snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - WEREWOLVES DON'T DIE 48. del

WEREWOLVES DON'T DIE 48. del

16
Roke sva počasi potisnila nad glavo ter presenečeno gledala v mojo prababico.
»Vse vem!« Je rekla, odločno ampak boječe. »Vse!! Vajin mali prijateljček mi je izdal popolnoma vse!« Pogledala sem Alexa, v katerem se je nenadoma kopičila jeza.
V sekundi se je spremenil v volkodlaka in se želel pognati na go. Chase, vendar sem še pravi čas zavpila:
»NEEE!« Obstal je, ga Chase pa je sprožila lok in zajela me je tema.

Zbudila sem se na trdnih tleh, sredi nekakšne kleti. Potegnila sem se v sedeč položaj in si pomela oči. Bila sem v popolni temi.
»Alex?« Sem zaklicala v temo. »Justin?«
»Kate?« Sem zaslišala Justinov glas. Bil je precej blizu. »Kje si?«
»Tukaj!« Sem odvrnila in kmalu sem zatipala njegovo roko.
»Si v redu?« Me je previdno vprašal.
»Ne ravno.« Sem mu odvrnila. »Zakaj si ženski vse povedal?!«
»Nekaj je bilo v juhi ki mi jo je dala. Nenadoma sem imel neko potrebo pravilno odgovoriti na vsa vprašanja ki mi jih je zastavila. Vse sem ji izblebetal. Oprosti!«
»V redu je.« Sem mu rekla. »Mogoče veš kje je Alex?«
»Nimam pojma.« Je odvrnil in se s hrbtom naslonil na steno – vsaj tako sem slišala. »Kaj se je sploh zgodilo? Mislim, ko sta vidva odšla od mize me je zgrabila in odvlekla v klet. Potem pa je prinesla še tebe.«
»Justin, to je moja prababica. Alex jo je že skoraj napadel, ampak če bi jo slučajno ubil, jaz mogoče ne bi obstajala.« Slišala sem ga zavzdihniti. »Ampak kaj ona sploh ve? Kaj vse si ji povedal?«
»Da sem vampir in da sta vidva volkodlaka. Da smo prišli iz drugega časa in da…« Obstal je. »Da iščemo amulet Mesečnega volka.«
Sedaj sem jaz zavzdihnila. Prepričana sem bila, da ima amulet, druge razlage ni. Drugače bi nas samo predala policiji ali pa nagnala iz hiše – ali pa oboje. To sem tudi povedala Justinu.
»Sedaj morava torej najti Alexa in amulet?« Pritrdila sem. »To pomeni da morava priti iz kleti.« Je rekel in vstal. Ob steni – tako sem vsaj predvidevala, v kleti je bila še vedno popolna tema – se je splazil do vrat. Slišala sem nekaj tolčenja in preklinjanja, nato pa sem zaslišala klik in klet je obsijala svetloba. V nekem trenutku sem že mislila, da mu je uspelo odpreti vrata, ampak sem hitro ugotovila da je samo našel stikalo za luč. Najprej sem si pokrila oči, ampak ko so se privadile na svetlobo, sem se potegnila na noge in se razgledala po prostoru. V kleti je bilo veliko škatel in nenavadnih starinskih predmetov odprla sem eno od škatel in zagledala zaprašen kipec, ki sem ga takoj prepoznala. Bil je kipec ki sem ga imela v sobi na polici. Mama mi je pojasnila, da se je predajal iz generacije v generacijo Chasovih deklet in bila sem ponosna da sem ga tudi sama dobila. Oči so mi zalile solze, ki sem jih hitro obrisala še preden so mi stekle po licih in zaprla škatlo.
Odprla sem naslednjo in se znašla pred kupom papirjev, ki sem jih brez večjega zanimanja začela pregledovati. V škatli ni bilo popolnoma nič pametnega. No, tako sem vsaj mislila, dokler nisem odprla nekakšno knjigo, podobno dnevniku in se zagledala v nenavadne črke in oblike. Le malo sem jih razbrala če sem se osredotočila na vsak znak posebej, ampak celotna beseda skupaj se je povezala v celoto in nekako sem razumela ta jezik, ki ga še nikoli nisem videla.
Nenadoma me je doletelo. »Moja prababica je čarovnica.«
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream: JAZ NE MOREM VEČ!!!!!!!!!!!!!!! TA ZGODBA JE SVETOVNA, SPKETAKULARNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAZ... BREZ BESED SEM!!!!!!!!:ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:
Takoj, ko sem videla, da si objavila naslednji del sem ga začela brati in res ne vem kaj je narobe s tabo (v pozitivnem smislu mislim), ker je ta zgodba res ODLIČNA, DIH JEMAJOČA!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Jaz sem nora nanjo (in nate).:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
PROSIM (rotim te!!!!!!!!!!!) napiši nov del! :pray::pray::pray::pray::pray::pray:
Bravo, bravo, bravo!:clap::clap::clap::clap::clap:
KAPO DOL, PUNCA!:heart_eyes_cat::heart_eyes_cat::heart_eyes_cat:
Šokirana in navdušena, :eyes::lips:
JustLilly:kissing_cat::kissing_cat:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
omg! pa nemorem verjeti!
Kar sapo mi je vzelo, da prišel novi del!
Super ti gre!
Čeprav vsi govorijo, da bo kmalu konec, jaz vem da ne boš tako hitro zaključila. Ali pač?!:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Prosim naj je ta zgodba neskončna!:pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray:

rada te imam, tvojo zgodbo pa še bolj!
lp:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ZAKON! Perfekna zgodba! Si odlična pisateljica! Kot sem že pri prejšnjih delih napisala: TOLE MORA POSTATI KNJIGA!
Hitro nov del! LYSM
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Katherincaaa!! vsakic znova me presenecasss! a se ti hecas!!?? Zakaj nebi Chase pomagala kate ce pa je njena prababica:disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved: Ti, kako mores tok dobro zgidbo napisat?? izjemna si:muscle::muscle::muscle: obozuuujem teee ress:heart::innocent::hugging::sun_with_face: kapo dolll kapo dollll:trophy::trophy::trophy::military_medal::military_medal::military_medal:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Wow nn neverjetno! Bravo! Odlična pisateljica si!:heart_eyes::yum:🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::heart_decoration::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation: Ne moram verjeti da tako dobro pišeš! Bravo:heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation:
P.s. Neprijavljena sem
Tvoja dg
1
 
dragon girl
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
waw full dobr!!! bravo nn!!!! nov del rabm ga takjjjjjjjj:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:! xddd!


lysmmmmm:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Wow!!! Končno nov del!!!!. Res je super fantastična zgodba!!!!!! I love it:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart: :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
I love it:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG! Pa ti mi tega nemorš nardit! Jaz rabim nov del!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Uau, še enkrat :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::hear_no_evil::hear_no_evil::hear_no_evil::hear_no_evil::hear_no_evil::hear_no_evil::hear_no_evil::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::scream::scream::scream::scream::scream::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ZAKON ZAKON ZAKON:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NOV DEL SDEJ TAKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!:tired_face::tired_face::tired_face::tired_face::tired_face::tired_face::tired_face::tired_face::tired_face::tired_face::tired_face::tired_face::tired_face::tired_face::tired_face:
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Sladkorček

Ljudstvo Ognja (PROLOG)

Ogledov: 10 Odgovorov: 1
 
1
odjavljen osebek

Mavrica in pol 1. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 3
 
3
Blank

UPANJE UMRE ZADNJE 1. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 5
 
9
Tacmaister girl
 
4
VE123

Utopljena 1. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 2
 
5
April

humanity (pesem)

Ogledov: 33 Odgovorov: 4
 
6
fhhhf potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

kajenje

hej torej jaz sem stara 13 in sem celo zivljenje obljuljala svojim starsem da nikol nebom probala kadit ko bom starejsa in danes sem ker smo sli z nekimi prijatli ven in sem probala in zaj se ful cudno pocutim in se bojim da bom zacela kadit ceprav nocem tega. pac nevem razocarana sem nad sabo ker sem in ne vem kaj naj nardim vem da je ful narobe pa da sem 13 kar je ful premlado.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

Pumika je odgovoril/a na
Lušno:blue_heart:
 

Pumika je odgovoril/a na
WAW! To je izvrstno, prav sili me da bi še ...
 

Lučka 2708 je odgovoril/a na
čestitke izžrebancem!
 

Pumika je odgovoril/a na
1. Dan in noč 2. Deteljica 3. Rja 4. Prsti
 

Pumika je odgovoril/a na
WAW res krasno!
 

Best je odgovoril/a na
pr nas sta cepljeni le moji noni.
 

Charm je odgovoril/a na
ojj vredu je če hočš to nrdit, tvoja odločitev ...
 

Blank je odgovoril/a na
Prijavljam se! Ne vem če mi bo uspelo napisati ...
 

Doglover je odgovoril/a na
1.dan in noč 2.deteljica 3.rja 4.prsti
 

Art girl je odgovoril/a na
1.Dan noč 2. Korenje 3. Rja 4. Prsti
 

ManonWhitethorn je odgovoril/a na
Hej! Res super ideja! Prijavljam se in bom ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Kjut🥰
 

Doglover je odgovoril/a na
Emily je lepš ampak je tok cute:heart::heart::heart::heart:
 

Doglover je odgovoril/a na
Hahaha:joy::joy::joy::joy:
 

Doglover je odgovoril/a na
Oo hvala🥺:sparkling_heart: Ful lepo:kissing_heart: