dans delamo njoke

haha no useen uživite<3
------------------------------------------
TEŽAVNOST:
☆☆☆
ČAS PRIPRAVE:
• PRIPRAVA: 30 min
• KUHANJE: 5 min
SESTAVINE:
• 1 kg krompirja
• 300 g moke
• 1 jajce
• 1 žlička soli
POSTOPEK:
Kuhanje krompirja: Krompir skuhaš v olupku, nato ga olupiš in pretlačiš. Pustiš, da se nekoliko ohladi.
Testo: V pretlačen krompir dodaš moko, sol in jajce ter zgneteš mehko testo.
Oblikovanje: Testo razdeliš na več delov, iz vsakega oblikuješ svaljek in ga narežeš na manjše koščke. Po želji jih lahko povaljaš po vilici za vzorček.
Kuhanje njokov: V loncu zavreš osoljeno vodo. Njoke dodaš v vrelo vodo in kuhaš, dokler ne priplavajo na površje (približno 2–3 minute).
Postrežba: Odcejene njoke postrežeš takoj ali jih uporabiš z omako po želji.
NASVETI:
• Za bolj rahle njoke uporabi starejši krompir.
• Če se testo lepi, dodaj malo več moke, a ne preveč, da njoki ne postanejo trdi.
SLIKA:
če pa njoki niso dobri, sm papež<3
-------------------------------------------------
čauu<3
Odgovori:


Moj odgovor:

Pilov blog

Svetovalnica
Hetero
in me zanima kaj to pomeni. pac ce kdo ve.
rada vas imam

Obvestila
DODATNE UGODNOSTI ZA NAROČNIKE
Naročniki revije Pil, pozor!
Na Pilovi spletni strani imate naročniki revije posebne ugodnosti. V klepetalnici lahko z drugimi naročniki klepetate v ločeni sobi klepetalnice, ustvarjate teste v Galaksiji testov ter na vseh forumih objavljate fotografije in risbe.
Vse, kar potrebujete za aktivacijo ugodnosti, je naročniška številka.
Naročniško številko dobiš na e-poštni naslov, ki si ga vpisal/a na naročilnico. Dostop do dodatnih vsebin za naročnike lahko aktiviraš tudi tako, da vpišeš ime in priimek plačnika naročnine (to je najverjetneje eden od staršev oz. skrbnikov). Če številke nikakor ne najdeš, piši na revije@mladinska-knjiga.si in ti bomo pomagali.
Kam vneseš naročniško številko? Klikni desno zgoraj na svoj vzdevek in izberi “Dostop za naročnike” ali pojdi direktno na povezavo https://www.pil.si/mojprofil/aktivacija.