snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Five friends and magic 7. del

five friends and magic 7. del

10
hej!
res imate radi moje zgodbe in odločila sem se, da bom zgodbo večkrat objavljala. zahvalila se bi hermione:black_heart:, ki zdaj preživlja hude čase in še vedno mi stoji ob strani. in seveda loveginnyweasley, ki rada bere moje zgodbe in tudi iskri, skoraj sva že ibff. no in tudi vsem bralcem, ki berete to zgodbo.

PREJŠNJIČ: "ni je več. zdaj je nova billy." reče moški. "na drugi strani je." reče. "kaj?" vpraša rose. pogleda billy. "z mano je. ne more se več spremeniti." reče moški. "sovražila bo najboljše prijatelje!" se zasmeji moški.
"ne!!!" zavpije anne.
............................................................................................................................
"saj nam bo uspelo." reče anne. skupaj združijo moči in nastane mavrica. brez rdeče barve. moški vrže črno kroglo proti združenim močem. punce se želijo čim bolj potruditi. naenkrat pa...

ZGODBA: se billy prebudi. pogleda prijateljice. njene oči so polne črnine. nato iz njenih rok pride ogenj. tega upre v punce. te se sklonijo. ogenj jih skoraj zadane. "billy!" zakliče anne."se nas ne spomniš?" doda. billy ignorira anne. anne izbruhne v jok. "ni čas za to anne." reče kylie. "zdaj se moramo boriti." doda jenny. anne vstane. vidi kako billy odide k moškemu in se mu pridruži. anne pa stopi k puncam.
"zdaj bom še močnejši!" treče moški. punce se še bolj potrudijo. iz njihovih rok pride moč. že spet se zdužijo. tokrat se njihova moč spremjeni v veliko srce. "ljubezen je močnejša od karkoli!" rečejo. billy vzleti v zrak in lebdiv srcu. srce se že spet spremeni v moč in kroži okoli billy. prijateljice samo strmijo.
naenkrat moč vdre v billy in ta pade na tla. nezavestna je. moški samo gleda prijateljice in se čudi nezavestni billy. takrat punce že spet združijo moči. začudeni moški se šele takrat zaveda, da se v njega vpira moč. ko moči pridejo do njega, moški pade na tla in se onesvesti.
punce odidejo k billy. "si vredu?" vpraša anne in jo potrese. "billy?" vpraša rose. kylie nanjo zlije vodo. ne zbudi se. "billy?" vpraša jenny. ker se billy ne zbudi izbruhne v jok. "ubile smo jo!" reče anne. vse jokajo. rose odide do moškega in iz njegovega žepa vzame telefon za klicanje čarobne komisije. "zamočile smo, zato lahko pokličemo komisijo naj nas pridejo iskat." reče. "ne! še je možnost da se zbudi!" reče anne. ta jo poskuša še vedno zbuditi. po nekaj časa obupa. "kar pokliči." reče.
ampak nato se billy premakne. prijateljice se ustrašijo. odpre oči. "kje sem?" reče. "tukaj, v veliki sobani, moški s katerim smo se borile, te je zasužnil. pridružila si se njemu in me smo ne rešile in... in..." pove srečna anne. "mislile smo, da smo te za vedno izgubile in da smo za to me krive." doda. "nikoli nisi bila kriva zato in tudi ne boš." reče billy.
"gremo nazaj v čarobno ječo. mislim, da bomo morale kmalu v šolo." reče rose. prijateljice prikimajo. odidejo do hodnika in čez sliko. hodijo po predoru. ko špridejo do vrha, jih tam čakam josephine. "ste ga premagale?" vpraša. "ja." reče billy. "in mene je zasužnjil. prijateljice so me rešile. zdaj nisem več zasužnjena." pojasi billy. "takoj pokličem komisijo, da odidejo do jacka." reče josephine.
"jack je bil??" jenny vpraša josephine ko pridejo v letalo.ta prikima. "čez eno uro imate šolo." reče josephine. "in še mame vas morajo najti v posteljah" reče.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hej
Super del
:hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts:
Komaj čakam novega
1
 
Hvala! Bi se dobili danes na klepetu?
 
Lahko
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
supr jeee! nov del amo amo:joy::joy::joy::joy::joy::joy::hugging::hugging::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:!

lysmmm
1
 
Hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
super del nadeljevanje prosim ej res hvala za te del ker nisem mogla spati...:joy:
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳:rofl::rofl:🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳


LGW:sunglasses::stuck_out_tongue_winking_eye::hugging:
0
 
XD
lysm 😍😍🥰🥰🥰🥰🥰 itak bom zdej večkrat objavljala.
v123
 
To!
Jeza🤣
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
S u p e r z g o d b a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::heart::heart::heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts:
1
 
hvala!
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Sladkorček

Ljudstvo Ognja (PROLOG)

Ogledov: 10 Odgovorov: 1
 
1
odjavljen osebek

Mavrica in pol 1. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 3
 
3
Blank

UPANJE UMRE ZADNJE 1. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 5
 
9
Tacmaister girl
 
4
VE123

Utopljena 1. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 2
 
5
April

humanity (pesem)

Ogledov: 33 Odgovorov: 4
 
6
fhhhf potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

kajenje

hej torej jaz sem stara 13 in sem celo zivljenje obljuljala svojim starsem da nikol nebom probala kadit ko bom starejsa in danes sem ker smo sli z nekimi prijatli ven in sem probala in zaj se ful cudno pocutim in se bojim da bom zacela kadit ceprav nocem tega. pac nevem razocarana sem nad sabo ker sem in ne vem kaj naj nardim vem da je ful narobe pa da sem 13 kar je ful premlado.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

Night girl je odgovoril/a na
Ah hvala ampak res zelo rada rimam. Izberi ...
 

plesalka je odgovoril/a na
Zelo lepo. :heart_eyes::heart_eyes:
 

Pumika je odgovoril/a na
Lušno:blue_heart:
 

Pumika je odgovoril/a na
WAW! To je izvrstno, prav sili me da bi še ...
 

Lučka 2708 je odgovoril/a na
čestitke izžrebancem!
 

Pumika je odgovoril/a na
1. Dan in noč 2. Deteljica 3. Rja 4. Prsti
 

Pumika je odgovoril/a na
WAW res krasno!
 

Best je odgovoril/a na
pr nas sta cepljeni le moji noni.
 

Charm je odgovoril/a na
ojj vredu je če hočš to nrdit, tvoja odločitev ...
 

Blank je odgovoril/a na
Prijavljam se! Ne vem če mi bo uspelo napisati ...
 

Doglover je odgovoril/a na
1.dan in noč 2.deteljica 3.rja 4.prsti
 

Art girl je odgovoril/a na
1.Dan noč 2. Korenje 3. Rja 4. Prsti
 

ManonWhitethorn je odgovoril/a na
Hej! Res super ideja! Prijavljam se in bom ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Kjut🥰
 

Doglover je odgovoril/a na
Emily je lepš ampak je tok cute:heart::heart::heart::heart: