Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pilov blog: Don't worry, be(e) happy! 3. del

don't worry, be(e) happy! 3. del

4
Pozdravljeni!PonovnoSteVMojemBloguDon'tWorry, Be(e)Happy!
Danes, na vašo željo tu posebna izdaja! Na spooredu je del presenečenja, še zadnji intervju pa bo na vrsti naslednjič!

Se sprašujete zakaj danes blog presenečenja??? Seveda se, in verjetno ste že prav firbčni!
Najprej, sem se odločila, da bo imel moj blog svojo 'himno'! Ste že uganili katera je to??? Seveda, Don't Worry, Be Happy, Bobbyja McFerrina! Za dobro vzdušje si jo najprej kar poslušajte:grin:: https://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU
Torej najprej nekaj malega o ... tem, kar mene najprej spomne ob besedi don't! In veste kaj je to ... ne? No prav, no prav, povem!
Donut! Krof ja, danes se bomo kanček pogovorjali tudi o krofih. Pa kar začnimo!

1.) Verjetno najbolj poznamo Trojanske krofe, za pusta hrusta kajne! Pa ne obstajajo samo te, ampak tudi drugačni! Beri naprej in izvedel/a boš ...
2.) Kaj pa krofi z luknjo? Kakšni so te? Ameriški! Pa vas zanima njihova zgodba - kako so nastali, zakaj imajo luknjo in zakaj se imenujejo Ameriški? Nekoč se je 16-letni kapetan tovorne ladje Hanson Gregory začel pritoževati nad maščobo v njih, zato je z solnico vanj naredil luknjo. To je povedal svoji mami Elizabeth, ki naj bi na njegovi ladji izdelovala krofe. Ker mu je mama seveda ustregla, je napisala tudi nov recept zanje in ker je bil Hanson Američan, so jih tako poimenovali!
3.) Več o krofih si lahko preberete tudi tukaj: https://okusno.je/priloznostno/prazniki/pust/kako-so-videti-krofi-po-svetu.html

Sedaj pa še nagrade in žrebanje!
1.) Če spremljate moj blog redno, in pišete odgovore, je velika možnost, da se naročim na vas!
2.) Mogoče, vas v prihodnje intervjuvam ... !

ToJeToZaDanes!
Lp,
S&BlogDon'tWorryBe(e)Happy!
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Zelo zanimiv, in zabaven blog pišeš. :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
0
 
tnx
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Spremljam! :grin: Pa himna mi je res všeeeč! :hugging:
0
 
Hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
super!!!
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.

Pilov blog


Objava:

KAKO UREDITI SEBE IN SVOJE STVARI 1. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 1
 
6
Objava:

INTERVJUJI 6. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 0
 
3
Objava:

kako ne politi računalnika

Ogledov: 74 Odgovorov: 7
 
20
Objava:

INTERVJUJI 5. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 1
 
1
#Sddhfameli
Objava:

Astrologija, z imenom kemija

Ogledov: 6 Odgovorov: 0
 
0
foooodd potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Prehrana

oj, js sm se odlocila da bom zdravo shujsala 5kg. Samo toliko da nom imela normalno tezo. ima kdo kake nasvete ker sem skoraj da odvisna od hrane. Sladko mi pasa in skoraj ves cas sem zelo lacna.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

Haha suoer je! Nisem si mislila da bo tako ...
 
Vauu super začetek! Obožujem tvoje zgodbe!! ...
 
Okej super! Sicer sem to knjigo že prebrala ...
 
waww kok kjuttt ful mi je usec
 
OMG:dizzy_face:
 
maybe je pa res mal nesramno...:expressionless:
 
Ostala sem brez besed!!! Ne morem verjet ...
 
erm what the skibidi
 
kapkejksssss (kolački ofcc)
 
akšuli :nerd::point_up: hamburger ni iz ...
 
Zdej je pa full napeto! komi čakam nov del ...
 
Kok je pa cuteeeeeeeeeee. Ful mi je všeč. ...
 
Mi je zeloo več, mogoče pa bi naslednjič ...
 
Hej, zelo lepo vendar me malo moti tisto ...
 
hm:grimacing::grimacing: