snofi
Naslednji Pil izide 6. oktobra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

HOROSKOP: Zvezde v septembru

Oven (21.3. - 20.4.)

Šele ko boš v šoli ponovno videl/a sošolce, boš ugotovil/a, kako zelo si pogrešal/a nekatere med njimi. Daj jim vedeti, da ti veliko pomenijo, in začetek šolskega leta bo prijetnejši. Čeprav si z glavo še v oblakih, ne pozabi na domače naloge – ocenjevanja se bodo začela prej, kot si misliš. Zmoreš še veliko več kot kadarkoli prej.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Zabava:

Bik (21.4. - 20.5.)

Si edinstven/a v vseh pogledih in to je jasno vsem. Ne druži se s tistimi, ki te ne sprejmejo takšne, takšnega. Ker je začetek šolskega leta, lahko razmisliš o kakšnem novem hobiju ter se izuriš v novi spretnosti. Splačalo se bo! Morda prav na novi poti spoznaš dobre prijatelje ali celo simpatijo. Stoj ob strani prijatelju, ki te potrebuje.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Zabava:

Dvojčka (21.5. - 21.6.)

Težko verjameš, da je poletja že konec, a čas je, da se spopadeš z realnostjo. V šolskih klopeh te bodo greli spomini na poletje – bodi hvaležen/na za vse, kar si lepega doživel/a, ne pozabi pa, da moraš živeti v sedanjosti. Zato se potrudi in si naredi vsak dan prijeten. Obdaj se s prijatelji in počni stvari, ki te veselijo. Tako bo vse lažje.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Zabava:

Rak (22.6. - 22.7.)

Začetek šolskega leta bo čustven. Sprva boš neskončno pogrešal/a počitnice, nato bo prišel šok ob spoznanju, da jih je resnično konec, kmalu pa te bo presenetila Kupidova puščica, ki te bo zadela naravnost v srce. Čaka te torej pravi čustveni vrtiljak, zato ne pozabi poskrbeti zase in za svoje zdravje. Uspelo ti bo!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Zabava:

Lev (23.7. - 23.8.)

Komaj si čakal/a, da ponovno vidiš sošolce. Presenetilo te bo, kako se je neka oseba spremenila – sprememba je lahko tudi pozitivna! V pogovorih pazi, da ne govoriš samo ti; posveti se sogovorniku in se nauči dobro poslušati. Starši bodo jezni, ker se boš veliko potikal/a naokoli; le glej, da šolskega leta ne začnete na bojni nogi.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Zabava:

Devica (24.8. - 23.9.)

Dobrodošel/la v novem šolskem letu, ki se začenja z mesecem, ki ti je pisan na kožo. Čeprav se ne boš želel/a vrniti v šolske klopi, bodo dnevi v šoli minevali sproščeno in zdelo se ti bo, kot da počitnice trajajo še nekoliko dlje. Razred lahko še bolj povežeš tako, da vse sošolce povabiš na svojo rojstnodnevno zabavo! Vse najboljše!

Pomembni dnevi: 7. 9., 13. 9. in 27. 9.
Misel meseca:
Ni vse zlato, kar se sveti.
Znane device:
Beyoncé, Zendaya, Pink, Michael Jackson, princ Harry …

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Zabava:

Tehtnica (24.9. - 23.10.)

Uživala boš v jeseni! Navduševalo te bo prav vse: svež zrak, jesenske barve in topel kakav. Malo manj navdušen/a boš nad učitelji in količino snovi, ki jo boste vzeli že v prvih tednih šole. Ne ustraši se preveč. Zaupaj v svoje sposobnosti in pogumno zagrizi v knjige. Nikoli ni prezgodaj, da se posvetiš učenju. Splačalo se bo.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Škorpijon (24.10. - 22.11.)

Vsako leto si obljubljaš, da se boš v novem šolskem letu učil/a sproti. Zdaj imaš priložnost, da ti zares uspe. Učitelji bodo opazili tvoj trud, ponosni pa bodo tudi starši, ki ti bodo zaradi tega začeli bolj zaupati. To ti bo prišlo prav, ko boš želel/a na sošolčevo rojstnodnevno zabavo. Po vsem učenju boš potreboval/a čas za sprostitev.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Zabava:

Strelec (23.11. - 21.12.)

Prve šolske ure bodo minile, kot bi mignil, odmori pa bodo polni smeha in zabave. Začetek šolskega leta bo minil brez zapletov. Izbiral/a boš med dvema hobijema – odloči se za tistega, ki te bolj navdušuje, in ne za tistega, ki je bolj všeč prijatelju. Ne boj se načeti pogovora s simpatijo – tudi ona komaj čaka, da pristopiš.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Zabava:

Kozorog (22.12. - 20.1.)

V novo šolsko leto vstopaš z velikimi pričakovanji. Čutiš, da bo to tvoje leto. Šola, ljubezen, prijatelji, starši – želiš si, da ti bi šlo na vseh področjih gladko. In res lahko gre, samo malo truda moraš vložiti. Delaj domače naloge, naredi prvi korak, bodi zaupanja vreden prijatelj in pomagaj staršem pri domačih opravilih. To je recept za uspeh. 

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Zabava:

Vodnar (21.1. - 19.2.)

Čeprav se začenja novo šolsko leto, se zavedaj, da ni treba vsega začeti znova. Super si točno tak/a, kot si bil/a že prejšnje šolsko leto. Ni torej treba vsega spreminjati, lahko pa najdeš nov hobi, ki ti bo v izziv in veselje. Čeprav bo šolske snovi veliko, to zate ni prevelik zalogaj. Le pogumno in uspelo ti bo prav vse!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Zabava:

Ribi (20.2. - 20.3.)

Za novo šolsko leto ti bo manjkalo motivacije, zato jo najdi v malenkostih: svežih zvezkih, lepih jesenskih oblačilih in novih glasbenih hitih. Ne zapravi preveč časa na družbenih omrežjih, saj ne prinesejo nič dobrega. Zbližal/a se boš z osebo, ki je lani skoraj nisi opazil/a. Prijateljstvo se skriva na nepričakovanih krajih.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Zabava:

Vprašanje

Kakšen se ti zdi septembrski Pil?
Super kot vedno.
(485)
Boljši kot lani.
(114)
Lani mi je bil bolj všeč.
(230)

AKTUALNO

Izžrebanki nagradne igre Joker Out

Koncert Joker Out v Stožicah


V ... več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

ZADNJA ŠTEVILKA

September 2023

gumb

Revija
Izid: 1. 9. 2023

POSVOJI ŠNOFIJA!

PILOVA LESTVICA

Domača
1. Joker Out - Carpe Diem
2. Nina Pušlar - Malo, malo
3. Joker Out - Barve oceana
4. Žan Serčič - Pusti mi spomin
5. LPS - Disko

Tuja
1. Käärijä - Cha Cha Cha
2. Dua Lipa - Dance The Night
3. Miley Cyrus - Flowers
4. Måneskin - Beggin'
5. Loreen - Tattoo

GLASUJ ZA NAJ SKLADBO

Domača

1. BQL & Budale: Denarnica
2. Fehtarji: Štorklje
3. Joker Out: Carpe Diem
4. Joker Out: Barve oceana
5. Kokosy: Lukatova mami
6. LPS: Osem korakov
7. Magnifico: Na obali
8. Nika Zorjan: Zadnjič kakor prvič
9. Nina Pušlar: Malo, malo
10. Žan Serčič: Pusti mi spomin

Tuja

1. Dua Lipa: Dance The Night
2. Harry Styles: Satellite
3. Käärijä: Cha Cha Cha
4. Loreen: Tattoo
5. Miley Cyrus: Flowers
6. Nicki Minaj & Ice Spice With Aqua: Barbie World
7. Olivia Rodrigo: Vampire
8. Rema & Selena Gomez: Calm Down
9. Taylof Swift ft. Ice Spice: Karma
10. Taylor Swift: Cruel Summer

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

KNJIŽNA LESTVICA

Knjižna
1. J.K. Rowling - Harry Potter 7: Svetinje smrti
2. Rick Riordan - Junaki Olimpa: Izgubljeni junak
3. Mark Haddon - Skrivnostni primer ali Kdo je umoril psa
4. Enid Blyton - Pet prijateljev: Znova na Kirrinovem otoku
5. Nejka Omahen Šikonja - Vihar v meni

NAKLJUČNI VIC

Eksperimenti

Mama vpraša Janezka, ki pride iz šole, zakaj je tako vesel. Janezek pa odgovori: "Pri kemiji smo delali preizkuse, pa je šola eksplodirala"🤣

Lol😘😘😘, 12