snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Harry Potter fanfiction- Teh devetnajst let 35. del

Harry Potter fanfiction- Teh devetnajst let 35. del

5
ahoj komeradi! dragi moji- SAMA NAD SABO SEM RAZOČARANA! da celega pol leta nisem povedala kaj dogaja v življenju Harryja in Ginny! sramota! no ja, grem hitro pisat nov del, pa upat da bo kaj boljši kot je moje pisanje včasih bilo, če ne pa, tako kot vedno: uživajte v tej grozoti!
prejšnjič:
GINNY:
"Harry..." Sem rekla. "Ne morem verjeti." Je bilo zadnje kar sem slišala od njega, potem se je obrnil in njegov črn plašč je odvihral v noč. Hotela sem steči za njim, ampak nekaj me je držalo za roko. "Draco, moram iti! Spusti me!" Sem zakričala in poizkusila izviti iz njegovega prijema. "Ohoho, tukaj se pa motiš. Jaz nisem Draco." Glas je bil globji. Obrnila sem se in zagledala... Luciusa?!? "Zdaj greš pa lepo z mano. Harryja bo slej ko prej skrbelo zate in neumno, kot je navajen bo vkorakal naravnost v mojo past. Končno ga bo doletela prava usoda. Smrt." Počasi me je začela grabiti panika, ko sem blizu zagledala pramen platinovo blond las. Draco! "Veš, ti pa se res ne znaš malo umiriti in imeti normalno življenje. Mislim resno, kaj je s to obsedenostjo z mojo in Harryjevo smrtjo?" Draco se je nasmehnil, na obrazu njegovega očeta pa se je videl šok. Jezikanje je bila moja močna točka. Nadaljevala sem s tem medtem, ko je Draco ustvaril varuha in ga poslal po aurorje. 'še malo zavlačuj' mi je potem nakazal. Nenadoma sem začutila slabost in pred očmi se mi je stemnilo. Onesvestila sem se.
zdaj:
GINNY
Ležala sem na nečem trdem in mrzlem- predvidevala sem, da tleh. Nisem mogla premakniti niti ene kosti- bila sem zvezana. Tudi videla nisem ničesar, čez oči pa sem imela prevezo. začela sem delati na odvezovanju vrvi in prisluhnila pogovoru za katerega sem predvidevala, da je v sosednji sobi.
"Smrklja neumna! Najprej gre lazit naokoli, par dni po porodu, potem pa se še dobi s sovažnikom in mu zaupa, da je varuha PoSlAl Po AuRoRjE. Kdaj se bo mladina naučila, da lahko nevarni uroki izgledajo kot varuhi?" Bil je Lucius. V njegovem glasu se je slišalo, da se norčuje iz mene. "Ampak oče... se ti ne zdi to malo kruto?" Draco. Oziroma izdajalec, nič več kot smrdljiv izdajalec ni. "KRUTO? TO, DA BI BILO KRUTO? UBILI SO NAŠEGA MOJSTRA, NAŠEGA VLADARJA! MORAMO JIM VRNITI!" Takrat sem osvobodila moje roke in zaslišala majhen škrt...

HARRY
Bil sem jezen na Ginny. seveda sem bil, kdo pa ne bi bil? ampak seveda to ni pomenilo, da jo bom pustil samo z Dracom. Malfoyu ne zaupam. Ko sem jo "pustil tam" sem se v resnici skril za vogalom in potem stekel skozi portal, ki ga je ustvaril lucius. končal sem pred počitniško hišo Malfoyev. predvidljivo, tako leni so! od tam sem poklical Hedwig, da je odnesla pismo hermioni, saj sta bila Teddy in James sedaj sama doma in se je že danilo. pričaral sem še varuha, da sem ga poslal na ministrstvo po aurorje, očeta in sina sem seveda lahko premagal sam, a treba ju je spravit za zapahe. ko sem odposlal vsa sporočila sem odšel do vrat. odklenil sem jih lahko že s preprosto alohomoro! mislim, saj mi olajša delo ampak da je Lucius tako neumen? Čim sem odprl vrata sem slišal govorjenje. zvenelo je kot šepet, kot planiranje umora. v sobi poleg tiste sem zaslišal prituhnjeno premikanje. GINNY! pričel sem z odklepanjem vrat, ampak teh se ni dalo odkleniti z alohomoro. gledal sem naokoli, kaj bi lahko uporabil? hodnik je bil prazen in pust. stene so bile prebarvane na belo, verjetno za obrambo. na ministrstvu smo zasledili že več primerov uporabe prepovedane, magične barve. bila je v beli obliki ampak karkoli, kar si prebarval s to barvo se je zlilo z najbližjo belo steno. skoraj kot plašč nevidnosti. začel sem pretipovati stene, moral sem najti nekaj! predalnik, ali obešalnik na steni, karkoli! hodnik je bil dolg, okno na drugi strani je izgledalo kot poštna znamka. lahko bi mi vzelo ure, da vse pregledam! takrat sem začutil, kako so se mrzle roke dotaknile mojega tilnika, moje telo je preletel srh. "Iščeš kaj, Potter?" je rekel glas... vendar čigav? nisem ga prepoznal- ali pač? ne, ne more biti! to je nemogoče! pa čeprav... toliko stvari je že bilo nemogočih, pa so se vendarle zgodile. je to res ...?


evoooooo, tole je to za danes! le kdo je prišel? ali je kdo, ki je še živ? ali sem morda spet izvedla neko domišljisko čarovnijo? vse izveste, ampak, kot vedno: počasi se daleč pride!
papa za zdaj
-Her
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Najprej se bom izrazila z emojiji:
:triumph::scream::astonished::heart_eyes:
In potem bom rekla: Prišel je duh Mrlakensteina! In potem si bom v mislih zaigrala tisti tm tm tmmmm in zdj sm super zaspana in grem spat.
Pred tem pa še:
Prvi komentar in like sta mojedva!
Za naslednji del si vzemi malo manj časa :wink:
#loveyouandyourstory
#novdelnapišičimprej
Bai
1
 
hmmmmm, duh mrlakensteina... dobro razmišljanje... morda? bomo videli!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Wow!
Ful mi je všeč, ker je tko napeto in zanimivo. :heart_eyes::scream::grinning:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Po sto letih spet grem na pil, grem na pisalnico in kaj vidim... Mojo nejljubšo zgodbo!!!!!!1:relaxed::joy::sweat_smile::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed:Jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!Sm vesela da si nazaj:wink:
lp, Hermiona 17(ki se je po vsej vrjetnosti ne spomniš)
1
 
ejjjjjjjjjjj, če se koga spomnim se pa ja tebeeeee! dobrodošla nazajjjjjjj
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Oooo kok dobra zgodba!!Začela sem jo brati šele zdaj in prebrala vse dele za nazaj!!!!:blue_heart:
ZAKON ZGODBA
Hitro napisi novega!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Hally

ŽELJA

Ogledov: 10 Odgovorov: 1
 
0
LunaLovegood

Hillary&Sky 6. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
3
Hally

ZAPLETENO ŽIVLJENJE

Ogledov: 27 Odgovorov: 1
 
1
Night girl

V napačnem telesu 2. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 2
 
1
Emily13let

PRIJATELJICO JE OBSEDEL DEMON

Ogledov: 46 Odgovorov: 1
 
2
wonder girl🍒
 
4
Bonny fan

Skrivnostna koala 2. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 1
 
2
Golmanka

Forest Of Secret

Ogledov: 55 Odgovorov: 2
 
4
Sija potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Pogovor s fantom

Hej,

zanima me, če ima kdo idejo o čem se pogovarjati s fantom.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(12)
10
(23)
11
(56)
12
(75)
13
(63)
14
(29)
15
(7)
16
(7)
Nič od naštetega
(11)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Doggylover je odgovoril/a na
hahahah:joy:. Naredi še več takih delov
 

Animal lovers je odgovoril/a na
Iiii cute:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
 

Animal lovers je odgovoril/a na
Hahah:joy::joy::joy: zelo dobri vici
 

Ana Rao je odgovoril/a na
lena
 

Pumika je odgovoril/a na
#LAHKOSPREMENIMOSVETNABOLJE
 

Potter girl 💖 je odgovoril/a na
Red bul(ne vem če sm prov napisala)
 

animalllover je odgovoril/a na
superr:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
 

Ginny13 je odgovoril/a na
Bella
 

kpop fan je odgovoril/a na
ti kar objavi. naj te ne bo strah. če bo ...
 

kpop fan je odgovoril/a na
ja
 

Revija PIL je odgovoril/a na
hvalaaaaa za prošnje uredništvu piši sicer ...
 

Revija PIL je odgovoril/a na
Bomo dodali še avatarje. poskusimo do konca ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
#LAHKOSPREMENIMOSVETNABOLJE
 

Power Girl (Neprijavljena) je odgovoril/a na
Seveda!
 

HP fan je odgovoril/a na
#lahkospremenimosvetnabolje