snofi
Naslednji Pil izide 3. decembra

Nova številka
November 2021

Revija
Izid: 5. 11. 2021
pepca oblacek

Igralnica - Harry Potter kviz

Harry Potter kviz

0
Za vse ljubitelje Harryja Potterja sem ustvarila tale kviz.
1. V katerem delu umre Dumbledore?
a) v 6.
b) v 1.
c) v 7.
2. Kako je ime Harryjevem bratrancu?
a) Dursley
b) Nevil
c) Dudley
3. Kdo v filmu igra Hermiono Granger?
a) Ema Watson
b) Ela Watson
c) Ema Vatson
4. Čigava palčka je sestra Harryjeve palčke?
a) Narcissa Malfoy
b) Lord Mrlakenstain
c) nobena
5. Kaj je mag?
a) čarovnik, ki se lahko spremeni v žival
b) žival, ki se lahko spremeni v čarovnika
c) začaran predmet
6. Kdo je glavna vloga v 8. delu
a) še zmeraj Harry Potter
b) sin Dracota Malfoya
c) sin Harryja Potterya
7. Kateri urok služi odklepanju vrat?
a) accio
b) vratisodpiralis
c) alohomora
8. Pri katerem uroku v dnevniku piše, da je za sovražnike?
a) sectusempra
b) sectumsempira
c) lumos
9. Kako je se piše profesor obrambe pred mračnimi silami v prevodu z naslovom polkrvni princ (6. del)?
a) Hudlagod
b) Raws
c) Toastwamp
10. Katerega leta je bila izdana prva knjiga?
a) 2000
b) 1979
c) 1997
11. Bonus vprašanje: V katerem filmu od naštetih poleg Harryja Potterja še nastopa igralka Kalvare Temyne?
a) Squid game
b) Shakespeare in Love
c) Hubie Hallowen
Seveda ne bo šlo brez nagrade:slight_smile:! Nagrada bo moja objava po tvoji želji (razen, če želje ne bom mogla izpolniti)!
Klepetalka
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hejjj
tukaj so rešitve


a
c
a
b
a
c
c
a
a
c
bonus
b


upam da je prav


lepo se imej
animalllover.
1
 
Bravo!
Napiši mi za nagrado.
Klepetavka
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
1 a
2 c
3 a
4 b
5 a
6 c
7 c
8 a
9 a
10 c
bonus: a

upam da je vsaj nekaj prav
1
 
GG man
Oprosti ampak, ker nimaš profila ti ne morem napisati povratnih imformacij. Tukaj pa ti jih ne morem, ker bi potem tukaj imeli vsi ostali, ki želijo reševati kviz rešitve.
Lahko pa povratne imformacije dobiš jutri, ko bo konec časa za odgovore.
 
Ok, je cisto v redu
 
GG man
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ojla, tu so rešitve,
1. a)
2. c)
3. a)
4. b)
5. a)
6. c)
7. c)
8. a)
9. c)
10. c)
11. a)
Pozdravček
Zoe
2
 
Zoe
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
1. a
2. c
3. a
4. b
5. a
6. c
7. c
8. a
9. a
10. b
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hej!
Super, da ste se udelažili moje nagradne igre:grinning:.
Vs ste reševali dobro...
:clap::clap::clap:
Zmagovalec ali zmagovalka pa je lahko le eden.
To je...
...
...
...
...



:trophy::tada:animalllover

Če vas zanimajo še ostali rezultati:

2. Zoe


3. GG man


4. Dancing queen

Še enkrat hvala vsem:relaxed::smiley::grinning::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
Klepetavka
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.
Igralnica

ColourMusic

Kaj bi naredili, če... 1. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 1
 
1
Sladkorček

Šola risanja ~ 1. učna ura

Ogledov: 26 Odgovorov: 2
 
1
Gdč. Vsevednica

Emoji😁😎😘🤣

Ogledov: 38 Odgovorov: 13
 
1
Lia

RD

Ogledov: 10 Odgovorov: 0
 
1
dragon girl

Uvod v šolo! Preberite!

Ogledov: 62 Odgovorov: 6
 
0
Doglover

Čudne besede🤯🥴😂 21. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 1
 
1
Power Girl

🎨 Art school 1. del

Ogledov: 34 Odgovorov: 2
 
1
Doglover

Čudne besede🤯🥴😂 20. del

Ogledov: 32 Odgovorov: 6
 
3
lalala potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Čas

Hejjj

jaz se preprosto ne znam ogranizirat res ne znam.
Prosimmm pomagajte ress.
ne vem kdaj naj se učim, kako naj se učim, kdaj naj najdem čas da grem ven. Kdaj za druženje s prijatelji.
Imam polno natrpan urnik.


res pomagajte prosimmmmm





sem registrirana pa se ne bi izdajala

lalala
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Ste že kupili plišastega Šnofija?
Seveda!
(43)
Ne, ampak ga bom kmalu.
(81)
Ne, ampak ga bom malo kasneje.
(359)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
  1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
  2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
  3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
  1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
  2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
  3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
  1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
  2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
  3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
  1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
  2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
  3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
  1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
  2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
  3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
  1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
  2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
  3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
  1. Vedno bodi prijazen do drugih.
  2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
  3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
  1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
  2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
  3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
  1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
  2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
  3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
  1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
  2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
  3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
  1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
  2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
  3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
  1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
  2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
  3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
  1. Geslo redno menjaj.
  2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
  3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
  1. Drži se preverjenih spletnih mest.
  2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
  3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
  1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
  2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
  3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
  1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
  2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
  3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

Hermiona 2 je odgovoril/a na
hey odločila sem se da bi se prijavila. Ime ...
 

Hermiona 2 je odgovoril/a na
jaz sem isto naročena pa še kr nimam pa sem ...
 

animalllover je odgovoril/a na
:ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:samo ...
 

history girl je odgovoril/a na
človk:tired_face:!!! a ti si dobesedno glupa:scream: to ...
 

Narcisa je odgovoril/a na
Cool video sem lajkala in se naročila.
 

zaspanka je odgovoril/a na
:scream::open_mouth::open_mouth::open_mouth::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
 

Ruby_UwU je odgovoril/a na
hihi:hugging: i love it so cute
 

zaspanka je odgovoril/a na
kaj daaaaaaaaaaaaa f**kkkkk pa to sam gledaš ...
 

GinnyCat je odgovoril/a na
Pes oblečen v ovco spredaj:ok_hand::joy:
 

Super sister je odgovoril/a na
Kmalu nov del prosiiimmm! Brez besed semm! ...
 

Narcisa je odgovoril/a na
Ocena :five:. Zelo zelo lepo.:grinning:
 

animalllover je odgovoril/a na
hahahajhaha mops oblečen v ovco hahah
 

WikiDuo je odgovoril/a na
Zelo lepo! Si opravila nalogo:thumbsup::smile::yum::kissing_heart::blush:pa ...
 

WikiDuo je odgovoril/a na
Zelo lepo!:thumbsup: Jaz bi ti dala eno velko ...
 

ColourMusic je odgovoril/a na
Super so tvoje zgodbe. Ali ti je res ime ...