hii
Danes nova tema...
*roza*KONJEV DOM*roza*
Konji živijo v hlevih, a navadno dobro polovico dneva preživijo zunaj, na paši.
Njihov hlev mora biti zračen, svetel in brez prepiha. Enkrat letno gamoramo razkužiti in prebeliti. Vsak dan ga moramo očistiti.
Najprimernejša trmparatura hleva je med 8 in 15 stopinj celzija. Priporočljivo je, da je boks velik vsaj 3 krat 3 m. Za nastilj uporabljamo pšenično slamo, žagovino, obalance, liste ali šoto. Mora biti suh, čist, na plesnjiv in brez škodljivih primesi.
Konji seveda rabijo vsake toliko nekaj pozornosti, saj so zelo družabna bitja. Veseli so tudi, če jim namenimo priboljšek ali dva. Vsaki dan se morajo gibati, če pa jih ne moremo jahati, jih zlonžiramo ali jih damo za več časa v izpust.
Z konji je kot vidite veliko dela (nisem pisala o prehrani, to še pride), a če to pomeni, da bomo s to živaljo spletli tesne vezi in doživeli lepe trenutke se je vredno potruditi.
Viri so bli knjižica Jahac 1 tko, da eni niste izvedeli veliko novega, a upam, da vam je še vedno bilo všeč.
Še opis pasme:
*b*Andaluzijec*b*
izvor: Španija
višina: do 160 cm
teža: približno 540 kg
barva: ponavadi siva
značilnosti: pameten, krotek, energičen, umirjen
lp
Danes nova tema...
*roza*KONJEV DOM*roza*
Konji živijo v hlevih, a navadno dobro polovico dneva preživijo zunaj, na paši.
Njihov hlev mora biti zračen, svetel in brez prepiha. Enkrat letno gamoramo razkužiti in prebeliti. Vsak dan ga moramo očistiti.
Najprimernejša trmparatura hleva je med 8 in 15 stopinj celzija. Priporočljivo je, da je boks velik vsaj 3 krat 3 m. Za nastilj uporabljamo pšenično slamo, žagovino, obalance, liste ali šoto. Mora biti suh, čist, na plesnjiv in brez škodljivih primesi.
Konji seveda rabijo vsake toliko nekaj pozornosti, saj so zelo družabna bitja. Veseli so tudi, če jim namenimo priboljšek ali dva. Vsaki dan se morajo gibati, če pa jih ne moremo jahati, jih zlonžiramo ali jih damo za več časa v izpust.
Z konji je kot vidite veliko dela (nisem pisala o prehrani, to še pride), a če to pomeni, da bomo s to živaljo spletli tesne vezi in doživeli lepe trenutke se je vredno potruditi.
Viri so bli knjižica Jahac 1 tko, da eni niste izvedeli veliko novega, a upam, da vam je še vedno bilo všeč.
Še opis pasme:
*b*Andaluzijec*b*
izvor: Španija
višina: do 160 cm
teža: približno 540 kg
barva: ponavadi siva
značilnosti: pameten, krotek, energičen, umirjen
lp
Odgovori:
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
A lahko kdaj pišešo frizjecih??
0
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
lahk naredis enega od lipicancev pac opis pasme??
0
Moj odgovor:
debeluška
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica
Ne vem
kako naj shujšam?
prosim vas za nasvete kako shujšati. ne morem manj jesti, saj mi starši ne pustijo imam 4 obroke na dan in tega ne morem zmanjševati.
telovaditi tudi ne morem veliko, saj starši ne smejo ugotoviti, da hujšam, saj so proti.
starša svojega mnenja ne bodo spremenili ; ne smem hujšati, tako da pogovor z njimi odpade.
kaj so naravni načini, da izgubim težo, brez veliko telovadbe in brez zmanjsevanja obrokov?
vesela bom vsakega predloga
hvala vsakemu, ki mi bo pomagal.
prosim vas za nasvete kako shujšati. ne morem manj jesti, saj mi starši ne pustijo imam 4 obroke na dan in tega ne morem zmanjševati.
telovaditi tudi ne morem veliko, saj starši ne smejo ugotoviti, da hujšam, saj so proti.
starša svojega mnenja ne bodo spremenili ; ne smem hujšati, tako da pogovor z njimi odpade.
kaj so naravni načini, da izgubim težo, brez veliko telovadbe in brez zmanjsevanja obrokov?
vesela bom vsakega predloga
hvala vsakemu, ki mi bo pomagal.
Vprašanje
Kako vam je všeč zgodba v Pilu?
Zelo mi je všeč.
(177)
Srednje.
(130)
Ni mi všeč.
(35)
POIŠČI PILOVCA/KO
Pogosta vprašanja
POSVOJI ŠNOFIJA!
Priljubljene objave
Zadnji odgovori
.............le, da je mrož malce bolj prijazen ...
kaj da hel je toooooooo :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::rofl::rofl::rof
ful dobr sam mogoc bi lahk un del z nozem ...