snofi
Naslednji Pil izide 9. januarja
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pilov blog: Hrana po Evropi 1. del

Hrana po Evropi 1. del

5
Hejla
Začela bom z lepo mislijo https://www.google.com/search?q=lepe+misli&tbm=isch&ved=2ahUKEwiLmsTB39bsAhVekaQKHep7D2gQ2-cCegQIABAC&oq&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQARgAMgcIIxDqAhAnMgcIIxDqAhAnMgcIIxDqAhAnMgcIIxDqAhAnMgcIIxDqAhAnUABYAGD2rgNoAnAAeACAAXyIAXySAQMwLjGYAQCgAQGwAQXAAQE&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=QhuZX4vxFN6ikgXq973ABg&bih=654&biw=360&prmd=imvn&safe=active&hl=sl#imgrc=UUEJalLXYk5psM
No glavno mesto države o kateri bom govorila je Minsk.
Torej govorila bom o Belorusiji.

1. Fritule iz naribanega krompirja s čebulo in včasih jajca imajo kljub preprostosti priprave neverjeten okus. V drugih državah obstaja več različic tega recepta.
2. Jour je najstarejši recept beloruske vroče juhe s kislim okusom, ki je pripravljen na kislem moko. Ime izhaja iz besede "žerjavi", kar pomeni "brusnica", kot tudi iz stare germanske korenine "saur-" (kar pomeni "kislo").
3. Verashchaka je kultna jed iz nacionalne beloruske kuhinje je nekaj mesne omake. To je precej praznična poslastica, ki je bila prej zasnovana na domačih klobasah in krušnem kvasu, vendar je bila servirana s palačinkami ali prilogo.
4. Skoraj vsak tuji gost pohvali beloruski kruh. V starih časih je bil pečen v pravih pečicah brez uporabe kvasa. Testo je bilo kislo na "Roshchyn" - majhen del testa iz prejšnje peke.
5. Krambambula: tisti, ki ne poznajo posebnosti nacionalne beloruske kuhinje, to ime prinaša naklonjenost. V resnici pa se imenuje tako imenovani vroči napitek, ki temelji na alkoholu ali vodki z dodatkom medu in začimb, kot so klinčki, cimet, muškatni orešček, črna in rdeča paprika.

Upam da je bilo v redu.

Če še koga zanima kakšna je beloruske zastava je tukaj link.
https://www.google.com/search?q=Beloruske+zastava&safe=active&client=ms-android-huawei-rev1&prmd=imvn&sxsrf=ALeKk03aij2X31okfmsd2EFfaVCilU2zPQ:1603871048216&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiQjOCg5dbsAhVys4sKHdrrBY8Q_AUoAXoECAIQAQ&biw=360&bih=654#imgrc=e4Wg3EOcXtLHFM

Uživajte dan še naprej.
Lp Plesalka
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Zanimivo, nadaljuj
0
 
Hvala
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Res zanimiv blog! Je poučen in hkrati še zabaven! Super plesalka! Upam, da boš nadaljevala z njim!:wink::wink::wink:
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.

Pilov blog


Objava:

PILOV ADVENTINI KOLEDAR

Ogledov: 67 Odgovorov: 4
 
6
Objava:

Knjige 1. del

Ogledov: 78 Odgovorov: 2
 
2
Objava:

Christmas vibee♡ 3. del

Ogledov: 86 Odgovorov: 2
 
5
Objava:

pomoč, ki pride vedno prav<3

Ogledov: 87 Odgovorov: 3
 
2
Objava:

~Time for christmas~ 1. del

Ogledov: 102 Odgovorov: 2
 
4
Objava:

My fav pesmi ta teden!!!! 8. del

Ogledov: 95 Odgovorov: 3
 
5
Zalaaa potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Darilo za tasco pa tasta

Kaj mi lahko kdo pove kaj naj kupim za darilo za rojstni dan tasci pa tastu?
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kako ocenjuješ rubriko Šport?
Všeč mi je takšna, kot je.
(142)
Raje kot novičke bi imel/a članek, ki se posveti enemu športu posebej.
(64)
Šport me na sploh ne zanima.
(96)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Zadnji odgovori

girll, to je tak dobrr
 
omggg obozujem tele hlace sj pulover mi je ...
 
omg kok je pa to best knjiga oz del lovam:heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartp
 
uuuu fulll dobrrr, komi cakam nov del pikecc
 
Oooo fuul dobrrrr, lovaaam
 
a bi kdo sploh rad da objavim bozicni duh ...
 
prijavljam se (moja zgodba je Divje Živali)
 
zakaj sori? mi lahko poveš ker nisem slišala pa ...