snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Seveda jaz, kdo pa drug?! 9. del

Seveda jaz, kdo pa drug?! 9. del

4
Prijetno branje!
................................................................................................................................................................................''Kdo?'' ''Pridi.''Jo je Nika kar potegnila do gradu. Peljala jo je do šolske knjižnice, ter vzela neko knjigo. Skorajda vrgla je knjigo na mizo, da se je dvignil ves prah. Malo je zakašljala, tar po gledala naslov Najzlobnejši diktatorji 20. stoletja. Nika je na hitro prelistala ter odprla na strani 243. Na veliko je pisalo Lord of the darknes. Nika je začela naglas brati. ''Lord of the darknes oz. Gospodar teme, tako kot se je imenoval je veljal za najzlobnejšega čudežnika v vsej poznani zgodovini. Rodil naj bi se leta 1979. Sam ni bil čarovnik, čeprav je bil polkrven. Že v mladih letih je izgubil starša, ter se začel preživljati sam. Sčasoma se je začel zanimati za temno magijo, ter kmalu ugotovil za njegovo posebnost. Pri 20 letih je z svojo močjo začel graditi kamnito vojsko, saj si je želel zavladati svetu. Tako se je začela največja vojna v teh krajih. Na stotine čarovnikov je umrlo, bila je prava panika, dokler ni leta 2002 veliki čarovnik Nikolaj Badeć'' ''A ni to naš ravnatelj?'' Jo je prekinila. ''Ja. ...uspel vzeti pol njegove moči, ter tako uničil njegovo vojsko. Od takrat ni več sledu o njem.'' Zraven je bila njegova slika. Jessico je na nekoga spominjal...
Ni mogoče! To ne more biti res! Pa je! To je on... Prestrašeno se je umaknila od knjige, ter hitro izdavila da se ji mudi na vaje(kar je bilo tudi res) ter stekla na hodnik. Hitro je hodila do učilnice, ter vse skupaj premlela. Vse je imelo smisel. Zato ga je videla le čez praznike, pa še takrat ne velikokrat. Ni delal, svojo vojsko je zbiral nazaj. Zdaj je vedela. Njen oče je bil Lord of the darknes.
Med njeno hitro hojo in razmišljanjem je že prišla do prave učilnice, ter potrkala na vrata. ''Vstopi!'' Se je zaslišalo iz druge strani vrat. Vstopila je ter pozdravila. ''Pozdravljena! Bova danes ponovno vadila z jezo?'' ''V bistvu profesor... zanimalo me je če bi mi lahko povedali kaj več o Gospodarju teme?'' Je previdno vprašala. ''Ah, sem vedel da me boš slej kot prej vprašala o njem. Povedal ti bom le pod pogojem, da si v glavo ne vbiješ da je vsak čudežnik slaba oseba, saj jih je bilo veliko tudi dobrih. Obljubiš?'' ''Obljubim.'' ''Dobro.'' je dejal, ter se vsedel na stol, ter ji nakazal da tudi ona sede. ''Rodil naj bi se leta 1979, kmalu pa naj bi mu umrli starši. Njegov oče je bil čarovnik, čeprav sam ni bil. Njegov oče je veliko popival, ter se nekoč razjezil nad njegovo mamo. In...Ubil jo je. Očeta so poslali v Azkaban,kjer je kmalu tudi sam umrl, ter tako je ostal sam. Iz vseka srca je zasovražil čarovnike. Začel se je zanimati za temno magijo, ter odkril da je čudežnik. Odločen, da se bo maščeval čarovnikom je sestavil lastno kamnito vojsko ter napadel ministrstvo.
To je bila največja bitka vseh časov v naših krajih. Trajala je 3 leta, dokler ga ni ustavil naš ravnatelj, Nikolaj Badeć. '' ''Pa veste kaj o njegovi družini? Npr. priimek?'' ''Ne, zdi se mi pa, mu je bilo ime Adam. Zakaj pa te to sploh zanima?'' ''Kar tako.'' Je hitro odvrnila. ''Uf, samo še pet minut,'' je Profesor začudeno pogledal k uri.''Kar pojdi, jutri vadiva z jezo. Sem malo zaščitil proti ognju.'' se nasmehne Profesor ter vstane. ''Na svidenje!'' še odvrne Jessica, ter odide.

Ola!Po dolgem času spet nov del!
Bye!
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Noro! Ful napeto! Sry za pozen komentar:disappointed_relieved:. Amazing! Super pisateljica si!:kissing_heart::heart_eyes::heart_eyes:
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OPROSTI KER NISEM PREJ ODGOVORILA POJDI GLEDATI OBJAVO NE BOM VEČ PISALA ZGODBE PA POGLEJ MOJ KOMENTAR PLISSSS! JAZ IMAM ZELO RADA TO ZGODBO!!!!!!!!!!!!:green_heart::heart::blue_heart::hearts::heart::green_heart::hearts::sob::sob::sob::hearts::green_heart::blue_heart::sob::sob::heart::green_heart::blue_heart::sob::sob::blue_heart::heart::green_heart::heart::hearts::sob::sob::heart::green_heart::sob::sob::blue_heart::green_heart::green_heart::hearts::sob::blue_heart::heart::sob::sob::blue_heart::heart::hearts::hearts::blue_heart::heart::hearts::heart::hearts::sob::blue_heart::green_heart::sob::hearts::heart::heart::sob::sob::hearts:
2
 
Poglej v tvoj kotiček!😉
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Hally

ŽELJA

Ogledov: 10 Odgovorov: 1
 
0
LunaLovegood

Hillary&Sky 6. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
3
Hally

ZAPLETENO ŽIVLJENJE

Ogledov: 27 Odgovorov: 1
 
1
Night girl

V napačnem telesu 2. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 2
 
1
Emily13let

PRIJATELJICO JE OBSEDEL DEMON

Ogledov: 46 Odgovorov: 1
 
2
wonder girl🍒
 
4
Bonny fan

Skrivnostna koala 2. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 1
 
2
Golmanka

Forest Of Secret

Ogledov: 55 Odgovorov: 2
 
4
Sija potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Pogovor s fantom

Hej,

zanima me, če ima kdo idejo o čem se pogovarjati s fantom.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(12)
10
(23)
11
(56)
12
(75)
13
(63)
14
(29)
15
(7)
16
(7)
Nič od naštetega
(11)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Animal lovers je odgovoril/a na
Iiii cute:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
 

Animal lovers je odgovoril/a na
Hahah:joy::joy::joy: zelo dobri vici
 

Ana Rao je odgovoril/a na
lena
 

Pumika je odgovoril/a na
#LAHKOSPREMENIMOSVETNABOLJE
 

Potter girl 💖 je odgovoril/a na
Red bul(ne vem če sm prov napisala)
 

animalllover je odgovoril/a na
superr:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
 

Ginny13 je odgovoril/a na
Bella
 

kpop fan je odgovoril/a na
ti kar objavi. naj te ne bo strah. če bo ...
 

kpop fan je odgovoril/a na
ja
 

Revija PIL je odgovoril/a na
hvalaaaaa za prošnje uredništvu piši sicer ...
 

Revija PIL je odgovoril/a na
Bomo dodali še avatarje. poskusimo do konca ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
#LAHKOSPREMENIMOSVETNABOLJE
 

Power Girl (Neprijavljena) je odgovoril/a na
Seveda!
 

HP fan je odgovoril/a na
#lahkospremenimosvetnabolje
 

JustLilly je odgovoril/a na
#LAHKOSPREMENIMOSVETNABOLJE