helouuu guyss,
nevem a ste single al taken uglavnem kokrkol upam da ste se mel ucer fajn tud ce ste single ahha mate pa nas pilouce:heart:
dans bomo delal take česnove kruhke? oziroma neki tazga ahha
-----------------------------------------------------------------------------------
*i* *b*TEŽAVNOST:*i* *b*
☆☆☆
*i* *b*ČAS PRIPRAVE:*i* *b*
• PRIPRAVA: 5 min
• PEKA: 10–15 min
*i* *b*SESTAVINE:*i* *b*
• 1 baguette ali kruh po izbiri
• 2 žlici olivnega olja
• 1/2 žličke soli
• 1/2 žličke česna v prahu
• 1/2 žličke origana ali rožmarina (po želji)
*i* *b*POSTOPEK:*i* *b*
• Kruh nareži na tanke rezine (približno 1 cm debele).
• V skledi zmešaj olivno olje, sol, česen v prahu in začimbe (po želji tudi origano ali rožmarin).
• Prelij mešanico po narezanem kruhu in dobro premešaj, da se enakomerno prepoji.
• Položi rezine kruha na pekač, obložen s papirjem za peko.
• Pečico segrej na 180°C in peci 10–15 minut, dokler kruh ni zlato rjav in hrustljav.
• Ko so kruhki pečeni, jih pusti nekaj minut, da se ohladijo in postrežeš.
*i* *b*NASVETI:*i* *b*
• Za bolj bogat okus lahko pred peko posuješ tudi malo naribanega parmezana na vrh.
• Lahko dodaš tudi malo svežega peteršilja po peki za dodatno svežino.
SLIKA:
vaši probably ne bodo zgledal točn tko sam bodo pa useen dobrii<3
-------------------------------------------------------------------------------------------------
nevem a ste single al taken uglavnem kokrkol upam da ste se mel ucer fajn tud ce ste single ahha mate pa nas pilouce:heart:
dans bomo delal take česnove kruhke? oziroma neki tazga ahha
-----------------------------------------------------------------------------------
*i* *b*TEŽAVNOST:*i* *b*
☆☆☆
*i* *b*ČAS PRIPRAVE:*i* *b*
• PRIPRAVA: 5 min
• PEKA: 10–15 min
*i* *b*SESTAVINE:*i* *b*
• 1 baguette ali kruh po izbiri
• 2 žlici olivnega olja
• 1/2 žličke soli
• 1/2 žličke česna v prahu
• 1/2 žličke origana ali rožmarina (po želji)
*i* *b*POSTOPEK:*i* *b*
• Kruh nareži na tanke rezine (približno 1 cm debele).
• V skledi zmešaj olivno olje, sol, česen v prahu in začimbe (po želji tudi origano ali rožmarin).
• Prelij mešanico po narezanem kruhu in dobro premešaj, da se enakomerno prepoji.
• Položi rezine kruha na pekač, obložen s papirjem za peko.
• Pečico segrej na 180°C in peci 10–15 minut, dokler kruh ni zlato rjav in hrustljav.
• Ko so kruhki pečeni, jih pusti nekaj minut, da se ohladijo in postrežeš.
*i* *b*NASVETI:*i* *b*
• Za bolj bogat okus lahko pred peko posuješ tudi malo naribanega parmezana na vrh.
• Lahko dodaš tudi malo svežega peteršilja po peki za dodatno svežino.
SLIKA:
vaši probably ne bodo zgledal točn tko sam bodo pa useen dobrii<3
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Odgovori:
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
omg najs bom mogoče probala če mi bo mami dovolila:smiley:
1
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
mmmm zgleda bozansko, njamiiii:ribbon::hugging::ribbon:
0
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Omgg! To ygleda tak dobro! Grem sprobat!
0
Moj odgovor:
Bonboncek
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica
Gim zelimlje
hejj,
a hodi kdo od vas na gim zelimlje? a mi opise kdo na hitro? sem pa vidla ze nekaj prejsnjih objavic. a je tezka? kako je v 1.letniku? a je ful bl zahtevno kot 9.r?
a hodi kdo od vas na gim zelimlje? a mi opise kdo na hitro? sem pa vidla ze nekaj prejsnjih objavic. a je tezka? kako je v 1.letniku? a je ful bl zahtevno kot 9.r?
Vprašanje
Kako ocenjuješ rubriko Šport?
Všeč mi je takšna, kot je.
(14)
Raje kot novičke bi imel/a članek, ki se posveti enemu športu posebej.
(7)
Šport me na sploh ne zanima.
(8)
POIŠČI PILOVCA/KO
Pogosta vprašanja
Priljubljene objave
Zadnji odgovori
suprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr






Pilov blog