snofi
Naslednji Pil izide 1. julija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Deep inside 3. del

Deep inside 3. del

4
3.POGLAVJE

Zazvonil je zvonec in obe sta se prebudili. Zunaj je bila še tema in obe sta bili še zaspani. Nekdo je še vedno zvonil na zvonec, zato je Mad pobožala Bello, nato pa vstala ter odprla vrata. Pred njimi sta stala star gospod in gospa. Oba sta izgledala zelo urejena in stroga. Če bi ju po prvem izgledu ocnila, ne bi rekla, da sta zelo prijazna.
»Dan!« je jezno vzdihnila gospa: »Ste vi Madison Hansley?«
»Ja.« je odgovorila Mad.
Spogledali sta se, nato pa je gospa nadaljevala: »Jaz sem Scarlet Clinton in to« pokazala je na gospoda »je moj mož Edward Clinton. Midva naj bi bila nova skrbnika Isabelle Hansley. Saj je tu kajne?«
»Ja, jo grem iskat. Takoj se vrnem.« je še vedno zaspana zamrmrala Mad in odšla po Bello.
Ta čas je Isabella ležala na postelji, ter se tresla kot še nikoli. Postelja je bila polna solz in kdorkoli bi jo takrat videl, bi se je usmilil.
Kmalu so se v sobi odprla vrata in vstopila je Mad: »Pridi moja princeska.«
Objeli sta se in za nekoga bi bil lahko to navaden objem, a njima se je zdel čaroben. Cenili sta samo en nedolžen objem, ki ga marsikdo ni sposoben ceniti. A kmalu se je končal. Bella je vzela svojega plišastega medvedka in poklapano odšla do vrat. Obema je zmanjkalo besed. Bella je pogledala najprej gospoda in gospo Clinton, nato pa Mad.
Ta jo je pogledala v oči, jo še enkrat objela in v poslovilo komaj slišno izdavila: »Rada te imam. Več kot kdorkoli na svetu. Nisem ti hotela narediti tega, a obljubljam ti, da se bova še videli. Zapomni si to.« iz žepa je potegnila ogrlico: »Na« ter ji jo podala. »Od mame je. Vedno ko ti bo hudo jo poglej in ne izgubi je za nikakršno ceno.«
Bella je samo prikimala, solze pa so ji še vedno tekle.
»No, pridi že. Mudi se nam.« ju je prekinil glas Scarlet Clinton.
Še zadnjič sta se poslovili, nato pa je Bella z Ciltonovima odšla. Vsi skupaj so se usedli v premožen avto in se tri ure brez prestanka, brez enega samega kanca glasu peljali.
Kmalu je Bella zagledala ogromno belo vilo, kakršne ni videla še nikoli v življenju. Lahko bi celo rekla, da je stolpnica.
Končno so prispeli. Gospod Clinton je avto parkiral v garažo in vsi so zlezli iz njega.
Med tem, ko je Bella samo stala, saj ni vedela kam mora je Scarlet zaklicala: »Kaj čakaš! Saj ne misliš, da ti bova midva nosila prtljago.
»Saj je tako ali tako nimam.« se je užaljeno namrdnila Bella.
»Kaj si pa mislila« je spet začela gospa »ohh…Saj se mi je dozdevalo, da si razvajena, ampak toliko pa spet ne.« začela je hoditi »Pridi že lenoba lena! Pokazala ti bom tvojo sobo. Lahko si vesela, da jo sploh imaš!« je kričala, nato pa se obrnila in nasmehnila.
Pospešila je tempo, da jo je Bella komaj dohajala, nato pa sta pot nadaljevali po stopnicah. Po petih nadstropjih sta se ustavili pred majhno sobo na podstrešju. Iz žepa je potegnila ključ, ter z njim odprla vrata in pokazala na sobo »To je tvoja soba.«
Soba ni bila niti malo tako lepa kot vila od zunaj, ampak Bella se je sprijaznila s tem, da bo v sobo morala tako ali drugače in stopila notri.
Scarlet se je zlobno nasmejala »večerje, zate nocoj nikakor ne bo, kosilo pa si že zamudila.« vse skupaj jo je vedno bolj zabavalo »Se boš pa naslednjič lepše obnašala.«
Bella si je med Scarletinim nerganjem že začela ogledovati sobo. Ni bila kaj premožna. V njej je bila komaj stlačena majhna postelja, da Bella ni vedela če bo lahko dala noge nanjo in pa še manjše okno, prekrito z svilenimi zavesami. Stene so bile hladno bele in dolgočasne. Nad posteljo je bila dolga omara, ki si je Bella ta trenutek še ni upala odpreti. V sobi je nabolj izstopala televizija, ki jo je opazila šele takrat. Ni bila ravno velika, ampak vseeno. Televizija, kdo bi si mislil.
»Za zdaj boš eno uro tu, potem pa te pridem iskat. Bodi čisto tiho saj drugi spijo in verjemi, da jih ne želiš zbudit.« je končala Scarlet, odšla in za sabo zaklenila vrata, da Bella slučajno ne bi pobegnila.

Takoj za tem, se je Bella zlekla na posteljo in začela čakati. Ni točno vedela na kaj, vedela je le, da mora čakati. Imela je tisti kanček upanja, ki svet lahko še vedno pobarva v svetle barve, saj le s temi lahko živiš.
Razmišljala je o lepih stvareh, se pogumno zazrla v steno, nato pa spet zamižala.
Vsake toliko je dobila napad jeze, ter začela z vso silo brcati po postelji.
Malo je manjkalo, da ne bi že dvanajstič udarila v steno, ko se je spet spomnila, da ne sme. Zamislila se je in pogledala čez tisto majhno okno. Takoj se je zagledala v svetlobo, barve narave in vsakega, ki je šel mimo. Začela je ceniti najmanjše malenkosti, ki so obstajale. Pa tako majhno dekle.
Usedla se je na tla in začela peti:
»Tam v daljavi majhna je, odnesi majhen delček.
majhna je in svetla. Polepšal ti bo svet,
Sveti se z vso močjo vanj postavil smisel.
in daje upanje. Odnesi ga naprej
Pojdi k njej, brez misli in občutkov.
pojdi k njej In ne pozabi, ta svetloba si ti.«
Nasmehnila se je, vzela čevelj in se začela igrati z njim. Metala ga je v zrak, si ga podajala,…

Kmalu je prišla Scarlet, ter ji rekla naj pride dol. Tam je čakalo že 7 otrok. Štiri punce in trije fanti. Scarlet je zapiskala na piščal in vsi so se takoj postavili v ravno vrsto.
Bella, ki se ji še pred minuto niti sanjalo ni, da v tej hiši prebiva toliko otrok je postajala vedno bolj radovedna.
Scarlet je zapiskala dvakrat, se začela sunkovito premikati, drugi pa so ji sledili.
Majhna punčka na koncu vrste ji je pomahala z roko, ter pomignila naj pride za njimi. Bella ji je skoraj neslišno zajecljala »Hvala!«
Odpravili so se v prvo nadstopje, kjer so se ustavili pred kovinskimi vrati. Scarlet je utipkala kodo, obrnila okroglo kljuko, ter odprla vrata.
Za njimi se je skrivala velikanska telovadnica.
Stopili so notri. Tam si jo je lahko Bella bolje ogledala. Notri je bilo polno fitnes naprav in pa tudi prazen del.
Scarlet jim je samo namignila in začeli so teči.
Bella je bila zmedena, a vseeno jih je oponašala in začela teči tudi ona. Najprej so tekli do prve črte, se obrnili, nazaj, do druge črte, nazaj in tako vse do sedme. Prvi je prišel na cilj visok, suh fant, ki se je že nasmihal.
»Dobro opravljeno Alex! Dobro v primerjavi z drugimi, slabo pa za trinajstletnika! Sedi in čakaj.« ga je pohvalila Scarlet.
Ko so ostali pritekli do konca je nadaljevala »Končno! Tri štiri zdaj!« in ponovno so začeli teči.
Tokrat je prišla prva punca Rosie, nato Daniel, Charllote in še Zoe. Bella je bila že pošteno utrujena, a razumela je, da mora nadaljevati. Bili so samo še ona, Emma in Liam. Prvi je opravil tek Liam. Bello je začelo stiskati v želodcu, od teka ji je bilo že slabo. Pogledala je Majhno deklico Emmo, ki se ji je prav pošteno zasmilila.
»Tri štiri zdaj!« je zaslišala glas in začela teči. Tokrat je bila veliko počasnejša kot prvič, a trudila se je z vso močjo. Noge je niso več nesle tako hitro in Emma je bila hitrejša. Med tekom sta se spogledali in Emma ji je pomežiknila. Začela je teči počasneje in na koncu je Bella zmagala.
»Glej glej. Emma. Kakšno presenečenje. Saj veš kaj te čaka, sramotilni krog in to že drugič ta teden. Sama se bom odločila za primerno kazen zate. No pa začnimo. Tri, štiri, zdaj!« je vzkliknila, ter se glasno zasmejala.
Emma je že osmič začela teči in videlo se je kako je komaj prišla do konca.
»Zdaj, ko vidim kako slabo kondicijo imate vem kaj boste počeli. Tekli boste deset krogov okoli cele telovadnice, dokler tega ne naredite ne greste nikamor.« jim je Scarlet podala nadaljna navodila »RAZEN če jih preteče namesto vas nekdo drug. Kaj še čakate? Začnite! Ne želim biti ves dan tu!«
In začeli so teč. Po približno dvajsetih minutah so končali.
Vse je vse bolelo in odpravili so se na večerjo. Seveda jih je Bella lahko samo gledala, nato pa se je odpravila spat.
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ola Ana Rao!
Se vidi, da so tvoje ''sposobnosti pisanja'' še od prejšnjega dela narasle :D
Mi je všeč, da si naredila daljši del in predstavila par stvari... Res nisem pričakovala vsega tega! Da jih ta ženskica neki trenira?! Iz kje usi otroci xD Pač super ti je uspelo!
Tokrat nimam popravkov... Samo... Zakaj so bila vrata na kodo?
To je vse :P
Vedno boljše ti gre <3
ly,
GG
0
 
Vrata so bila na kodo, da niso pobegnili ven🤣tnxx Edin pesem je mal čudno napisal če bereš iz telefona, ker sem dala copy paste iz worda
 
aaaaaaaaaaaa begajo oni a xD
ma ne ful je doro xD
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.

Pisalnica


Apricot🍑
Objava:

Zgodbe iz dnevnika Nicole Y. Kelly

Ogledov: 6 Odgovorov: 1
 
0
Objava:

Krvavi mrak 9. del

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

JAZ SEM EVA 2. del

Ogledov: 4 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Sanje 1. del

Ogledov: 9 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

JAZ SEM EVA 1. del

Ogledov: 42 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Gozdni ključ 2. del

Ogledov: 4 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

Mračna sirotišnica 3. del

Ogledov: 37 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

Vojna Z 2. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 3
 
1
Lady potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Počitnice

živjo, js mam en problem, ki me psihično matra.
počitnice so tu, vsi se jih veselijo, js pa ne, ker vse kar bom delala je to:
pospravljanje sobe,
odnašanje smeti,
vadenje matematike,
vadenje npz-jev,...
To vse na željo moje mame. končala sem pa 8.razred.
Kaj naj še počnem, ko nisem na morju.
5 tednov morja, 5 tednov doma.
Kaj naj še počnem?
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kaj je razlog, da nisi naročen na Pil?
Pil je predrag.
(130)
Starši so proti.
(37)
Ne tekmujem v Veseli šoli.
(39)
Vsebine niso dovolj zanimive.
(44)
Nimam časa za branje.
(44)
Vse potrebno dobim na Pilovi spletni strani.
(102)
Sem naročen/a na Pil.
(202)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

@mica635 je odgovoril/a na
.1 v druugem delu 2. barty crouch mlajsi 3. ...
 

@mica635 je odgovoril/a na
1. veliki človek je mama. 2. 20 devetk 3. ...
 

@mica635 je odgovoril/a na
Omggg. Tisti maček oz. senca je tok scariiiii.:scream::scream::scream::scream::scream::scream:. Druga ...
 

Amy Raven je odgovoril/a na
1. V drugem. 2. Barty Crouch jr. / mlajši 3. ...
 

I love book je odgovoril/a na
bro primerna teza ni da mas ravn trebuh, ...
 

Bookoworm (neregistrirana) je odgovoril/a na
1. Veliki človek je mama 2. ? 3. 90 min ...
 

Sončnica🌻(neprij.) je odgovoril/a na
1. V drugem delu 2. barty crouch mlajši 3. ...
 

Sončnica🌻(neprij.) je odgovoril/a na
1. Veliki človek je mama. 2. 9 19 29 39 ...
 

hej! kul blog, samo prosim nehaj spammati ...
 

queen girl. je odgovoril/a na
super! mogoče bi lahko dodala kaj o negi ...
 

Amy Raven je odgovoril/a na
komi čakam
 

Lily-James-fenica je odgovoril/a na
Pa človkkkkk, kje ti to najdeš...to me bo ...
 

Daenerys je odgovoril/a na
Ulala, vidim, da nekdo piše fanfiction? Mi ...
 

Firbec je odgovoril/a na
Živjo:-) Mam nekaj vprašanj ja, ker sem ...
 

Daenerys je odgovoril/a na
Wow res fajn rime, da fajn steče ritem. xD ...