ojla,
danes pa jogurtovo pecivooo<333
-------------------------------------------------------------------
*i* *b*TEŽAVNOST:*i* *b*
☆☆☆
*i* *b*ČAS PRIPRAVE:*i* *b*
• PRIPRAVA: 15 min
• PEČENJE: 30 min
*i* *b*SESTAVINE:*i* *b*
• 180 g navadnega jogurta
• 250 g gladke moke
• 200 g sladkorja
• 100 ml olja
• 2 jajci
• 10 g pecilnega praška (1 vrečka)
• 8 g vaniljevega sladkorja (1 vrečka)
• Naribana lupinica 1 bio limone
*i* *b*POSTOPEK:*i* *b*
• Pečico segrej na 180°C in pekač (pribl. 20x30 cm) namasti ali obloži s peki papirjem.
• V skledi stepaj jajca in sladkor, dokler masa ne postane penasta.
• Dodaj jogurt, olje in vaniljev sladkor ter premešaj.
• Postopoma presej moko s pecilnim praškom in nežno vmešaj v maso.
• Dodaj naribano limonino lupinico in premešaj, da dobiš enotno maso.
• Zmes vlij v pripravljen pekač in enakomerno razporedi.
• Pecivo peci približno 30 minut, dokler ni zlato rjave barve. Preveri z zobotrebcem – če je suh, je pecivo pečeno.
• Ohlajeno lahko posuješ s sladkorjem v prahu ali premažeš z marmelado.
*i* *b*NASVETI:*i* *b*
• Namesto limonine lupinice lahko dodaš pomarančno ali malo cimeta za drugačen okus.
• Če želiš bolj sočno pecivo, ga lahko prerežeš in namažeš s sadnim prelivom ali čokolado.
*i* *b*SLIKA:*i* *b*
spet ni moja, kr sm delala samo pri noni tko da bo iz internetaa<3
----------------------------------------------------------
se vidmo čez 2 dni<3
danes pa jogurtovo pecivooo<333
-------------------------------------------------------------------
*i* *b*TEŽAVNOST:*i* *b*
☆☆☆
*i* *b*ČAS PRIPRAVE:*i* *b*
• PRIPRAVA: 15 min
• PEČENJE: 30 min
*i* *b*SESTAVINE:*i* *b*
• 180 g navadnega jogurta
• 250 g gladke moke
• 200 g sladkorja
• 100 ml olja
• 2 jajci
• 10 g pecilnega praška (1 vrečka)
• 8 g vaniljevega sladkorja (1 vrečka)
• Naribana lupinica 1 bio limone
*i* *b*POSTOPEK:*i* *b*
• Pečico segrej na 180°C in pekač (pribl. 20x30 cm) namasti ali obloži s peki papirjem.
• V skledi stepaj jajca in sladkor, dokler masa ne postane penasta.
• Dodaj jogurt, olje in vaniljev sladkor ter premešaj.
• Postopoma presej moko s pecilnim praškom in nežno vmešaj v maso.
• Dodaj naribano limonino lupinico in premešaj, da dobiš enotno maso.
• Zmes vlij v pripravljen pekač in enakomerno razporedi.
• Pecivo peci približno 30 minut, dokler ni zlato rjave barve. Preveri z zobotrebcem – če je suh, je pecivo pečeno.
• Ohlajeno lahko posuješ s sladkorjem v prahu ali premažeš z marmelado.
*i* *b*NASVETI:*i* *b*
• Namesto limonine lupinice lahko dodaš pomarančno ali malo cimeta za drugačen okus.
• Če želiš bolj sočno pecivo, ga lahko prerežeš in namažeš s sadnim prelivom ali čokolado.
*i* *b*SLIKA:*i* *b*
spet ni moja, kr sm delala samo pri noni tko da bo iz internetaa<3
----------------------------------------------------------
se vidmo čez 2 dni<3
Odgovori:
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
woooow, kok njamiiii
grem nardit!!!:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::heart::heart::heart:
grem nardit!!!:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::heart::heart::heart:
1
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
o kok to dobr zgledaaa!! zdj sm pa lacnaaaa, ueee. prid k men na dom mi to narest zdleee! haha, hece hec:rofl::rofl::rofl:
1
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
to zgleda tok dobr:drooling_face::drooling_face::drooling_face:
lovam idejo za blog, supr je<3
lovam idejo za blog, supr je<3
1
Moj odgovor:
Bonboncek
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica
Gim zelimlje
hejj,
a hodi kdo od vas na gim zelimlje? a mi opise kdo na hitro? sem pa vidla ze nekaj prejsnjih objavic. a je tezka? kako je v 1.letniku? a je ful bl zahtevno kot 9.r?
a hodi kdo od vas na gim zelimlje? a mi opise kdo na hitro? sem pa vidla ze nekaj prejsnjih objavic. a je tezka? kako je v 1.letniku? a je ful bl zahtevno kot 9.r?






Pilov blog