KVIZ O KPOP 7.DEL
2
Živjo, danes bom kviz prej objavljen er gremo na obisk. (najrajš bi ostala doma sam nesmem:expressionless:)
uglavne tukaj je kviz.
1. Kako se imenuje oboževalci blackpink?
a)blinks
b)blackpinkiki
c)pinkiji
2. V kateri prihajajoči album spada pesem film out od BTS?
a) be
b) The best
c) No, no, no
3. katerga leta je začela delovati skupina TWICE?
a)2015
b)2020
c)2019
4. Katera je najstarejša članica skupine RED VELVET?
a) Yeri
b) Seulgi
c) Irene
5. Koliko članov sestavlja skupina SHINEE?
a)6.
b)4.
c)2.
6. Katera izmed članic skupine blackpink je fenica pikachu-ja?
a) Rose
b) Lisa
c) Jisoo
to je vse za danes. Upam da vam je bilo všeč.:blush::wink::sparkles:~kpop fan
uglavne tukaj je kviz.
1. Kako se imenuje oboževalci blackpink?
a)blinks
b)blackpinkiki
c)pinkiji
2. V kateri prihajajoči album spada pesem film out od BTS?
a) be
b) The best
c) No, no, no
3. katerga leta je začela delovati skupina TWICE?
a)2015
b)2020
c)2019
4. Katera je najstarejša članica skupine RED VELVET?
a) Yeri
b) Seulgi
c) Irene
5. Koliko članov sestavlja skupina SHINEE?
a)6.
b)4.
c)2.
6. Katera izmed članic skupine blackpink je fenica pikachu-ja?
a) Rose
b) Lisa
c) Jisoo
to je vse za danes. Upam da vam je bilo všeč.:blush::wink::sparkles:~kpop fan
Odgovori:
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
1. a)
2. b)
3. a)
4. c)
5. b)
6. c)
2. b)
3. a)
4. c)
5. b)
6. c)
0
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
1.
a)
2.
b)
3.
a)
4.
c)
5.
b)
6.
c)
a)
2.
b)
3.
a)
4.
c)
5.
b)
6.
c)
0
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
1:a
2:b
3:a
4:c
5:a
6:c
2:b
3:a
4:c
5:a
6:c
0
taennie
Moj odgovor:
Lemur.si
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica
Cankar tocke
hellooo...jaz menim da so mi na cankarjevem tekmovanju dali premalo tock(pri tistih temah kjer vemo koliko podelijo) in zato sem napisala ugovor...mogoce kdo ve kdaj bomo lahk vidli odgovore na ugovore?
Obvestila
12.3.2026
NAPAČNO ZVEZAN MARČNI PIL
Žal se je v tiskarni, kjer se tiska Pil, tokrat malo zapletlo. Če ste med tistimi, ki so dobili »pokvarjen« Pil, pišite na revije@mladinska-knjiga.si ali pokličite na 080 12 05. Poslali vam bomo novega.
Uredništvo Pila
Vprašanje
Si naročen na Pil samo zaradi tekmovanja v Veseli šoli?
Ne tekmujem v Veseli šoli, jo pa preberem.
(41)
Vesela šola me ne zanima.
(66)
Nikako, zanima me celoten Pil in bi bil naročen tudi, če ne bi tekmoval.
(116)
Ja, naročen sem predvsem zaradi tekmovanja v Veseli šoli.
(37)
POIŠČI PILOVCA/KO
Pogosta vprašanja
Priljubljene objave
Zadnji odgovori
ᴅʀᴜɢᴀᴄ̌ᴇ ᴊᴇ ғᴜʟʟ ᴅᴏʙᴇʀ, ᴍᴏᴊ ᴊᴇ ɴᴀᴊ 1, sᴇ ...
super ideje.
Drugače lahko objavlaš slike ...
js se strinjam z 2, dobra ideja






Igralnica