snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

HOROSKOP: Zvezde poleti

Oven (21.3. - 20.4.)

Čeprav si imel/a za poletje velike načrte, se ti v prvih dneh julija ne bo prav nič dalo. Prav je, da si po napornem šolskem letu vzameš nekaj časa za počitek, in kmalu se boš počutil/a kot prerojen/a. Poletje boš preživel/a z dobro družbo, morda spoznaš celo novo simpatijo. Na šolo ne misli preveč, saj zdaj ni čas za to. Uživaj!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Bik (21.4. - 20.5.)

Ker med letom nisi imel/a veliko časa za prijateljstvo, je poletje idealen čas, da to nadoknadiš. Spoznal/a boš veliko novih ljudi, a ne pozabi tudi na stare prijatelje. Hrepenel/a boš po poletni romanci, ki pa se morda ne bo izšla tako, kot si želiš. V svojem elementu boš predvsem julija, ko te misel na novo šolsko leto še ne bo obremenjevala.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Dvojčka (21.5. - 21.6.)

Začetek poletja bo sanjski. Že takoj utegneš spoznati posebno osebo, ki bo lepo popestrila tvoje počitnice in bo v tvojih mislih tudi, ko ne bosta skupaj. Poskrbi, da ješ dovolj sadja in ne posegaj samo po nezdravih prigrizkih. Najdi motivacijo tudi za šport. Miganje je lahko zabavno, sploh v družbi prijatelja ali prijateljice.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Rak (22.6. - 22.7.)

Poletje ni čas, ko moraš do onemoglosti premlevati o vsaki malenkosti, ki jo rečeš ali storiš. Sprosti se in uživaj. Če se v neki družbi ne počutiš prijetno, to najbrž ni družba zate. Ne sekiraj se preveč. Poglej okoli sebe in zagotovo se bo našlo kaj zate. Morda opaziš celo novo simpatijo. Lepo praznuj rojstni dan in naj se ti uresničijo vse želje!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Lev (23.7. - 23.8.)

Poleti si vedno v svojem elementu. Poskrbiš, da te drugi opazijo, kamorkoli greš. Tako bo tudi letos. Za plažo ne potrebuješ veliko stvari – le samozavest in dobro voljo, ki bosta k tebi privabljala dobro družbo. Komaj boš čakal/a svoj rojstni dan in tvoja pričakovanja bodo izpolnjena – zabava bo tako mega, da se bo o njej govorilo še jeseni.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Devica (24.8. - 23.9.)

Pred tabo je sanjsko poletje! Ker bodo tudi starši zelo sproščeni, ti ne bodo težili, zato boš lahko resnično užival/a v brezskrbnosti. Družil/a se boš s pravimi prijatelji. Spoznal/a boš veliko stvari o sebi, saj se boš znašel/la v situacijah, ki bodo od tebe zahtevale pomembne odločitve. Sredi poletja te čaka tudi lepo presenečenje!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Tehtnica (24.9. - 23.10.)

Za poletje si si zadal/a kar nekaj ciljev in na dobri poti si, da jih uresničiš. A zapomni si, da potrebuješ tudi čas za počitek, zato razmisli o svojih prioritetah. Užival/a boš na morju, vendar pazi, da te ne opeče sonce. Avgusta boš prekipeval/a od energije in sanjaril/a o poletni romanci. Če se bo uresničila, pa je odvisno od tvojega poguma.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Škorpijon (24.10. - 22.11.)

V poletnih dneh boš na polno zaposlen/a. Vsak trenutek si boš zapolnil/a z novimi izzivi in aktivnostmi. Le pazi, da te to ne bo čisto izželo. Počitnice so namreč namenjene počitku. Sprejmi povabilo prijatelja in odpravita se na bazen ali sprehod. Ne bodi preveč črnogled/a, če ne bo vse točno tako, kot si si zamislil/a. Morda bo še bolje!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Strelec (23.11. - 21.12.)

Ker se boš v začetku poletja dolgočasil/a, boš obnovil/a stik s starim prijateljem ali prijateljico. Pazi, da stare zamere ne pridejo med vaju. Pomembna bo iskrenost. Hrepenel/a boš po brezskrbnih dneh na morju. Ne skrbi, hitro bodo tu. Na trenutke se preveč sekiraš, a s tem ne narediš nič dobrega niti zase niti za druge.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Kozorog (22.12. - 20.1.)

Čaka te prav posebno poletje. Uresniči se ti lahko vse, o čemer si sanjal/a.  Bodi drzen/na in naredi prvi korak, če na počitnicah spoznaš osebo, ki se ti zdi zanimiva – pa naj gre za prijateljski ali ljubezenski odnos. Pripravljen/a boš na raziskovanje neznanega in do jeseni boš poln/a novih izkušenj, ki ti jih utegne marsikdo zavidati.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Vodnar (21.1. - 19.2.)

Poleti boš spoznal/a veliko novih ljudi. Prav je, da si pri spoznavanju samozavesten/na in novim prijateljem postavljaš zanimiva vprašanja. Tako boš hitro videl/a, kdo je iz pravega testa zate in s kom ti je dolgčas. Ker dolgčasa ne prenašaš, se takih oseb izogibaj. Preizkusi se v kakšnem novem športu. Konec poletja bo čas za zmenek s simpatijo.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Ribi (20.2. - 20.3.)

To poletje boš užival/a, kjerkoli boš. Okoli tebe bo dobra družba in marsikateri dan bo vredno natančno zapisati v dnevnik, da ti ne bo ušel iz spomina. Lepih spominov bo namreč toliko, da jih bo težko našteti. Spoznal/a boš tudi nove prijatelje, s katerimi se boste odlično ujeli. Odkril/a boš tudi veliko novih aktivnosti, ki te veselijo.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

AKTUALNO

Anoreksija

ANOREKSIJA


Kar streslo me je, ko sem prebrala pismo Nesrečnice v decembrskem Pilu. Takoj sem imela pred očmi sliko dekleta, ki ni moglo pozdraviti anoreksije. Dekle sem poznala in njena zgodba je bila strašljiva. Ne, nočem vas strašiti, samo opozoriti vas ... Več

Kako prepoznati prijatelja v stiski?

V nekem trenutku je vse popolno: s prijateljem ali prijateljico snemata TikTok videe, skupaj poslušata najnovejše komade vajinih najljubših glasbenikov, se skrivaj nasmihata med poukom, se zanimata za iste hobije in cele dneve klepetata o simpatiji. Nato pa ... Več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Aktualna glasbena lestvica

Domača
Klara Jazbec - Največ
BQL - Budala
Magnifico - Say No When You Gotta Say Yes
Bepop - Daj se nasmej
Alya - Ti z mano znaš

Tuja
Måneskin - Zitti E Buoni
Harry Styles - Watermelon Sugar
Olivia Rodrigo - good 4 u
Olivia Rodrigo - Driver's Licence
Billie Eilish - Your Power

GLASUJ ZA NAJ SKLADBO

Domača

1. Alya: Ti z mano znaš
2. Bepop: Verjamem v dobre ljudi
3. Bepop: Daj se nasmej
4. BQL: Budala
5. Čuki: Mogoče
6. Eva Boto: Ti
7. Klara Jazbec: Največ
8. Magnifico: Sonce posijalo
9. Mi2: joj joj joj
10. Rina: Naprej

Tuja

1. Billie Eilish: Lost Cause
2. BTS: Butter
3. Dua Lipa ft. DaBaby: Levitating
4. Harry Styles: Watermelon Sugar
5. Justin Bieber ft. Daniel Caesar & Giveon: Peaches
6. Katy Perry: Electric
7. Lorde: Solar Power
8. Måneskin: Zitti E Buoni
9. Olivia Rodrigo: good 4 u
10. The Weeknd: Save Your Tears

ZADNJA ŠTEVILKA

Revija
Izid: 2. 7. 2021

NAKLJUČNI VIC

ZLORABA ALKOHOLA

"Jože, si ti kdaj slišal za zlorabo alkohola?" "Seveda, to je, ko nekateri s šnopsom čistijo rane, brišejo prah, perejo okna, celo mažejo rame in kolena!"
Zuzu, 13