Ojlaa,
pozdravljeni v 2. del<3
Danes so na vrsti
*zelena*Zelenjavno-piščančje testenine*zelena*.
To je bila ena izmed mojih najljubših kosil in še vedno mi je, ampak sem se je mogoče prenajedla (upsi), ker smo jo doma res velikokrat pripravljali, ker je res enostavna. Doma jim pravimo tudi suhe testenine z zelenjavo, ker nimajo nobene omake.
*b*Sestavine:*b*
-Zelenjava (koruza iz konzerve, rdeča paprika, bučke, korenček, čebula in por)
-Piščančji file
-Testenine (mi jih doma radi pripravljamo z tistimi zavitimi malimi testeninami)
-Sol, poper, začimbe po želji (mlet čili...)
-Olivno olje
*b*Postopek:*b*
Piščanca narežemo na čim manjše kocke (iz lastnih izkušenj vem, da so večji kosi manj dobri). Nato narežemo papriko, čebulo, por (lahko jih pustite kar v manjšh krogcih), naribamo/narežemo pa še bučke in korenček, koruzo pa le damo iz konzerve in jo precedimo.
Potem v ponvi segrejemo olivno olje in dodamo kocke piščanca in jih popečemo do zlate rjavkaste barve. Nato dodamo zelenjavo in čakamo da se prepraži. Dodamo začimbe in vse dobro premešamo.
Medtem skuhamo testenine, jih precedimo in jih dodamo k zelenjavi in piščancu ter mešamo. Po potrebi dodamo sol/poper/začimbe.
Če želite lahko vse skupaj pokrijete in pustite za nekaj časa, da se okusi premešajo in spustijo barvo, lahko pa kar tako postrežete.
To so moje najljubše testenine (rajše jih imam kot bolognese) in niti niso tako zahtevne.
Adijo!
pozdravljeni v 2. del<3
Danes so na vrsti
*zelena*Zelenjavno-piščančje testenine*zelena*.
To je bila ena izmed mojih najljubših kosil in še vedno mi je, ampak sem se je mogoče prenajedla (upsi), ker smo jo doma res velikokrat pripravljali, ker je res enostavna. Doma jim pravimo tudi suhe testenine z zelenjavo, ker nimajo nobene omake.
*b*Sestavine:*b*
-Zelenjava (koruza iz konzerve, rdeča paprika, bučke, korenček, čebula in por)
-Piščančji file
-Testenine (mi jih doma radi pripravljamo z tistimi zavitimi malimi testeninami)
-Sol, poper, začimbe po želji (mlet čili...)
-Olivno olje
*b*Postopek:*b*
Piščanca narežemo na čim manjše kocke (iz lastnih izkušenj vem, da so večji kosi manj dobri). Nato narežemo papriko, čebulo, por (lahko jih pustite kar v manjšh krogcih), naribamo/narežemo pa še bučke in korenček, koruzo pa le damo iz konzerve in jo precedimo.
Potem v ponvi segrejemo olivno olje in dodamo kocke piščanca in jih popečemo do zlate rjavkaste barve. Nato dodamo zelenjavo in čakamo da se prepraži. Dodamo začimbe in vse dobro premešamo.
Medtem skuhamo testenine, jih precedimo in jih dodamo k zelenjavi in piščancu ter mešamo. Po potrebi dodamo sol/poper/začimbe.
Če želite lahko vse skupaj pokrijete in pustite za nekaj časa, da se okusi premešajo in spustijo barvo, lahko pa kar tako postrežete.
To so moje najljubše testenine (rajše jih imam kot bolognese) in niti niso tako zahtevne.
Adijo!
Odgovori:
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
o njaaaammm to zveni tok dobr:heart_eyes::heart_eyes:definitivn bom probala<33
1
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ful kul<333
0
Moj odgovor:
Sončicaa
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica
Gimnazija
Zanima me kakšne so vaše izkušnje, če hodite da splošno GCC (gimnazijo celje center) al pa splošno gim. Lava? Aja sem tudi glasbenica in me zanima kaksne so vaše izkušnje z vzporednim izobraževanjem (gimnazija+srednja glasbena). vesela bom vsakega odgovora. Pa lep december :)
Vprašanje
Kako ocenjuješ rubriko Šport?
Všeč mi je takšna, kot je.
(41)
Raje kot novičke bi imel/a članek, ki se posveti enemu športu posebej.
(16)
Šport me na sploh ne zanima.
(24)
POIŠČI PILOVCA/KO
Pogosta vprašanja
Priljubljene objave
Zadnji odgovori
ooo ful dobr bom spremlala pa the fact da ...
res:kissing_heart::relieved::relaxed::upside_down::kissing_closed_eyes::blush::grinning::g
uuu, bom brala z veseljem
Fuuuul dooobrrr!!!!!!!!!!!!!!!Spremljam!!!!!!:grinning::hugging::hugging::grinning::grinni
O koook dobr pa lepooo!!!!!!!!!!!!!!!:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::cla






Pilov blog