snofi
Naslednji Pil izide 6. septembra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pilov blog: Paris yapping blogggg ✨✨🌸🫶🏻🫶🏻❤️❤️🤪🤪🤪😍🙃🙃🙃👻👁️🫦👁️ 1. del

paris yapping blogggg ✨✨🌸🫶🏻🫶🏻❤️❤️🤪🤪🤪😍🙃🙃🙃👻👁️🫦👁️ 1. del

20
um ja bli smo u parizu sou ju gayz know kaj slediiii
paris yapping blogggggg
sou ja nameravam sam tko rendomly govort o stvareh k so se dogajale pa delat photo dumpe (od pariza mam u galeriji več kt 2000 slik tkoda yaaay)
torj dons prvi dan oz sploh ni bil dan ampk kinda noč k smo pršli tja (usen bo to ful dolgo sori not sori)
še prej pa naj vam predstavim vse glavne osebe ki bodo nastopale v tem blogu lol:
- jst (mene že poznate bshdhfb)
- moj brat (14, ful annoying kr je u letih an)
- moj bratec (8, ful sweet)
- moja sestrca (6, ful kjuti patuti)
- moj bratranec (14, lah si sam predstavlate ka se zgodi k pride skupi z mojim bratom (zbrisejo se jima se une mozganske celice k jih mogoče masta))
- moja sestrična (10, ful pretty učasih zna bit kinda annoying but i blame the age pac kdo ni bil annoying pr 10letih js sm bla tud ampk drugač pa ma gworlie too)
- moja teta pa njen mož lol
- oči pa mamiiiii
- roglički (skos so me spremljal v mojem trebuhu)
*b*sobota - 15/6/24 (uuu kok fensi je ta datum napisan)*b*
zjutrej smo zgodi ustal sploh se ne spounm kdaj sam vem da je blo čist prezgodi k sm bla čist zlimana but yeaaa jedl smo zajtrkkk njami njami in pol sm še neki do konca spakirala (nism pozabla polnilca like aleluja)
pol smo čakal da pridejo moj vratranc pa sestrična pa teta pa njen mož kr smo šli skupi tja. in k so finally pršli smo se razdelil po avtih zto kr je nš velk avto še kr razbit in moja cela velika družinica ne gre v en avto. ugl če vs zanima punce (js sestrična pa sestrca) smo ble v avtu pr moji teti pa njenem možu (idk am i supposed to call him stric? k mi je sam čudn k ga drugač kličm po imenu), fantje (moje dva brata pa moj bratranc) pa pr očiju pa mami (to govorim zto k ie biu to večinoma sedežni red za skor cel izlet sam da smo otroc menjal avtomobile. sploh ni pomembn lol.
ib pol smo se lepo odpelal do trsta kr smo tm mel let 17.15 i think. med potjo je blo ful funny k smo se zgubl k nismo hotl plačvt avtoceste in smo se vozil kr nek tm in sploh neznam razložit ampk tm je blo eno krožno krožišče skoz katerga je šla železnca. pač k sm to vidla je biu moj prvi thought kajse zgodi če tm gre vlak :sob: kr niti zapornc ni vlo in pač če si v krožnem takrt k se pele vlak si kinda fucked :v:
bi nrdila photo dump iz poti do letališča ampk so večinoma 0.5 selfiji sou ajm afrejd ju get nothin hir. pa slikala sm italijansko zastavo ampk to si lah predstavlate v glavi.
pol smo bli dost ful zgodi na letališču zato smo sam eno uro sedel na tleh pa jedl čips pa pil sok. :sparkles:Končno je napočil čas, da se počasi odpravimo proti skrivnostni notranjosti modro obarvanega letališča.:sparkles: Ugl vedn k pomislm na letališče mi v glavo pride slika tko skladišča kr moj oči dela na letališču ampk ni pilot or smth ampk sam tko dela letala pa naroča dele. in js sm že bla v onih garažah kjer delajo pa popravljajo pa barvajo pa čistjo letala in k sm ustopla v uno letališče v trstu sm bla tko whoa :open_mouth: dis plejs sou bjutiful its lajk hevn. use je blo tko svetlo modre pa bele barve pa tko nobenga ni blo tm sam tko mau uslužbencev lol.
pol smo kt usaka spodobna ne več tok mlada družina šli na skret 🥲. in ta stranišča so men tok čudna k nism navajena da se voda sama potegne (takih stranišč je blo u franciji tud ful velik in nevem a sm sam js tok dumb anpk nikol do takrt se nism bla na :sparkles:pametnem stranišču:sparkles:). no ja ampk ta samsung skret ni bil tok pametn k usakič k sm se mau premaknla se je voda potegnla in to govorim zdj generally v celem tednu kr tud v uni hiši v kateri smo bli so bli taki samsung skreti. pač voda se potegne tko trikrat medtem k sm na fonu na skretu in se premikam in pol pride do te točke da faking pozabm a sm sploh kj nrdila a sm sam u prazno sedela. in niti nemorm prevert kr se je voda že potegnla. in pol questionam svoj LAJF pač ka je smisel življenja če pozabš al si že lulu al še ne :sob::sob::sob:. ugl pol nasledna postaja od skreta so bli lijaki za umivat roke. to je blo šele weird lol. spet so mel neke fensi pametne lijake s tremi pipami. iz ene pipe je tekla voda, iz druge milo (k je grozn smrdelo might i add) in iz tretje zrak za sušenje. idk kk to deluje da se voda ne meša s toplin zrakom ampk nč ni eksplodiralo tkoda well done samsung lijak. no ja ampk me je medlo zaporedje pip ker so ble postavljene tko: milo - zrak - voda (če se prou spounm) in idiet of me sploh ni prebrou ka je gor sam šla sm kr navadna faking oseba od leve proti desni. in najprj mi iz mistery samsung pipe na roko pride smrdeče milo... in js sm tko okej? in si razmažem milo po suhi roki :sob: in grem na naslednjo skrivnostno pametno pipo in vn začne pihat zrak pač i was so done. in pol k sm končno prsla do vode sm ponovila ceu proces k je un zrak napol posišil uno milo. se opravičujm k sm največji odstavk do zdj namenila skretu but that rly blew the milo out of me.
ugl ljudje na unem letališču so bli res italian :sob:. thko skor nobenga ni blo ampk umes sta pršla dva k sta se tko pogovarjala in pol sta se rendom začela neki kregat. bros were like dis: 🤨🤌 dobesedn
no ja med tem k sta se unedva kregala in italian way smo naša ful fensi družina po celem letališču iskal alkoholn flomastr da bi mami pa teta najmlajšin članom družine na roko napusale telefonske številke če se slučajn kdo od njih zgubi. uglavn en prjazn tip k je tm delov nm ga je dou pač usj rečte tenkju prijazn italian uslužbenec:pray:.
KONČN smo šli prot unem check inu in dal kovčke in šli čez ful dolgo vrsto (strah me je blo da bomo sami na letalu k ni blo nč ljudi) fo unga pregleda neda se mi razmišlat kk se reče. ugl zgodila se je moja nočna mora k sm se mogla za eno minuto pa še mal ločt od svojih slušalk da so sle čez uno whatever rentgen thing but yk i survived 🤯🤯🥳🥳🥳🥳:slight_smile:‍:arrow_up_down::slight_smile:‍:arrow_up_down::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::hugging::rolling_eyes::rolling_eyes:
pol smo tm občudoval vodo k jo orodajajo za tko skor 6 evrov pač ka je drugačnga na uni vodi da je bl dragocena k una k si jo doma natočm. enivejs šli smo ponovno na skret in si tm nalil vodo (ne milo kr tm so ble normalne pipe :thumbsup:). in KONČNO po dolgem času smo srečal za celo letalo ljudi. šli smo čez ubo passport control ib so vidl da smo res mi in mamo resnične osebne in smo skeniral ine tickete za na letalo in pol sno bli not in smo mogl še tko 20 min čakat in smo se usedl na neke stopnice k so bli usi stolli zasedeni (se opraviçujm k skos pišem in sam semi neda properly govort oz pisat). in (sori) med tem k smo čakal sm mau gledala na okrog in si misnla shit like usi ti ljudje bojo z nami na letalu torj če se kj zgodi bom umrla skupi z usmi temi ljudmi pač i felt a connection to them yk? then my little delulu mind dtarted making up a story kk bo letalo strmoglavilo na nekem severnem polu (sploh nismo letel tm čez)in bomo s temi ljudmi mogl prežvet zimo in lakoto in jetije in snežne zmaje or smth pač učasih me kr zanese in pol sm svojo glavo prepričala na to da bomo pristal na severnem polu in sm se sprašvala zaka nimam bunde sabo lol (spoiler: letalo ni strmoglavilo in noben ni umru in clo noben ni ostal na severnem tečaju (šeenkrat povem da sploh nismo letel tm čez sj veste kje je italija pa kje francija)).
pol sm se začela že dolgočast zto kr 20 minut je ful velik an :rolling_eyes: in sm sla na instagram. IN KAJ VIDM?? olivia rodrigo je ibjavla svoj photo dump iz pariza in sm sm tko fak sj res! ona je v parizu:v: na svoji slay turnejiii
no ja and i freaked out kr je tist večer mela še en koncert v parizu in če bi čist mau prej razmišljalao tem bi lah šla (itak nebi dobila karttt kr je ta šit kuj razprodaaann L karte za koncert :slight_frown:)
no ja k smfreakala out smo se počas začenjal ukrcavattt
sedela sm pr oknuu (yay) in čis pr krilu tkoda če bi odpadlo bi prva vedla (še pred pilotom). no ja uzlet je biu ful zanimiu splih neznam opisat ampk tko zanimiu would 100% do that again. letel nismo po navadni kratki poti kr so ble :sparkles:nevihte:sparkles: in ker so nevihte the main character smo šli okol da nebi motl njihovega personal spacea.
no ja nrdila sm embarrasing amount of pictures tko 200+ ampk so use pretty tko da se je splačalo. and yk da sm oblaki no. 1 fan and i rly was in heaven kr ti oblaki so se tok spreminjal. enkrat umes smo bli u čisti megli da še ceuga krila nism vidla (kinda sm freakala out lol) umes so bli uni puhasti oblački, dolgi oblački use živo uglaunm. najbl funny so mi bli mini cuti patuti avtočki na tleh na cestah. k so bli k mini kjuti mravljice k so tekle po avtocesti pač aghh skor sm se začela jokat. no ja pol sm se zamenala z mojo sestrično da je bla še ona mal pr oknu (kok sm prjazna) in tko sva se menale čez ceu let pa tud ona je bla pr pristanku ob oknu. no in k nism sedela pr oknu sm pogledala en sturniolo triplets car video (my smart ass si je tko osm videov naložila v galerijo cus uk ur foun has tu bi on erplejn moud zto da ga lah uporabš k padalo če začneš strmoglavlat) pol sm pa sam poslušala TCHAIKOVSKEGA like a normal me would do. no ja pol sno varno pristaaalll well done piloti :clap::clap:(i think they were italian so hirs a pizza for them: :pizza::clap::clap:🤌:pizza::pizza::pizza::spaghetti:). pol smo uzel naše stvari in se spokal vn (kat je blo težavno ker ns je deset in seveda smo spet mogl na skret kr k enga tišči lulat mormo it usi lulat kr pol ns kr use tišči lulat). pol smo si pa šli sposodt dva avta (ker ns je deset in nemoremo v en avtoooo) in bla sta tko ful fensi pa pametna avta kr tko znala sta sama bremzat pa bejsikli sama vozt pač fensi fensi. in predn smo se pdpelal je šlo pol družine šeenkrat lulat kr smo mogl na avte čakat pa se ment kr dvejst minut in izbira barve avta je bla preveč stresna za naše mehurje (sploh nismo mel izbire). in po istem sedežnem redu smo se končno z vso prtljago vred zbasal v avta in se odpeljal do najbližjega lidla ki je bil zaprt (zamudl smo sam tko pet minut tkoda če nebi sli na ponovno scanje bi mby še ujel). in ker smo bli tko bevzdržno lačni in nm hrana k smo jo vzel sabo ni pasala smo šli v pekarno kupt rogličke lol (rogljiček count: 2).
:sparkles:Pred nami je bila dolga pot neznanih dogodivščin, strašnih tripasovnic, polna električnih stolpov v obliki jeznih muckov. In po napetih dveh urah smo končno prispeli. Bili smo v našem novem domu. Vstopili smo skozi vrata in vdihnili vonj po domačnosti in smrdljivih čevljih mojega brata.:sparkles:
no ja tole je blo strnjeno in knnižno kr je tole use čis predolgo. ugl highlight iz poti: grumpy cat električni stolpi (nism jih slikala k je biu moj fon zaklenn k je bla ura :sparkles:devet:sparkles: in se je moj :sparkles:starševski nadzor:sparkles: slučajno spomnil da je :sparkles:čas za spanje:sparkles:). na sreco so mi ob strani stali ruski klasični skladatelji (shoutout: tchaikovsky, prokofiev, mussorgsky, glazunov, khachaturian, stravinsky, shostakovich) in eiffel tower joki (usak električni stolp k ni zgledov kt grumpy cat sm svoji sestrični rekla O GLEJ EIFLOV STOLP (skor me je začela tepst :cry:)).
no ja u hiši smo si izbral sobe in itak je bla neskončn dolga vrsta za skret (istg večino časa bom kle pisala o lulanju in kakanju). js, moja sestrca pa moja sestrična smo ble u eni sobi in itak nm konstrukcija ni bla všeč zato smo use prestavle čeprov pol nismo mogle odpirat omare. kasneje smo zaradi uporabnosti sobo ponovno preorganizirale. zatem smo dojele da se omara odpira vstran in sno vse dale nazaj na naše prevotbo mesto. no ja pol ni blo več gužve za kopalnco zato sm se šla umit pa use to an. pol sm šla zagrnt zavese in pač blo je ful weird k je bla ura faking deset in zuni je biu še kr dan. ob desetih je zgledal k da je ura tko sedem al pa osem pač i was scared for a sec da se je sonce zataknilo al pa clo zemlja zataknila in se use skupi sploh ni nikamor premikal (update: kasnej se je končn znočil).
kot zadnje dejanje dneva sm šla jest čokolado in med tem k smo jedl čikolado smo se z bratrancem in bratom zafrkaval z prevajalnikom in ugotovil da se francosko kakec reče caca oz. izgovori se :sparkles:kaka:sparkles: in to je bla naša theme word za nasledn ceu tedn :')
no ja za nakonc kr to already ni blo dost dolgo mam za vs en pickup line:
*i*are you from paris? ... because eiffel for you :kissing_heart::kissing_heart::smirk::smirk::smirk::smirk::heart:🫶🫶*i*
no ja ADIOSSS AMIGOSSSS BONJUR U LATERRR :pizza::pizza:🤌🤌:heart::kissing_heart::kissing_heart:🥺:slight_smile:‍:arrow_up_down::slight_smile:‍:left_right_arrow::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles:🫶🫶:smirk:
(also kt vidte se ni nč zgodil ampk usen mi je to ratal napisat v več kt 2000 besedah tko da be ready for part two cus its gonna be a hard and long one:smirk::smirk::smirk:)

 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ta blog je meni bilo tako fino brat, ker se niti za sekundo nisem dolgočasila in sem se ravno nasprotno zabavala. tako, da ti hvala za tole. upam, da še pride kakšen del, ker bom definitivno spremljala :) drugače pa uživaj, če si še tam!
najbolj pa mi je všeč kako si vse napisala brez, da bi kaj izpuščala, ker se ti bi mogoče zdelo, da nas ne bi zanimalo. ampak to je ravno najboljši del hihi. sploh nevem, če boš razumela kaj sem napisala ampak okej.
1
 
na žalost nism več tam sam tko dolg časa sm rabla dasm se spravla pisat to 😭
čis razumm hvala <333
also da dobim tk lep komentarod tebe? slay
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
okj to je bil moj moodbuster for today(zravn mesečnega wrap-upa):relieved:
večkrat umes sm se začela režat kot pečen mačk(pa ne tist električni stolp mačk kr bi prob explodiral če bi ga dal pečt ampak idk(zakaj bi sploh dal pečt mačka tho(in a ga je gdo že dal pečt da ve da se tko ful reži...??? i have so many questions :/ )))
uu js sm tud že bla nas samsung wcjih :D (btw to bo res ful random ampak a so bli dejansko znamke samsung?? cuz im confused ampak možno je u know) in pol fulkrat umes kr potegne vodo KO KONČAŠ IN USTANEŠ JE PA NE:sob:
also razporeditev tistih pip je mal... nepriročna to say the least :')
drgač to da jim napišete fonske na roko je ful smart
VODA JE TK EXPENSIVE NA LETALIŠČIH I SWEAR:sob:mi si jo gremo vedno(ok tko trikrat sm bla, vedno je mal pretirano) natočt v wc:thumbsup:kodr sam upaš da je pitna(in da ni milo in your case)
uuuu random zgodbice k si jih možgančki začnejo sam tko very randomly zmišljevat :)
nevihte so fr the main character drgač (...kaj če bi blo tok zlo neviht da bi mogli tok okrog it da bi dejansk pršli do severnega pola in pol bi tam zmankalo goriva al nek in bi tam befriendal jetije in ledene zmaje??)
pa vzlet in pristanek sta ful zabavna :D (zki to zveni ko da sta neka dva psa:sob:)
no ampak ej tud če ni blo lidla so bli usaj roglički:relieved::croissant:(upam da dobri)
stop with starševski nadzor i relate too much:sob::sob: also bravo:clap::clap:da veš kako napisat vsa tista imena :') i could never
no lepo da ste si preuredile sobo in prevajal kakec bahah
woww keri pickup line:blush:im blushing:flushed::blush::blush::kissing_heart:
(adios amigos ni po francosko drgač..če si slučajn pozabla xD)
also just imagine da sam tko naletiš na liv v parizu:sob:
no jaaaa bajbajj<3333
3
 
lol fr tho kdo je dou pečt mačka in zaka se je mačk smejov če je postajal večerja gotta be some chinese shit
ne niso samsung sam js sm jih tko poimenovala cus why not ampk omg imagine da samsung začne izdelvt še wcjde mamo že une pametne hladilnike 😭😭(https://i.ebayimg.com/images/g/IhUAAOSwzVdfm8lV/s-l600.jpg 🤨🤨ampk ni biu tak sam sam se je fluishov)
DRUGAČ PA REAL pol dejansk ustanš in bro je like bahaha u cant do anything abt it in pol delaš počepe da tip spusti vodo like 🤨👐
my možgančki be wildin tu mač domišljije yk? AGHH AND STOP GIVING ME IDEAS K SM TOK PREPRIČALA MOJE ,MOŽGANE DA BOMO STRMOGLAVL NA SEVERNEM POLU ampk bi bla kinda bestie z jetijem pač bro sounds like a sweet person?
dw tud pol k je biu lidl smo u lidlu kupval rogličke pač tm so še najcenejši 😌
AGHHH MY BIGGEST FLEX (poleg bourgeoisieses): tchaikovsky, mussorgsky, prokofiev, glazunov, khachaturian, stravinsky, shostakovich...
vem da ni francosko dat was da point 😭😭🙏🏻
JAAA I WOULD DIE FRFR
pa-paaaaa
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
STOP AINT NO WAY DA SM USE PREBRALA ( js tko nikol ne morm prebrt brez da umrem umes ) ful slej blogg pa najbols da si mela roglicke u tebuhu ane🤭someonehappy:two_hearts:
1
 
Someonehappy ( lazy version )
Idk zkj feelam the need da potrd da sm js😭
 
aghhhh hvala za branjeeee<3333
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Hej uživaj v parizu, prebrala pa nisem vsega ker nimam časa, aja nevem.ampak če si na tisti sliki ti tega ne smeš objavit
0
 
naurrr na sliki je moja draga olivia rodrigo z svojo bestiko madisonnnn
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Js rabim part 2!!! Nujno!
1
 
dobiš napou je že napisan 🙏🏻
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
lol ZAKA JE KVALITETA SLIKE TAK SHIT I HATE MY LIFE
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Wow, to pa je bilo funny xD
Me veseli, da vam med potjo ni bilo dolgčas.
Samo wow, ja koliko vas pa je? Fajn ste se organizirali, da vas je šlo kar 10 :O
Priznam, da si me vsaj šestkrat spravila v smeh, ki sem ga mogla zadrževat, da me ne bi kdo čudno gledal, ampak vseeno je bilo zabavno brat xD
Lepe slikice drugače <33
Haha, tele pipe milo-zrak-voda so pa čudne xD
Uživaj v počitnicah še naprej,
Sophie Donna
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
tud sama sem bila pred kratkim v parizu in je res enkratna izkusnja<33 in ta post sem jz nardila, sam pac tk, da se je vidu cel stolp
uzivi<33
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.
Hannah Montana potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Nasvet okolica Mb

hejj
za tiste ki ste z okolice maribora potrebujem vašo pomoč in nasvete :pray:
vglavnem zdaj sem stara 14 in bi rada trenirala košarko,tenis ali odbojko , predvsem košarko in živim v okolici mb problem je da nisemv ravno športen tip in bi potrebovala klub ki je namenjen rekreaciji pri športu in ne ravno tekmovanjem/turnirjem
torej če kdo pozna klub ki ne hodi na tekme ali ima možnost netekmovalne ekipe fulll vam hvala:pray::pray:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Boš v jeseni naročil Pil?
Da
(341)
Ne
(209)
Ne vem
(149)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Zadnji odgovori

:heart_eyes::heartpulse::two_hearts:
 
Cute :heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart:
 
aghhhhhhh i need thattttt :) all thaattt ...
 
to je tko real pac i'm so camera biatch smile ...
 
o najsss xD kje jih isces pa lovis?
 
hehe ful dobr :) i thought it was real hehe ...
 
komi cakam nasledni deu! omga pa upam da ...
 
veterinar :feet::feet:
 
kr en lolek
zdej pa čav morm spat :sweat:
 
kr en lolek
vebno bom na smetisnci napisala to key sm ...