skupaj poslušata najnovejše komade vajinih najljubših glasbenikov, se skrivaj nasmihata med poukom, se zanimata za iste hobije in cele dneve klepetata o simpatiji. Nato pa ... Več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Aktualna glasbena lestvica

Domača
Klara Jazbec - Največ
BQL - Budala
Alya - Ti z mano znaš
Bepop - Daj se nasmej
Eva Boto - Ti

Tuja
Harry Styles - Watermelon Sugar
Måneskin - Zitti E Buoni
Olivia Rodrigo - good 4 u
Dua Lipa ft. DaBaby - Levitating
BTS - Butter

GLASUJ ZA NAJ SKLADBO

Domača

1. Alya: Ti z mano znaš
2. Bepop: Verjamem v dobre ljudi
3. Bepop: Daj se nasmej
4. BQL: Budala
5. Čuki: Mogoče
6. Eva Boto: Ti
7. Klara Jazbec: Največ
8. Magnifico: Sonce posijalo
9. Mi2: joj joj joj
10. Rina: Naprej

Tuja

1. Billie Eilish: Lost Cause
2. BTS: Butter
3. Dua Lipa ft. DaBaby: Levitating
4. Harry Styles: Watermelon Sugar
5. Justin Bieber ft. Daniel Caesar & Giveon: Peaches
6. Katy Perry: Electric
7. Lorde: Solar Power
8. Måneskin: Zitti E Buoni
9. Olivia Rodrigo: good 4 u
10. The Weeknd: Save Your Tears

Oglas

ZADNJA ŠTEVILKA

September 2021

gumb

Kupi zadnjo številko
Revija
Izid: 1. 9. 2021

NAKLJUČNI VIC

ZAKAJ

Delavec: "Zakaj ste me odpustili, saj nisem nič naredil?!" Šef: "Saj, zato!"
Mr_Mistery3, 11 let