Hej, smo že pri četrtem delu in danes pripravljamo zajtrk za vse tiste, ki se vam zjutraj ne ljubi kuhati.
PUDING ZA ZAJTRK
Sestavine:
žlička chia semen
ovseni kosmiči
vanilijev estrakt
zmrznjeno sadje
cimet
ovseno mleko
cottage cheese
pol banane
Postopek:
Vse sestavine razen banane damo v mešalnik in 'miksamo' do gladkega. Pomembno je, da v pudingu ni koščkov zmrznjenega sadja. Nato mešanico prelijemo v skodelico in damo v hladilnik čez noč. Zjutraj narežemo banano, jo položimo na puding in uživamo.
Dober tek!
PUDING ZA ZAJTRK
Sestavine:
žlička chia semen
ovseni kosmiči
vanilijev estrakt
zmrznjeno sadje
cimet
ovseno mleko
cottage cheese
pol banane
Postopek:
Vse sestavine razen banane damo v mešalnik in 'miksamo' do gladkega. Pomembno je, da v pudingu ni koščkov zmrznjenega sadja. Nato mešanico prelijemo v skodelico in damo v hladilnik čez noč. Zjutraj narežemo banano, jo položimo na puding in uživamo.
Dober tek!
Odgovori:
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
to bi bilo bolje ,da objavljas v novem forumu,ki je temu namenjen v Malega šefa
1
Bjfd
Haha
Ja se strinjam
Moj odgovor:
hanka
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica
menstra
for girls only!!!!!!!!!!!!!!
na kok cajta si naj zamenjam vložek res nevem pls pomagajte mi:unamused::expressionless:
na kok cajta si naj zamenjam vložek res nevem pls pomagajte mi:unamused::expressionless:
Obvestila
1.9.2024
Veliki literarni natečaj "NAJST"
Sodelujte na natečaju "NAJST," ki ga najdete v rubriki FESTIVAL!
Dogodek je del programa bralne kulture, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.
POIŠČI PILOVCA/KO
Pogosta vprašanja
POSVOJI ŠNOFIJA!
Priljubljene objave
Oglas
Zadnji odgovori
OoOOoooo amari, kok je ta outfit lep:heart_eyes::sparkles::sparkling_heart:
Pa ...
superr zgodba ze komi cakam naslednji del:heart::hugging::kissing_heart:
sem ti že odpisala v komentar na hodniku.
ustrelili?!?!?!??!
uuuuuuu, super je!!!!! lovam:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: