Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

VICI

Letalo

Kako se reče temnopoltemu prebivalcu, ki vozi letalo? Pilot

Ni mišljeno rasistično, 13 let

Sprehajanje

Policaj sprehaja psa in sreča pešca. Pešec ga vpraša, zakaj sprehaja osla...Potem mu policist odvrne, da je to pes. Pešec pa mu reče, kdo je pa tebe kaj vprašal. :)

hi!, 11

Ponavljanje

jaz bom rekla povedi ti pa govori ob vsaki JAZ TUDI okej?.začnimo. šla sem v trgovino (JAZ TUDI) kupila sem sir (JAZ TUDI) Nesla sem ga v avto (JAZ TUDI) bil je pokvarjen (JAZ TUDI)

vici so zakon, 12

Čas za akcijo!

Zakaj pride blondinka v trgovino oborožena. Ker na vratih piše AKCIJA.

Akcija, HOFER, HOFER

Viseti

GROŽNJA: Mladenič je vprašal svoje dekle, blondinko: “Ali se boš poročila z menoj?” “Pa…ne vem…” “Poslušaj, če ne boš pristala, se bom obesil na steber pred vašo hišo!” “Ne, to pa ne! Saj veš, da moj očka ne mara, da visiš pred našo hišo!”

BULLET JOURNAL FAN, Nesmem povedati...

Riba v vodi

zakaj je riba v vodi¨? ker čene bi bila riba na suhem

skigirl, 13

Riman vic

Ali vam povem en vic je prdnu stric, pa pride kamela reče, da se tega ne dela, pa pride kača reče, da se tega ne splača, pa pride kraljica reče, da bo v vasi veselica.

#Love, 10 let

Vic

A vam povem en vic? Je prdnu stric. Ps. Tega si nism js zmisla ampak mi je dala #dogi izziv 😂

12letnica, 12

Kopanje

Miška in slon Sta se šla miška in slon kopat pa je miška poklicala slona iz vode pa jo je slon vprašal kaj je pa mu je miška rekla da je mislila da je on vzel njene kopalke.

Lilo, 11 let

Levji mladiči

Levja mladiča preganjata oskrbnika po ogradi. Mama levinja ju nadere : Nehajta se igrati s hrano!!!

majči, 11 let

Plavanje

Grejo plavat coca colla, radenska in fanta. Katera preživi in pride na drugo stran? "Radenska, ker ima tri srčke."

risarka, 11 let

Pršut

Zakaj se ženske ne poročajo več? Ker imajo rajši pršut v hladilniku, kot pa “prašiča” v dnevi sobi.

kapljica, 14

Padec

Kaj se zgodi, če svetlolaska in rjavolaska skupaj skočita z vrha nebotičnika. Viki Krema

hehehe, 10

Želje

je bila ena suha zlata ribica in ena debela zlata ribica. Suha je vprašala debelo ribico : zakaj si tako debela? in debela riba je odgovorila: me je ulovil ribič in sem mu rekla , da mu lahko izpolnim 3 želje. in ribič je odgovoril: ne seri in od takrat nisem več srala in zato sem tako debela

faze_mintix14, 12

Rabljen

Kupec:"Gospod prodajalec! Koliko stane ta čigumi?" Prodajalec:"Petdeset centov." Kupec:"Ojoj! Žal nimam dovolj denarja." Prodajalec:" Brez skrbi! Lahko vam dam enega rabljenega."

Natalija 3plat, 11let

Dihanje pod vodo

Učitelj govori,da ne moramo dihati pod vodo. Luka:ne strinjam se. Učitelj:zakaj ne? Luka:ker če dvignem steklenico, ki ima vodo nad svojo glavo, bom dihal pod vodo

Arg fan, 10 let

Strup

Živita dve kači. Druga kača:upam,da nisva strupeni. Prva kača:zakaj? Druga kača:zato,ker sem se ugriznila v jezik.

Arg fan, 10 let

Wc

Zakaj nese policaj na vece torto? Ker ima veci račka rojstni dan.

Pia, 11

Riba

Kako blondinka ubije ribo? Utopi jo

Animal Girl, 11 let

Pisava

Učenci dobijo nazaj svoje ocenjene spise. Janezek vpraša svojega učitelja: "Gospod učitelj, kaj ste tukaj napisali pod mojim cvekom?" Učitelj odgovori: "Naslednjič piši bolj čitljivo."

Cherry, 13 let

Brat

Učiteljica jezno vpraša Janezka: “Ti, kdo je razbil okno!?” Janezek ji odgovori: “Če mislite, da bom izdal svojega brata, se močno motite.”

Lorin, 13

Pot

Bog sreča Janezka in mu reče mi lahko prosim pokažeš pot do Kranjske gore? Če mi daš stotaka reče Janezek. Boga pa: Joj janezek z takim vedenjem nikoli ne boš videl nebesa. Ti pa ne Kranjske gore mu odvrne janezek.

Millie, 12

Goska

Blondinka je v gostilno vstopila z raco na vrvici. “Goskam je vstop prepovedan!” je rekel natakar. “Kdo pa pravi, da je to goska?” “Kdo je pa vam kaj rekel?”

Army, 12

Moški sem

LINA REČE ROBIJU: PO VSEM KAR TI REČEM TI RECI MOŠKI SEM. NO TAKO: ENKRAT SEM ŠEL V GOSTILNO (JAZ SEM MOŠKI), SREČAL SEM PUNCO SVOJIH LET (JAZ SEM MOŠKI), PELJAL SEM JO DOMOV (JA SEM MOŠKI) SKUPAJ SVA SPALA (JAZ SEM MOŠKI) ZJUTRAJ MI ŠEPNE (MOŠKI SEM)

POTTERHEAD, 10 let

Podgane

So bile tri podgane in so šle v gostilno. Prva je naročila drek z čebulo druga je naročila drek z česnom tretja pa je naročila samo drek da ji ne bi iz ust smrdel.

333, 14

Na klancu

Učiteljica je slišala, da Janezek rad bere, zato ga je vprašala, če je že bral Na klancu. »Ne, učiteljica, berem v sobi,« ji odgovori.

lovebooks<3, 12 let

Predrznost

Kaj je predrznost? Če greš v Cankarjev dom in vprašaš če je Ivan doma.

lovebooks<3, 12 let

Kosti v telesu

Pri biologiji učiteljica Janezka vpraša koliko kosti je v človeškem telesu. »Dva tisoč petsto!« »Janezek, narobe! Zakaj me nisi poslušal?« »Saj sem vas, vendar včeraj zvečer sem jedel sardine.«

lovebooks<3, 12 let

Voda ima veliko moč

Učitelj: “Voda ima veliko moč. Kdo lahko navede primere?” Janez: “Če moja mama joka, lahko dobi od očeta kar hoče.”

wonder girl 🍒, 13

Ribje glave

Gresta dva na ribe. Pa reče prvi da če ješ ribje glave postaneš pameten. Drugi mu reče: naročiva ribe jaz bom jedel ribje glave ti pa ostalo. Naročita in pojesta, potem pa reče drugi: Čuj me nisi ti mal nahecu? Prvi pa mu odgovori: Vidiš že deluje.

Moki, 11 let

KDO JE TO REKU!

Je šlo več živali v trgovino. Tam se je nabrala vrsta. Pa pride medved v trgovino, vzame izdelek in se urine v vrsto. Pa zajček iz ozadja zvpije: "Ej, medved, ne urivaj se!" Medved zakriči: "Kdo je to reku?! Kdo je to reku?!" Kasneje, ko pride zajček na vrsto, kupi dve pločevinki piva, gre na travnik, SPIJE te dve pločevinki in pijano reče: "Kdo je to reku, kdo je to reku! Jaz sem reku!"

Nina, 12

Način razmišljanja

Učiteljica učencem zastavi vprašanje: "Bile so tri vrane. Pride lovec, ustreli eno. Koliko jih še ostane?" Janezek dvigne roko, učiteljica ga pokliče in Janezek odgovori: "Nobena ne ostane, sa se obe drugi prestrašita." Učiteljica: "Janezek, žal to ni pravilen odgovor. Ostaneta dve vrani. Mi je pa všeč tvoj način razmišljanja." Janezek: "Vprašanje za vas, učiteljica: Po mestu hodijo tri ženske in jejo sladoled. Prva ga liže, druga grize in tretja sesa. Katera je poročena?" Učiteljica: "Tista, ki sladoled sesa." Janezek: "Žal je to napačen odgovor. Poročena je tista, ki ima poročni prstan. Mi je pa všeč Vaš način razmišljanja!"

Girl, 14

Cuker

Mihec: "Mami, mami, cuker mi je padel!" Mami: "Pojdi v kuhinjo in pojej čokolado." Mihec: "Mami, no, cuker!" Mami: "Ja, pojej čokolado!!!!" Po eni uri pride mama v kuhinjo in zavrešči: "Kdo je stresel sladkor po tleh?" Mihec: "Saj sem ti rekel, da mi je cuker padel, pa si rekla, da naj pojem čokolado!!!"

lovebooks<3, 12 let

Šah

Varen šport Janezek: “Kateri šport je najbolj varen?” Ata: “Šah.” Janezek: “In kaj je najhujša poškodba pri šahu?” Ata: “Izpah čeljusti zaradi zehanja.”

lovebooks<3, 12 let

Sestavljanka

Zakaj je svetlolaska, zelo vesela, če sestavi sestavljanko v enem letu? Ker na škatli piše: od 4 do 5 let.

čevapčič, 13 let

Psi in mačke

Kaj si misli pes in kaj maček o svojem lastniku? Pes: Moj lastnik mi daje hrano in streho nad glavo. Zagotovo je bog... Maček: Moj lastnik mi daje hrano in streho nad glavo. Zagotovo sem bog...😂

Hermiona Granger fan, 10 let

Ribja odbojka

Zakaj ribe nočejo igrati odbojke. KER SE BOJIJO MREŽE.

Kaja, 10

Posnetek iz poroke

Mož sedi pred tv in se dere:ne budalo,idiot,kaj delaš... Žena se oglasi iz kuhinje: Ne glej spet nogometa če te tako razburja. Mož: Gledam posnetek najine poroke.

Vicarka, 11

Misli

Gre Janez po mestu in mu nasproti pride ena dobra bejba. Pa gleda in si misli. "Da bi moja imela take noge." Potem ga ena dobra bejba prehiti in: "Da bi moja imela tako dobro tazadnjo." Pride zopet ena dobra bejba nasproti, dekolte: "Da bi moja imela take prsi." Na avtobusu ena dobra bejba in: "Da bi moja imela take dobre ustnice..." No in pride domov pa pravi ženi: "Veš, sem celo pot mislil nate!"

Lola, 11 let

Večerni izhodi

Janezek gre ven z prijateljem in mu mama reče:"Glej da boš do večera nazaj." Janezek ji pritrdilo odgovori in se odpravi ven. Večeri se in mamo zače skrbeti, zato ga pokliče:"Janezek kje si? Že zdavnaj bi mogel biti doma!?" Janezek:"Kaj se jeziš name? Saj mi nisi povedala do katerega večera!"

#Stefi2, 12 let

KLEPETALNICA

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

GLASUJ ZA NAJ SKLADBO

Domača

1. Bepop: Daj se nasmej
2. BQL & Polkaholiki: Lučke
3. Joker Out: Katrina
4. Joker Out: Barve oceana
5. Koala Voice: Ker tu je vse tako lepo
6. Kokosy: Planeti se vrtijo
7. Leopold I.: Kinderšpil
8. LPS: Disko
9. Nina Pušlar: Tople oči
10. Žan Serčič: Snežinki

Tuja

1. Adele: Easy On Me
2. GAYLE: abcdefu
3. Harry Styles: As It Was
4. Imagine Dragons X JID: Enemy
5. Kate Bush: Running Up That Hill (A Deal With God)
6. Måneskin: Beggin'
7. Miley Cyrus: Flowers
8. Olivia Rodrigo: Deja vu
9. Rihanna: Lift Me Up
10. Taylor Swift: Anti-Hero

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

PILOVA LESTVICA

Domača
1. Joker Out - Barve oceana
2. BQL & Polkaholiki - Lučke
3. LPS - Disko
4. Leopold I. - Kinderšpil
5. Nina Pušlar - Tople oči

Tuja
1. Måneskin - Beggin'
2. Taylor Swift - Anti-Hero
3. Imagine Dragons X JID - Enemy
4. Harry Styles - As It Was
5. GAYLE - abcdefu

Oglas

Zadnji odgovori

Blackpink fan je odgovoril/a na
Hej, zelo se veselim naslednjega bloga. Mogoče ...
 

Avatar Loti123 je odgovoril/a na
Super, se že veselim, mogoče bi lahk pisala ...
 

Značka Avatar irmatonks je odgovoril/a na
soap2day, myflixer :) obe sta spletni strani
 

LGL je odgovoril/a na
pac klikns in pac z unim modrim okvirckom ...
 

Pilovka je odgovoril/a na
pes, labod, flamingo, delfin, konj, polarni ...
 

ZALika je odgovoril/a na
komaj čakam na 2. del res se veselim
 

Avatar preppy_wednesday je odgovoril/a na
Oj, ja na EV01 si poglej, super sp. stran ...
 

Avatar preppy_wednesday je odgovoril/a na
Hej.... Jaz bi se prijavila, a vem da sem ...
 

Avatar lebnel je odgovoril/a na
ja js tudi obožujem tvoj blog in res je zanimmmmmmiv ...
 

Avatar lebnel je odgovoril/a na
Zelo dobra zgodba! Komaj čakam nov del me ...
 

Jaaa HiTV je odgovoril/a na
Ja nalozi si aplikacijo HiTV. Je zastonj ...
 

Avatar LL iz HP❤️❤️ je odgovoril/a na
Hej, samo sporočam da se nisem mogla upreti ...
 

Loona88 (lena, da bi se prijavila) je odgovoril/a na
kompas ;)...
 

Avatar Loona_Lovegod je odgovoril/a na
Obužujem tvoj blog, ful zanimivih stvari....Glede ...
 

Avatar lebnel je odgovoril/a na
ful dobra pesem :kissing_heart: