snofi
Naslednji Pil izide 6. septembra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pilov blog: KPOP BLOG 2. del

KPOP BLOG 2. del

6
Haiiiii<3
Torej, kot vidim vam je bil 1.del mojega bloga všeč ig haha. No ja uglavnem tuki sledi drugi z grupo:postal_horn::postal_horn::postal_horn::postal_horn::postal_horn::postal_horn::postal_horn::postal_horn::postal_horn::postal_horn::postal_horn:TWICE!!! Tkoda kar gremo...

-SPLOŠEN OPIS GRUPE-
Twice je Južno-Korejska glasbena skupina, ki jo je s pomočjo Sixteen ustvaril JYP Entertainment. Skupino sestavlja 9 članic, Nayeon, Jeongyeon, Momo, Sana, Jihyo, Mina, Dahyun, Chaeyoung in Tzuyu. Debitirale so 20. oktobra 2015 s svojim prvim EP-ijem The Story Begins. Njihovi fani se ienujejo ONCE. Jihyo je leader skupine.

-MEMBERJI-
Kot sem že omenila, skupino sestavlja kar 9 prečudovitih, talentiranih in odločnih memberk. Vsaka si zasluži svoj opis tkoda kr gremo...

~NAYEON~
Rodila se je 22. septembra 1995 in je trenutno stara 28 let. Prihaja iz Koreje. Visoka je 163cm in težka 47kg. Njena reprezentivna barva je Sky Blue. Nayene-in posodoblejn MBTI je ISFP. Po horoskopu je devica. 24. junija 2022 je debitirala, kot soloistka z albumom IM NAYEON. Pesem POP pa jo je vedno zaznamovala, kot veselo in odločno pevko. Nayeon je tesna prijateljica z Irene in Yeri iz skupine RED VELVET in Jisoo in Jennie iz BLACKPINK. Bila je v prometni nesreči, zato je njena leva noga šibka. Rada posluša Ariano grande in Bruna Marsa. Obožuje žele in breskvice. Rada igra tudi badminton. Ima mlajšo sestrico. Bila je celo izbrana za memberko skupina 6mix JYP, vendar niso debitirale. Obožue tudi grenivko.

~JEONGYEON~
Rodila se je 1. novembra 1996 in je trenutno stara 27 let. Po horoskopu je škorpijon. Prihaja iz Koreje. Visoka je 168cm in težka 50kg. Njen MBTI je ISFJ(same as mine hihi) in reprezentivna barva je zelena. Rada se gra z lego kockami in ima doma pravo zbirko. Jeongyeon in Somin iz skupine KARD sta v sorodu. Ona bi lahko bila vodja skupine, vendar so potem izbrali Jihyo. Vseeno velja za nekakšno mamo v hiši, večino pospravlja in čisti. Na svoji prvi avdiciji za JYP je padla, vendar se je ponovno prijavila in bila sprejeta. Ima dva psa in sicer pudlja in pomeranca. Njeno pravo ime je Yoo Kyung Wan, vendar si ga je v 3.razredu spremenila v Jeongyeon saj so se iz njenega pravega imena norčevali(zvenelo je preveč fantovsko).

~MOMO~
Rodila se je 9. novembra 1996 in je trenutno stara 27 let. Po horoskopu je škorpijon. Prihaja iz Japonske. Visoka je 163cm in težka 49kg. Njen MBTI je INFP in reprezentivna barva je rožnata. Momo ne zna voziti kolesa. S članico Sano sta se šovu Sixteen pridružili na isti dan, zato so ljudje mislili, da sta dvojčici. Ko je bila mlajša se je močno udarila v steno(v glavo) in je prišlo do krvavitev, zato to škodo pripisuje slabšemu znanju Japonščine in Angleščine(kot otrok je oboje znala odlično). S Sano sta v pripravniških dneh živeli skupaj. Momo sovraži jesti kumare in lubenice, ter piti vode. Ima 3 družinske pse. Najprej je izpadla v šovu, a jo je kasneje JYP sam dodal v skupino. Ko je bila pripravnica je jedla samo ledene kocke, da bi shujšala.

~SANA~
Rodila se je 29. decembra 1996 in je trenutno stara 27 let. Po horoskopu je kozorog. Prihaja iz Japonske. Visoka je 164cm in težka 46kg. Njen MBTI je ENFP in reprezentivna barva je vijolična. Najbližji prijateljici sta ji Miyeon iz skupine (G)I-DLE in Eunha iz skupine GFRIEND. Pravi, da je Eunha njeno dekle in, da je Sana Miyeon za 26 rojstni dan kupila filmsko kamero. Je edina članica, ki nima sorojenca. Na avdiciji je pela pesem Mr.Taxi od Girls Generation, vendar se tega sramuje.Videoposnetki oboževalcev jo spravljajo v jok. Sana je alergična na konje(kljub temu ga je vseeno jahala). Je bila edina članica, ki je mislila, da bo pesem Signal postala hit(in brezskrbno tudi je). Ko je imela komaj 15 let se je sama odpravila v Korejo. Bila je na seznamu 100 najlepših obrazov 2021 in dosegla 3. mesto.

~JIHYO~
Rodila se je 1. februarja 1997 in je trenutno stara 27 let.Po horoskopu je vodnar. Prihaja iz Koreje. Visoka je 160cm in težka 48kg. Njen MBTI je ESFP in reprezentivna barva je marelična. Ima vzdevek God Jihyo, zaradi njenega talenta. Njena najljubša barva je rdeča. Nayeon, Jeongyeon in Jihyo vsako leto skupaj praznujejo božič(od leta 2010). Če bi bila moški, bi hodila z Mino, saj je prijazna in srbi za druge. Njeno pravo ime je Park Jisoo, vendar si ga je po zakonskem 16 letu spremenila v Jihyo. Rada išče po spletu, ter bere internetne stripe. Bila je zelo plašna kot otrok in ni mogla naročiti hrane v restavraciji. Rada ima jajčno torto. Ima alergijo na ananas in če ga poje jo srbi grlo. Ima dve mlajši sestri. Jihyo je dobila avtomobilsko dovoljenje prva, sledila je jeongyeon, nato pa v drugem poskusu še Nayeon. Med Twice memberji Jihyo največ časa preživi v telovadnici. Poskuša se izogniti preformanja pesmi What Is Love? saj ne more več delati srčkanih izrazov.

~MINA~
Rodila se je 24. marca 1997 in je trenutno stara 27 let. Po horoskopu je oven. Prihaja iz US. Visoka je 163cm in težka 45kg. Njen MBTI je ISTP in reprezentivna barva je mint. Mina rada dolgo leži v postelji. Je zelo tiha oseba v javnosti. Rada igra igrice in v tem je dobra. Izmed članov je trenirala samo 1 leto, kar je najmanj med vsemi. Minina vera je katoliška. Nayeon, Sana in Mina si delijo največjo sobo(Jihyo se je odselila in živi sama). Njen najljubši žanr filmov je akcija. Zelo ima rada kečap(posebno Heinz Ketchup). Rekla je celo, da lahko poje vse, ki vsebuje kečap. 11 let je študirala balet. Je zelooo tesna prijateljica z Liso iz BLACKPINK in se pogosto družita. Ima brata, ki se pogosto kregata zaradi igralne konzole.

~DAHYUN~
Rodila se je 28. maja 1998 in je trenutno stara 25 let. Po horoskopu je dvojčka. Prihaja iz Koreje. Visoka je 161cm in težka 44kg. Njen MBTI je ISFJ(same as mine hihi) in reprezentivna barva je bela. Jihyo pravi da se Dahyun veliko časa tuira in, da ima zaseben koncert v kopalnici. Če bi bila fant, bi hodila s Sano. Njene najljubše barve so rdeča, roza in bela. Bila je sprejeta v JYP, YG in SM, a se je odločila za JYP saj so jo prvi sprejeli. Zelo rada je čokolado in pije mleko. Rada igra klavir in zna igrati bobne. Dahyun, Chaeyoung in Tzuyu si delijo sobo. Zelo dobro ohranja skrivnosti. Ima enega starejšega brata. Ko je bila v pripravniških dneh je škripala z zobmi, ko je spala, a zdaj tega ne počne več. Prvotno je bila najnižji član skupine (158cm) a se je kasneje zmerila in je zrasla.

~CHAEYOUNG~
Rodila se je 23. aprila 1999 in je trenutno stara 24 let. Po horoskomu je bik. Prihaja iz Koreje. isoka je 159cm in težka 42kg. Njen MBTI je INFP in reprezentivna barva je rdeča. Chaeyoung ima 4 tetovaže, tetovaža jagodnih ustnic na njenem levem zapestju, strel skozi srce za njenim desnim ušesom, 2 paradižnika na njeni levi nadlakti in 4 korenčki na njeni levi podlakti. Ko je bila majhna je imela zelo rada jagode, zato je dobila vzdevek Jagodna Princesa. Za skupino in solo pesmi za člane, piše pesmi. Napisala jih je največ od vseh članic. Obožuje košarko, ko je bila v srednji šoli pa je igrala odbojko. Nayeon in Dahyun pravita, da si hrupno umiva zobe. Rada ima Van Gogha in si želi iti v njegov muzej v Amseterdamu. Rekla je, da bi za en dan živela kot Jeongyeon, saj ji zavida njeno višino in kratke lase. Chaeyoung dela kar želi, naprimer sama si striže lase. Je velika fenica Justina Biberja. Je zelo dobra prijateljica z Somi(IOI/soloist). Chae in Dahyun sta zadolženi za pomivanje posode.

~TZUYU~
Rodila se je 14. junija 1999 in je trenutno stara 24 let. Po horoskopu je dvojčka. Prihaja iz Taivana. Visoka je 170cm in težka 48kg. Njen MBTI je ISFP in reprezentivna barva je temno modra. Med spanjem govori Mandarinščino. Omenila je tudi, da bi rada bila popularna po svojih plesnih in pevskih sposobnostih, ne le vizualnosti. Njena najljubša sezona ji je pomlad. Zmagala je na lestvici za najlepši obraz leta 2019. Tzuyu in njena mama se pogosto slišita po videoklicu. Posvojila je dva psa z imenoma Butter in Kaya. Imela pa je tudi psa z imenom Gucci. Tzuyu in Shuhua iz skupine (G)I-DLE sta dobri prijateljici, zato sta se odločili iti na počitnice kar skupaj. Njeno angleško ime je Sally.

Evola, to je to za danesssss pa upam da vam je blo ušeč in hvala vam vsem za branje. V komentarje zapište kako vam je blo in lahko:heart: za nadajevanje. Če pa imate radi Kpop se lahko tudi naročite<3
Ker sem pomisnla, da je mal boring sam brat o grupi in povedat a vm je blo kul al ne sm se odločla, da bom v vsakem blogcu nakonc dala e par kratnih vprašanjic za pozabavat(tut js bom odgovorila v komentarje) pa napište če se vam zdi fajn ideja!
1. Vaš bias in bias wrecker?
2. Najljubša pesem?
3. Najljubša pevka, plesalka, raperka, visual, preformerka?
Za pravi konec pa še playlisto z vsemi pesmimi: https://www.youtube.com/watch?v=TO5L4t5vJsg
Hvala vsem šeenkrat, i purple you!:purple_heart:
:yin_yang:Kpop Girlie:yin_yang:
(ps. tale stran je fulll zakon, tkoda pejte prečekerat se vm splača: https://kprofiles.com/)<3
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Hiiiiiiiii
sry pozno vidla ampak jaaaaaaaaaaa itak najači blog love it :heart::heart::heart: oky no da vidimo
hmmmmmm
dobra vprašanja ok
1.torej bias itak momo :purple_heart::purple_heart::purple_heart:
bias wrecker pa mby Dahyun:yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart:
2 .mby Fancy
3. ufffff jao oky no nisem the biggest once pač ane tak da je toto vprašanje mal težko zame ampak men so itak vse jake
oky upam da so odgovori ok mal sry za zadnjega:sweat::sweat::sweat:
ampak drgač pa res jak blog:muscle::muscle::muscle:
lysm:kissing_heart:
1
 
Itak ni panike<3333 Lysm pa tnx za odgovor. Upam, da ti bojo tut nadaljni blogi všeč<3333
 
Hvala ly2 💜
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
omg tysm za to🥰🥰🥰ful sm happy k vidm once na pilu🩷🩷🩷🩷Fullll dobr vlog pa hvala za vsa ta zanimiva dejstva. Najbolj me je presenetilo to, da si je Jihyo spremenila ime:cowboy:. btw ce bi bla tok kind, a bi nardila to o enhypen naslednjic plis?????:two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts:🥺🥺🥺🥺Btw moj bias je Nayeon:heart:
1
 
Hvala ti fulllll za komentar. Mene je tut presenetila Jihyo s spremebo imena! Nayen is also one of my fav members in res je ful talentirana. Bloge pišem v naprej(izhodi so v ponedeljek in petek) tkoda mam za 24.5 in 27.5 blog že napisat in bo objavljen ob 15.00 uri oba dneva. Enhypen je ena izmed mojih fav boy grups tkoda itak sm jih misnla opisat. Lahko jih pa zate opišem prej, torej 31.5 bo blog o Enha<3
 
Omg tenksss<333😭😭😭i set my alarm😆
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
aaaaa ful dobr blog:cherry_blossom::cherry_blossom:


bias: Nayeon
ful zanimivo, mas moj :purple_heart:
1
 
OMGGG! Hvala ti res fulll za tale komentar. Polepšala si dan resno<3 Upam, da ti bojo tut naslednji blogi všeč<33 Če želiš lahko rešiš še kviz o Twice na forumu. Love ya
 
Ni problema, z veseljem bom spremljala tvoje bloge, grem zdej rešit kakšen kviz o twice...bye! Lyyyy
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Kot pa sem že obljubla vam tudi jaz odgovorim na vprašanja...
1. Moj bias je Momo, bias wrecker pa tko useee pač use mam ful rada, ampak če se bi mogla odločt rečm Jihyo.
2. Queen Of Hearts, če še ne poznaš pejt poslušat in vrjem ful je zakon!!(ne sej lah da nekomu nou ušeč sam men je ful)
3. Fav pevka bi kr rekla Jihyo(al pa myb tut Nayeon) ona je taka boginja k pride do petja, Momo je res queen v plesanju, raperka bi rekla Chaeyoung kr mi je ful všeč njen tempo pa barva glasu za rap, preformerka je pa tut Jihyo, čeprov se use ful trudjo<3
2
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.

Pilov blog


Objava:

🌺FAVORITE QUOTES🌺 33. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 1
 
3
Objava:

~dragon love~ 2. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 0
 
3
Objava:

Summer blog 1. del

Ogledov: 42 Odgovorov: 0
 
5
Objava:

🌺FAVORITE QUOTES🌺 32. del

Ogledov: 26 Odgovorov: 2
 
5
Objava:

Everyday vlog<33 1. del

Ogledov: 47 Odgovorov: 2
 
5
Objava:

Intervjuji😉 23. del

Ogledov: 43 Odgovorov: 1
 
4
Objava:

🐾 živalski blog 🐾 1. del

Ogledov: 25 Odgovorov: 1
 
5
-manuela- potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

js pa glupe frendice

Js sm 6 razred, in tko mam realno sm 3 prave frendice. Ena ni v mojem razredu, 2 pa sta z druge šole in se vidimo sm enkrat na teden na skupnem krožku (med šolskim letom). Una iz drugega oddelka (razreda) je ful oky se res dobr štekava sm je iz drugega kraja zato se loh vidva sm u šoli, pa če se tko ful cajta meniva pa prepričujeva starše se skupi dobimo. V mojem razredu je sicer ena punca ki mi je ok, sm se druži z dvema ki mi nista fajn, in one3 se vedno in povsod držijo skupaj. Pol je pa v mojem razredu še moja BFF, sm z njo mam zmeri neke spore, pa zdj med poletjem se ne druživa. Mislim da ona ni zame. Pol so v mojem razredu še:
-2 bosanki obe polni make upa in neumnosti, zasvojeni s telefonom in izzivalno oblečeni
-dve s podružnice ki se držita sami zase in me ne sprejmeta v svojo družbo

Te torej niso zame. V ostalih šestih razredih so pa sm še une afne (razen te moje frendice, ta prijazne) ki ful niso v mojem stilu. Pa tut 7 razred so generacija za znoret, zato nwm kako naj se sploh s kom družim.

Mene zanima, če maste kkšno idejo kj bi js loh nardila, oz. kj bi vi naredili na mojem mestu.


Hvala vam <33333
Lp -manuela-
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Boš v jeseni naročil Pil?
Da
(336)
Ne
(204)
Ne vem
(144)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Zadnji odgovori

ooo ful mu zgleda podobenn
 
O waw ne morem čakatt kaj bo v dnevnikuu!!:smirk::smirk: ...
 
zlo lepo so jo zadela :heart_eyes: res wow a ...
 
heeej a prides u klepetalnico? a si fant ...
 
o m9j bog hahahahahahahahahahaha :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy
 
HEEJ a si fant al punca?
 
ful lepo narisanooo
 
:dolphin::mouse2::palm_tree::tulip:
 
Nvm neke je preko svet metraže pa liupke ...
 
Ful dobrrrrrr
 
Pač da mislš da si neki več od drugih. Kokr ...
 
Hej... seveda na youtubu lahk poiščeš kake ...