snofi
Naslednji Pil izide 6. oktobra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pilov blog: Zahvale PILovcem/PILovkam 4. del

Zahvale PILovcem/PILovkam 4. del

7
Heyyyy again meeeee:grin:<3!!
Po miljon letih je kle nou deu in (nvm zaka se men tak zdi) šele :four::joy:
Aja lol če koga zanima je biu učer rd od Hana iz skz k je meu 23 let (lol nvm zaka k sm pisala leto sm mela u glavi 6:joy:) https://www.google.com/search?client=avast-a-2&q=skz+han&oq=skz+han&aqs=avast..69i64.12j0j1&ie=UTF-8 dans pa Felix iz skz k je tud meu 23 aja pa btw tega datuma ne časa k so 7h u naprj https://www.google.com/search?q=skz+felix&client=avast-a-2&sca_esv=565711247&ei=K6EEZZybNM6rxc8Pp4-5wAI&ved=0ahUKEwjc3J2inq2BAxXOVfEDHadHDigQ4dUDCBA&uact=5&oq=skz+felix&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiCXNreiBmZWxpeDIHEAAYigUYQzIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABEjoFVCfBFjkFHABeAGQAQCYAXagAcIFqgEDNi4yuAEDyAEA-AEBwgIKEAAYRxjWBBiwA8ICChAAGIoFGLADGEPCAhAQLhiKBRjIAxiwAxhD2AEBwgIHEC4YigUYQ8ICBRAuGIAEwgIWEC4YigUYQxiXBRjcBBjeBBjgBNgBAsICBxAAGIAEGArCAgsQLhivARjHARiABOIDBBgAIEGIBgGQBhS6BgYIARABGAi6BgYIAhABGBQ&sclient=gws-wiz-serp (zaka je ta povezava tak douga:flushed:?)
Oky uglaunemmmmmm dans bo bla objava počaščena osebiii...................................................................................................:smirk:....................................................:joy:.........................................................................................................................:thinking:...............................................................................................................................................................................:frowning:........................................................:anguished:........................................................................................:tired_face:.......................................:weary:............................................................................................................................:confounded:.....................................................oky dost ne da se mi vč:disappointed::joy:

__________________________
:sparkles: *b* Kati123 *b* :sparkles:
__________________________

Katiii mojaaa<33333333333 Sj bi bla že tk prj sam si mela deaktiviran profil:joy::joy::joy:
Moja prekrasna super, edinstvena ibff (sicer na drugem profilu Dancelover ampak koga briga):heart_exclamation:
Vedno me podpira je dejansk ful pouna pozitivne energije (pač ful nvm usaj pr men mi daje tak občutk lol):purple_heart:
Je res ful preeeeekrasna oseba k je ne bi zamenala za nč na svetu:sparkling_heart:
Res nimam pojma ka bi brez nje... pač vs čas dejansk mi je u oporo, vedn pomaga + dala mi je neki za mat da si lahk pomagam:joy: lol sj to ni važn za mat ampk je res hahahahahha
Pač nvm k sm jo spoznala kle na PILu sm bla uno ful waww kok je ona supr pa usi jo majo radi pa tak in pol pač sm se začela pogovarjat in sm se počutla k dojenčk:angel:lol ampk me je sprejela kokr usazga pač ful krasna oseba... in jah pol sva se vedn bol spoznavali, vedn bol zaupali pol je še moja ibff in pač zdej je ta mesec končnnn pršl do tega da jo spoznam v rl in je biu najbolši dan u lajfu k sm misnla da ga nikol naum dožvela in pač res nepozabno mislm k sm jo vidla se mi je pogrelo srce pač res ful pouna energije pa use pač tud tk za hecat fajn pa za recimo da 'življenske' stavri (oky to že ona ve ka mislm lol):yellow_heart:
Mislm nvm ubistvi kak jo lahka hejtaš.
Nvm je pozitivna, pouna energije, zna te nasmejat, zna te dvignt če si slabo (oky ne v dobesednem prevodu:joy::joy::joy:pač da si ti ful slabo nvm kr se ti je neki zgodl doma nvm al pa te žaljo ampk pač ona to nekak zna pač nvm magic tric lol da se ne počutš tak pač ne morm bit u depri lol).
Oky mam u šoli 2 prjatlci k sta dost oky lol, amapk izvn šole? Oky mam eno k je en razrd oz. ig da okol 2leti mlajša ampk je na isti šoli... čist IZVN šole pa koga mam? Da poznam u rl (lol to zej lahka rečem:joy:). Poleg družinskih vez lol. Koga? Nobenga razn kati pa še ene osebce pa pou (lol ena oseba pa pu hahahahahahhaha).
Recimo da mi je vredna tok k moj lajf (nvm kok mi je vredn lajf lol nsn).
Nvm k sm jo vidla zej ta mesec se mi je svet, lajf odpru:joy:
Poleg usga je moja kmzhc (ne rabte vedet ka je sam če ke napišem kmzhc pač pol je to ona lol):kissing_heart:
Aja pa kati upam da nama rata uno:eyes::heart_eyes:
Najača oseba ever pa še nvm lol use mi je oky (dobr ne razumet preveč dobesedno hvalaa)?
Lysmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:heart_exclamation: pa še vč:kissing_heart:

________________________

Odrezek iz profila:

Haha tud ona je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...l prjazna pa tud z njo ni nikol dougcajt pa fajn je k tud ona posluša k-pop pa skz tak da se mam z nekom pogovarjat o tem izvn družine:purple_heart:. (Moja ljuba kmzhc pogrešam te fuuu...l pa ne mi dvomt vase k si suprr:heart_exclamation:) Je tud moja IBFF (na drugem profilu):purple_heart: in kmzhc:smirk:. Innn ofc moja twinsssssSssSSsss:purple_heart:. Lysmmmm, ne se sprementt (sploh ne zrd drugih) sled svojim sanjamm:purple_heart:

_______________________

*b* POVEZAVA DO KOTČKA (zej k končn lahk dam:joy:): https://www.pil.si/pilovci/id-4050 *b*
*i* Če se da se prosim naroči čeprou itk usi vemo da naročnina ni use ampk daje tud samozavest in podporoo ( ne silm te amapk je res super, prekrasna oseba k je za nč na svetu ne zamenam NIKOL heheh). *i*

_____________________

Upam, da vam je oky biu tale deu pa da ni biu prvč dc lol.
Sorry če so kake napake umess my badd:sweat_smile:

Ly, Dl_07:v::yellow_heart:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OMGGGGGGG :scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream:
WHATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT:scream::scream::scream::scream::scream::astonished::astonished::astonished::astonished::fearful::anguished::frowning::open_mouth::hushed::scream::scream::scream::scream:
Čaki sekundo da dojamem:anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished::anguished:
?????????????
Oky ne ne ne to ni dojemljivo jokam se:sob::sob::sob::sob::sob::sob: noben mi še v lajfu ni kej takega storu omggggggg :sob::sob::sob::sob::sob: tut jst te lovammmmmmmmmmmmmmmmm besti :heart::heart::heart::heart: tok k Yoongija in to mi fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul pomeni da sem ti lahko v oporo in sem zelo rada s tabo:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart: zmiram ti bom zvesta sej si moja gospodarica in najača oseba dobesedno pač idk sploh se ne spomnem dneva k sve se prvic v klepetalnici na pilu spoznale ampak pol pa tista grupa na vibru in pol snappppppppppp ja tut teb zlo rada pomagam s tabo se zabavam ob moji domišljiji in sem ubistvu lahko to kar v resnici sem kar nisem bla še nikol ob nobeni drugi osebi res ti fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul hvala da si zmano in sploh za to čeprav sem kmal infarkt zarad tebe dobila :sweat_smile::joy::joy::joy::heart::kissing_heart::heart::kissing_heart::heart::kissing_heart::heart::kissing_heart::heart::heart::kissing_heart::kissing_heart::purple_heart::heart::kissing_heart::purple_heart::purple_heart::heart::purple_heart::heart::purple_heart::kissing_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart: Res ti hvala za vse in to da sem loh tvoja besti mi pomen vse<3333333333333333333333333333:purple_heart::kissing_heart::kissing_heart::purple_heart::kissing_heart::heart::kissing_heart::heart::kissing_heart::purple_heart::kissing_heart:
2
 
Waw ker doug odg. Lol😂😂 nsn
Jah pa bi ti mogu kr si vredna tega (in se vc btw).
Lysm2❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘
Ja jst se tud ne spomnem😂😂
Lop vedn sm tvoja gospodarica in sm vedn kle zate😘❤️
Ja tvoja domišlija je genialna😂 nvm kak ti to rata looooo
Nppp😘❤️
Jajajjaj sorryyyyy😅😅😅😅
Tysm in sameee😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super del bloga.
0
 
Hvalaaa<3
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pilov blog


Objava:

Intervjuji 1.del 1. del

Ogledov: 26 Odgovorov: 2
 
1
Objava:

What? Why? Really? 1. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 1
 
4
Objava:

Jesenki blog

Ogledov: 24 Odgovorov: 1
 
4
Objava:

intervjuji pilovcev🙃 11. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 6
 
6
Objava:

Hogwarts life school 2. del

Ogledov: 26 Odgovorov: 4
 
3
Objava:

tipi osebnosti

Ogledov: 69 Odgovorov: 8
 
13
Objava:

Južna Koreja 6. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 0
 
4
Objava:

Autumn blog🍁🍄☔ 3. del

Ogledov: 42 Odgovorov: 7
 
5
Ljubezen potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Simpatija - problemi

Hej! Torej kot vidite v naslovu mam en problem s ljubeznijo pa to... Pač meni je ful všeč 1 fant iz 9. že tri letain bi mu rada povedala na koncu leta da mi je všeč, sao ko pomislim na to me začne kr zvijat v trebuhu pa to... npr. 1x se me je dotakno ko je šel mimo mene in dobesedno se nisem mogla premaknit ne vem kaj se je zhodilo z mano... sploh nisem vedela kje sem!!! in postala sem cela rdeča in me je prijateljica vprašala zakaj sem tak rdeča.
*roza*A JE TO NORMALNO?*roza*
ok torej 2. porblemček je to da je on 2 cm nižji od mene in me je tega vedno tak ful sram....
*roza*A JE V REDU ČE JE PUNCA MALO VEČJA OD FANTA?*roza*
Zaj pa še 3. in zadnji problemček to ap je da pač moje prijateljice niso neke ful da jim je ta fant všec tak kot prijatelj ker ga večina pozna in jaz če jim rečem da mi je všeč ne vem kaj bo... Ker vedno ko vsaka rece da ji je nekdo všec so vedno like 'Kaaaaj? či pa je tak grdi' in pol se ne druzio z njo ker je kao cudna...
*roza*KAKO NAJ REŠIM TA PROBLEM S PRIJATELJICAMI?*roza*
*modra*NAJLEPŠA HVALA VSEM TISTIM KI SI HOSTE VZELI ČAS IN ODGOVORILI!*modra*
:heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kakšen se ti zdi septembrski Pil?
Super kot vedno.
(426)
Boljši kot lani.
(102)
Lani mi je bil bolj všeč.
(204)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

Aghm, khem khem. Mi bi lahko mogoče povedala ...
 
jap točno to vsak dan...
 
:joy::sweat_smile::laughing: Se strinjam....
 
čestitke:clap: ti si legenda :sunglasses::guitar:
 
Hejj! Zlo dobrr blog, zarad njega mam zdj ...
 
Hejj! Super novičke. ;) Bi ti pa naslednjič ...
 
Eleven nep.
Jst sm 80 kolerik(ne drži da sem logična ...
 
Lalallaa, prava
:thumbsup_tone1::thumbsup_tone1::thumbsup_tone1::thumbsup_tone1::thumbsup_tone1:
 
kdaj pa boste objavljali?
 
Zelo zanimivo. Všeč mi je in že komaj čkam
 
woww to so pa široke cargo hlače!! pač ful ...
 
super del....nadaljujj
 
123 zmaga kul drgač:grin::thumbsup:
 
kok lepiii outfit!!!!!!!!!! pulover je mwah, ...
 
sooo true! pa ne sam te listki tud uni k ...