hjj,
dans je zlo podobno kakor zadnjič ma uredu no haha<3
musaka
------------------------------------------------------------------------
*i**b*TEŽAVNOST:*i**b*
☆☆☆
*i**b*ČAS PRIPRAVE:*i**b*
• PRIPRAVA: 30 min
• PEKA: 40 min
*i**b*SESTAVINE:*i**b*
Osnova:
• 500 g mlete govedine (ali mešano meso)
• 1 večja čebula
• 2 stroka česna
• 2 žlici olja
• 500 g krompirja
• Sol, poper, rdeča paprika, origano
Preliv:
• 2 jajci
• 200 ml kisle smetane ali jogurta
• Ščepec soli
*i**b*POSTOPEK:*i**b*
Priprava mesa:
Na olju popraži sesekljano čebulo in česen. Dodaj mleto meso in ga dobro popeči. Začini s soljo, poprom, papriko in origanom. Praži 10–15 minut.
Krompir:
Krompir olupi in nareži na tanke kolobarje. Lahko ga na hitro obariš v vreli vodi (5 minut), da se hitreje speče.
Sestavljanje:
V pekač naložiš plast krompirja, nato plast mesa. Nadaljuješ, dokler ne zmanjka sestavin. Zaključiš s plastjo krompirja.
Preliv:
Zmešaš jajca, kislo smetano in malo soli ter prelij čez musako.
Peka:
Pečeš v pečici pri 180 °C približno 40 minut, dokler ni lepo zapečeno.
*i**b*NASVETI:*i**b*
• Po želji dodaš plast bučk ali jajčevcev.
• Za bolj bogat okus potresi malo naribanega sira po vrhu zadnjih 10 minut peke.
• Postrezi z jogurtom ali solato.
*i**b*SLIKA:*i**b*
dobr zgleda anda
dans je zlo podobno kakor zadnjič ma uredu no haha<3
musaka
------------------------------------------------------------------------
*i**b*TEŽAVNOST:*i**b*
☆☆☆
*i**b*ČAS PRIPRAVE:*i**b*
• PRIPRAVA: 30 min
• PEKA: 40 min
*i**b*SESTAVINE:*i**b*
Osnova:
• 500 g mlete govedine (ali mešano meso)
• 1 večja čebula
• 2 stroka česna
• 2 žlici olja
• 500 g krompirja
• Sol, poper, rdeča paprika, origano
Preliv:
• 2 jajci
• 200 ml kisle smetane ali jogurta
• Ščepec soli
*i**b*POSTOPEK:*i**b*
Priprava mesa:
Na olju popraži sesekljano čebulo in česen. Dodaj mleto meso in ga dobro popeči. Začini s soljo, poprom, papriko in origanom. Praži 10–15 minut.
Krompir:
Krompir olupi in nareži na tanke kolobarje. Lahko ga na hitro obariš v vreli vodi (5 minut), da se hitreje speče.
Sestavljanje:
V pekač naložiš plast krompirja, nato plast mesa. Nadaljuješ, dokler ne zmanjka sestavin. Zaključiš s plastjo krompirja.
Preliv:
Zmešaš jajca, kislo smetano in malo soli ter prelij čez musako.
Peka:
Pečeš v pečici pri 180 °C približno 40 minut, dokler ni lepo zapečeno.
*i**b*NASVETI:*i**b*
• Po želji dodaš plast bučk ali jajčevcev.
• Za bolj bogat okus potresi malo naribanega sira po vrhu zadnjih 10 minut peke.
• Postrezi z jogurtom ali solato.
*i**b*SLIKA:*i**b*
dobr zgleda anda
Odgovori:
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Uuuuu, musakaaaa, toooo!!!
To pošlji tajči pls ker ona je nora na krompir:grin:
To pošlji tajči pls ker ona je nora na krompir:grin:
0
Moj odgovor:
Osmošolka<3
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica
Testi
hoj!
jaz imam eden manjši problem glede šole.
Torej jaz sem 8. razred in imam same 5ke - dokler smo pri spraševanjih.
Preprosto nevem ampak na testu ponavadi fašem 4 ali pa 3 ker se preprosto zmedem, pač ubistvu razumem snov ampak ne znam oblikovati odgovorov na vprašanja, in se mi stvari pomešajo v glavi in preprosto na koncu ni 5 in sem razočarana nad sabo.
Jutri pišemo zgodovino in me je že zdaj strah da se ne bom odrezala tako dobro kakor sem zmožna pri spraševanju.
vesela bom če mi zna kdo svetovati in če imate vi iste probleme.
jaz imam eden manjši problem glede šole.
Torej jaz sem 8. razred in imam same 5ke - dokler smo pri spraševanjih.
Preprosto nevem ampak na testu ponavadi fašem 4 ali pa 3 ker se preprosto zmedem, pač ubistvu razumem snov ampak ne znam oblikovati odgovorov na vprašanja, in se mi stvari pomešajo v glavi in preprosto na koncu ni 5 in sem razočarana nad sabo.
Jutri pišemo zgodovino in me je že zdaj strah da se ne bom odrezala tako dobro kakor sem zmožna pri spraševanju.
vesela bom če mi zna kdo svetovati in če imate vi iste probleme.
POIŠČI PILOVCA/KO
Pogosta vprašanja
Priljubljene objave
Zadnji odgovori
hvala za lepe misli! :heart_eyes::hugging::sparkling_heart:






Pilov blog