kako?
2
frafi
kako se izognit družinski večerji? ker pač moja družina je precej nezdravo in jaz sem pravzaprav še najbolj suha. ampak še jaz sem malce bolj okrogla. odločila sem se da bi rada shujšala in nekako čez dan ko so starši v službi uspem sama pripraviti zdrave oborke ampak za večerjo pa ne gre. in potem mi še oči naloži ful veliko na krožnik in če ne pojem sem tako tarča zakaj ne jem pa da bom lačna in ne vem kaj vse še. kaj mi predlagate? kakšne izgovore naj uporabim?
pa ne mi rečt naj jim povem za hujšanje ker me ne bodo resno vzeli in mi sploh ne dovolili
pa ne mi rečt naj jim povem za hujšanje ker me ne bodo resno vzeli in mi sploh ne dovolili
Odgovori:
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Mogoče loh rečeš, da maš še ful dela za šolo. Pa da si boš pol sama neki pripravla.
1
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
1,5
žlice
olivnega olja
4 fileji lososa
4
žlic
mešanice semen (lanena, sezamova, sončnična in bučna)
1
žlica
masla
2
stroka
česna
8
manjših bučk ali 4 večje
2
žlici
vloženih kaper
sol
POSTOPEK
PRIPRAVA
5 min
KUHANJE
15 min
SKUPAJ
20 min
Pečico segrejemo na 200 stopinj Celzija. Filejem lososa odstranimo kožo in jih posolimo, pokapamo z olivnim oljem ter potresemo z mešanico semen.
Fileje položimo na pekač, ki smo ga obložili s papirjem za peko. V ogreti pečici jih pečemo 15 minut.
Medtem ko se fileji pečejo, operemo bučke in jih narežemo na pol centimetra debele kolobarje. Z nožem stremo česen in ga olupimo.
V ponvi segrejemo žlico olja in žlico masla, dodamo česen in ga pražimo eno minuto. Dodamo bučke in jih pražimo 4 minute. Na koncu dodamo kapre ter vse skupaj pražimo še eno minuto. Solimo po okusu. Pražene bučke in pečene fileje serviramo na krožnike.
1. čim več telovadi (zgoraj je moja najljubša večerja, ki jo lahko pripraviš zase in za svojo družino.)
LP, Dalmatian girl12
žlice
olivnega olja
4 fileji lososa
4
žlic
mešanice semen (lanena, sezamova, sončnična in bučna)
1
žlica
masla
2
stroka
česna
8
manjših bučk ali 4 večje
2
žlici
vloženih kaper
sol
POSTOPEK
PRIPRAVA
5 min
KUHANJE
15 min
SKUPAJ
20 min
Pečico segrejemo na 200 stopinj Celzija. Filejem lososa odstranimo kožo in jih posolimo, pokapamo z olivnim oljem ter potresemo z mešanico semen.
Fileje položimo na pekač, ki smo ga obložili s papirjem za peko. V ogreti pečici jih pečemo 15 minut.
Medtem ko se fileji pečejo, operemo bučke in jih narežemo na pol centimetra debele kolobarje. Z nožem stremo česen in ga olupimo.
V ponvi segrejemo žlico olja in žlico masla, dodamo česen in ga pražimo eno minuto. Dodamo bučke in jih pražimo 4 minute. Na koncu dodamo kapre ter vse skupaj pražimo še eno minuto. Solimo po okusu. Pražene bučke in pečene fileje serviramo na krožnike.
1. čim več telovadi (zgoraj je moja najljubša večerja, ki jo lahko pripraviš zase in za svojo družino.)
LP, Dalmatian girl12
1
Dalmatian girl12
Moj odgovor:
Bolana
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica
Obvestila
1.9.2024
Veliki literarni natečaj "NAJST"
Sodelujte na natečaju "NAJST," ki ga najdete v rubriki FESTIVAL!
Dogodek je del programa bralne kulture, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.
POIŠČI PILOVCA/KO
Pogosta vprašanja
POSVOJI ŠNOFIJA!
Aktualne objave
Oglas
Zadnji odgovori v Svetovalnici
Se opravičujem ampak jaz tega nisem napisala!:expressionless::expressionless::expressionle
:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy: