snofi
Naslednji Pil izide 7. aprila
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Smetišnica: Poslov

Poslov

7
Hellow!!
Nisem dobre volje (slabš še u življenju nism bla:weary:).
Tukaj pa je za nekatere slaba novica za nekatere pa dobra.
Naj že v začetku povem, da vi niste nč krivi ampk je ta m*njena učitlca:nauseated_face:.
Aja pa naslov sm neki zamešala koga briga:no_mouth:
Grem zdj na stvar:expressionless:

Ta stvar je:

*b* ODHAJAM IZ PILA ZA VEDNO!!!!!!! *b*

Ja prov ste prebral. Res niste vi krivi ampk je ta glupa učitlca (ja zdj vm ni prov da žalm sam ka pomaga če je to dejstvo. Pč zdj bom use pteklela če bo treba. Zvete če berete nprj).

Pč dans nj bi bla uprašana gefo pa slovo. In jst sm gledala urnik iz prvega dela šole (umes se je urnik spremenil in tk ta urnik mamo 1mesc sam se nism navadla). In vidm, da je 2šolsko uro slova (uprašana sm mogla bit in sm se tk fuuul učila, lhka uprašate #liziko pa tk učer cel dan in sm bla 100000% da bo 5). In pol da 3šolsko uro gefa (mogla bi bit uprašana sam sm se učila slovo in ni blo časa še za gefo in bi rekla učitlu če sm lhka nasledn tedn). In si rečm da fajn supr ane kr nimam nč 1šolsko uro kr sm zalimana. In grem na preduro za matko. Pol pride 1šolska ura in ugotovim da je slova 1šolsko uro in ne 2šolsko uro. In učitlci rečm če sm lhka uprašana bl prot konc kr sm bla še zmer zalimana. In kna tm tk oky boš bla 8.55 in se je javla še ena moja sošolka in da bi ble skp. In pč oky vsaj bl pozn sm. In pč jst tm čist zalimana in pride čs za uprašat. In una moja sošolka je navajena tk zgodi in je dubla 4:clap::clap::clap::clap::clap:. Jst sm pa skor zaspala in pol pač jst sedim najbl zad da je ja nism slišala una sošolka pa blizu da jo je. In pol zameša neko uprašane in pol men neki da mam narobe bla bla bla sm fora je da tk sm odgovarjala od zadi ni nama rekla da prideva k njej. In mi je rekla da mam 1uprašane od 3prov in mi dala 1 (rekla je da to ni ocena):cry::disappointed::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:
Pol ji jst tk a me lhka 2šolsko uro upraša in ona tm neki da ne kr ma drug razred (a ostali učitli pa majo lhka ns pa sprašujejo ene druge?!) pa beki inšpekcija bla bla bla in je rekla da nj dam mir. Jst grem k tisti sošolki k je bla zravn se zjokat in ona tk sj bo uredu (hvala ti za podporo in vse:kissing_heart::heart:). Pol pa učitlca umes odpre zvezk in not napiše in mi reče da nj grem sedet in jst tk a mislš da sm glupa. Se usedm uzamem kuki in pobarvam da se ne vid. Zdj sam še u njenmu zvezku pa sm fertik kr si itk nov zapomnla:smirk:. Pč pol ji pa jst tk dj a lhka plis me uprašate še enkt kr jst sm že za 4doma mrtva ka za to:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:
in ona tm ja prid jutr na preduro (pustmo to da mamo nek dan) in tk da morta bit vdaj 2zravn da sm lhka uprašana:sob::face_palm:. In jst sm ji rekla da hočm (želim) bit dans kr ne morm dam z tako oceno in ona tm neki ja ne pa bla bla bla pa neki z inšpekcijo. Pol pa reče tk na dj pjte ADIJO. In jst sm šla do razredničarke in ji povedala. Rekla sm da hočm dam in je rekla da oky:kissing_heart::heart: sam da nj mami pokličm pa ji jo dam. In jst kličm in ji rečm če lhka pridm dam in tk mami ja emm oky?? In pol sm dala učitlci in je rekla pč da me glava boli. In pol grem dam in doma dedi:face_palm:. In pol sm se jokala tk da ste me pomoje še vi slišal in pol tk mami ja lj prva 1ka in jst da ni to ocena in pč ne morm z najnižjo mn ko 4žvet.

To je to.
(res sm se fuuul učila pa na predure hodm 2x na tedn že vč ko 3mesce).

Hvala usm:kissing_heart::heart:.
Lepo uživite jst pa grem:sob::disappointed:.

Lp:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:, Dl:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob: (jokam zrd ocene k ni ocena ne zrd PILa kr me zdj boli briga za PIL):sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:

 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Dancelover, zaradi enke si ne uniči življena, a tvoji starši nikoli niso dobili enke? Napisala si, da je učiteljica rekla da to ni ocena, te bo še enkrat vprašala?
0
 
Drugače pa te popolnoma razumem, vedi da te NIKOLI ne bom pozabila!
 
Ja ne gre tko in ja zaradi te ocene, ki ni ocena bom šla ker gre naslednje leto za res jst se pa nč ne učim sam klele sm. Ja naj bi me jutr na preduri...
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Res sem žalostne da greš:cry: Si res super Pilovka in nikoli te ne bom pozabla:sob:
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ojla
glej.. prva 1 je! is okey! vse bo kul... pač se zgodi! jaz se učim že cele tri dni na pouno pa si nism nč zapomnla! pač emn se je tud že velik primerou zgodilo ko nism bla jaz kriva za slabo oceno ampak so me učitli zajeb*l!!! pač glej ti si super in jaz te mam zloooooo rada! :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart: pač res mi je žal, da greš is pila ampak itak mama še druge stike tak da ja:smirk:! jaz mam tud zarad pila slabše ocene ker se velikkkk manj učim! melo se zamisli... res si še mlada ampak vseeno uživaj življenje... ne mormo bit skos jezni in žalostni.... sam reč si da je to tvoj lajf in da boš ti uživala... pač res je boljš če si vesel... pač sej maš še več k pol lajfa pred sabo ampak pomisli učeraj se ne bo nikoli več zgodil... nikoli več ne bo 14.3.2023 NIKOLI več ne bo in zato uživaj vsak dan ker s ene bo nikoli velč zgodil! pač vedno si dobrodošla nazaj in če kej rabš sem ti jaz vedno na voljo! :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::sunglasses::heart_eyes::joy::heart_eyes::heart_eyes::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
pozdravi kikota:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::heart_eyes::heart_eyes::joy::joy::joy::joy:
1
 
Zjokala sm se zravn res lepo si napisala:kissing_heart::heart:. Meni ocene pomenijo v osnovni šoli več kot PIL (pa tud u sredni itd. Vem da je čudn sam rabm kam pridt).
Seveda pa bom z ogromnim veseljem ohranila stike s tabo <333
Bom pozdravla Kikota:kissing_heart::heart:.
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Dancelover! Prosim ne it koja ibff! Res bi rada da ostanes - zdele jokam ko tole pisem! Res si super oseba, tista ucitlca pa naj...raj ne bom rekla. Ne sekiri se zarad te 1 koga briga? sam lepo zivi naprej, loh ti kej pomagam pri slj. Lej sej je sam stevilka. in itak koga hriga kake ocene mas v osnovni soli? lej prosim pridi nazaj ce ne tudi jaz zapuscam pil! :sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:
0
 
Men ocena trenutno pomeni več kot PIL ker morm prit nekam (mam cilj in rabm met perfect ocene). Če si prpravljena mi lhka ja (sj drgč znam sam ta učitlca je fu*njena).
Nism te pa hotla prizadet ne nč in mi je žal da se jokaš.
Ne zapistit pila sj si vidla kok oseb te bo pogrešalo😭😭😭😭😭😭😭😭. Če maš cajt prid plis ob 15.00 v klepetalnico bom tam (zate😘❤️). To je čez 10min.
 
Ejjj... glej kaj pa če si data tel. Št.
 
Omg nism vidla prej ker me ni blo domaa
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Tako veliko jih odhaja! :sob::sob::sob:
Res ste dobre, odlične osebice...... :kissing_heart:
upam, da se še kdaj vidimo... :cry:
Hvala, da si me omenila Dancelover, veliko mi pomeni
0
 
Moje sožalje. Res nas je danes 3šlo...
Pridm kj pogledat (ne velikt).
Np😘❤️
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Dancelover ne sekiraj se zaradi 1ke vazno je da si ti vspesna za druge predmete ce ne glih za slj to uciteljico pa pusti !!!
Pa prosim te da ne odides od pilaaaaa:sweat::cry::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:zelo te bom pogresala.:sob:


Lp,Ribica:tropical_fish:
0
 
Ocene mi pomenijo več kot PIL. Če zelim do svojega cilja rabm met perfect ocene in ja...
Jst tud tebe😘❤️
 
❤️❤️❤️
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ma dej brezveze je taka drama zarad enga šuta vrjem da jih bo še dost pa še takrt bo to šele začetek vsega kar te še čaka
0
 
oseba k je zadovolna z dvojko
Vem sam za moj življenski cilj rabm perfect ocene in jah....
 
oseba k je zadovolna z dvojko
a se nisi sla???
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Moja iBff! A se loh še zadnjic dobiva jutri na klepetu? Ob 15.00? Imas cas? Res te bom neizmerno vesela! Po drugi strani pa... jst grem vn ker sm zalostna zate, Kati123 ker je zame... to bo slo v neskoncnost in tuki ne bo nihce vec ostal. Namen se imam vrnit, upam da se tud ti. Torej ju3 ob 15.00? Upm, da prides. mam ti velik stvari za povedat. Tvoja ena in edina ABAFriends
0
 
Abaaaaa!!! Veš kok sm te vesela!!!
Ja itk!! A res Kati123 zrd tebe (napisala je zaradi veliko dela... Pa tk nista ble ibff tk da sam uprašam kr me firbc😅).
Ja lahko ju3 ob 15.00.
Te bom zloooo vesela😘❤️
 
ABAFriends
Jst tut tebe! Meni je v poslovilno pismo še napisala: "zdaj, ko odhajaš, sem tudi jaz razmišljala o odhodu." Ja, sva ibf. :( Enako! Komaj čakam! <33
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Glej vem da je cvek slaba stvar in sočustvujem s tabo ampak mogoče malo pretiravaš. saj to so taka leta. Vidim da je učiteljica glupa:unamused::rolling_eyes: in vse to. tko da ne it kr maš pač nesrečo za tako glupo učiteljico. Amen :sweat_smile:
0
 
Ja vem sam res si ne smem pustit mn ko 4 zrd cilja k sm si ga postavla....
Jap res mam ja😶.
Tnx😘❤️
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Dancelover! :sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob: plis pridi nazaj! brez tebe pil ni enak! ves kok te pogresam, jaz, tvoja ibffffffff! prosim, naredi to zame in vse ostale pilovce in pridi nazajjj!
0
 
Sorry ne morm... Brez tebe tud ni<333
 
Neeee! Dancelover pliiiiiiiis! Jaz sem prisla nazaj, ti tud prosiiiiiiiim! Vsem bo boljeeee
Jaz ne morem brez tebeee
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
joj boga si za svojo enko :sob::sob::sob: res te bom pogrešala uživi pa ne se preveč sekirat:heart::heart::heart::heart:
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Dancelover!!! pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis pridi nazaj! ful te pogresam, ti bomo pomagal!!
Tvoja (upam, da se vedno) ibff
0
 
Seveda si moja ibff<333
Ne morm pridt sorry....
Plis prid na klepet cez 15min al pa 45min kr sorry tkt nism mogla un dan😢😓
 
Pridemm
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
a pole si zares odšla? :confused:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Smetišnica


Objava:

PRIJAVA...KONČNO

Ogledov: 27 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

kr neki

Ogledov: 5 Odgovorov: 1
 
1
Objava:

...ni treba odpirat k ni nč posebnga

Ogledov: 63 Odgovorov: 4
 
14
Objava:

Dollify (prijava)

Ogledov: 63 Odgovorov: 12
 
3
Objava:

Odpri pa bos vidu😏😏😏

Ogledov: 45 Odgovorov: 2
 
0
Lubenica 123
Objava:

Problemm

Ogledov: 33 Odgovorov: 0
 
2
K-pop fan
Objava:

VPRAŠANJE O PISALNICI

Ogledov: 28 Odgovorov: 2
 
2
Laska potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Trema

Hej, imam vprašanje kako se soočiti s tremo. Ker imam velike probleme da ko nastopam ali govorim pred ljudmi postanem zelo rdeča v obraz. Kmalu bom imela spet nastop in tega si res ne želim da bi bila rdeča v obraz.
Moja dva vprašanja:
KAKO SE SOOČITI S TREMO?
KAKO NE POSTATI RDEČ V OBRAZ?

Hvala vsem ki boste odgovorili.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Bi pogrešali nalepke v Pilu?
Zelo
(562)
Srednje
(180)
Ne preveč
(133)
Sploh ne
(176)
Raje bi imel/a več posterjev
(282)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

Avatar Loona_Lovegod je odgovoril/a na
Lepo, ful dobro zgleda ta steklenička pa ...
 

Avatar Kpop girl je odgovoril/a na
Hey! Zelo dober blog, za tiste, ki so se ...
 

Avatar Nani je odgovoril/a na
Enid Sinclair mogoče? Lp N :upside_down:
 

Avatar 12letnica je odgovoril/a na
Ful dobr blog.:heart_eyes: Sm šla prebrat ...
 

Avatar Nani je odgovoril/a na
Smešen komentar.
 

Avatar Nani je odgovoril/a na
Hoj! Dergniti ~ dirigent Kameleon ~ makaron? Deklica ...
 

Šestošolka je odgovoril/a na
Dirigent je prvi, za ostale pa nisem prepričana... Bom ...
 

Avatar Like emojis je odgovoril/a na
omg a sam men zgleda kt sova :joy::joy: ful ...
 

Avatar Coraline je odgovoril/a na
Glasujem za 4 in 3
 

Avatar Loti123 je odgovoril/a na
ženski srednje svetla modra velike malo ...
 

Avatar #Yet To Come je odgovoril/a na
Aja pa objave Sprejemam do 1.aprila
 

Avatar Rueanne je odgovoril/a na
Nasvet za vse ki to gledate: ne odpirat objav ...
 

Avatar Itsme je odgovoril/a na
zelo je lepa, lepša ko js:joy:ostalo mi je ...
 

JennieLove💜 je odgovoril/a na
enid is wednesday