snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Od hudiča do angela in obratno 1. del

Od hudiča do angela in obratno 1. del

9
Hej!
Danes objavim prvi del. Upam, da vam bo všeč in seveda komentirajte. Hvala!
***
Lili
Sobota, 21. januar
V satenastih hlačah in širokemu topu sem se elegantno spustila po ograji širokega stopnišča. Na koncu sem skočila, široko raztegnila roke in se predrzno nasmehnila.
»Oh, drek.«
»Oh, ja.« Rečem in se še širše nasmehnem moji predragi sestrici. Sedi za mizo s svojim kupom knjig in čaka, da Linda postreže njen zajtrk. Skledico jogurta z sadjem in organsko pridelanimi kosmiči.
Ko dvigne pogled do mene ji vse veselje izgine z obraza. Že samo po mojem nasmehu ve, kateri dan je. Saj ne, da drugače ne bi vedela, da je sobota. Za vse to je preveč pametna. Ampak zame ni sobota. Zame je dan za žur. In ko si tako zamislim, tako bo. Vedno je. In še očeta ni doma.
»Poglej, lahko prosim ne uničiš tega dneva. Tako, enkrat v tvojem življenju?« Proseče me gleda, ampak jaz samo prhnem. »Niti pod razno! Prej kot se odseli, boljše bo. Poglej, sestrica, meni je čisto v redu, tako kot je, ampak očitno nekaterim to ni dovolj. Sploh pa kaj vidiš na njej?« Zavije z očmi in si popravi očala. Končno odmakne knjigo in se mi 100% posveti.
»Poglej, saj ni vsaka, ki poskuša zamenjati mamo, prasica. Lahko ji daš priložnost. Res ni nič narobe s tem.« Še enkrat prhnem in Lindi zakličem: »Hej, toast, kavo in pomarančni sok! Kot vedno.« Linda nekaj zakliče nazaj, ampak sem že zaposlena s telefonom.
Odprem ga in na ozadju imam sliko z mamo, ko sem imela samo 3 leta. Natančneje jo pogledam, potem pa hitro kliknem na sporočila. Kliknem na grupo in napišem skupinsko sporočilo: »Hej! Vse je menda znano, da se k nam danes seli še ena očetova ljubica, kajne? Kakorkoli, kdor ima čas, voljo in se hoče res super zabavati, naj pride danes k meni po sedmih. Hvala in se vidimo!«
Pošljem in že čez par sekund se pojavljajo prvi odgovori. Hitro še dopišem: »Samo prikaži se, ni mi treba tega napisati.« Še to sporočilo pošljem in strmim v zaslon. Nobeno sporočilo ne pride. Odlično! Delovalo je.
Linda vstopi z zajtrkom in mi ga počasi odloži na mizo. Kozarec z sokom ji kar že vzamem z roke in ga v parih požirkih spijem. Glasno ga odložim na mizo in odprem Instagram. Zdaj bi že morale biti slike od včeraj. In tudi so!
Prva slika, ki se mi pojavi je objavljena na Nikinem profilu. Na njej sem jaz, kako se divje poljubljam z Robijem. Kdaj je bilo pa to posneto? Mislim, saj je Robi luštkan in vse, ampak ima nekaj kil preveč in sploh ne trenira nobenega športa. Tako, nič! In prikupne skodrane lase in široke ustnice. Bilo bi jih lepo poljubiti, ampak se ne spomnim, da bi jih. No, nisem ravno malo spila.
Kliknem na Nikin profil. Odprem najina sporočila in ji hitro napišem: »Hej, kdaj sem se pa jaz kuševala z Robijem?!« Nekoliko počakam, ampak odgovor ne pride. Zaprem sporočila in gledam slike naprej.
Na naslednji je Nikola nad sodem za pivo in Aljaž ga drži za noge. Naslednji je video, kako Nikola bruha za šankom, nato slika mene in Nike kako se objemava, potem spet Aljaž, ki zdaj pije viski in nato… Sem jaz! Video je. Nekdo se počasi s telefonom premakne izza vogala in posname mene, kako se poljubljam z starčkom! Aljaževim očetom! In definitivno to ni samo nedolžen poljub. Sploh se ne vidi kje se moje telo konča in njegovo začne. Oh, drek!
Začnem stokati in sploh ne ugotovim, kdaj se je za mojim hrbtom pojavila Nuša. Ko je dojela, da sem na posnetku jaz je samo glasno zajela sapo.
»Lili! Kaj za vraga?!« Povesim pogled. Zaslišim da so se vrata jedilnice zaprla. Nuša takoj, ko se zaprejo posede na stol poleg mene. Položi mi roko na mojo in jo objame. Nasmehnem se sama sebi. Potem pa jo dvigne in me z njo močno udari po licu. »Za kaj pa to!« Zakričim in se božam po licu. » Zato, ker si budala! No, resno? Z očetom tvojega fanta? Nisi našla nikogar bolj tvoje starosti?« Še naprej me je obtoževala, ampak je nisem poslušala, ker sem dobila sporočilo od Aljaža.
To že ne more biti dobro.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Hally

ŽELJA

Ogledov: 11 Odgovorov: 1
 
0
LunaLovegood

Hillary&Sky 6. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
3
Hally

ZAPLETENO ŽIVLJENJE

Ogledov: 27 Odgovorov: 1
 
1
Night girl

V napačnem telesu 2. del

Ogledov: 37 Odgovorov: 2
 
1
Emily13let

PRIJATELJICO JE OBSEDEL DEMON

Ogledov: 46 Odgovorov: 1
 
2
wonder girl🍒
 
4
Bonny fan

Skrivnostna koala 2. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 1
 
2
Golmanka

Forest Of Secret

Ogledov: 55 Odgovorov: 2
 
4
anatia potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

hej!

Ge man eno pitanje kak dobiti dečka ki je 3 leta starešji in mu je starost pomembna?
Hvala že v naprej:heart:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(12)
10
(24)
11
(56)
12
(75)
13
(63)
14
(29)
15
(7)
16
(7)
Nič od naštetega
(11)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

je odgovoril/a na
For forum members it is FREE. To activate, ...
 

Ulala je odgovoril/a na
:heart_eyes:
 

Doggylover je odgovoril/a na
hahahah:joy:. Naredi še več takih delov
 

Animal lovers je odgovoril/a na
Iiii cute:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
 

Animal lovers je odgovoril/a na
Hahah:joy::joy::joy: zelo dobri vici
 

Ana Rao je odgovoril/a na
lena
 

Pumika je odgovoril/a na
#LAHKOSPREMENIMOSVETNABOLJE
 

Potter girl 💖 je odgovoril/a na
Red bul(ne vem če sm prov napisala)
 

animalllover je odgovoril/a na
superr:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
 

Ginny13 je odgovoril/a na
Bella
 

kpop fan je odgovoril/a na
ti kar objavi. naj te ne bo strah. če bo ...
 

kpop fan je odgovoril/a na
ja
 

Revija PIL je odgovoril/a na
hvalaaaaa za prošnje uredništvu piši sicer ...
 

Revija PIL je odgovoril/a na
Bomo dodali še avatarje. poskusimo do konca ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
#LAHKOSPREMENIMOSVETNABOLJE