snofi
Naslednji Pil izide 6. septembra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

Serije za poletno osvežitev

Značka
Ekran
Fotografija: arhiv Pila
Besedilo: Nika Osredkar

Pa smo dočakali poletje, ki prinaša dolge, vroče in brezskrbne dni. Predstavljamo letošnji izbor najboljših serij, ki bo prišel prav, ko bo zunaj prevroče in boste potrebovali malo osvežitve. Seznam poletnih serij smo oblikovali s pomočjo vaših predlogov in predlogov iz uredništva otroškega in mladinskega programa RTV Slovenija. Prepričani smo, da bo med njimi vsakdo našel nekaj zase. Želimo vam prijeten ogled!

 

PLESNA AKADEMIJA

Petnajstletna Tara Webster je sprejeta na plesno akademijo v Sydneyju. S sprejetjem se ji uresničijo sanje, kmalu pa ugotovi, da jo na njeni poti čaka še veliko trdega dela. Izpopolniti mora svojo baletno tehniko in se izuriti v drugih plesnih zvrsteh, poleg tega pa se veliko dogaja tudi na področju prijateljstva in ljubezni. Del njenega življenja postanejo Kat, Ethan, Sammy, Abigail in Christian ter učiteljica Raine. Pred Taro je pestro leto, v katerem ne bo manjkalo izzivov. Bo Tari uspelo premagati vse ovire?

 

MAKO MORSKE DEKLICE

Serija spremlja najstnika Zaca, ki se nič hudega sluteč odpravi kampirat na otok Mako. Tam ob polni luni po nesreči odkrije Lunin bazen in naslednji dan ugotovi, da ima čudežne moči nad vodo, ob stiku z njo pa se spremeni v morskega dečka z velikim modrim repom. Morske deklice Lyla, Nixie in Sirena so tisti večer na straži in bi morale preprečiti kakršnokoli čudno dogajanje. Ker jih druge morske deklice okrivijo za to, da je Zac dobil čudežne moči in ribji rep, jih ne spustijo več medse. Dekleta pa se odločijo, da bodo stvari popravile in Zacu odvzele čudežno moč. Zato se preselijo na kopno, kjer naletijo na kopico izzivov in dogodivščin.

 

PUNCI IZ VESOLJA

Zoey in Kiki, dekleti z drugega sveta, izgubita svojo vesoljsko ladjo in se znajdeta v mirnem avstralskem obmorskem mestecu. Tam spoznata domačinko Amber, povsem običajno dekle, ki ju uči srfati in jima pomaga ohraniti njuno krinko – Zoey in Kiki namreč nimata pojma, kako se obnašati na tem planetu, zato nase pritegneta veliko neželene pozornosti. Vse več meščanov je opazilo NLP-je in dekleti kmalu spoznata, da nista edini obiskovalki iz druge galaksije. Njuna pustolovščina na tem planetu se šele začenja. Le kako se bodo zadeve razpletle?

 

SKRITO V RAJU

Dogajanje serije Skrito v raju je razpeto med istrskim kampom Paradiso in mestnim vrvežem Ljubljane. V čudovitem kampu se znajdeta Mark, študent medicine, ki se še išče, in zagrizena ljubiteljica narave in živali Lara. Med njima takoj preskoči iskrica, kar pa še ne pomeni, da gre vse naprej gladko. Dogajanje zapletejo nesporazumi med zaljubljencema, drugi ljudje in družinske drame, v vse skupaj pa se vplete še medicinska mafija. Pred Laro in Markom je pestro poletje, ki ga ne bosta pozabila. Jima bo uspelo premagati vse izzive?

Vprašanje

Boš v jeseni naročil Pil?
Da
(341)
Ne
(209)
Ne vem
(147)

AKTUALNO

Poklic: vojak

Ali veste, da je pripadnic in pripadnikov Slovenske vojske toliko, da je vojak verjetno tudi vaš ... več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

ZADNJA ŠTEVILKA

Julij 2024

gumb

Revija
Izid: 5. 7. 2024

POSVOJI ŠNOFIJA!

PILOVA LESTVICA

Domača
1. Luka Basi - Skrito v raju
2. Raiven - Veronika
3. Joker Out - Barve oceana
4. Maraaya - Nebesa
5. Joker Out - Carpe Diem

Tuja
1. Käärijä - Cha Cha Cha
2. Benson Boone - Beautiful Things
3. Miley Cyrus - Flowers
4. Ariana Grande - yes, and?
5. Olivia Rodrigo - Vampire

GLASUJ ZA NAJ SKLADBO

Domača

1. Eva Boto: Kjer najbolj gori
2. Fehtarji: Štorklje
3. Joker Out: Barve oceana
4. Joker Out: Carpe Diem
5. Joker Out: Sunny Side of London
6. Luka Basi: Skrito v raju
7. Maraaya: Nebesa
8. Nina Pušlar: Malo, malo
9. Raiven: Veronika
10. Siddharta: Prepovedana

Tuja

1. Ariana Grande: yes, and?
2. Benson Boone: Beautiful Things
3. Dua Lipa: Training Season
4. Käärijä: Cha Cha Cha
5. Miley Cyrus: Flowers
6. Noah Kahan: Stick Season
7. Olivia Rodrigo: Vampire
8. Sia: Gimme Love
9. Tate McRae: Greedy
10. Taylor Swift: Is It Over Now? (Taylor's Version) (From The Vault)

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

KNJIŽNA LESTVICA

Knjižna
1. J.K. Rowling - Harry Potter 7: Svetinje smrti
2. Desa Muck - Blazno resno o šoli
3. Karen M. McManus - Eden od nas laže
4. Enid Blyton - Pet prijateljev: Znova na Kirrinovem otoku
5. Mateja Gomboc - Sposojena babica Štefi

NAKLJUČNI VIC

Leteči sesalci

Zakaj čarovnice letijo na metlah?

Ker so sesalci pretežki!

nekdo, 10